Happy Halloween!


Idag så använde jag min nya topp som jag köpte från Gina t igår, hade även på mig mina svarta leggins.
(Förlåt för att bilden inte är den snyggaste, glömde putsa spegeln när jag storstädade innan idag, haha. Toppen är iaf jätte snygg, och den har även lite nitar upptill, nicenice)

Har precis varit och köpt lite mer saker till ikväll och så.
Och jag fick även mina nya converse skor idag på posten!!! wiiiiie! Dem är as snygga!

Skriver kanske mer sen, eller så blir det imorgon, eftersom vi har fest ikväll.

Puss ♥

IDOL



Det blev Eddie och Erika som hängde löst ikväll, och som fick sjunga sin låt ännu en gång. Båda två är jätte duktiga tycker jag och hade gärna velat att bägge två skulle stanna kvar,  men tyvärr så kan man ju bara välja en. Och då tyckte jag att Erika skulle stanna kvar. Men så blev det inte, utan Eddie fick stanna kvar. Visst han är jätte duktig och så, men blev så himla ledsen att Erika åkte ut. När man såg Tove krama om Erika jätte hårt på scenen och de båda började gråta. Då kunde inte jag heller hålla mig. Jag har liksom hållit tummarna för Erika enda sen förra gången hon sökte till Idol. Då Loulou fick platsen istället. Fast i år kom Erika med i Idol. Och jag tycker hon var varit strålande dessa veckorna som har gått, och jag hoppas verkligen att hon fortsätter med sin sångkarriär.

Som tur är har vi Erik och Tove kvar i Idol. Om dem åker ut så slutar jag titta på Idol!

Vem är er favorit i Idol?

H&M <3



 

 



<3



Nu ska jag bara smörja in mig och sen sätta på en film och sova. ;)
Dagens klädsel är det som ni ser på bilden, slappe dag idag också, haha.
gonatt sötnosar <3

Hey

Sitter här och bara latar mig med älskling. Vi har precis ätit mat och är proppmätta, så vi kan knappt röra oss, haha!
Var på h&m en snabb runda innan idag för att jag skulle skaffa mig ett linne, skärp, väst och knä strumpor. Hittade dock bara 3 av sakerna, så min skolflicka outfit till halloween får bli röd rutig kjol, vitt linne, coolt smalt skärp, en kort svart väst, knästrumpor och slips. Det blir väl bra? haha! För jag hittar ingen snygg skjorta så det fick bli ett linne. Men det finns ju hur många olika stilar som helst till skolflicka.
Älskling har också bestämt sig nu, och han ska vara naken janne ...... skojade bara, han ska vara en pirat. ;) Dock inte lika snygg som johnny depp.. haha, jag är på skojhumör! märks de?
Så detta blir nog bra nu. Hoppas jag. Lovar att jag ska ta en massa kort på oss så ni får se hur gulliga vi är!

Fredag imorgon, yeey! Eller ja, jag har ju höstlov, men det som är skönt att det ska bli helg är att älskling inte jobbar då, och sen längtar jag såklart till festen på lördag.

Jag är faktiskt sugen på att renovera min blogg litegrann, haha.. Fast att jag är jätte nöjd med hur den ser ut nu, så är jag så himla rastlös att prova på något nytt.. ooosh!



music



Vad tycker ni om Robbie Williams nya låt Bodies. Själv tycker jag den är riktigt bra. (; 

schoolgirl


Mysbralle dag idag ;)

Nu är det iaf bestämt att jag ska vara skolflicka på våran halloween fest. Den klänningen jag köpte igår lämnade jag tillbaka och köpte istället bara en kjol. Fast den hittade jag också på barnavdelningen, haha! Köpte även en slips! ;)
Älskling vet inte riktigt vad han ska vara, så jag föreslog Naken Janne? HAHA, var inte det en bra idé?

Nu ska jag iaf fixa mina naglar! Sen efter det blir det väl film eller något som vanligt.

