Beställt.

Beställde min höstjacka iförgår! Och det stod att den skulle levereras redan denna vecka, så det är ju super! Så hinner man prova den och se om man tyckte den var fin, annars skickar man tillbaka den och letar efter en ny.

Manni.

Idag har jag och älskling varit iväg med vår ena hankatt Manni, han skulle till veterinären för att kastreras. Så vi lämnade av honom där vid en halv 9 imorse och hämtade honom nu kl 2 i eftermiddags, när han kom hem var han så yr att han gick rakt in i väggarna, haha. Men det är för att dem fortfarande är "drogade" För några månader sen var vår andre hankatt Lazee där och kastrerades, och det gick bra. Så nu vet han hur det känns för Manni. Och dem tar alltid hand om varandra, så det känns bra.

Annars har det inte hänt så mycket idag, faktiskt. Mer än att jag trodde jag skulle svimma när jag ställde mig på vågen innan idag! Jag har varit jätte slarvig med maten och inte känt någon speciell hungerskänsla. Så jag har gått ner flera kilo, inte alls bra! Så nu måste jag ta mig i kragen och börja äta som en häst igen. Man mår ju inte ens bra genom att äta så lite som jag har gjort, och jag har inte själv tänkt på det. Även om älskling säger till mig att äta så säger jag att jag ska, men det går liksom inte ner mycket. Men ush, nej! Måste börja kränga, jag älskar ju mat! :D

Emmy Awards - Vem hade den finaste klänningen av dessa 6?


Kim Kardashian bar en vit klänning från Marchesa.


Kerri Russel hade en rosa och ljuvlig klänning från Jean-Louis Scherrer.


Kelly Osbourne bar en svart klänning från Tony Ward.
Jag tycker Kelly har blivit väldigt annorlunda på den senaste tiden, och även gått ner en hel del i vikt.
Hon ser numera ut som en ung dam och inte en tonårsflicka som hon gjorde förr.


Lea Michele bar en jätte fin klänning från Oscar De La Renta.


Sophia Vergara bar en klänning från Carolina Herrera.


Maria Menounos bar en sjukt snygg klänning, dock vet jag inte vilket märke det är.
Men denna klänningen var snyggast, enligt mig :)

Vilken tycker du?

LINDEX säger - black is back!

Men har inte svart alltid varit "inne" ? .. Och jag tycker faktiskt det är tråkigt med att alltid klä sig helsvart. Nu till vintern ska man ha lite mer ljusare, färggladare kläder. Beige, puderrosa, brunt, blått - såna färger tycker jag man ska ha i vinter. Självklart kan man inte strunta i färgen svart, och att man klär sig någon gång helsvart till en fest är väl okej, tycker jag. Men inte hela tiden, och det verkar ju nästan så på Lindex. Kolla på dessa svarta outfits.



Och nu menar jag på att JAG tycker det är tråkigt att klä sig i svarta kläder hela vintern. Så jag väljer inte det, utan lite mer färgglada färger i vinter. :)

Vad väljer ni?

Tråkiga söndag.

Tråkiga söndag, tråkiga helg! Inget kul alls har hänt. Eftersom älskling har jobbat hela helgen så har jag bara suttit på röven och inte gjort någonting, varför? det vet jag inte. Har inte haft någon lust till att göra något heller. Det känns verkligen som om hösten är påväg, då all energi har tagit slut på en. Hehe!

Dystra dagar är inget roligt heller. Men att gå runt i butiker och hitta kläder är en sak som får mig må bra igen. Och även när jag vet att älskling inte jobbar imorgon är inte så dumt heller ;)

Vad gör ni själv en tråkig söndag som denna? Eller eran söndag kanske inte alls är så tråkig?

Green.

Nu har jag bestämt mig faktiskt. Det blir den gröna jackan från H&M som blir min höstjacka, eller ja en utav dem. Har faktiskt några till här hemma. Men jag vill ha en ny :) ..


Snygg färg
Päls på huvan
Perfekt i längden
SÅ snygg helt enkelt.

Nu hoppas jag bara att den är lika fin i verkligheten hehe :)

Toy Story 3

Jag har sett både Toy Story och Toy Story 2, och nu återstår det bara att se tredje filmen också. Tycker att dem är så himla roliga, har varit en favorit film för mig när jag var liten.
Det är faktiskt inget konstigt med att man tycker om Walt Disney filmer, dem har ju även gjort min ena favorit film Pirates of the Caribbean. Och många många fler. Jag älskar iaf Walt Disney filmer, dem är bäst! :D haha!

Såhär står det skrevit på MSN.se: I fredags hade "Toy story 3" svensk biopremiär. Ungefär samtidigt passerade den som första animerade film en miljard inspelade dollar (7,8 miljarder kronor), skriver Variety.

Det innebär att Disney som första filmbolag kan skryta med två filmer över en miljard på ett år. Även "Alice i Underlandet" passerade miljardstrecket.

För två veckor sedan blev "Toy story 3" den mest inkomstbringande animerade filmen någonsin.


























Ska du se den eller har du sett den? Var den bra/dålig?

En annan favorit från H&M är denna.



Pälskragar i höst är ju SÅ rätt också.
Sen att på denna finns hätta, och ja, tyckte den var snygg.
Men frågan är, svart eller grön?

Jackan finns kvar !

Jag var lite orolig när jag kollade igenom H&Ms hemsida för jag hittade inte jackan jag ville ha i höst. Men nu hittade jag den! Tydligen så har dem bytt ut hon modellen som bar jackan först till en annan tjej nu. Men här är jackan iaf. Jag tyckte den var super fin! Enda nackdelen är väl isf att där inte är någon hätta. Men ja, får se om jag köper den :) .. Kanske ska fortsätta leta ett tag till?


299:- på H&M.

Unika strumpbyxor.

Spets byxdress, HISS eller DISS?



HISS eller DISS?

- Själv tycker jag DISS DISS DISS.

Ringar.


99:-


179:-


99:-

Tycker det är döläckert med såna här ringar.
Du hittar fler här.

Sega lördag.

Vilken seg lördag det har varit. Har bara gått runt och yrat typ hela dagen och suttit vid datan. Så får se om man hittar på något sen när älskling har slutat jobba.

Jag hade även tänkt lägga upp bilder på det jag köpte igår, dock var det jätte svårt att hitta något som man bara MÅSTE ha. Men efter några timmar hittade jag faktiskt lite :) .. En topp och en tröja från h&m, en snygg kofta från gina tricot och ett par boots. Men hade även velat hitta en höstjacka, för den där jag ville ha från h&m är tydligen slut, för den finns inte kvar på hemsidan. Så jag får ge mig ut på jakt efter en höstjacka nu nästa vecka, för nu på helgen stänger butikerna så tidigt. =/

Killar med långt hår, vissa passar bra i det medans vissa inte.

Men dem tre jag tycker passar bäst i långt hår är följande.


Johnny Depp ♥


Orlando Bloom.

Och just nu tycker jag att dessa två passar bäst i långt hår, jag kan inte riktigt komma på fler som passar bra i det.

Vad tycker du? är det snyggt att killar har långt hår eller ej?

Kristen Stewart & Robert Pattinson = Ett par?

Vi som följer dem och läser alltid om dem osvosv. Vet att "Är dem ihop eller inte" frågan har hängt som ett frågetecken från och till hur länge som helst. Ena stunden är där bild bevis, sen andra stunden så tvekar man endå. Men nu har det kommit ut ytterligare fler bildbevis. Då Robert Pattinson har åkt hela även till Montreal Kanada för att hälsa på Kristen där hon håller på med en ny film. Och på dessa bilder så kysser dem varandra. Ingen jätte bra kvalité, men man ser ju endå vilka det är.






KÄLLA.

- Jag tror faktiskt på att de är ett par. All kemi dem har och hur de beter sig i varandras närvaro, ja, man ser helt klart kärlek där. Och även alla dessa bildbevis övertygar mig bara mer.

Tag sedan.

Det var faktiskt ett tag sedan jag ladda upp något om Kristen Stewart eller Robert Pattinson, eller Twilight för den delen. Jag är ju verkligen ett stort FAN! Så jag vill visa er denna underbara FAN video! listen and enjoy!



Shoppa ♥

Snart sticker jag iväg, ska äntligen shoppa! hehe.. är iaf ute efter lite sånt här.



Boots.
Tunikor.
Jeans.
Cardigans.
Toppar.
Underkläder.

& lite sånt. :D

Shoes.



Leopardmönstrade skor från H&M.

Vad tycker ni om djurmönstrade skor?

H&M

Jag tycker att H&M har fått in jätte snygga väskor på sistonde, bara kolla in dessa!






Där finns såklart ännu fler, men min favorit var den näst sista =)
Kolla in dem andra väskorna här.

Vem bar klänningen bäst?


Drew eller Mary J ?

- Själv tycker jag fail till båda! Dem har inte matchat någonting alls bra till klänningen.

Vad tycker du?

Outfits från förr & för inte så länge sedan ;)









Många favoritoutfits här. (:

Kändisarna som inte riktigt får till det, när det gäller kläder.


Pamela Anderson, har hon någonsin klätt sig bra på dem senaste åren?


Julia Roberts, denna klänning skulle passa bättre på en tavla?


Brie Larson, vet inte ens vem tjejen är men klä sig kan hon inte.

Sno Rachel Bilson´s söta vardagsoufit.


Du hittar allt på H&M.

Vem bar klänningen bäst?



Ciara eller Tinsley?

- Själv tycker jag att ingen av dem har gjort ett bra jobb med att matcha klänningen antingen med skor eller väska. Men om jag fick välja så tar jag isf Tinsley!

