Snart.

Känns lite läskigt att sommaren är snart förbi, det märks på vädret, luften och på träden.
Nu på måndag börjar min butiksbiträdesutbildning, eller ja. Jag ska dit och skriva på och lite sånt.

Sen är det på de igen, plugga, plugga och plugga. Men denna gången är jag intresserad utav det, i Gymnasiet gick jag en linje som inte riktigt passade mig först se bytade jag till Expo, och där trivdes jag bättre. Jag gick på Medieprogrammet och där var ju 6 inriktningar. Det första året fick man prova på alla, sen i slutet av första året fick man då bestämma vilken inriktning man ville fortsätta på.. Och då valde jag Expo först, men eftersom det blev fullt där så var jag en av dem som inte kom in. Men sen på vintern i tvåan var det någon tjej som skulle byta till en annan inriktning så då fick jag äntligen börja på Expo. Och som jag sagt innan är expo - utställningdesign. Man jobbar mycket med att designa saker, allt från skyltfönster till små dockhus typ, haha. Så jag trivdes rätt bra där. Dock gick jag igenom en tuff period just i tvåan så det blev att jag missade mycket. Och jag valde då att gå om ett år. Men jag klarade det till slut endå, så nu har jag lite erfarenheter om det också, och för att gå butiksbiträdesutbildningen så var det jätte bra att jag hade lite kunskaper om utställningsdesign.

Hoppas iaf att linjen är rolig och vad jag har väntat mig, så jag inte blir missnöjd! Hehe.
Ska många utav er plugga i höst?

KUL .. *not*


Jag ska till Hbg festivalen ikväll, tur att det inte regnar hela kvällen iaf, men
fan vad tråkigt väder ändå!!! =(

Snyggt!

Som jag sagt tidigarem tycker om när där är lite tryck eller text på en topp, det ska inte vara jätte stora bokstäver med något vanligt tryck, utan ett tryck som är lite mer speciellt.. Som denna.


Fastnade för den direkt, du hittar den här.

Klättrar på väggen.

Igår var jag iväg nästan hela dagen, först stack jag hem till mina föräldrar och sen efter ett tag kom en killkompis hit, så vi stod och snackade lite och så, sen så körde vi och fikade på Familia och pratade ännu mer skit, hehe..
Senare mot kvällen när älskling kom hem, så blev det att jag, älskling och min bror stannade hemma hos mina föräldrar för att göra mat där, då dem inte var hemma för de blev bortbjudna på middag. Så det blev currykorv, my speciality ;) .. Sen blev klockan halv 10 och då drog jag och älskling hem, när vi startade våra datorer så såg vi att vi inte hade någon internet anslutning, så vi började med att stänga av modemet ett tag för att sen prova, men ingenting hände, vi provade allt. Jag ville ju så gärna blogga igår, men nej.. Kom fanimej inte ut på internet. Så jag och älskling nästan klättrade på väggarna, haha.. Internet är så sjukt beroende framkallande, haha. Och inte bara det, eftersom vi har IP telefon så funkade inte hemtelefonen heller, så ja.. Smått panik kanske? haha.. Det slutade med att älskling kollade igenom sin data och försökte "ha kul" haha.. Och jag fixade ihop min egna Fan Twilight video med Windows Movie Maker, haha... Jätte kul faktiskt. Dock kunde jag inte fixa fler scener från nätet, så fick nöja mig med dem jag hade. Så blev inte riktigt klar.. Efter ett tag struntade jag i datan helt och satte mig i storarummet för att fortsätta kolla på Sex And The City. :) .. Älskling kom till mig en kort stund därefter, så vi hade mysigt där tillsammans.  Självklart somnade han också hos mig när jag började massera han på ryggen och drog mina fingrar genom hans hår (vilket han älskar) Så till slut var det bara jag som kollade på SATC. Men då fick jag ett sms av min storebror som inte hade något att göra, så det blev att han kom till oss senare mot natten, och han stannade över tills idag.

Och nu imorse stack älskling till jobb men jag fortsatte och sova.. Senare gick jag upp och såg då att min storebror hade också precis gått upp, så jag började duka fram frukost och så.. Sen fixade jag till mig lite snabbt, och nu sitter jag och datanördar mig på en av mina föräldrars data, haha. :)

WoooHooo!

Kika precis inne på mina ego bilder, och hittade en bild på mitt hår då jag hade precis klippt mig rätt så kort. Jag klippte mig för snart 1 ½ månad sen.


Ush hemsk bild, men iaf.. Klippte mig rätt så kort ellerhur?


Och nu, knappt 1 ½ månad sen..

Växt litegranna ellerhur? ;D
Blir så glaaad! Var inte bekväm i det kortkorta. :(

SATC

Det blev ingen Väla idag, får bli en annan dag.. Istället åkte jag och älskling till en strand som ligger precis vid hans mammas hus, och tog lite bilder med systemkameran. Hoppas på att dem blev bra, har inte lagt in någon bild alls men vi får väl göra det nu i dagarna. Så vi får se hur dem blir, spännande faktiskt, haha!

Vid halv 10 åkte vi hemåt, älskling ville bjuda på utemat eftersom vi inte har varit hemma och kunnat göra middag, så åkte vi inom Sibylla, älskling beställde pizza men jag tog bara lite pommes med vitlössås. Jag ville ju inte äta sån skräpmat men ja, idag fick det bli det endå. Haha!

Medans vi åt vår sen middag kollade vi på Sex And The City (SATC) men efter ett tag dissade älskling mig för att kolla lite på datan, haha! ;) .. Och nu tänkte jag också ta en liten pause från serien och sätta mig här istället.

Jag hade kunnat kolla på SATC samtidigt som jag skriver här, men eftersom jag fortfarande inte skaffat mig en ny hårddisk till min laptop så kan jag inte använda den utan får sitta på min stationära data.

Imorgon börjar Helsingborgs festivalen, den är i tre dagar. Men eftersom älskling slutar senare imorgn och på fredag så får vi se när vi åker dit. Ska någon utav er dit?


Bild lånad från google.

Halsband.

Vi som tycker om att ha många halsband, här är ett halsband i tre delar.


49:50:- från H&M.

6 pack ringar.

Riktigt fräcka ringar från H&M.
6-pack.