Hoppas ni haft en super dag <3

SO HOT




Tyckte dessa klänningar var riiktigt snygga. Alla kommer från nelly 
Rosa klänning; Koola Anna 649:-
Svart tajt klänning; Whyred 1399:-
Randiga klänningen; Wesc 699:-
Volang klänning; Ichi 399:-

idag

Idag har jag, baby och Sara varit lite överallt och kollat lite saker till vår halloween fest nu på lördag.
Och jag ville även spana efter en dräkt eller något också, eftersom jag inte hittat någon än. Så vi gick in i lite affärer, och då hittade jag en söt skolflicka dräkt på barnavdelningen inne på Kapp Ahl, och såklart skulle jag prova den! Och nu kommer det roliga! den satt skit bra på mig! Stl 170!! hahaha! Så jag köpte den ;) 229:- gick den på. Jag kan lägga upp en bild på den sen så ni får se hur söt den är.

Efter vi hade fixat och bestämt lite, så var det dags för mig och älskling att åka hem. Vi tog ett litet stop på sibylla och beställde mat som vi tog med oss hem. Kort stund efter vi hade ätit så kom min killkompis Kim hit en sväng, så vi snackade lite skit och så. Alltid trevligt ;)

Och nu sitter jag bara här och tar det lugnt, blir väl att man sätter på en film snart och bara myser.


Hoppas ni haft en bra dag. <3

=)



Dagens outfit
Jacka; vero moda
Tunika; gina t
Leggins; gina t
Stövlar; sko rönne
Benvarmare; h&m tror jag
Halsduk; h&m
Väska; Vezzano

Och i påsen har jag mat till mig och baby ;)

Våra kejsar!



Min och älsklings första katt är Mischa (som ni ser på bild) Hon är helt underbar! Nu är hon lite mer än 2år, och nu väntar hon kattungar !! såå guulligt! :D Om typ 2veckor ska hon föda! Jag hoppas också att allt går bra och så. Eftersom det är hennes första kull. På bilden var hon bara någon månad gammal! Och hon låg alltid hos oss, och även i våra sänglampor och andra roliga ställen.


Brownies

Hur ska jag någonsin kunna börja ta tag i min träning om jag bara sitter på röven och äter brownies varje dag?
Jadu, jag vet inte. Får väl be någon slå mig väldigt hårt och ta min plånbok eller ngt! Haha! Här finns ett gym här jag bor, och jag har pengar. Så det är ju väldigt lätt att bara skaffa mig ett gymkort och gymma? men neeej.. Jag bara drar ut på det. Någon som känner igen sig? ;D

Iallafall, får nog sticka till gymmet och kolla lite så får jag se vad jag gör. Måste iaf ta tag i detta!

Nu är det bara 4 dagar kvar till vår halloween fest!  :D wiiie!

Höstlov


Använde mina nya kläder idag :)
Jeans; h&m (ny)
Tröja; MQ (ny)
Stövlar; skorönne

Och min nya fina bondelid jacka på det. ;)
Enkelt och snyggt.


Nu har jag och baby precis ätit middag, det blev att jag bjöd på
Sibylla mat, haha! Inte ofta man äter där men det blev så idag.
Helt ok mat faktiskt. Annars har vi bara slappat idag (;

Top Model / Ensam mamma söker



Hej, nu har jag precis kollat på Top Model och Ensam mamma söker. ;p Eller ja, precis och precis det slutade ju för ett tag sedan, men iaf. Tycker att Celia ska vinna Top Model, hon har allt. Kroppen, ansiktet, personligheten och stilen! Hon klär sig riktigt snyggt och har ett väldigt speciellt utseende och allt. Hon har ett ansikte man inte glömmer liksom. Visst alla som är med är ju jätte fina. Men hejar såklart på Celia. ;)

Ensam mamma söker är också rätt kul faktiskt. Speciellt Helena som typ blir kär i en 22åring? Eller hur ung han nu var, han hette iaf Thomas. Och hon fattade ett bra beslut om att han skulle åka hem idag. De säger att kärleken har inga gränser, men kan tyvärr inte hålla med. Två av killarna hon träffar är jätte unga, en av dem var Thomas. Men anledningen till att hon skickade hem honom var för att hennes söner hade sagt - han kunde varit min storebror! Och det är ju rätt? Man ska hitta en i sin egen ålder. Jag menar dem som är i 20års åldern, de har inte ens levt! De kommer inte vilja stanna där med henne och sköta om hennes barn? Han kommer förr eller senare leva livet och tröttna på "familje" livet. Tror jag. Däremot tycker jag att det kan vara svårt också för henne att hon har känslor för dem och vet inte vad hon vill. Man kan ju inte hjälpa om man faller för en yngre. Men man kan inte bara tänka med hjärtat, man får tänka med huvudet också. Och sen så är det Oscar, han är 25. Och hon vill fortsätta träffa honom. Jag hoppas bara att hon tänker iaf på vad hon gör. Och eftersom hon har en familj, så får man inte vara så självisk. Ja, det var iaf vad jag tycker.