Nu ska det målas.

Haha, nej jag ska inte måla väggarna om ni trodde det, utan jag ska måla naglarna! Och färgen blir svart! Så jäkla snyggt att ha svarta naglar med silvriga ringar. :)

Victoria Beckham tycker också om svarta naglar!

Topshop's höst mode!














Stickat, kängor, strumpbyxor, mössor, nitar, skinn .... med mera!

Vad tycker ni om höst modet?

The Pirates Of The Caribbean, MARATON!

Japp, det stämmer. Igår kväll när jag och älskling hade sett klart Fångarna på fortet på tv, ja förresten, visste ni att det har börjat igen? Det var iaf skit kul, man har verkligen saknat det programmet.. Men iaf, så igår när vi hade sett klart det, så bläddrade vi förbi kanalerna och såg då att Pirates Of The Caribbean 3 visades på kanal 9, dock hade den redan varit på ett tag men vi såg klart den iaf. :) Och då blev jag så sugen på att se 1an och 2an idag. Så det ska jag och baby göra. 2011 ska fyran komma står det skrevit. Dem är ju super bra! Och Johnny Depp är förbannat underbar i filmerna! ♥








Vad tycker ni om The Pirates Of The Caribbean?
BRA / DÅLIGA / VARFÖR ? :)

Skallebank!

Jag har haft huvudvärk hela natten så jag har inte sovit så bra inatt. Och nu imorse när jag gick upp kom det tillbaka! Så nu tar jag det lite lugnt med en kopp te. Hörs sen ♥

Vad tycker ni om paljetter?

Jag vet att paljetter har varit jätte populärt, men vad tycker ni om paljetter nu? Har de gjort sitt eller är det fortfarande snyggt? Feel free to comment! :)
Själv har jag aldrig gillat paljetter, tycker det är obehagligt på något sätt.

Det gick hyffsat.

Gjorde som sagt provet kl 4, och det gick hyffsat bra! :) Och för er som inte vet så har jag gått en kurs över sommaren där jag ska plugga upp två ämnen från Gymnasiet, Svenska B och Historia A. Och anledningen till att jag inte hade så jätte bra betyg i dem var för att jag var rätt så skoltrött så jag ansträngde mig inte. Men tänkte sen efter att jag vill ha bra betyg om jag ska söka in på högskola eller något i framtiden. Så nu idag gjorde jag mitt första prov i Historian, har 3 kvar. Svenskan är klar och fick betyg i det idag! Så det är bra nyheter! :)

Just nu sitter jag här och lyssnar på Dead By April medans regnet öser ner utanför! =/

Söt vardagsoutfit jag själv klippt ihop.



Allt kommer från H&M.

Cool brosch från H&M.

Vem bar den snyggaste klänningen på Amfar-festen av dessa 5?


Dree Hemingway


Jennifer Lopez


Kate Beckinsale


Mischa Barton


Paris Hilton

 - Alla klänningar var jätte fina, men jag tyckte Paris Hilton's
klänning är den absolut snyggaste!

Vilken klänning tycker du är snyggast?

Kate Beckinsale.

Kate Beckinsale går i en jätte söt vardagsoutfit, med högklackade träskor!


Högklackade träskor!
HISS eller DISS?

-
Jag tycker de är SÅ fula, men däremot hennes outfit var jätte fin!

Prov.

Sitter just nu och pluggar lite Historia, jag ska nämligen till skolan och göra ett prov kl 4. Och eftersom jag har haft fullt upp i helgen så har jag inte kunnat plugga, så jag satte igång att plugga Historia för någon timme sedan.
Hoppas att det går bra iaf! (:

Vet inte riktigt vad som händer senare idag, tror faktiskt inte att det blir något speciellt. Har ingen lust heller direkt, ush ibland hatar jag såna här dagar då man inte orkar gå utanför dörren ens. Jag var lika seg igår också, bara var inne och kollade film eller så satt jag vid datan. Visst det är ju skönt att ha slappedagar också, men det kan lätt bli drygt. Men imorgon är det skola igen, och lika så på onsdag, torsdag & fredag. Vad jag vet iaf, det kan alltid bli ändringar. För det har blivit rätt mycket slappt dem veckorna som har gått, slutar tidigt, lediga och nu imorse ringde dem från skolan och sa att danskan är inställd idag, men eftersom jag är i grupp B så har jag danska imorgon, men den är också inställd. Så ja, rätt så slappt! Men det kan vara dåligt också! Jag har absolut inget emot att ha ett sånt här slappt schema. Men vi börjar ju snart praktisera och då blir det långt ifrån slappt.

Har ännu inte fått reda på vart jag ska praktisera, eftersom det är min lärare som har hand om det så är det inte jag själv som sköter det. Utan hon säger till när hon har hittat en plats.

Hoppas bara på att det blir ett bra och roligt ställe! :)

Glömt att visa.

Jag har helt och hållet glömt bort att visa er min Twilight Fan Event tavla!
När jag var i Stockholm och såg Kristen Stewart och Taylor Lautner på Fan Eventet, så tog jag en hel del bilder. Och fick även autografer utav dem :) .. Så direkt när jag kom hem så framkallade jag alla bilder och stack sen till IKEA för att skaffa mig en ram. Så en kväll för ett tag sedan satt jag och pysslade med det, och såhär blev resultatet!


Lite bilder från Fan Eventet på HOVET i Stockholm.
Och även en stor bild på mig och Kristen Stewart =)
Jag lade också in en bild på Robert Pattinson, samt en bild
på alla tre från en tidning. Men de andra bilderna är mina egna! ♥

Middag.

Har precis lagat middag och ätit med min man. ;) .. Jag gjorde fiskpinnar, potatis, sås och grönsaker, det blev jätte gott! Det var faktiskt ett tag sedan man åt det, så det var på tiden hehe :)

Någon mer än jag som inte är helt kunnig när det gäller middagar? Jag kan ju en del, men man tröttnar ju! Sen om man ska göra något man aldrig lagat innan så är man nervös för att det ska bli kasst. Så då struntar man i att göra något, och gör istället en middag man kan. Och om man kollar på recept så är det alltid såna värstings middagar som tar 2h att göra. Ja, såna middagar gör man när man ska äta något fint med sin familj eller vänner.
Men en helt vanligt dag då vill man kanske inte spendera så lång tid i köket, sen inte bara det. Man vill laga dessa stormiddagarna ibland, så man inte tröttnar på det. Vad ska man göra för middag då? Vilka rätter är lagom svåra? och tar inte så värst lång tid?

Ni får gärna komma med förslag! =)

Hah.

Jag trodde först att jag såg dubbelt, men nej.. Det ska vara några dragkedjor där. Rätt så coola endå!


Du hittar dem här.

Snygg.



Tyckte att detta snygga linnet var riktigt fint, och passade sjukt bra till ljusblåa jeans och svarta stövletter.
Du hittar den här.

Erik Grönwall.

Tydligen ska Erik Grönwall gå med i rockbandet H.E.A.T. När H.E.A.T´s ledsångare slutade i juni har bandet varit ute efter en ung kille med skön röst, och nu har de hittat Erik Grönwall.


Erik Grönwall.


H.E.A.T

Vad tycker vi om detta?

- Själv tycker jag att Erik Grönwall är så jäkla bra, tyckte om honom sen första gången jag såg han på Idol, när han sjöng inför juryn. Och det har ju gått bra för honom också, släppt en skiva och så.
Men nu är frågan, ska han fortsätta sjunga själv, eller ska han gå med i ett band?

Vem bar den turkosa Catherina Malandrino-klänningen bäst?




Beyoncé Knowles eller America Ferrerra?

- Själv tycker jag Beyoncé, hon har valt den lite mer varma looken och det nersläppta håret är ett stort plus! Medans America valde en mer kall look med röda läppstift och röda skor. Så jag röstar på Beyoncé.

Vem röstar du på?

Last night.

Heej! Tyvärr blev det inte så mycket uppdatering igår, men det var för att vi stack hemifrån vid en 5 tiden, och då stack vi in till stan för att se bilar och sådant. Jag tog bara några bilder från igår dock, för sen glömde jag helt bort det. Man är ju helt inne i allt annat, hehe.


Massor massor massor med bilar! Och här var det typ bara hälften av det.



Han som körde denna(i mitten) hade en liten maskot där bak, Tiger från Nalle Puh var det. Ser ni den?

& här är vår bil.. Vår lilla pärla! =)

Been there done that.

När vi klickar runt med kameran på fester, bröllop, kalas osv.. Så blir det oftast att många bilder blir oförberedda, hann inte göra posen, eller ska kanske precis skratta?

T om kändisarna hinnner inte alltid göra den perfekta posen. ;)


Ashley Greene.

Carmen Electra.

Eva Mendez.

Heidi Klum.

Jessica Simpson.

Kate Moss.

Kate Winslet.

Kristen Stewart.

- Det enda man kan göra åt såna här bilder, är att skratta&glömma :D

Glamour Magazines läsare har röstat fram de 50 sexigaste männen.

Och här är 11 utav dem!


1. Robert Pattinson. ♥

2 Taylor Latuner.

3. Ian Somerhalder.

4. Xavier Samuel.

5. Kellan Lutz.

6. Johnny Depp.

7. Justin Bieber.

8. Gerard Butler

9. Hayden Christensen.

10. Channing Tatum.

11. Orlando Bloom.


- Att Robert Pattinson kom 1a förvånar väl ingen? :D
Däremot vad gör Justin Bieber här? Sexigaste männen?
Han är bara ett barn?

KÄLLA.

Det blev..