29:50:- bara!!!!

Perfekt.

Jag tycker att denna snygga outfit är perfekt till sensommaren/hösten.
Från H&M.

Snart

Snart kommer älskling hem från jobbet, yey! .. Har precis kollat Top Model repris, kommer varje dag kl 4 så det har blivit att jag följt det litegrann, och innan Top Model såg jag Smalville, vilket också är ett bra program.

Får se vad som händer sen när baby kommer hem, jag hade faktiskt velat sticka till Väla. Men det blir rätt bråttom om man ska sen laga middag osv. Så ja, får se vad vi gör.

Hade faktiskt velat köpa hem lite längre toppar, skit snyggt till leggins.


Denna coola topp kommer från h&m. 99:-

Funderingar & drömmar.

Idag har man sovit ut, gick upp för drygt två timmar sen slängde i mig några mackor och drack en kopp te, medans jag såg på tv. Och när man väl sitter framför tv,n så kan man knappt sluta titta, för nästan alla komedi serier är nu, te x Jims Värld, haha.. Den är rätt rolig faktiskt.

Jag kommer ihåg förr, jag kollade alltid på Vänner, Fresh Prince In Bel Air, The 70´s show, Nanny och en massa andra. När man då var sjuk och stannade hemma från skolan, då räddade dessa och många fler program dagen. Då hade man kul iaf, haha. Och sen så blev det att man sluta följa det för att man blev upptagen med så mycket annat. Och nu på sommarn blir det oftast att man ser dem gamla avsnitten igen, då de går om och om igen hela tiden typ.

Ett annat program jag älskar är dock ingen komedi serie, men det var Top Model, älskade det programmet. Då jag själv var så intresserad av modell yrket, är faktiskt det fortfarande. Men hur stor är chansen att bli det? Eller ja, att bli modell kanske inte är super svårt. Men att bli världskänd på det är nog lite svårare och inte för att glömma tuffare, mycket tuffare. Modeller har ju verkligen en stor press på sig, och många utav dem ser inte kloka ut, te x på cat walk, de är så tunna.. Men det är så det ska vara där, sen vanlig modell i tidningar eller så, där behöver man inte vara så smal. Jag har nog aldrig förstått varför cat walks modeller ska vara så jätte smala? vet ni? Men även om de är så smala så avundas jag dem, för just deras ork, press och allt annat de medför. Men inte deras livsstil, att de inte får äta vad som helst, det hade jag aldrig orkat.

Men det är ju så, en dröm är ett jobb. Man måste antingen satsa allt man har eller så glöm det. Typ!
Jag har haft många drömmar om vad jag ville bli ända sen jag var liten, när jag började se Harry Potter ville jag bli skådespelerska och vara med i filmerna, sen när jag såg andra skådespelerskor såg jag att även dem kan vara modeller inom vissa kretsar. Och att många av dem sjunger också. Och en del utav dem har sitt eget klädesmärke eller vad som helst. Så det är ett utbrett yrke. Man kan både synas, höras och köpas (klädesmärket då)

En annan dröm jag har haft länge är att flytta utomlands, för allt är ju större i Amerika te x, och om man har tur så lyckas man. Och om man inte lyckas, då har man iallafall försökt. Man kan ju inte sitta hemma och tänka för sig själv "Det kommer aldrig hända mig" då vet man inte det förräns man försökt. Precis som jag skrev lite längre upp, hur stor är chansen? den kanske inte börjas så stort men det kan ju alltid växa? Och nu menar jag att bli en världskänd modell, och att bli det är jätte tufft och svårt skulle jag tro. Men man börjar alltid någonstans sen bygger man på.

Man kan också känna sig stolt över att "jag har försökt, jag var där och jag slog järnet"

Det var likadant när jag sökte till Idol förra året, jag visste att jag kunde få ett nej, men kanske också ett ja.
När jag väl stod där och sjöng, så nickade den ena "ja" men den andra var inte lika säker.. Och olyckligtvis var det bara hon som bestämde och sa att jag inte var redo för det ännu. Man såg ju också att killen brevid blev lite chockad.. Men allt gick så snabbt och jag gick ju ut direkt. Men jag var sååå otroligt stolt över mig själv. Tänk att jag sjöng inför en jury (låtsas jury) kallade dem sig. Och jag som vågar knappt sjunga inför min familj?

Men ja, att våga göra saker och tro på sig själv är det viktigaste. Ingen kan tala om för just Dig om vad du ska göra, vad du ska tro på, det är dina drömmar och din vilja.

Twilight <3

Åh, denna videon är så fin!



Säger tre ord, Twilight Är Bäst (:

Gillar du min blogg?

bloglovin



Följ mig då på bloglovin. :)

Lite sommar outfits.



Lite sommar outfits i sommar.. Vilken är din favorit?
1, 2, 3, 4 eller 5?

Vem bar klänningen bäst?


 

Dagens skratt.

På tal om Kirsten Dunst.

Ni visste väl att Kirsten Dunst har både tyska och svenska gener i sig? Tysk från hennes pappas sida och svensk från hennes mammas sida.

Och hennes fullständiga namn är Kirsten Caroline Dunst, och det där mitten namnet är ju riktigt fint! ;)


För att få veta mer om henne kika in här källa.

Kirsten Dunst var i Trollhättan igår.




Kirsten Dunst & Stellan Skarsgård.

Kiefer Sutherland, Lars von Triers, Kirsten Dunst och Stellan Skarsgård.

Trollhättan har just nu celebert besök i form av skådespelarna Kiefer Sutherland och Kirsten Dunst. I förra veckan började nämligen inspelningen av Lars von Triers nya film ”Melancholia", som även svenskarna Stellan Skarsgård och Alexander Skarsgård kommer att medverka i.

På presskonferansen igår var alla som medverkade i filmen samt producenten närvarande.

Rätt så många amerikanska kändisar vi får besök utav, super kul tycker jag. :)

Slappedag.

Har varit hemma hos mina föräldrar ända sen älskling stack iväg till jobb kl halv 9. Hatar som sagt att vara hemma själv. Och medans min pappa är och hjälper en kompis med en sak så sitter mamma själv också hela dagarna, så då har hon iaf lite sällskap :)

Får se om det blir väla idag med Kim, har haft ont i huvudet från och till hela morgonen. Men hoppas att det har gått bort nu for good, haha. Annars händer inte så jätte mycket idag.