HOME SWEET HOME

Då var man hemma igen ;D

Jag och älskling har varit inne i stan för att jag skulle vaxa mig, det blev armhålorna, benen och bikini linjen, AJ så ont! Haha! Men vill man vara fin får man lida pin.
Efter det så åkte vi till väla en sväng, där jag tittade på lite skor, samt köpte två snygga tröjor från MQ, mörkblåa jeans och strumpor från h&m. Längtar också riiiktigt mycket på mina converse. Hoppas dem kommer imorgon eller på tisdag, eller varför inte just NU!? :D


Ett par av alla skor jag provade, tyckte dessa var riktigt snygga och sköna. Men de var lite krångliga, eftersom det är snören och spännen. Så det tog lite tid innan man blev klar. Inte bra om man har råkat försova sig en dag och hade tänkt ha dessa på sig. ;) Dessa kommer från Din Sko.


Byxorna&strumporna från h&m, och tröjorna från MQ. Förlåt för den halv taskiga bilden!

Dagens outfit!
Kort jacka; gina t
T-shirt; h&m
Jeans; nudie
Skor; vagabond
Och såklart massa smycken på det. ;)

KLOCKAN

Hej sötnosar!

Hinner inte skriva så mycket för jag ska åka iväg och vaxavaxa mig ;p
Ville bara påminna er om att ställa tillbaka klockan 1h ;)
Nu är det vintertiiiid! Snart snö, snart jul, snart nyår.. seeen är det väntan
på en härlig sommar! :D

POSS!

o m g



Varför köpa en billig bh från h&m när du kan köpa Victoria's secret bh,n för 3 miljoner $ ?
Eller tvärtom? Varför köpa en bh för 3 miljoner dollar, det är ju sjukt! Jag hade aldrig någonsin
vågat ta den på mig, och för det andra så hade jag aldrig köpt den! No way!
Bh:n är fylld av diamanter och den har även en 16-karats hjärtformade champagne diamant hängandes i mitten av bh:n. Visst, den är väl rätt så snygg. Men nejtack, jag lägger hellre pengar på annat.

Vad tycker ni? Är det klokt att ens tillverka en bh som kostar 3 miljoner dollar?
Läs mer här

PARSPA



Lite bilder från vår mysiga stund på spaet. <3

3års dag



På vår underbara dag bar jag en långärmad tunika (h&m), skärp från (h&m), leggins (gina t) stövletter (din sko) och sen några smycken på det.

För en stund sen kom jag och älskling hem. Vi har haft det jätte mysigt! Vi har varit på spa, där vi har fått bada i bubbelbad och sen så fick man massage. Riiiktigt skönt! Höll på att somna fan! haha! Efter det åkte vi och beställde kina mat, där var så mycket folk på restaurangen så vi tog maten med oss hem. Då vi satt och hade det jätte mysigt i stora rummet.
Toppen dag! Och vi ska även kolla på bio snart! Vet bara inte vilken film man ska se,
vet ni någon ny film som är bra?

FIXA


Heej!

Sitter här med blött hår, för jag har precis duschat. Ska göra vid mig nu också. Sen ska jag och älskling iväg!
Det är ju vår 3års dag idag! :D Återkommer sen med vad vi har gjort och så. Hade även tänkt lägga upp en bild på oss, men det funkar inte :/ Menmen, får försöka senare! PUSS PÅ ER !

Real friendship last forever.

Riktigt fint!

FRIDAY


Dagens outfit!

Tröja; h&m
Vitt linne; marwin
Leggins; gina tricot
Och sen snygga stövletter och smycken på det ;)


Hej mina fina!

Ni får ursäkta röran på bilden, men det är för att jag och älskling hade precis storhandlat, och vi hade ingen tid att städa i ordning och sådant för att vi skulle se på Idol! Haha! Bra bortförklaring ;) .. Alltså Erik i Idol är så jävla bra!! Han är bäst! Gillar hans röst starkt! Vem är eran favorit i Idol 09 ?
 