Det blev visst en bloggfri dag igår, men det var för att jag hade en massa att göra. På morgonen skulle jag till min doktor, och sen så slutade älskling från jobb en stund efter det, och då tvättade vi bilen och små fixade den. Så vi blev inte klara där förräns halv 6 kanske, och då stack vi hem till Billys mamma och lillebror för att bara säga hej och så. Sen så stod vi där och flabbade till klockan var 7. Efter det åkte vi hem, jag fixade mig litegrann och åkte sen direkt till mina föräldrar för att vi alla skulle åka samtidigt in till stan, även min ena storebror skulle med. Så vi åkte 3 bilar in till stan vid en halv 8 typ. Kom fram, kollade lite, och sen började jag gäspa som fan och älskling var jätte hungrig så vi sa att vi kunde åka in till stan idag igen lite tidigare, så vi bestämde oss för att göra så.
Och när vi väl kom hem kollade vi lite tv sen rakt in i sovrummet. Somnade nästan direkt! Haha :)

Och nu är dag lördag, och jag vaknade för lite mer än en halvtimme sedan. Fast älskling har inte stigit upp än, den stackaren låter jag sova ut. :) .. Och nu ska jag bara ta det lugnt tills älklsing gått upp, för då ska vi äta frukost och ja, slappa? Tills senare i eftermiddag då vi drar ut igen.

Vad ska ni göra idag? =)

Home at last.

Nu är man äntligen hemma igen, har fixat det sista med bilen tillsammans med älskling. Även umgåtts en hel del med familj och vänner när vi väl har hållt på med bilen. Så det har varit en väldigt trevlig dag faktiskt.

Är faktiskt ledig imorgon och på måndag, så det blir en långhelg för mig, wihoo! Dock jobbar älskling imorgon, men som tur är har han bara ett kort skift, så han jobbar mellan 7-12. Sen när han har slutat jobba imorgon så ska vi tvätta och vaxa bilen. :) .. Dock är det de tråkigaste man kan göra på en bil, men gud så snygg den blir efteråt, hehe. Och senare mot kvällen drar vi in till stan för crusing och allt det dära. =)

Nu ska jag och älskling bara ta det lugnt, eftersom han ska upp tidigt så kan vi inte sitta upp så länge.
Men sen åt andra sidan är det faktiskt skönt att gå och lägga sig tidigt så man kan sova mer än 4-5 timmar åtminstonde.

Hoppas ni alla får en fortsatt bra kväll! :) ♥

Celebs on the street.



Mischa Barton har ibland urgulliga outfits, ellerhur?
Hon är även en stor idol för mig, om ni inte redan visste det ;)

Ovanliga men söta öronhängen.



Silver/brass, 39,50kr/st

Vad tyckte du? (:

Cool tröja.


Finstickad tröja i oversized modell.
Grå och svart. Från Lindex.

tyckte den var cool, men överdrivet pris.
349:-

Eller vad tycker du?

Doftar jul.

Idag när jag var på Ica och köpte köttbulls macka (ja, jag vet! åt det igår med, men de är så goda) så gick jag förbi där det är servetter, ljus och sådant, och det doftade jul direkt! Så man fick lite såna jul känslor, typ att det närmar sig och allt. Kan inte fatta det själv, känns som om det var vinter för bara ett litet tag sedan, och snart har detta året gått också. Tycker det går vansinnigt fort, slow down haha!

Igår blev det inte så mycket med bloggen, för jag och älskling har varit i garaget. Älskling ville göra klart några grejer, så jag höll han mest sällskap igår, annars brukar jag alltid hjälpa till. Men igår blev det mest att jag var sällskap för där fanns inget jag kunde göra. Vi ska faktiskt fortsätta lite idag. Men jag hoppas inte det blir lika sent som igår för det orkar jag inte. Är helt slut på morgorna. Och älskling jobbade både igår och idag, och han ska även jobba imorgon. Så när man börjar så tidigt som kl 7 så måste man få lite mer sömn. Jag tror dock att det hade kvittat mig, för jag är ingen morgon människa, även om jag går upp i tid och allt, så orkar jag helt enkelt inte att gå utanför dörren och göra en massa saker. Men det måste få lite ändring, för man måste ju lära sig det också. För jag vill inte jobba kväll/natt sen i framtiden. DET hade inte varit så kul kanske.

Menmen, nu ska jag ringa ett telefonsamtal. =)

Dagens outfit.





Rosa linne - h&m
Långärmad skjorta - bikbok
Leggins - Gina tricot
Stövlar - Wedins
Skärp - h&m


Jag chansade inte på det fina vädret idag som det var igår morse, så jag tog på mig stövlar idag. Men nej, det har inte regnat än. Så jag har varit rätt så varm idag. Haha =)

Duktiga jag.

Jag har städat hela lägenheten, eller ja, jag har inte tvättat golvet, men däremot tömt kylen med gamla matrester och sådant, torkat av kylet. Dammtorkat överallt, t om den tråkiga hyllan ovanför tvn som har hundra grejer, haha!

Och ja tömt alla sopor osvosvosv.. Har hållt på hur länge som helst! Men fy vad duktig man är! =) Det känns bra!

Nu ska jag iväg, hörs senare! ♥

Fråga.

Dagens outfit.



Blev en helt vanlig outfit idag, orkade inte ta fram något speciellt för jag hade det lite stressigt imorse.
Men det blev iaf ett par leggins från Gina tricot och en mysig rosa tröja från h&m. :)
 
Har haft en sådan otur idag, först imorse när jag hade rast så cyklade jag hem, precis när jag går innanför dörren började det späregna, så hela cykeln blev våt och allt, så när jag sen skulle cykla tillbaka till skolan fick jag torka av hela sadeln, och nu när jag slutade för dagen och skulle hem, så var jag rätt hungrig, så jag stack till Ica för att köpa en köttbullsmacka, och sen när jag var halvvägs hem började det regna igen, så var rätt så blöt när jag kom in innanför dörren. Haha..

Imorse när jag vaknade var det sol och blå himmel, så jag tog mina ballerina skor och ingen jacka, för det är ju inte kallt ute, bara väldigt fuktigt efter all regn, så det är jätte svårt att klä sig. Man svettas bara man rör på sig nästan. Väldigt jobbigt faktiskt.

Eller..

Vem satsar på den populära skinnjackan till höst?


Lånad bild från google.

- Jag skaffar nog mig en skinnjacka också, alltid bra att variera också! =)

Höst jacka.



Alla jackorna kommer från H&M.

- Själv blir det nog den tredje från vänster längst upp. (gråa)
Jag är iaf nästan helt säker! :)

Dagens outfit.


Grå jacka - h&m
Blå skjorta - h&m
Leggins - Gina tricot
Smycken från Guldfynd och Albrekts guld.

Just nu.


Äntligen hemma igen, bytade om direkt till pyjamas. Hade velat ta en dusch,
men jag är helt slut! Fick förresten denna fina t-shirts pyjamasen från
mina föräldrar för lite mer än en vecka sedan, dem vet att jag tycker
om att gå runt i stora t-shirts. Så den fick jag =) .. Kommer ihåg när jag
var lite mindre, så tog jag alltid min mammas t-shirts pyjamas och gick runt i. Så
himla skönt ju! Och den här söta nallen på t-shirten är väl bara för gullig? ♥

Oi.

Har hållt på hela dagen så järnan är på fullvarv medans benen värker. Slutade som sagt klockan 12 idag på utbildningen, se direkt när jag kom hem ville älskling sticka iväg för att fixa lite saker med bilen. Så jag drog på mig ett par jogging byxor och en t-shirt. Och sen dess har vi varit överallt och ingenstans för att fixa bilen så den blir som vi vill ha den tills nu på fredag. Då det är crusing och vallåkra och jag vet inte allt. Haha.

Jag har burit, slipat, torkat i några timmar nu och är helt slut. Och eftersom vi är hemma hos mina föräldrar i deras garage, gick jag in nu till mamma och frågade snällt om hon ville göra en lätt middag till mig och älskling. Och som världens bästa mamma, svarar hon - ja! =)

Så nu är ett problem löst - middag! CHECK!

Nej, nu måste jag gå ut och fortsätta så inte älskling känner sig övergiven!
Later! ♥

Vem bar klänningen bäst?


Geri Halliwell eller Stephanie Pratt?

- Själv tycker jag Stephanie, matchar den mycket bättre med sina skor och väska.

Vad tycker du?

Home.

Hemma igen!! Så skönt.. Trodde att jag skulle vila lite men älskling ville hålla på med bilen så nu tar jag på mig trasiga kläder, haha.

Måste även inom djurkompaniet för att köpa lite växter till akvariet! Och sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. Ska även se vad vi ska ha för middag idag.

Kommer in senare! <3

Dagens outfit.




Ush, hemsk bild den sista haha! Men den bjuder jag på.

Vitt långt linne - Marwin
Grå tröja - Espirit
Leggins - gina tricot (köpte nya igår)

Godmoooooorgon!

Ush, jag ville inte stiga upp ur sängen =/ .. Det var så varmt och skönt att ligga där med älskling. Men jag fick tvinga mig upp och göra vid mig. Jag älskar att sova men hatar att gå och lägga mig. ;) Så det blir oftast att klockan blir för mycket.


Manni är lika kelig på morgonen som på eftermiddagen och kvällen ♥


- ge mig en morgon puss......... dissad!


& kolla vilken sid bena man vaknade med ;o

Slutar kl 12, hörs då (:


Hellu!

Ojoj, rekord idag på besökare! :) SÅÅ glad jag blir!!