Förresten, det hände en rätt så kul grej igår.. Det var så att jag och älskling körde min mamma till affären för hon behövde handla. Vi följde med in och handlade lite saker själv, bl a två cykel lås till våra cyklar.. Sen när vi var framme i kassan så betalade vi och packa ner precis som vanligt. Och sen på vägen hem bestämde vi då att vi kunde äta middag hos mina föräldrar eftersom älskling höll på med sin bil i pappas garage. Så vi sa att vi kunde lika bra lägga in våra kyl saker i kylen så slipper vi åka hem och lämna det. Så det gjorde älskling..
  Lite senare när mamma plockade fram middag tillbehör skrattade hon lite för sig själv och sa - Haha, Billy har t om lagt in cykel låsen i kylen! hahaha. Och jag kunde själv inte hålla mig.. Tyckte iaf att det var lite roligt.

Det var ju inte meningen men ja, sånt som händer.

Premiär.

Jennifer Aniston och Cameron Diaz vet hur man gör sig riktigt snygg på röda mattan. Bara kolla in dessa klänningar de bar på deras senaste premiärer.


Cameron Diaz - Skön och enkel klänning med en lätt sminkning. SUPER!


Jennifer Aniston passar väldigt bra i hudfärgade klänningar. Och hon sminkar sig också väldigt enkelt.

Tycker att dessa två kändisar har en riktigt snygg stil.

Cameron Diaz hår&hårfärg genom åren.


90-talet då hon slog igenom.


Hon har alltid klätt bra i den varma blonda färgen.


Diaz tyckte väl att ha blont hår blev tråkigt i längden, så hon färgade det brunt. Tycker även att denna
hårfärg passar bra då hennes is blåa ögon syns riktigt mycket.


& det syns verkligen här, hennes is blåa ögon får mycket uppmärksamhet.


Hon klippte även upp det så det blev fräsht och snyggt igen.


Men sen tog hon lite slingor i det.


Hon har även provat på den röda nyansen i håret..

och grått hår? .. hm..


När hon började spela in What Happens In Vegas, blev det ännu en gång ljusblont.


När hon fick sin egna stjärna på Walk Of Fame 2009 hade hon även den ljusblonda färgen.


I en tid hade hon även den lätt röda tonen, skit snyggt tycker jag!


Snyggaste hårfärgen!


2010! Hon har gått tillbaka till den ljusa nyansen.


Det klassiska blonda.

Jag tycker som sagt den varma blonda nyansen är snyggast. Vilken tycker du?

Fest.

Snygg fest klänning från halens.

Tunika

349:-

Romantisk.

Hittade den här romantiska tunikan från halens.

Tunika


499:-

Precis.

Precis kommit hem, har varit hemma hos mina föräldrar och ätit middag, det blev midsommar mat (MUMS) och sen blev det en massa prat och sådant trevligt. Senare drog jag och älskling in till stan för att ta lite bilder på stranden. Älskling lånade sin mammas systemkamera när vi var där i lördags, för att vi ville ta några foto på bilen och sen lite ego bilder på mig, haha! Får hoppas att dem blir bra!

Annars har det varit en rätt lugn och skön dag, men väldigt konstigt väder. Igår var det liksom höst väder, och idag är det sommar väder.. Hel skumt, men det är så Sverige vädret är. Inte för att jag klagar!


Bild från någon dag sen.

Kul.

Tyckte det var jätte kul att så pass många var med och tävlade. :) Hoppas ni fortsätter kikar in då och då!
Har även tänk på det, om det finns något Ni tycker jag ska skriva mer om, så säg till. Jag vill verkligen att min blogg ska vara kul att läsa för alla.

Eller om ni har någon som helst åsikt så skriv. :)

Den korrekta summan och vinnaren.

Den korrekta summan av vad jag har köpt kläder för sen 2006 (många kvitton har tyvärr råkats slänga)
är 34 344kr och den som gissade närmast var Matilda Ericsson och här är hennes blogg! :) GRATTIS!



Till er andra: Där dyker upp fler tävlingar så håll utkik! ;)

TÄVLINGEN AVSLUTAD!



Vinnaren dyker snart upp!!

kl 13.

Nu klockan 13.00 drar jag en vinnare till kvitto "tävlingen" ;) Så ni som inte har gissat, skynda er!

Tänk på att där är många kvitton, och försök att vara mer detaljerad.

Gissningen slutar redan imorgon.

Gissningen på summan på alla de kvitton slutar imorgon, alltså måndag den 26e juli.


Tänk på att här är MÅÅÅNGA kvitton!!

Visste du att? + gissa rätt så får du en länkning till din blogg.

Visste du att jag samlar på alla kvitton? eller ja inte ALLA kvitton när jag te x handlar i en mat affär eller så, utan att jag samlar på alla kvitton där jag har köpt kläder och så.

På bilderna ser du alla kvitton jag har just nu, MEN tänk på att jag har råkat slänga många också tyvärr :/





Detta är ett kvitto från Levi´s som ni ser, färgen har hållts bra då det var 2007-04-02.

Men varken h&m eller Gina Tricot's kvitton är bra, såhär ser dem ut.


Och nu till den lilla "tävlingen" om man kan kalla det för de.

Fråga: Hur mycket pengar tror du här är för?
Och den som gissar antingen rätt eller närmast den rätta summan får en länkning till sin blogg. :)

UFO.

Det har varit mycket skriverier om UFO, finns dem? är allt sant? är det rent ut sagt skitsnack? vem vet!

Jag har alltid trott på att det finns liv utanför vår lilla jord i det stora universum. Och då tror jag faktiskt på detta.
Pressen har skrevit om UFO väldigt väldigt länge. Men sen ska man ju inte tro på allt man läser.. Men sen om där då finns videos på det, då är det en helt annan sak? ellerhur!





Tror du på UFO eller är allt detta bara en massa sätt för pressen att tjäna pengar?

Njae.