Förresten, så ser ni spegeln på bilden, den målade jag om igår, fin den blev va? :D

HIHI



Yeey! Då var dessa beställda :) 799kr gick dem på!

MYSDAG



Körde på en lätt och bekväm outfit idag, stickad tröja tillsammans med leggins, stövlar och halsduk! :)
Idag har jag och babe varit överallt och ingenstans! När jag vaknade så mådde jag inte direkt super, hade ont i kroppen och kände mig riktigt seg. Så jag stack inte till skolan idag. Efter att ha vilat lite så åkte jag och älskling och fikade och tittade även in i en del affärer. En lugn och mysig dag! Det gillar vi!

Jag har även målat om min spegel, haha. Älskar att måla? Den var sån mörkblå färg innan, men det passade inte in i hallen, så målade om den till cacao brun. Och det matchade bra med de nyköpa mattorna också :)

Fredag imorgon, yippi!! Och sen på lördag har jag och baby 3år!
Återkommer med vad vi ska göra ;)

OPS



Förlåtförlåtförlåt, men hinner faktiskt inte skriva så mycket ikväll. Har haft en jättelång dag idag,
och jag är helt utmattad. Men här kommer iaf dagens outfit ;) godnatt sötnosar!

Stickad tröja; h&m
Vitt linne; marwin
Vit tröja; h&m
Leggins; gina tricot
Halsduk; gina tricot
Och såklart mina nya snygga stövlar från skorönne ;)


Det blev även en sväng inom Väla idag också, och kunde inte låta bli att köpa lite grann, imorgon får ni veta vad det var. Så återkom då! :D:D pusspåer!!

HOT


Nelly - 399:-

Någon mer än jag som tycker dessa är riktigt heta? ;D

Passion


Dagens outfit
Jacka; Bondelid
Jeans; Fornarina
Stövlar; sko rönne
Torgvantar; h&m
Armband; h&m
Tröja; Levi's

Hej :D Idag så stack jag och Baby hem till mina föräldrar för att älskling skulle hjälpa min pappa med deras hall! Så då blev det att jag satt vid datan och bara tog det lugnt. Ca två timmar senare var de klara för dagen och då begav jag och älskling oss till väla. Först gick vi in på Ikea för att jag är ute efter två stycken ramar. Men de hade inte de måtten jag behövde så det fick skippas! Sen så gick vi in på Väla, där jag hittade en jätte söt ring och ett fint armband på Guldfynd. Tycker det är riktigt snyggt med såna klumpiga stora ringar :)
Nu har jag och älskling hållt på och målat i vårt sovrum. Det börjar bli riktigt fint därinne. Kommer ta bild när det är klart :)
Så länge så är jag så snäll att jag ger ut bilder på när jag väl arbetade. ;) enjoy!


PICASSO

Hej sötnosar!

Idag började dagen inte alls bra, ush säger jag bara.. Men vill helst inte gå in på det.. Men nu är det bra igen och jag har annars haft en jätte bra dag! Jag och älskling började dagen med att fika på graffiti, efter det så tittade vi på lite skor. Eftersom jag är fortfarande på jakt efter ett par "vanliga" skor, ni vet såna som man bara kan slänga sig i och gå ut.. Låter nästan som om det är tofflor jag vill skaffa mig, haha.. Men det är det inte. Iallfall, när jag stod där inne i sko butiken så såg jag hur snygga stövletter där var, och jag provade nog minst 5par! Och jag älskade dem allahopa! Men njaa.. ska jag köpa ett par stövletter som jag faktiskt redan har här hemma, eller ska jag satsa på en vanlig sko utan klack.. Ysh, svårt val! Haha.. Slutar nog med att jag köper båda! Aja, får se! :) Efter att ha provat massa skor så gick vi in i lite affärer sen så åkte vi vidare till Ikea. Där jag köpte lite grejer till våran lägenhet. (; Och sen så köpte jag även en väggfärg som vi ska ha i sovrummet, det ska bli en fondvägg! Så trött på alla vita väggar, så tråkigt! Så det ska målas, och färgen heter passion!
När vi kom hem så blev det att vi började göra vid här hemma, jag fixade sovrummet med de nya kuddarna, mattorna och sådant. Och älskling höll på i storarummet och satt upp de nya spotlightsen jag köpte.. Vi ville ha dem övanför tv,n och det blev riktigt fint! En rolig sak som jag också har gjort idag, var att jag köpte färg och två canvas duktavlor. Eftersom jag ville prova på mina målnings skills, haha! Älskade att rita när jag var liten, eller ja.. jag tycker fortfarande om det. Men nu är jag mer inne på kläder och sådant. Så ritar tyvärr inte lika mycket längre. Kommer iaf slänga in lite bilder här nedan, så får ni se hur mina målningar blev ;) be nice! haha!! Puss&godnatt!