Jag hoppas ni tycker om min blogg och fortsätter kika in! :)

Kom hem från mina föräldrar för någon timme sedan, hade jätte trevligt. Vi åt hel kyckling, potatis, sås, grönsaker och svartvinbärsgele, mumsfilibabba.. Hoppas ni inte blev hungriga nu! Jag tömde nästan hela potatis kastrullen sen när alla hade tagit upp och inte ville ha mer, jag älskar ju potatis som sagt! Nu när man bor hemifrån med sin pojkvän blir det tyvärr inga såna stora middagar, eller ens potatis faktiskt. Vi har blivit så lata på sistonde, så alla middagar ska gå snabbt snabbt. Vi får skärpa oss på den delen, nu när det blir höst och vinter kanske man tar tag i det ordentligt, och sen är det bra att laga stora middagar för då blir lägenheten varmare, smart va? :)

Sitter iaf och bara tar det lugnt nu. Är rätt så trött men vill inte gå och lägga mig riktigt än även om jag ska vara på utbildningen imorgon kl halv 9. Och eftersom älskling är ledig till onsdag, så vill man passa på att ha lite tid med honom också. ♥

Jag hoppas ni alla har haft en bra kväll! =)

Vem bar den bäst?


Rachel Bilson eller Eva Longoria?

- Själv tycker jag Eva gjorde det bättre än Rachel. Tyvärr, annars tycker jag om Rachels stil.

Vad tycker du?

Dagens outfit.

Jag hade en outfit innan, då jag laddade upp den bilden innan. Men när jag gick ut så svettades jag nästan direkt. För det är väldigt kvavt ute, även om det inte är sol utan mulet. Så jag bytade om till detta. :)




Topp - Gina tricot
Cardigan - h&m
Treggins - nelly
Ballerina skor - dont remember, men har gjort om dem. För de hade spännen innan, men tog bort dem ;)

Söndagsmiddag.

Idag blir det söndagsmiddag hemma hos mina föräldrar. Dem är de två bästa kockarna, haha! Jag önskar jag kunde göra lika bra mat som dem gör och att ha tålamod att orka lära sig allt också.

Jag tycker att 30min framför spisen är nog för mig! haha.. Eller ja, kanske lite längre ibland. Men sen är det de också, jag tycker det är roligare att göra mat borta än hemma. Konstigt va? Och jag tycker det är kul att göra middag och lära mig, men här hemma är det inte kul. Jag tror det är mycket för att vi har två katter som älskar att hoppa upp på diskbänken, och sånt förstör för mig =/ .. Hygien är viktigt för mig, väldigt viktigt! Och jag har fått det hemifrån.

Men ja, en dag flyttar jag och älskling till något större. Och då kan katterna vara ute mer också.


Har ni djur?

Minus.

Jag sminkade mig för lite mer än en timme sedan, och jag använde då Maybelline Dream Satin Liquid. Och den har fortfarande inte torkat!!!! Helt galet! Vissa ställen, typ tinningen, pannan och hakan är helt fuktiga.



+ för resultatet, att den sitter bra och ger bra resultat.

- för att den aldrig torkar helt, iaf inte på mig.

Jag rekommenderar den inte tyvärr, men som sagt. Det är från person till person.

Dock har jag alltid tyckt om Loreal true match, man ska nog ha en favorit och hålla sig till den.
Att byta hela tiden kan fördärva din hy mer också.



Jag har bytat för att varje gång jag frågar någon i en smink butik så säger dem "denna är bäst" och sen nästa gång är den sämst och en annan är den bästa. osv.. Och det är klart att man bytar då?

Vet ni någon annan foundation som också torkar fort som true match? För jag har provat många foundations men de är så klibbiga. Och om man hittar en bra foundation så slutar dem att tillverka den. Jag hade en favorit hos Maybelline innan men den slutade tillverkas. :(

Ut



Sticker ut nu med älskling! Dagens outfit kommer senare! ♥

Nyköpt foundation.

Jag köpte en ny foundation för några dagar sen, och jag ville testa Maybelline Dream Satin liquid.
Har någon utav er provat den, isf vad tyckte ni om den?

Jag provade den nämligen igår och jag tyckte att den aldrig torkade.. Fast jag vet inte om det var bara igår för att jag kanske redan var lite fuktig i ansiktet eller vad det var, det är därför jag hade velat fråga er om ni vet hur den är?


BRA / DÅLIG ?

Vad tycker du om att läsa i en blogg?

Vad tycker du om att läsa i en blogg, vad är det du fastnar för mest? Det roligaste att läsa?

Är det:

Mode - kläder - skor - accessoarer

Kändisar

Film

Musik

Hästar

Tips om vad som helst

Outfits

Resor

Fester - uteliv

Skvaller

Foto

Ritningar

Designer

Photoshop bilder

Hemmafix


Och om någon kategori inte passar dig, så skriv ner vad som intrasserar dig mest i en blogg. =)

Det är alltid kul att veta vad som intrasserar en läsare mest. Och för att behålla sina läsare så måste man variera lite. Men sen åt andra sidan, så brukar de flesta bloggar visa direkt om vad de skriver om i sin blogg. Men jag skriver nästan om vad som helst, men mest Mode, kändisar och om min vardag.

Dagens outfit.






Skjorta - bikbok
Jeans - Only
Stövletter - Skopunkten (tror jag)
Väska - Vezzano

Åskar, åskar och åskar..

Iförgår åskade och blixtade hela kvällen och det brakade loss något otroligt här vi bor, så jag blev faktiskt så rädd att jag och älskling stack hem till mina föräldrar. Haha! Klockan var lite över 12 på natten, men jag visste dem var vakna för vi hade ringt dem en stund innan, och dem sitter alltid vakna och räknar hur långt borta ovädret är. Dem gör alltid såna grejer, haha! Så vi stack dit där och pratade en massa i mörkret, vi hade bara ett stearin ljus tänt. Men det var jätte mysigt, och när ovädret blev bättre där stack jag och älskling hem, vi gick in i sovrummet för vi skulle lägga oss, och då brakar det på igen. Men vi brydde oss inte sen så vi somnade.

Och nu jäklar ska det braka igen! Jag har alltid tyckt om åska, tycker det är mysigt. Men när det väl känns som om huset ska resa sig och blixtarna kommer hela tiden, DÅ är det rätt så obehagligt!

Har ni också åska hemma hos er?

Plocka ögonbrynen så det lyfter upp din blick.

Jag..

Jag lade upp några snygga t-shirts/toppar med tryck för ett tag sedan. Och tydligen är den trenden inne bland Hollywood kändisarna, kolla nedan.


Christina Aguilera.


Jessica Simpson.


Lindsay Lohan.


Miley Cyrus.


Vanessa Hudgens.


Jennifer Love Hewitt.

Vad tycker du om trenden?

Vem bar klänningen bäst?


Nathalie eller Eva?

- Själv tycker jag att denna klänning är inte direkt en premiär klänning. Så Eva gjorde rätt. En vanlig vardags outfit passar klänningen bäst.

Darin.




Tyckte denna upplevelse Darin har upplevt var väldigt fin! Då Micheal Jackson är hans största Idol.
Såhär står det skrevit.

I radioprogrammet "Sommar med P1" berättade Darin nyligen om en av de mest minnesvärda nätterna i hans liv, natten då han fick ett samtal från sin största Idol! När Darin låg och sov i sitt föräldrahem i Råcksta i Stockholm ringde telefonen plötsligt mitt i natten. Det var en vän från USA som busringde och instruktionerna var enkla, "var bara tyst och lyssna".

Darin sa: "Jag förstod ingenting men jag hängde kvar i telefonen. Det var lite otydligt i början. Plötsligt hörde jag någon börja sjunga, jag förstod direkt då att det var Michael Jackson i bakgrunden. Jag hade Michael Jackson i telefonen! Jag hade precis vaknat och var samtidigt chockad så hela grejen kändes overklig. Han sjöng musiken till en låt jag inte hört förut. Jag fick gåshud och jag bara satt och log.

Efter ett tag gick han ut från sångbåset och sa att han var hungrig, han ville ha sushi och frågade om de andra också ville ha något. Sen började de skoja och skratta och jag fick direkt känslan av att han var väldigt ödmjuk. När samtalet var slut var jag så uppe i varv att jag sprang ut från mitt rum och väckte hela familjen. De blev blev också helt chockade och trodde först att jag skämtade".

Vi tror oss ha en aning om vem Darins mystiske vän i USA kan vara! Har ni hört talas om den svenske musikproducenten Redone? Redone har i alla fall tidigare producerat Darin och är numera känd som Lady GaGas producent. För något år sedan spelade Redone in nya låtar med Michael Jackson så vi tror nog att det är mycket möjligt att det var han som stod för den bästa natten i Darins liv!

Besök.

Snart kommer mina föräldrar hit på besök, så kaffet är nästan klart och vi har städat upp lite här :)
Behövs alltid när det ska komma folk.. Haha!

Får se om vi skulle äta middag ihop senare eller vad vi gör.
Men nu knackar dem på dörren så vi hörs senare! :)

Godmorgon!

Vaknade nu klockan 12 och sitter här och lyssnar på Jordin Sparks - Battlefield och har precis ätit lite äppelpaj från igår, mumma! :)

Ser ut att bli ännu en tråkig dag, så himla tråkigt. Men sånt man får ta nu när det börjar bli höst.

Nej, nu ska jag ringa en tjejkompis så vi hörs snart!

Trenchcoat

Förra året var det populärt med Trenchcoat, och denna har kommit in på h&m ganska nyligen,
så det kanske blir poppis i år igen?


299:- på H&M.

Snygg hårfärg!



Denna hårfärg var riktigt fin, undrar bara hur man får den?
Någon som vågar gissa? =)

Gwyneth Paltrow eller Preen-modellen?