Filmen var inget vidare bra tyckte jag. Då är den gamla versionen bättre faktiskt.
Men sån här film är heller inte min favorit genre i en film. Tycker liksom om Twilight, Harry Potter och sen filmer om naturkatastrofer som te x 2012. Och jag älskar även Romantiska komedier. :)

Dessa är några av mina favorit filmer. Kan säga att dessa nedan är topp 6. & jag rekommenderar ALLA.






Filmdags!

Precis ätit middag och nu ska vi se film! Vi har tänkt länge att vi ska se A nightmare on elm street, (den nya versionen) men det har aldrig blivit av, men NU tyckte jag det var perfekt väder för att se den. Det är grått, mulet och blåsigt. Då är det perfekt att se såna här spännande och äckliga filmer! :D

Återkommer sen om den var bra eller ej. <3


Freddy Kruger!

En kul grej att göra.

Om du har en idol eller något som helst som du tycker om. Så gör som mig.

Jag ÄLSKAR twilight filmerna, så jag har klippt ut alla bilder och allt skvaller från tidningar om just Twilight kändisarna: Kristen Stewart, Taylor Lautner och Robert Pattinson. Och klistrar in dem i min Twilight bok.
Jag köpte en snygg bok i bokhandel, med många blad. Kommer inte ihåg vad den kostade, men räkna med att betala lite under hundra lappen för en tjock bok med ett snyggt omslag.

Allt du behöver göra är:

* Köp skvaller tidningar om du vet att att din idol/idoler är med i den.
* Köp en snygg tjock bok.
* Klister (så du kan klistra in bilderna)
* Sen är det bara att klippa och klistra. :)

Super enkelt och kul.

Jag brukar även skriva lite fritt om Twilight, t ex "Idag såg jag Eclipse på BIO tyckte den var...." osv.

Sen i framtiden är det kul att läsa alltihop.


Denna bok köpte jag. Gav nog en 60-70kr för den.


Klipper ut det du vill ha från tidningen och klistrar in i boken.


& som ni kan se här har jag skrivit lite själv.

Tyvärr..

Tyvärr så blev inte många bilder bra.. Men här kommer några stycken iaf.


Tobbe & jag.


Rune fular sig utanför Top Spin.


Jag & Billy.

Får se om jag får lite fler bilder från tobbe sen. :)

Storhandla.

Nu ska jag och älskling storhandla, det behövs. Det enda som finns kvar i skåpet är smulor och damm, haha!
I kylskåpet är där.... ingenting. Så det är kris nu! Jag ska föra in bilderna direkt när jag kommer hem, så lägger jag upp dem här på bloggen också. :)

See ya later.

Uppblåst mage - vad ska jag göra?

Jag tänkte tipsa er som har en uppblåst mage vad ni ska göra för att det ska bli bättre. Att ha en uppblåst mage kan vara olika orsaker, men för mig var det mjölk. Jag har druckit mjölk i hela mitt liv, men NU säger magen stopp för det. Vad jag har läst runt på internet säger många att det vanligaste av att ha en uppblåst mage är för att man kan vara laktosintolerant, och det menas då med att man får jätte ont i magen och en massa annat, och inte bara en uppblåst mage. Men för att jag skulle vara säker så slutade jag dricka mjölk, och min uppblåsta mage gick ner rejält, och nu är det såhär också att många utav oss tjejer har putmage, och det är ju helt normalt. Vi alla har ju inte samma kroppar. Men iallafall, jag slutade med mjölk, men dock inte mjölk i vissa saker jag åt. Utan bara vanlig mjölk. Jag drack tee, pepsi max, vatten istället för mjölk. Och nu så fort jag dricker mjölk får jag faktiskt lite ont i magen och den svullnar även upp..

Det låter helt mysko, om man är laktosintolerant så borde man veta det då man får jätte ont i magen och ja, man får gå på toa väldigt ofta. 

Men det enda som händer mig när jag dricker mjölk är svullen mage.

En dag ska jag kolla upp det, men eftersom min mage fungerar bra sålänge jag skippar den där mjölken.
Men som sagt, kan fortfarande äta mat med mjölk i.

 Och som jag skrev tidigare, att ha uppblåst mage kan vara utav olika orsaker, det kan också vara att man inte tål något man äter, och det är då kroppens sätt att reagera. Så kolla upp dig om du vill vara 100% säker, detta är bara mitt tips. Man kan ju alltid prova att sluta dricka mjölk ett par dagar, och om det inte funkar ring en doktor och boka tid.

Precis.

Precis kommit hem!! Helt slut, haha! Så jag orkar tyvärr inte skriva något mer än att jag har haft jätte kul och att bilder kommer upp imorgon! Gonatt ♥

Dagens skratt.

Nu ska vi.

Nu ska vi fixa klart det vi höll på med igår med bilen.. Så vi höres lite senare! <3

Min underbara syster dotter Julia fyller 3 år idag!! <3


Nyfödd <3



Älskling & Julia för två jular sen! :)

Mosters prinsessa på julafton 09.

Stort grattis till Julia idag på 3års dagen!! <3 <3 <3

Tänkte.

Tänkte att det kunde varit kul att lägga upp dagens skratt om just massa skämt, fräckisar och historier.
Så nu har jag skaffat ny kategori i bloggen.

Skratt förlänger livet.

Fixat.

Sådär ja, har hjälpt älskling lite med sin bil nu. Och är nu äntligen hemma.. Så skönt att bara sätta sig här nu och dricka ett glas kall pepsi max. :) Haha!

Nu blir det bara att ta det lugnt, ska även kika runt på nätet efter lite saker och så.

Kärlek

Snart kommer älskling hem :D .. Även om han är bara borta 1-2 timmar ibland så saknar man honom och vill att han ska hem.. Jag vet vad många tänker "- men hallå? ni måste ha lite tid ifrån varandra också, och ha lite andrum." Och jag håller med att man behöver lite tid ifrån varandra, och det kan vara skönt. Men oftast saknar vi varandra så fort vi inte är med varandra. Vi gör ju allt tillsammans, fixar med hans bil, lagar mat tillsammans, shoppar tillsammans, med andra ord vi är varandras bästa vän. Kan prata om allt, litar på varandra och finns för varandra. Men visst, det finns de dåliga dagarna också, då man vill bara sticka och fly. Men så fort vi har bråkat kan vi inte vara ovänner länge utan blir sams nästan direkt. På tal om det, älskling sa till mig i sängen för någon dag sen - vi har bråkat mycket, du har packat ner lite av dina saker och varit beredd på att flytta, men vi blir alltid sams. Det betyder att vi hör ihop.