(ser faktiskt liiiite bättre ut i verkligheten haha ;)


Såhär såg jag ut idag!
Rosa kofta; h&m
Vitt linne; marwin
Leggins; gina tricot
Stövlar; sko rönne

Lite tråkigt utan några smycken så direkt, men kände för att vara lite ledig idag!

Carro&Sabina dag!

Hej!! :D

Idag så har jag varit med Sabina och shoppat! Riktigt kul var det! Vi shoppade kläder, åt på graffiti och hade det väldigt roligt. Jag hittade dock inga vanliga skor nu till vintern. Man orkar ju inte alltid ha stövlar.. Så får hoppas på att jag hittar ett par snart.. Converse är snygga, men dem är nog inte så bra att ha på vintern, eller?
Har även beställt ett halsband, med mitt namn på. :) Längtar efter deeet!! Här är lite bilder från dagen, samt mina inköpta plagg.


Namnhalsbandet, fast Caroline ska det stå på mitt såklart ;)


Sabina gumman (:

Jag

Dagens outfit
Skjorta; bikbok
Jeans; replay
Skärp; h&m
Stövlar; skorönne
Väska; Vezzano
Armband; h&m


Jätte mysig kofta från h&m 299:-

Ännu en mysig tröja från h&m 299:-

Marwin linne från JC 149:-

Nu måste jag sluta skriva, Top Model börjar nu! :D Pusspåer!!

MJUKIS



Sitter just nu i mina nya mjukisbrallor och bara tar det lugnt. Läste nyss att Foki vann årets blogg!
Stort grattis till henne :) Som ni ser på bilden har jag massa armband, kunde inte låta bli att köpa dem
idag på h&m för 50kr tror jag dem gick på. Som hittat ! :D Ni får ursäkta kvalitén på bilden, men sånt äre ibland!

Puss på er!

saturday



Använde mina snygga stövlar från sko rönne idag, gosh så bekväma dem är! Älskar dem!
Tunnikan; gina tricot
Leggins; gina tricot
Skärp; kommer tyvärr inte ihåg vart jag köpte det.
Scarf; cubus
Stövlar; sko rönne

Idag var jag på väla igen med baby, vi hade även sällskap av min tjejkompis Sabina, och det var jätte trevligt. Tyvärr så har jag inte tagit bilder på de nya plaggen ännu. Så det laddar jag upp imorgon troligtvis. :)

Denna var rolig ;)

Mannen säger till Gud:
"Gud, varför har du gjort kvinnan så vacker?"
"För att du skulle kunna älska henne", svarar Gud.
"Men Gud, varför gjorde du henne så dum."
"Så att hon skulle kunna älska dig."

NEW


Cool t-shirt från Levis 299:- / t-shirt från h&m 149:-

Gråa mjukisbyxor från Bikbok 199:- / Bondelid jacka från MQ 999:-


Stövlar från sko-rönne 799:-

Öronhänge från Albrekts guld 129:- / navel piercing från Grönslöst 199:-

Precis kommit hem efter att ha shoppat lite, detta var lite av det jag handlade. Är hel nöjd! Speciellt med den goa jackan, den är otrolig mjuk och skön. Det tog två sekunder innan jag bestämde mig att köpa den! Jackan är tusen gånger finare i verkligheten än på bild. Om ni går förbi MQ en dag, så tveka inte att gå in och prova den! Varnar dock att man blir kär vid första ögonkastet! :D Nu ska det göras middag, sen blir det Idol senare ikväll! Have a nice friday folks!