- Själv tycker jag att Gwyneth har inte kroppen till denna klänning, så modellen vinner!

Vad tycker du?

Friday!

Då var det fredag! Har inte hunnit skriva innan för jag och älskling har städat hela lägenheten och nu precis har jag duschat. Idag händer det inte så mycket faktiskt (som vanligt) haha! Ska äta god middag med baby och kolla film. Imorgon kommer eventuellt mina föräldrar hit på middag. Sen får vi se vad vi gör på kvällen. Det kanske även blir ändrade planer ikväll, om någon rolig typ försöker få med oss ut så blir det kanske svårt att säga nej, hehe. =) .. Men än så länge har ingen hört av sig. Men det kanske ändras!

Skickade precis iväg älskling till affären för att köpa äpple och en vanilj visp! Ska nämligen göra en god efterätt idag, ÄPPELPAJ! muums! Kommer nog inte kunna röra mig sen ikväll.

Vad ska ni göra idag? :)

Bloglovin!




Hade bara velat säga att ni som besöker min blogg, och tycker att den verkar intressant eller rolig att följa, glöm då inte att lägga till mig på bloglovin! :D ♥

Ni hittar Bloglovin överst på menyn till höger.

Hårfärg?

Jag har länge velat färga håret, men aldrig bestämt mig för vilken hårfärg jag vill ha. Jag är även väldigt trött på mitt livlösa hår, men vet inte vilken frisyr som hade passat heller.

Men här är några färger och även frisyrer. Vad hade passat mig?


1 - Ashley Tisdale

2 - Cameron Diaz

3 - Mischa Barton

4 - Jennifer Aniston


A .. B .. C .. eller D?

& såhär ser jag ut nu.


& om min hårfärg är fin som den är, så undrar jag vilken frisyr jag hade passat i. :)

Bara jag?

Hur kommer det sig att när man är i ett förhållande, i ett bra förhållande för att vara riktigt noga. Så när man är själv en hel dag så är inget lika roligt, som det skulle kunna vara med sin pojkvän? Bara han finns där så är det konstigt nog roligare, än att göra någonting helt själv. Även om man kanske gör något med en annan person, så tänker man "Tänk om han var här nu" eller "åh, vad jag saknar honom" det blir så för mig. Självklart kan jag ha kul utan min pojkvän, men om jag inte är med han så finns han i mina tankar rätt ofta. Det känns nästan som att vad man än gör, så vill man göra det med honom. Iallafall på nästan allt..

Jag vet att detta låter knas hos vissa, och att jag ska ha ett eget liv som inte inkulderar pojkväns ämnet.
Men när man har varit ihop i 4 år, gör allt tillsammans eftersom vi bor ihop. Så har det blivit så för mig, eftersom han finns i mitt liv, har gjort det ett bra tag. Och nu när man verkligen inser att man älskar varandra, så blir det att han blir mitt liv, och jag blir hans. Det kanske inte är bra? men varför inte?

Är det något fel med att man är så pass glad för varandra att det är jag&han hela tiden. Att när vi är tillsammans så blir vi hela? Och att det kan vara tufft att inte vara med varandra ibland?

Även om det känns bra att man får tid för sig själv, och med sin familj och vänner. Så känns det så himla bra att bara va med sin pojkvän igen. Det kanske finns två olika kärlekar? en kärlek som ingen annan förstår sig på förutom jag och min pojkvän (den löjliga "kan inte leva utan varandra" kärleken) och en kärlek man har till sin familj och vänner. Inte för att min pojkvän betyder mer än min familj. Men att dem har två hela olika platser fast endå på samma plats.

Höst.



Snart är det dags för jeans och koftor igen!
Men vilken färg är snyggast på koftan?
499:- & du hittar den här!

- Jag tycker den vita, men samtidigt är vitt så dumt att ha på sig.
Iallafall för mig, jag kan aldrig ha vitt utan att spilla något, haha.
Och den grå är ju också fin, men till slut blir det alltid den svarta.
För svart passar till allt.

Perfect!



Perfekt kofta till en svart fodral klänning som hon har på bilden.
179kr och du hittar den här!

Toppar med tryck.


149:-


199:-


199:-

Tycker faktiskt att många t-shirts, linnen, toppar & tröjor är skit snygga med tryck.
Men det ska inte vara en massa kladd, utan ett snyggt tryck.
Favoriten av dessa tre är den första. (vita toppen)
Vilken är din?

Du hittar ännu fler toppar med tryck, här!

SATC.


Precis kollat Sex And The City. Jag är ju så grymt uttråkad så bara går runt
och yrar.. hehe. Men denna filmen är super bra och man kan verkligen
se den om och om igen, iaf jag. :) ..
Älskling slutar inte förräns 20,15 idag, så det kommer bli en långtråkig kväll.
Och dagen har redan varit väldigt dryyyyg.

Några tips på vad kan hitta på?
Känner faktiskt inte för att gå ut, för det är helt molnigt
och ser ut att det ska börja regna närsom.

Fint!

Hejsanhoppsan! Borde egentligen inte sitta här inne och uggla när det är rätt så fint väder ute, det är sol och lite små moln men bättre än regn. Vilket dem lovar ska göra sen, alltså regna. Så man sitter här och funderar - ska jag ut och sola? hehe.. Kanske lika bra? Man vet ju inte när det blir sånt här fint väder igen.

Tror faktiskt att jag drar ut en runda, hörs senare! ♥

Frances Bean Cobain


Tydligen skulle Frances spela Bella i Twilight filmerna. Men hon hade tackat nej för att plugga istället. Och för att hon inte ville bli känd.

För er som inte vet vem Frances är så är det Courtney Love's dotter.
Såhär hade Courtney sagt - "Frances is so beautiful, but she doesn't want to be famous. She was offered the part of Bella in the Twilight movies, and Tim Burton wanted her for Alice in Wonderland. But she wants to go to college: she's very good at graphic novels. Frances will be fine, it'll be fine."

Källa!

Själv tycker jag nog att Frances inte skulle passa så bra ihop med Robert Pattinson, men vem vet? Jag tycker bara att den kemin Kristen Stewart och Robert Pattinson har, är nog inte så lätt att hitta.


Kristen Stewart och Robert Pattinson tillsammans på röda mattan.


Robert (Edward) och Kristen (Bella) i Twilight.


Kristen (Bella) och Robert (Edward) i New Moon. (Prickarna på Edward är för ljusinställningen de skulle lägga till i redigeringen)


Kristen (Bella) och Robert (Edward) i Eclipse.



KLAR!

Äntligen klar med min svenska uppsats! wooohoo, detta firar vi med .... ett glas Pepsi max. ;)
Den blev 14 sidor lång, om jag nu inte räknat fel, haha!

Sitter här nu iaf och bara latar mig, det förtjänar jag! Imorgon ska jag tillbaka till skolan, lämna in uppsatsen bl a. Och även ta reda på lite andra saker.. Samt att jag har lektion till klockan 12. Göttans!

Och för er som vill veta så har jag skrivit om Mode Designers, såsom Chanel, Gucci och Dior.
Det är faktiskt mycket man inte vet förräns man läser deras historia, så det är både intressant och roligt. Tycker det är mycket roligare när man har fritt val, att man alltså får skriva om vad man vill. Istället för att bli tvungen att skriva om något som läraren bestämmer. Inte alls lika roligt att göra ett arbete då.



Kristen Stewart bär en Catwalks klänning.


Ni vet att jag älskar Kristen Stewart, hon är grym!
Men.. hon har inte kurvorna som behövs för att klänningen ska sitta snyggt.
Tyvärr =/ .. Men annars var klänningen fin.

Vad tycker du?

Paris Hilton gör en Marilyn Monroe





Sån är Paris Hilton, när hon vill något så gör hon det med 100%, och hon
bryr sig inte om vad andra tycker om det heller.

Buhu.

När jag vaknade imorse av väckarklockan kände jag att jag hade ont i magen och även lite ont i ryggen. Så jag bestämde mig för att stanna hemma idag och vila upp mig, och jag vet att det kanske inte är så bra intryck. Att vara hemma tredje dagen när man precis börjat på utbildningen. Men jag hade faktiskt inte stannat hemma om jag inte så illa behövde det. Så nu sitter jag här med en varm kopp tee och tar det lugnt. Att sitta här gör det inte bättre heller för ryggen, har försökt att sträcka på mig och så men det hjälper inte, det gör även lite ont när jag andas in långt. Men bara lite.. Det var värre när jag vaknade, kände mig som en boll, kunde inte sträcka ut ryggen eller något. Man bara AJ AJ! haha.

Vet inte vad man ska göra idag, men om jag känner mig bättre sen så hittar vi väl på något.
Vet bara inte vad. Men det får vi se.

Ut & gå.

Satt här vid datan och höll på med en svenska uppsats, då kom älskling och frågade om jag ville ut och gå en sväng. Blev lite chockad att han bara kom sådär och att klockan var endå halv 9 typ. Men jag svarade såklart ja.

Så vi gick ut en sväng, även våra katter Lazee och Manni brukar få vara ute en liten stund för att just springa av sig litegrann. Dem följde oss en liten bit men var jätte duktiga och vände sen. Älskling gick och höll om mig hela tiden och sa fina saker.. Han är riktigt underbar, ibland ;) haha.. Nejdå, nu var jag taskig.

Nu sitter vi här vid våra datorer igen och jag ska göra klart min uppsats så den blir klar!



Motorcykel.

Jag och älskling har varit och hållt på med vår bil i min pappas garage (som vanligt) och när vi väl kom dit såg vi min pappa sitta på sin motorcykel, när vi gick fram till honom sa han.