Jag kanske berättar mycket om mitt privata liv just nu för helt okända folk, men det kommer något bra utav det, alla vet vilken kärlek jag och älskling har. En sån här kärlek växer inte på träd. Utan en sån här kärlek blir bara starkare och starkare. Desto längre man är ihop ju mer lär man känna varandra och förstår varandra.

Imorgon har vi varit tillsammans i 3år och 9 månader. <3
Och jag älskar han bara mer och mer för varje dag.


Jag & Billy på vår Halloween fest. <3

Färgglada shoes.




Du hittar skorna här.

beige!

Älskar färgen beige, såg att h&m har fått in lite beiga kläder. Här några utav dem.

Vad har du för ansiktsform? och vilken frisyr passar dig?



Vilken frisyr passar dig?

Sminktips.

Vad ska man köpa?

För alla er som har någon som fyller år och har inte den blekaste aning om vad ni ska köpa, så kan jag tipsa er om den här hemsidan, fyll i vad det är för present, fyll i lite om personen och vips så kommer där upp en massa ideér. :)

Tea for two?

Nej faktiskt inte, sitter här och dricker te för mig själv, och har även lite kakor. Det är dem här cookies, så gudomligt goda! När man väl börjat kan man inte sluta.
Och när det gäller te, så har jag många favorit smaker.. Just nu är det Forest Fruit, den är jätte god. Jag är ju ingen kaffe människa, utan mer te älskare, haha.. Kanske har lite Englands blod i mig?

Älskling började jobba nu kl 12, men han slutar redan kl 5, sköönt! Ska väl fortsätta lite med bilen sen tror jag. På tal om bilen, jag har inte berättat så mycket om den, det är så att vi har en Volvo 850 92:a som vi håller på och fixar till nu, alltså det är inte att den är rostig och inte funkar, utan vi gör den snyggare, med andra ord (fin stylar) den. :) haha.. Jag kan ju även lägga upp bilder på den sen när den är klar. Så kan ni själva se med egna ögon vad vi har gjort.


Beverly Hills 90210

Ser knappt Beverly Hills längre, som jag har skrivit tidigare så har jag följt det hela tiden, men nu sen Brenda slutade så har serien inte alls varit lika bra.. Vilket är sjukt synd, för jag VILL se serien, men när jag väl tittar så saknar jag Brenda som fan.. Så man tycker allt är tråkigt typ.

Precis som The Oc, när Marissa dog tappade serien mer än hälften av alla tittare. Jag tyckte att serien var fortfarande bra, men saknade Marissa som fan endå! Tycker det är onödigt att de ska dö eller helt och hållet försvinna, varför inte att de typ flyttar och är med i ngt enstaka avsnitt?

Ja, frågorna kan bli många men finns ju tyvärr inget att göra åt.

Dyr VS billig.


De kan vara lika i modellen men behöver inte vara det på priset.

Vi är aldrig nöjda.

Ah, så skönt!

Vi har haft det äckligt varmt i sovrummet när jag och älskling ska lägga oss, så vi har varit tvugna att stå ute för att kyla ner oss, men det hjälper ju knappt.. Man kan inte ligga och hålla om varandra eller ngt för att det är för varmt. Hatar sån kvav värme.

MEN idag räddades vi från det haha, Billys mamma var jätte snäll och köpte en fläkt till oss bara sådär! Så den har stått i fullvarv enda sen några timmar tillbaka i sovrummet, hoppas det är riktigt svalt och kallt sen när vi ska sova. :D

Kul fakta.

Jag och många utav er andra vet detta, men ni som inte visste detta är det kul fakta.

Lista nr 2.

Lista.

Sådär ja.

Billys mamma, hennes pojkvän och Billys syster har varit här idag, dels för att hans syster Ida skulle lämna katterna, ska som sagt passa dem i en vecka. Sen var där här ett bra tag för att just prata och så. Så det blev en fika här på vår lilla uteplats och snacka en massa skit, hehe. Alltid trevligt med lite sällskap!

Så nu har vi fyra katter i vår lilla 2:a, än så länge har de inte riktigt accepterat varandra utan morrar litegrann när de ser varandra, men ingen cat fight iaf! De börjar väl snart bli sams, katter brukar inte vara så långsinta, eller vad man säger. Utan dem vänjer sig rätt snabbt.

Eftersom vi hade gäster till halv 9 ikväll blev det pizza idag med, ush känner mig så fet när man äter sånt. Får kela lite sen med älskling så förbränner man lite, haha!

Nä men seriöst, ingen mer skräp mat nu! Sen kostar det också mycket i längden. Inte bra.. Det är något man får unna sig max 1gg/mån typ.

Kändisarna som barn.


David Beckham.

Britney Spears.

Daniel Radcliffe.

Christina Aguilera.

Kate Beckinsale.


Så söta :D

Hmm..

Hur har Mango tänkt här egentligen?


Ser ju riktigt konstigt ut med den gigantiska rosetten.. Nej, tummen ner på denna.
Du hittar den här.

Nelly REA.



För att komma till Nelly, tryck här!

Eller

En sån här jacka med luva? också riktigt fin!


699:- från H&M.

h&m.

Jag ska nog ha en sån här jacka till hösten, tyckte den var riktigt fin. Vill ha den i grå.

2 hårbollar till.

När älskling har slutat jobba idag kommer hans syster med sina två katter och ska lämna dem hos oss, för vi ska nämligen passa dem i några dagar. Det jobbiga med det är väl att katter fäller och jag är lite trött på det, och nu kommer det 2 hårbollar till, ush! haha.. Hoppas tiden går fort. Men sen så ska den ena katten vara ute nästan hela tiden, då den annars får damp inomhus, haha.

Hoppas Manni och Lazee välkomnar Roxy och Tarzan (som hennes katter heter) bra, annars blir det catfight!

Lånad bild från google.

Visst, de är söta, vackra och helt underbara. Men 4st i en liten lägenhet... Ja, vi får hoppas på att det går bra.