DOLLARTECKEN I ÖGONEN

Om ni inte förstår vad jag menar med min rubrik så är det för att just nu är jag rik! Och det känns hemskt bra! Haha! Nu menar inte jag att jag är miljonär rik, men att jag får mycket mer pengar nu i månaden så jag kan överleva, och ha det bra. Och med att ha det bra menar jag att kunna shoppa lite då och då, hah! Nä, men seriöst. Det känns jätte bra! Jag är superglad! Så imorgon blir det väla & ikea med baby! Wiihoo! Hoppas att jag hittar ett par overknee stövlar, fin halsduk, smink, stickade koftor, och lite annat smått och gott. ;D haha! Ibland har man inte den turen att hitta det man vill ha när man har pengar. Men jag hoppas verkligen att jag hittar något jag behöver imorgon.

Det börjar bli kyligare ute, eller ja.. Börjar och börjar, det har varit rätt så kallt ett tag nu. Och det känns konstigt att det tiden går så snabbt, man hinner knappt med. Det är ju dags att köpa julklappar snart, och planera allt med jul och nyår. Man ska ju vara i god tid. Annars blir det bara massa problem när man väl kliver in i december månad. Jag tycker iaf att det är mysigt med julen, snö, tända ljus över allt, och allt det dära. Det blir min och älsklings första jul i vår lägenhet, så det ska firas speciellt. Men ja, det är ju ett tag tills dess. Så vi får se hur vi gör.

Återkommer imorgon, jag LOVAR! :D puss på er!


Scorett overknee stövlar, bägge två är utav märket Tiamo och de båda kostar 799:-/st

GHOST



Ghost filmen, gooosh vad bra den är! Ellerhur?
Såg den precis med älskling. Och låtarna som är med i den, är helt underbara!
Lyssnar just nu på Unchained Melody! Riktig mys låt är det! Om ni inte har lyssnat på den, så gör det NU! :)
Vill även säga förlåt att jag inte har skrevit på ett tag, har gjort mycket i veckan, och jag tänkte att jag ville gärna dela med mig om det. :)

Kan börja med att jag fick pengar den 25e och såklart blev det väla direkt med baby. Då jag hittade lite kläder, och det blir man alltid glad utav. Att hitta något klädesplagg man tycker om. Ett utav de saker jag köpte var de där mystofflorna som fanns på h&m, har laddat upp en bild på dem i ett tidigare inlägg. Dem ser mysiga ut, och färgen är jätte söt på dem, men vet ni vad? dem är helt underbart mysiga, älskar dem. Går med dem hela tiden, om dem hade varit mer vattentåliga och lite mindre så hade jag gärna gått med dem utomhus också, haha! Men jag behåller dem på fötterna när jag går inne i lägenheten. På tal om lägenheten, så har jag inte tagit bilder på den. Lovar att jag ska göra det, så ni får se hur jag bor. Eftersom jag har flyttat ihop med pojkvännen så ville många se bilder på lägenheten, och det har jag lovat så det ska jag se till att göra. Vad jag har mer gjort är att jag har varit på väla flera gånger, även IKEA. Sen så har ju älsklingen fyllt år, så det fick bli en mys kväll i torsdags. Jag hade köpt rosor, godis och gjorde mat till honom när han hade kommit hem från jobb. Han blev jätte glad, och jag blev då väldigt nöjd. Haha, älskar att göra saker för människor och sen se deras leende och tacksamhet. Man känner sig så snäll och duktig. Nu i helgen har vi inte gjort så mycket mer än att ha förberett kalaset älskling hade idag. Vi fick lite gäster och det var jätte trevligt. Det bjöds på kakor och tårta naturligtvis och älsklings farmor tyckte vi hade det jätte fint här, hon sa det flera gånger. Man blir jätte glad av att höra det! :)
Vi har bott ihop i snart 2månader och vi har redan samlat ihop ett helt hem, allt man kan behöva har vi. Det är sjukt hur snabbt man samlar på saker och ting. Men det är ju bra på ett sätt, men sen vill man ju inte fortsätta spara massa grejer och fortsätta samla och köpa så man står där till slut med grejer exakt över allt! Så vill jag inte ha det, jag vill ha det enkelt och fräsht. Min stil, och ja.. Såklart är det våran stil. Det var iallafall lite om vad jag har gjort nu dessa dagar! 

Det är riktigt läskigt väder ute, det blåser och regnar som fasiken. Eller ja, rättare sagt det är storm utanför. Och det kan faktiskt ibland vara mysigt med sånt väder, om man sitter med någon man tycker om, nerbäddat i gosiga filtar och tända ljus. Exakt så har det varit med älskling nu ikväll. Älskar sådanna här stunder, finns inget bättre! :)

RSS 2.0