- Vågar du inte åka med mig? kom igen nu! Du har aldrig gjort det. Ta skinnjackan och hjälmen där inne! (han har länge velat att jag ska åka med han, och när jag åkte lite med min storebror på gården häromdagen blev pappa lite besviken, hehe)

Jag bara - njaa, jag vet inte. Men .... okejdå!

Jag var så nervös så det kändes som om man gick första dagen i första klass. Eller något! haha..

Men jag hoppade på, och medans älskling och mamma log brett mot mig så åkte iväg! Och det var faktiskt jätte kul, varje gång han drog på så kändes det som om jag skulle glida av haha! :)


Pappa med sin motorcykel. (någon månad gammal bild)

Bye!

Nej, nu sticker jag och älskling ut, fint väder och vi funderar på att fixa lite med bilen. Så vi hörs lite senare!



Coola ringar!

Döskalle ringar!



79kr/st, du hittar dem här.

Ashley Greene, sno stilen!



* Klänning

* Skärp

* Klocka

Emma Watson klippt sitt hår!

Nu.


Då.


- Vad tycker ni om Emma Watsons nya frisyr?

Home.

Kom hem från skolan nu för ett tag sedan, idag har vi bara suttit vid datan och läst in en massa viktiga saker när man jobbar i butik. Sen efter det blev det ett slut test, efter en bra stund klarade jag det, äntligen! haha.. Så nu fick jag med mig ett intygs papper, där det stod vad jag lärt mig osv. Man blir faktiskt lite stolt. :)

Nu sitter jag mest bara och slappar, kan behövas! Speciellt när man cyklar fram och tillbaka varje morgon, och även varje rast. Då jag bor 3min från skolan med cykel, så blir det att man cyklar hem på rasten. Men det är bara bra, då kanske jag äntligen kommer igång med träningen igen, hehe.

Nej, nu ska jag dammsuga lägenheten. Jag och älskling hade en överenskommelse, han tog disken om jag dammsugade, - javisst sa jag.. Och så sitter jag här.. Fy vad taskig jag är! Haha!

Någon mer än jag?

Någon mer än jag som redan längtar efter den fjärde Twilight filmen? Breaking Dawn.


I Eclipse fick vi reda på att Bella svarade ja när Edward friade. ♥


Jacob håller inte tillbaka sina känslor för Bella längre. Triangel drama! ♥


Bella får reda på mörka hemligheter inom Quileute-stammen. ♥


Mera Bella och Edward mys. ♥


Victoria dyker upp igen för att döda Bella, men denna gången är The Cullens och varulvarna redo, och de lyckas döda henne.


Bella tjatar jämt på Edward att förvandla henne, men han vill vänta tills de är gifta.


Bella blir bara mer och mer förvirrad när hon inser att hon faktiskt har känslor för Jacob.


Edward blir jätte svartsjuk när Jacob hela tiden försöker förföra Bella.


Ja, det är alltså hur mycket som helst som hände i Eclipse, och nu kan vi inte vänta till Breaking Dawn.
I boken skrivs det att Bella blir gift, och hon blir gravid. Och en massa annat.

SPÄNNANDE!

Ny bild från några av Twilight gänget.


Ashley Greene, Robert Pattinson och Taylor Lautner!

Kristen Stewart.


- Jag tycker hon passar bäst i det bruna.

Vad tycker du?


- Själv tyckte jag inte den var snygg.

Hej!

Ush, det har varit en lång dag idag och jag längtade efter sängen direkt när jag steg upp kl halv åtta imorse. Jag var nämligen i skolan till klockan 12, min utbildning börjar idag! Förra måndag var som sagt bara upprop! Det gick bra iaf, mycket prat och det är inte roligt att sitta och lyssna när man är typ 30pers i ett litet rum, då är det chans att man somnar, haha. Efter skolan cyklade jag hem igen till älskling, vi beslöt oss sen för att fortsätta lite med bilen, så det gjorde vi. Har även varit iväg på lite ärende och nu är vi äntligen hemma igen. Älskling står framför spisen och gör en lättlagad middag eftersom vi är vrålhungriga bägge två.

Köpte förresten FRIDA tidningen idag, och jag ska verkligen dyka rätt in i den senare. För att se vad det menades med Robert Pattinson och Kristen Stewart. På förra FRIDA tidningen såg det nämligen ut såhär till den kommande tidningen (den jag har nu) NYFIKEN!!! :D

Film nr 2.

Nej, nu tänkte jag se en film till sen ska jag nog gå och lägga mig. :) Upp tidigt imorgon för jag börjar nämligen min utbildning, hehe.. Får hoppas på att det blir kul, men sen åt andra sidan börjar jag kl halv 9 och slutar 12. Så ja, det är ju inte länge.

Filmen jag ska se heter In the land of women och Twilight stjärnan Kirsten Stewart och även The Oc stjärnan Adam Brody är med i den, den är ett par år gammal men jag har tyvärr missat den. Får hoppas på att den är något bra. :)

Hörs imorgon! ♥

Remember me.



Precis sett denna filmen, den var sjukt bra måste jag säga! Och även lite sorglig, speciellt på slutet. Tårarna på kinden har fortfarande inte torkat, haha.

Handling: I New York 1991 blir en elvaårig flicka, Ally Craig, vittne till mordet på sin mor på en t-station. Modern blir skjuten i bröstet av två män som rånade henne. Tio år senare är Ally (Emilie de Ravin) en student på New York University och bor hos sin överbeskyddande pappa Neil (Chris Cooper) som arbetar som utredare. Tyler Hawkins (Robert Pattinson) är en rebellisk 21åring som går på NYU och arbetar i en bokaffär. Han har ett forcerat förhållande till sin affärsman till far, Charles (Pierce Brosnan) sedan hans bror Michael begick självmord. Charles har inte bra kontakt med sin dotter, Caroline (Ruby Jerins), och verkar knappt bry sig om henne, vilket påverkar Tyler som står sin syster väldigt nära.

Fler bloggläsare?

Vill du ha fler bloggläsare? Klicka då in på denna länk och du får garanterat fler läsare :)

Gummistövlar.

Att bära gummistövlar en dag som denna, dvs regnig och tråkig. Då är gummistövlar PERFEKT! Och det är jätte många som går runt med dem och allt, men jag tror också att många inte vågar bära dem, för de kanske är osäkra? och jag kan medge att jag är en av dem osäkra. Det brukar vara så, så fort man ser något fint på någon annan, så är det aldrig lika fint på sig själv. Eller? Men självklart har det hänt att jag passar i saker som jag sett andra gör också.
Men nu ska jag sluta larva mig och faktiskt köpa ett par gummistövlar, och jag hittade ett par på Stadiums hemsida och jag föll pladask för denna korta TREtorn modellen. 299:- också bara! Självklart vill jag ha den rosa :)


Men vad tycker du? Är stövlar fult eller snyggt?
Dvs hiss eller diss?

Emma Watson's snygga outfit.

Tyckte att denna outfit var väldigt enkel men endå snygg och elegant.



* shorts

* blus

* skärp

Battlefield.

HISS eller DISS?



- Själv tycker jag DISS. Tycker inte om fransar på skor.

Three boys from Twilight & one cutiepie!






Cutiepien är såklart Robert Pattinson, men såklart var de alla tre söta när de
gör såna här söta miner och .. ja.. grimaser. :)

Robert Pattinson.


Här är en av de senaste photoshooten Robert Pattinson gjort, denna bild togs till Another Man.
Tycks: jag dregglar! ;)

Hur många?

Dagens fråga: Hur många sitter hemma och har det allmänt mysigt denna lördag kväll/natt? :) hehe.

Sno AnnaLynne McCord snygga outfit.

Pommes & shoppa.

Då blir det Sibylla mat idag, jag beställde en mellan pommes med lite kebab kött och mycket grönsallad, och en vitlössås till det, mumsfilibabba! :) .. Blir väl att man kollar någon film till maten, senare ikväll blir det ännu mer mys med älskling. Vi ska bara ta det lugnt idag för vi är helt slut efter att ha hållt på med bilen.

Jag hade velat sticka ut och shoppa också snart en dag, det var ett tag sedan! Inte likt mig alls, haha. Förut gick jag runt i klädesbutiker nästan varje dag, men det har blivit såhär för att det inte finns någon tid. Och när man väl har tid då har man ingen lust för då är man helt seg. Men jag börjar även tröttna på Väla, efter att ha gått där i flera år och shoppat, så vill jag prova på andra ställen också. Eller varför inte sticka till Malmö city? hehe. Även i Helsingborg har de många ställen faktiskt. Men det är skönt att shoppa ute på stan istället för att gå i en jätte stor lokal ibland. Så vi får se, det kanske blir av nu i veckan? :D .. Eller rättare sagt, det MÅSTE bli av nu i veckan!

Jag just nu & man kan göra mycket med en lång kjol.





Kjolen kommer från Cubus och linnet från Bikbok. (;

Sköna låtar!

Train - Hey, soul sister


Adam Lambert - What do you want from me


Taio Cruz - Break your heart

God förmiddag!

Jag vaknade för lite mer än en timme sedan, jag ville egentligen inte gå upp men det är lika bra annars försvinner hela dagen! Bra tänkt va? :) haha.. Idag ska jag och älskling hålla på lite med vår bil, vi är fortfarande inte helt klara med den. Vi meckar inte med bilen utan vi små stylar den kan man säga, så ni inte tror att jag har en stor blå overall och är helt oljig, haha. Har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska göra idag, men det kommer vi väl på så småningom.