Tävlingen på Nelly.se

Har läst runder på internet och det är många som tycker det är fel att storbloggarna är med och tävlar.
Just nu ligger då Paulina Danielsson (paow.se) Alexandra Nilsson (kissies.se) högst, men där finns även fler.
Då Paow redan har fått 30 000röster så menar då vi andra på att det är orättvist mot oss, då vi kanske aldrig får så många röster, även om vi skriver ut på facebook och bloggen, så har vi inte lika många läsare på bloggen.

Tävlingen är ju för alla, men det var rätt många som tyckte detta var orättvist iaf. Själv tycker jag väl att det kanske inte är så lätt för oss andra som inte har lika många läsare eller så, och att vi inte hinner få så många röster. Men det finns inget att göra åt det, så man kan väl lika bra strunta i det och bara kämpa vidare.

Sen har jag en annan åsikt, tycker inte att kissies sko var något vidare snygg faktiskt. Och det har jag rätt till att tycka :)

Om du vill se deras bidrag klicka här.

Här är mitt bidrag, du får mer än gärna rösta på mig! <3

Glöm inte ;)

Glöm inte att rösta på mitt bidrag, klicka här för att rösta. <3

Fula.

Jag köper ALDRIG Julia tidningen, haha! MEN eftersom det är mycket med Twilight, intervjuer, bilder osv. Så köpte jag den. Och det värsta utav allt var presenten man fick till, ett par solglasögon, och inte vilka solglasögon som helst utan...



ett par fjortis glasögon, jag kallar dem för det för att en kompis till mig sa det, sen har jag börjat kalla dem för det också. Men seriöst, hur snygga är dem på skala 1 till 10? NOLL! haha..
Definitivt inte min stil, solglasögon ska skydda HELA ögonen, inte så som dem här. FULT!
PS. Ingen passform på glasögonen heller, minus för Julia.

Glöm inte att rösta på min sko :)

Mina designade sko på NELLY.COM
Klicka på bilden för att rösta :)
Sen följ instruktioner.

Make up

En dag i framtiden kommer jag spela in hur jag sminkar mig, men för tillfället förklarar jag för er hur jag sminkar mig och med vad.

Jag sminkar mig faktiskt bara på ett sätt, kvittar om jag ska ut på fest eller om jag ska på en shoppingrunda.

Varför? - jo för att jag passar inte i en massa smink, jag har provat nästan alla ögonskuggor men tycker inte det passar mig. Kan hända att jag använder ngn ögonskugga, men det är kanske 1-2 gg om året och då blir jag inte nöjd heller, eftersom jag inte passar i det som sagt.

Moving on..

Först rengör jag ansiktet med vatten och sen en fuktighetskräm som jag tar på innan sminket.
Den jag använder nu är från The body shop och heter Vitamin E Moisture Cream (super bra)

När den har torkat in i ansiktet, tar jag foundation med en sån svamp och tar rätt lite för att det inte ska bli för mycket, ser så dumt ut då, utan börjar med lite och arbetar ut det, börjar fram och går bakåt mot öronen.

När det har torkat, tar jag lite puder på en stor borste för att just matta ner foundationen. Den jag använder nu är tyvärr lite för glansig så jag mattar ner den lite, men tar även puder om foundationen inte är blöt utav sig, då det ger längre långvarighet. Och då tar jag även lite puder ner mot halsen.

Ibland tar jag roughe ibland inte, det är vad man känner för. 

Och till slut, mascara! Tar först en mascara med tjock borste med mellan mycket kladd, för att just placera fransarna bra och färga dem flesta, sen tar jag en mascara med mindre borste för att fylla i så det blir riktigt svart.

KLART! det tar ungefär 5-10minuter för mig att sminka mig, och om man har sminkat sig några år så blir man ju snabbare ;)

Nu på sommaren när det är fint väder, brukar jag bara ta lite puder och mascara. Men om det är dåligt väder och ska iväg på fest eller ngt, använder jag såklart det jag skrev ner precis.


Mitt smink.
Foundation (MaxFactor) + svamp
Puder (Isadora) + borste
Mascara gul (Maybelline The Colossal) tjock borste
Mascara lila (Maybelline The falsies) mindre borste


Detta använder jag när jag ska ta bort sminket, sen en kräm både före jag sätter på sminket, och efter när jag har tvättat bort sminket.

Nivea ansiktsvatten
Nivea ögon och smink borttagningskräm
The Body Shop - fuktighetskräm

Har ni lika tråkigt som jag?

Du:

Namn: Eva Marie Caroline Nilsson
Smeknamn: Carro
Hårfärg: brunt
Är du kär i någon: klart
Önskar du att du bodde någon annanstans: Oh yes!
Tänker du på självmord: nej
Tycker andra att du är attraktiv: ja?
Dricker du: var ett bra tag sedan, stolt!
Använder du droger: nej
Röker du: nej
Vilket shampoo använder du: TREsemme och head and shoulder 
Vilken parfym använder du: ingen just nu, använder bara roll on
Vad är du rädd för: ensamhet och spindlar
Gillar du att tvätta: ja, då blir kläderna rena ju, haha!

Din första:
Operation: ingen
Första piercingen: öronen.
Första priset: sim märke
Första sporten du började med: fotboll
Första husdjuret: oj, har haft tusen ..
Första semestern: varit på sjukt många ställen så kommer inte ihåg
Första konserten: minns ej

Just nu:

Äter du: inget
Dricker du: pepsi max
Ska du: svara klart frågorna
Lyssnar du på: datorn som surrar
Väntar du på: bättre tider? haha
Tittar du på: dataskärmen dah
Vad har du på dig: pyjamas shorts, string och linne

Din framtid:
Barn: tror det
Giftermål: klart
Karriär: antingen ngt inom mode eller artist

Har du någonsin:

kysst en främling: njae...dont remember
Tappat bort glasögon/linser: har inget utav det
Brutit något: nej
Haft sex med någon: yes
Rymt hemifrån: nja, kanske när man var liten
Röntgats: jupp
Gråtit när någon dött: ja, jag är väl ingen känslokall bitch?

Tror du på:
Gud: nej
Mirakel: ibland
Religiösa mirakel: nope
Otroliga händelser: ja
Aliens: ja
Magi: nej
Himlen : ja
Tomten: haha, ja (a) ;)
Änglar: jag är en ju!  