Måste också säga att när jag loggar in på min blogg, och ser att jag har fått många kommentarer och statistiken blir högre och högre, det gör verkligen min dag! Blir så otroligt glad! Jag hoppas att alla ni som kikar in fortsätter läsa min blogg. Och glöm inte lämna en kommentar så jag kan kika in på eran blogg också! :)

Rösta på mig & du är guldvärd ♥

Mina designade sko på NELLY.COM
Klicka på bilden för att rösta :)
Sen följ instruktioner.

Jag vill ska hända.

Är det bara jag som sitter hemma denna fredags kväll? Jag är ju inte själv för älskling är här såklart, och jag är inte direkt uttråkad. Men man känner endå som att man är den enda som sitter hemma. För det är typ dött överallt. Hehe..

Jag vet inte riktigt vad som har hänt, men att festa varje helg har jag tröttnat på för ett bra tag sedan, jag festar knappt. Och jag har inte druckit alkohol på jätte länge.. Ser ingen mening med att alltid dricka, man kan ju faktiskt ha kul utan sprit. Och sen tycker jag att film kvällar, bio, myskvällar kan vara riktigt skönt. Jag har iaf kommit in på den "riktningen" nu, eller ja det gjorde jag för ett tag sedan. Men om man inte känner för det så ska man inte göra det heller. Däremot är jag sugen på äventyr och så i mitt liv. :) .. Har gjort en hel del nu i sommar, och mer ska det bli! Även längtar efter saker som jag vill ska hända i mitt liv.

Här är en del av det.


Ut och resa.


Åka till London, som jag velat göra ända sen jag var liten.


Åka till Hollywood och träffa kändisar ;)



gifta sig en vacker dag.


Få mitt drömjobb.


Bo i mitt drömhus.

*håller tummarna* haha.

Manolo Blahnik

För er som sett Sex and the city så vet ni nog ett par skor Carrie bär i avsnittet "A womans right to shoes" det är ett par Manolo Blahnik, och de är dö snygga!! Dem finns faktiskt att köpa, för 715$ .. Fast i avsnittet så säger hon att de kostade 485$ .. hmm..


Kika in på Barneys New York här.

Colour.


Du hittar dem här.

När jag ser denna..


När jag ser denna tänker jag på bröllop. Det är färgen och modellen som gör det.
Brudtärna klänning? Jätte snygg och jätte billig!!
Du hittar den här.

Romantisk tunika.


Du hittar den här.

Glömt.

Ops, har glömt att ladda upp en tavla som mina föräldrar köpte till mig på Hbg festivalen. Dem blev så paff att se den exakta tiger ungen jag har tatuerat in på ryggen på en tavla, så de var tvugna att köpa den. Och det är faktiskt den tiger ungen. När jag var hos tatueraren och valde denna bild, så hade han troligtvis hittat den på google. Och sen har väl någon tyckt att den var så fin att de gjorde en tavla till den också.

Tavlan är jätte fin och vissa detaljer på bilden är fullt med sån skimrande glitter.
Så nu har jag den på ryggen och på väggen. :) haha!

Och jag gjorde om den hos tatueraren också, eller ja rättare sagt. Jag ville att den skulle smälta in i min hudfärg, så han gjorde lite trix hit och dit, och jag blev jätte nöjd. Älskar tigrar! (:

Inte var så bra som jag trodde.

Jag skulle som sagt se filmen Something to talk about, men det tog mig 43minuter in i filmen för att inse att den inte var så bra som jag trodde. Så jag satt på en annan film, en film som heter Bride Wars, den är 1år gammal och Anne Hathaway och Kate Hudson spelar huvudrollerna. Så jag gav den en chans också, och den visade sig vara mycket bättre och roligare.

Men nu sitter jag här igen och är uttråkad, älskling ligger och vilar i soffan, och han bad mig väcka han halv 6, klockan är snart 6 och han ligger fortfarande kvar.. Killar.. Haha! Snart stänker jag ner han med iskallt vatten, eller lägger en isbit i byxan ;D .. DÅ jäklar blir det fart i brallan kan jag säga! Men tror dock inte han kommer bli så glad sen. Men det är inte mitt fel att han inte vaknar och går upp, jag höll vad jag sa ju!

Aja, jag får göra ett nytt försök!

Är han inte den sötaste?



Manni <3 .. mammas pojke (:

Movie time.


Hade tänkt se Something to talk about nu, har nog aldrig sett den faktiskt.
Men den verkar vara bra.

Vinnaren är..


Och den som gissade först rätt var Matilda. (:

TÄVLINGEN AVSLUTAD!


Utser vinnaren alldeles strax!

Försenad Dagens outfit.


Min kamera cpade sig lite och ville inte funka med blixt, så det fick bli en halvtaskig bild.
Men man ser ju endå rätt bra, hehe.

Klänning - h&m
Sen några ringar och svarta ballerina skor på det.

Gissa kändis!


Utser vinnaren imorgon eftermiddag.

Frida.

Hoppas att det nya FRIDA numret snart är ute i affären, är SJUKT sugen på vad detta ska menas med:



"Kristen om saknaden efter RPattz: - Vi gråter varje kväll"

Jag lovar er, när jag läste det först så började mitt hjärta banka på som tusan, man kan ju nästan tro att han hade dött eller något, så jag gick rätt in på internet för att se om det hade hänt något med honom, men icke! Så då andades jag ut. Men jag är fortfarande sjukt nyfiken på vad detta menas med ..

Gina Tricot.


Snart är hösten här och då är det super skönt med dessa tjocktröjor!
Denna var ju söt. :)

Mischa Barton bags!



799:- (blå)


799:- (brun)


799:- (svartbrun)


699:- (svart)


599:- (lila)


349:- (svart)

Vilken är din favorit?

- Själv är det den här sista och även den svartbruna (:

Speciell tröja från Lindex.


En vid ärm med drepering längs sidan. 199:- från Lindex.

HISS eller DISS?

Svart och cool outfit från H&M.


Kavaj - 299:-
Linne - 129:-
Skor - 399:-
Leggins - 99:-
Armband - 69:50:-

Stilren blogg & få fler läsare?

Så, nu orkar jag inte hålla på mer med min bloggdesign för idag! Men jag är faktiskt väldigt nöjd som den ser ut nu, sen om jag får fler ideér och så, så blir det väl lite mer ändringar.

Jag tycker det är viktigt att ha en lätt läst och stilren blogg. Och med det menar jag att man skriver hela ord och inte använder ord som "nt som står för inte, te och t som står för till, osv. Däremot förkortningar som "iaf, osv," är ord som alla känner till.

Att man inte har en massa krimskrams över hela bloggen, så det ser rörigt ut. Då blir det bara förvirrat för läsaren.

Bra'a färger, då menar jag inte bakgrunds färg eller så, utan text färgen, se till att den inte är så pass ljus att man inte ser den, då kan ingen läsa det.

Högupplösta och fina bilder, så man kan se vad det är för något på bilden.

Detta är då vad jag tycker är viktigt om man ska ha en lättläst och stilren blogg. Sen om vad man ska skriva och göra i sin blogg är något helt annat. Och det beror helt på vad man vill få utav sin blogg, mer läsare? te x.

För att få mer läsare gäller det att kunna skriva om nästan allt möjligt om vad som händer i ditt liv, det ska vara intressanta och roliga saker, uppdatera några gånger om dagen, kopiera ditt blogg URL och skicka ut det i andras bloggar, men glöm inte att du ska även skriva en hälsning dit du ger ut din blogg annars kan de tycka att du bara spammar och då tar de bort dig direkt. Utan skriv något i stil med "Hej, ville bara kika in och säga hej :) Du får gärna besöka min blogg.." eller "Vad fin blogg du har, kika gärna in på min" typ sådan hälsning. För dem som får det i sina kommentarer blir jätte glada och de går faktiskt in på din blogg. För de tycker du verkar vara en snäll människa.

Du ska också bestämma dig för vad du ska skriva om i din blogg, och vad du inte ska skriva om. Sen har du det som mål. Te x - denna blogg handlar bara om mig och min vardag, - denna blogg handlar om mig och mina hästar. Du förstår vad jag menar? Och en annan bra sak är att göra en egen personlig text, där du kan skriva kort om dig själv och vem du är, så att läsaren kan få en syn på vem du är och vad du gör på din fritid osv.

Några roliga saker man kan göra i sin blogg är att göra lite små tävlingar, te x "gissa hur många fönster jag har i mitt rum, den som vinner får en länkning till sin blogg." och även skriva något skämt, men tänk på att skämtet ska inte innehålla något stötande mot någon, utan att det ska vara ett skämt som passar alla om man säger. Det finns jätte många olika saker man kan göra för att få en mer roligare blogg.

Och när där väl är någon som besöker din blogg, som har samma intresse som du, har du troligtvis en trogen läsare. För det är mycket roligare att läsa om någon som har samma intresse som du. Och du tycker nog likadant när du går in till någon annan.

Detta var iaf lite om hur jag tycker en blogg ska se ut. Och det där med intresse är från person till person. Och som ni själva vet så handlar min blogg mycket om mig, kändisar och mode. :)





Så ni vet.

Som ni ser har det blivit lite förändringar i bloggen, men så ni vet så är jag inte klar än!

Men jag hoppas ni tycker det ser bra ut än så länge? :)


Är jätte nöjd med headern :)

Tips!

Alla vi som har de tråkiga ögonfransarna som man måste tvinga upp med en ögonfransböjare, har jag ett litet tips. Det är iaf något jag gör, jag doppar den i jätte varmt vatten ett bra tag så den blir riktigt varm, torkar den snabbt och sen böjer ögonfransarna, funkar riktigt bra!

Men för er som inte orkar springa fram och tillbaka till kranen för att få den varm, finns Depends ögonfransböjare med värme. Har inte testat den men jag har hört att den funkar jätte bra, och sen kostar den bara drygt 80kr.


Vanlig ögonfransböjare.


Depends ögonfransböjare med värme.

En omgjord bild.

Jag hinner lägga upp denna bilden som jag redigerade lite i Photoshop. :)


Tyckte den blev jätte fin :)

Later.

Har varit borta sen jag vaknade imorse, är bara hemma om just nu och ska strax dra!
Så det blir bättre uppdatering senare :) .. Min nya header kommer troligtvis upp ikväll också!

Och även lite annat ;)

Photoshop.

Bara så ni vet om det skulle hända att bloggen ser helt knas ut, så är det för att jag håller på och fixar den. Man måste ju förnya den lite :) .. Så det kommer bli en ny header med nya bilder, och även lite annat smått och gott.

Stay tooned!

Mysig.


Jätte mysig kofta från Gina Tricot.
249:-

Finns i flera färger, men jag tycker om beige. :)

Svar på frågor.

Här är några utav frågorna jag fick.

Har du något favorit djur, isf vilket? -Mitt favorit djur är katt, men även hund.

Hur kom det säg att du började blogga? -En tjejkompis till mig gjorde det, sen så började jag med. Tycker det är skönt att skriva av sig lite. :)

Vilken är din favoritfärg? -Oj, svår fråga.. Jag tycker om så många =/ .. Korall, beige, brunt.. Ja, många! haha.

Har du några syskon? -Jag har tre stycken äldre syskon, en storasyster och två storabrödrar.

Vilken är din naturliga hårfärg? -Det är mörkblond, hade mörkt upptill och ljust nertill, haha.


(gammal bild, men typ såhär ser min naturliga hårfärg ut, fast lite mörkare upptill)

Pictures.

Tänk på att bilderna är inte redigerade eller något, utan helt orörda.













Här är några iaf :)

Hejsan!

Hejsan svejsan! Nu har jag och älskling precis tagit en dusch, var tvugna efter att ha slitet som vi har gjort. Vi har nämligen målat en hel del. Så det var skönt med en dusch. Sitter just nu och kliar mig på armbågarna och märker att jag är jätte torr, så jag måste smörja in mig NU! Haha..

Vet inte riktigt vad vi ska göra mer idag, om vi ska bara slappa hela kvällen och äta middag, eller om vi skulle fota lite mer, eller vad.. Ena stunden vill man bara dra ut och andra stunden orkar man inget så man vill bara slappa framför datan eller en bra film.

Aja, nu ska jag sluta tjata, vi får helt enkelt se vad vi gör. Laddar strax upp bilderna.

Godmorgon!

Precis vaknat så mina ögonlock är inte helt öppna haha! Förstår inte varför jag gick upp... Im stupido?
Idag ska jag och älskling iväg en stund, men kommer senare igen så då kommer jag svara på alla frågor.
Så ni vet det. Men nu ska jag försöka proppa i mig lite frukost i min torra mun.. ;)

Ta det lugnt.



Sitter i min svala sköna pyjamas, eller ja, svala och svala, den är rätt varm nu. :) Dock hänger byxorna på tork efter tvätten tror jag. Nu ska iaf jag och älskling ta det lugnt resten av kvällen sen så ska vi lägga oss. Är helt slut! Jag ville ju bara gå och lägga mig efter uppropet i morse, men jag gjorde inte det. Men jag kan säga som så att sängen är väldigt lockande, för snart ska vi sätta på nya påslakan och allt det andra, så det blir fräsht och luktar gott. Då sover man extra bra :)

Jag och älskling var hemma hos hans mamma nu ikväll, var där i nästan två timmar men kul hade vi! Hehe.. Vi tog även över bilderna på vår egna kamera så det var jätte spännande att se dem. Och jag blev faktiskt väldigt nöjd med många utav dem. Och inte bara det, det var första gången för älskling att ta bilder med systemkamera, han var jätte duktig! Men jag tänkte ladda upp bilderna imorgon för jag orkar inte nu. De är ju mega stora så man måste antingen minska storleken eller så kommer det ta 5min per bild att ladda upp här.

Hoppas ni alla sover gott när det är dags för er! KRAM ♥

FRÅGESTUND!


Var ni inte blyga eller tråkiga, utan bara fråga på!

Till salu!


Samsung Ultra Touch till salu.

Är rätt så trött på den och vill förnya mig lite. Så om du är intresserad så ge
mig ett seriöst bud! Den är smårepig på baksidan men helt fel fri annars.

Skriv om du är intresserad eller om du har frågor :)

Don't forget! (:

Mina designade sko på NELLY.COM
Klicka på bilden för att rösta :)
Sen följ instruktioner.

Ashley Tisdale.


High School Musical stjärnan Ashley Tisdale har så sjukt söta outfits ibland.
Bara kolla in hennes tjocktröja, haha.. aawh! Ashley har många stilar, hon kan
klä sig rockigt, gulligt, fint, ja en massa stilar och hon passar i dem allahop!



Robert Pattinson.


Hittade ett jätte fint foto igår på snyggingen Robert Pattinson (Twilight stjärnan)

Yummi eller ÖRK ? ;)

Jag tycker såklart YUMMI!

Sex - bra & skönt. Haha!

Ush.

Jag har ett stort Historia prov, en uppsats och några uppgifter att göra till nästa vecka. O M G! Jag skyller faktiskt på mig själv, för Historia proven kunde jag göra när som helst efter den 15e juni. Men jag har bara skjutit upp och skjutit upp.. Uppsatsen verkar vara väldigt svår, eller ja, kanske inte svår men komplicerad. Jag ska skriva om något som är sant och som innehåller faktamaterial. Jag kan ju skriva något som har hänt mig men som inte innehåller faktamaterial.. Så ja, men får nog lite hjälp från läraren om jag behöver det.

Min utbildning börjar som sagt nästa måndag, och jag känner mig redan lite "nere" pga att sommaren är snart slut, inga sena kvällar längre mitt i veckan, massa plugg, tidiga mornar, prov och press. Låter inte alls lockande eller så är det bara för att sommaren slutar, tillbaka till jobb/skola. Tror det är många som deppar över det. Även om det kan vara skönt med att komma hemifrån lite, träffa sina arbetskollegor, och träffa andra nya människor så är jag den personen som tycker om att kunna göra vad jag vill när jag vill.

Men det roliga i det hela är att jag går på en utbildning som jag är intresserad utav, jag vill ju jobba i en klädesbutik. Och sen får man se vad som händer med att designa mina egna kläder, om det blir något utav det eller om det får förbli en dröm.

Menmen, nu måste jag nog börja med mina uppgifter. See ya later!

Snygga boots & kängor.



Snygga boots och kängor från dinsko.se.
Dock har jag inte alltid varit så nöjd med deras kvalité på skorna.
Men man kan ju alltid hoppas på att dem har blivit bättre ;)

Back to school again.

Då har man precis varit på inskrivning, det gick bra! Fick även lite hem uppgifter att göra tills vi börjar nästa vecka. Ska gå två hela veckor nu i början, sen så får vi praktik tre gånger i veckan. Så då är vi i skolan bara 2 dagar i veckan. Och ja, fick en massa information och så..

Det känns ju väldigt bra, men samtidigt är jag så otroligt trött på morgorna, är absolut ingen morgonmänniska. Så man kände nu när man satt där "jag vill heeeeeeeeeem" haha.. Men ja, det ska nog fixa sig!

Det negativa är väl att man ska köpa några böcker som man måste ha med sig redan nästa vecka då vi börjar.. Rätt så kort tid att både hitta och beställa hem tycker jag. Sen är inte dessa böcker så billiga heller kan jag tro.
Förstår inte riktigt hur vissa tänker, många utav oss har haft sommarlov utan jobb, så vilka pengar har vi då? Nu säger jag inte att jag inte har pengar för det har jag, men tycker det kan vara orättvist åt många. Det är ju endå några hundralappar, ja då får man väl låna.. Men det är inte så kul det heller.

Menmen, sånt är det. Så nu ska jag leta efter böcker.. "Wihoo".... ;)

HISS eller DISS?


Mönstrade leggins, HISS eller DISS?
Du hittar dem här.

Yey!

Har fixat sånt här trådlöst modem så länge, då vårt vanliga internet inte funkar. Men bättre än inget alls!
Jag har varit jätte sugen på att köpa ett par snygga boots, men har kollat i några butiker och de har inga snygga! =/ .. Kollade även inne på Nelly, men hittade inget fint där heller.. Vet någon vart dem snygga bootsen finns? ;D


Är just nu..

Är just nu hemma hos mina föräldrar och skriver, för jag har fortfarande inget internet hemma. Vet inte när vi får det igen.. Men får hoppas på att det blir snart.

Annars har jag och älskling gått på hbg - festivalen i helgen, var sådär kul. Köpte iaf tre tröjor, en till mig, en till Billy och en till min pappa. ;) .. Hittade inget till mamma =/ jätte svårt ibland att hitta något.

Vi har lämnat Billys syster och hennes pojkvän för de skulle ta tåget hem till Stockholm. Och nu har de även fått tillbaka sina katter, ÄNTLIGEN! Nu har vi bara Lazee och Manni igen :) Och man ser att de trivs bra med bara mig och Billy igen. Men nu ska det städas och dammtorkas i hela lägenheten efter hans systers hårbollar, haha..

Vet inte när nästa uppdatering blir, men får hoppas på att det blir snart.

KRAM ♥
RSS 2.0