Senaste:
Film du hyrde: YES man haha!
Film du köpte: oj, minns ej
Låten du lyssnade på: ngn techno låt i bilen
Låten du hade på hjärnan: samma techno låt som jag lyssnade på i bilen, haha
Program du tittade på: ingen aning
Personen du tänkte på: vet ej

För eller emot:
Utnyttja någon: emot
Självmord: emot
Att använda droger: emot
Köra onykter: emot
Förhållanden: om man tycker om personen och blir ihop måste man väl tycka för. Men ibland när det ryker ihop så tycker man nog emot.

Favorit:

Mat: tacoooos
Låt: finns tusen
Sak att göra: sjunga
Dryck: pepsi max
Bil: Audi RS 8

Har du nånsin:
Ljugit för någon: ja
Varit i slagsmål: nja
Blivit arresterad: inte än haha 

Antal:
Gånger du varit kär: var kär ofta förr, men tror nog inte det var kär i personen utan mer kär i kärleken.. men tyckt om kanske 2-3 personer riiiktigt mycket
Gånger ditt hjärta brustit: en gång för mkt kanske, haha.. nej jag vet inte. jag mår fiiiiiiint! :D
Hjärtan brustit på grund av dej: öhm, säkerligen finns där några haha
Personer från grundskolan du har kontakt med: några stycken
Ärr du har på kroppen: rätt många haha.. var en crazy kid när jag var liten

Senaste:

Tidning du läste: läste vetifan, men kollade igenom h&m nyhetstidning
Personen du fick mail från: vet inte 
Personen du fick brev av: vet ej
Personen du fick sms av: brorsan
Saken du köpte: kommer fan inte ihåg, fast att det var igår haha!

Övrigt:
Vad har du gjort idag: sovit, varit i Osby, badat, nu hemma
Var det kul: helt okej!
Hur tidigt stiger du upp: 11-12
Gillar du att slåss: klart
Vad ska du göra ikväll: inte mkt
Är du seriös: för det mesta
Var har du ont: haha ingenstans
Använder du hårspray: gjorde mkt förr, men inte längre
Kan du stå på händer: ja

Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark: H H
Salt eller surt: salt
Gillar du ketchup: jao
Är du glad nu: är jag väl
Var du glad igår: jadå
Känner du nån som jobbar på sjukhus: öhm, vet inte
Stockholm är: fint
Spaghetti eller makaroner: snabbmakaroner
Ett land jag helst vill besöka: england
Påsar: ehhh!

Vad:
Ska bli skoj: hbg festivalen!!
Ska bli mysigt: vill du allt veta?
Ska inte bli skoj: vet ej?
Sparar till: kan inte spara

Skönhetstips!



Mina tips på vad jag gör när jag vill känna mig mega fräsh och vacker ;)

1. Duscha (noga)
2. Skrubba kroppen med handskar (ett bra tips mot celluliter, på baksidan av låren och rumpan skrubbar du lite hårdare.
3. Raka sig (upp till var och en vart man rakar sig, jag rakar mig överallt, hatar hår!)
4. Fila hälar och fötter.
5. Föna inte håret, låt det torka utav sig själv! (även om det tar tid så ha tålamod)
6. Klippa tånaglarna (om det nu behövs)
7. Fila både tår och finger naglar med en nagelfil.
8. Smörj in kropp och ansikte (jag använder mig utav Nivea, tycker den är bäst)
9. Noppa ögonbrynen
10. Ta genomskinligt nagellack på naglarna. (händer att man tar en annan färg)

Detta gör jag alltså när jag vill göra kroppen riktigt glad och fräsh ;)

Iväg.

Nej, nu ska jag dra mig utåt, ska iväg en runda med hunnybunny ;D ..
Kommer hem lite senare! <3

Ska bada lite senare med babe, storebror och hans flickvän, hoppas på stoooora vågor idag med!

Kill problem?

Jag läste runt på internet och det slutade med att jag kollade igenom lite sidor som handlade om killar, te x vad betyder vissa meningar i ett sms som dem får utav en kille, varför han inte hör av sig? osvosv.

Om en kille inte hör av sig till dig, eller om han bara hör av sig när han festar.

Mitt svar: Killen är inte intresserad, om en kille är intresserad hör han av sig såklart. Kanske är han blyg och tillbakadragen men då kanske du kan ta första steget och höra av dig till honom? Om han inte svarar och bara iggnorerar allt du skriver så förstår du ju själv att han inte är intresserad. Och om han bara hör av sig när han festar, ja då menas det med att han blir antagligen känsligare/djupare eller helt enkelt sugen på sex kanske? och tror att eftersom du har varit så desperat att träffa honom och han vet att du tycker om han, så vet han att du nästan skulle kunna göra vad som helst för att vara med honom. Och då kan han passa på att göra nästan vad som helst. Men det är då vi ska säga nej! Om en kille inte hör av sig förrän han är på en fest och DÅ vill han träffas, då är det faktiskt bara en sak han är ute efter. Och jag hoppas ingen utav er tjejer går med på en sån sak. Det är ju självklart OK om ni har träffats en del och har bra kontakt. Men om ni inte har det så säg nej! Och fråga - om du så gärna vill träffa mig så kunde du hört av dig tidigare, eller så kan vi träffas en annan dag?

Och om då han bara var ute efter en sak, så tror jag inte han lägger ner energi på att svara på det för det var ju inte det han var ute efter.

Det är iaf mitt svar. Jag har faktiskt varit med om mycket, varit olyckligtkär, osv. Så detta är mina erfarenheter.

Frågestund.

Medans jag endå sitter uppe och har inget att göra, såg nämligen klart filmen nu för en stund sedan. Så kom jag på att jag kunde ha en frågestund. :)

Fråga vad ni vill & jag ska försöka ge er ett 100% svar på alla. ;)


Bara gjorde ngt enkelt på paint, sitter nämligen inte på min egna data, hehe. ;)

Man sover iaf gott.

Har hållt på som tusan idag, solat ett par timmar, ätit pizza med älskling och sen varit och badat i havet med älskling, storebror, fabror och hans flickvän. Och självklart glömde jag ta kort IGEN!!! hahah.. Fuck! Menmen, vi hade iaf jätte kul i vattnet, såna mega stora vågor så man nästan blev sjösjuk, haha! Men fan vad jag älskar det. <3

Kom hem för någon timme sedan, och är helt slut. Värmen tar ju slut på en, men man sover iaf gott sen på kvällarna.

Fast sova ska jag inte göra nu direkt, ska först se klart en film som jag började se igår. Home Alone 2, haha.. Grymt rolig ju! Och man längtar faktiskt lite till julen (:

Outfits till vardag och till fest.

Just nu på h&m, cardigan för endast 49kr!!


Jätte söt Cardigan från h&m för bara 49kr.
(Max 1 cardigan per kund)

Finns i färgerna ljusbeige, brun, svart och dimrosa.

Odd Molly stuk?


Denna h&m klänning tycker jag påminner om Odd Molly, den finns i tre färger och kostar bara 199kr.
Det är alltså ingen Odd Molly, men jag tycker som sagt att den påminner om det, typiskt Odd Molly "stuken"

HISS eller DISS.


- Själv tycker jag diss, inte min stil direkt. Men självklart tycker jag de kan vara söta.

19 juli

Det är sjukt hur snabbt tiden går, redan den 19e juli idag. Det gäller att ta vara på sommaren nu innan den försvinner igen. Och det ska jag göra imorgon, jag ska verkligen ta vara på sommar värmen imorgon, för det ska bli toppen väder, står det iaf. Hoppas jag kan lita på det bara.

Idag har jag och älskling inte gjort så jätte mycket, har bara varit och hälsar på hos mina föräldrar, min storasyster och hennes dotter är ju fortfarande hos dem, hon ska hem imorgon till sin familj. Hon kom ju ner hit för att hon ville föda här hemma så har hon vår mamma här också. Så vi var där då ett tag, senare åkte jag och älskling in till stan för att äta något till middag och bestämde oss för att sen åka och hälsa på min bror och hans flickvän, men eftersom de inte var hemma utan på Ikea, så åkte vi dit där istället. Blev att vi pratade en stund sen så åkte jag och älskling inom mina föräldrar igen och pratade en stund och nu är vi äntligen hemma igen, haha. Eller ja, vi har varit det ett tag nu. :)

Glöm förresten inte att rösta på mig! Klicka HÄR för att komma till mitt bidrag.




Rösta på mig så är du gooollig :D

Mina designade sko på NELLY.COM

Klicka på bilden för att rösta. :) 

TACK <3

Min storasysters tredje flicka föddes idag.




Hon vägde 3635g och var 50cm lång, föräldrarna har inte riktigt bestämt sig över vad hon ska heta.
Men jag håller med deras 4åriga son Elias, att hon ska heta Ebba. Det passar henne bra för hon har jätte mulliga kinder :) hehe.

Någon mer än jag?

Jag vet att många har samma problem som jag, men fan vad jag hatar att inte få bra färg på benen. :(


Får vissa somrar bara sån ljusbrun färg. Sen andra somrar är jag brunare.
Konstigt..

Sol & moln.

Goddagens, vaknade för en stund sedan. Skönt att soooova!
Just nu är det lite molnigt här och blåser också lite. Men om det försvinner så tänkte jag lägga mig där ute och sola lite. MÅSTE innan jag blir kritvit igen, haha.
Och om vädret fortsätter vara så här taskigt, så kommer jag nog gå och sola i solarium. Måste ju göra något för att hålla brännan igång. ;)


Vad är era tips att hålla en fin brun färg hela sommaren? :)

Idag.

Var på kalas idag hemma hos mina föräldrar för pappa fyller 49år på tisdag. Jag och älskling var där till kl 6, sen stack vi och skulle köpa mat, det blev Sibylla mat.. Men bara för att ett äckligt grönt kryp kom på min mat sen så kunde jag inte äta upp, så jag åt typ halva maten :( buhu! Förbannade små kryp!

Annars har vi bara tagit det lugnt idag faktiskt, och det ska vi fortsätta med nu. =)
Får hoppas på att väder prognosen stämmer om morgondagen, för jag måste sola!! Och vill även bada.

HISS eller DISS?


Dessa leggins skulle vara "fräcka", det stod iaf så på beskrivningen.

HISS eller DISS?

- Själv tycker jag de är riktigt fula! Ingen fräck idé alls! Sen alldeles för dyra, 849kr och märket heter Stylein.
Du hittar dem här

Jätte söt.

Jätte söt tröja i kort modell. 495kr från Svea.

De nyköpta kläderna.

Häromdagen och igår var jag och storasyster ute och shoppade lite. Här är vad jag köpte. (:


Jätte söt tunika/klänning som jag hittade på Kap Ahl. REA pris 149kr

Jeans shorts från h&m 249kr .. Tog alldeles för stor stl så dem sitter väldigt pösigt.
Det är dock Boytfriend Fit.

Tunika från JC med bred hals, REA pris 99kr

Korall färgad blus från Gina Tricot, REA pris 99kr

BAD!

Idag stack jag, älskling, stora syster, mina två storebrödrarm mamma,pappa och en kompis till oss och badade i havet även denna dag. Fast idag stack vi dit lite tidigare, typ kl halv 5-5. Så skönt det var!! Så otroligt varmt det har varit idag så står man fanimej inte och tvekar med att hoppa i vattnet, haha.. Så idag gick det snabbare än någonsin att doppa sig.

Men om vi backar tillbaka några timmar, nästan 12 timmar bakåt från vad tiden är nu. Så drog jag och storasyster till Familia, vi gick hela vägen hemifrån mina föräldrar till Familia, vilket är nästan 3km. Och sen har vi även gått en massa utöver det, te x in i alla affärer och sen har vi gått runt i byn. Så det har blivit mycket motion idag och då sover man gott på kvällarna!

Tycker tar jag inga kort när vi badar för jag glömmer det hela tiden!! Riktigt störigt faktiskt. Jag tar liksom med mig kameran, men tar jag upp den och fotar? - nej!

Men LOVAR att göra det nästa gång, ska fan sätta timer eller något. Haha!

Hoppas ni också njuter utav det fina sommarvädret när det väl är här :)

Sol, vind och vatten!

Idag har jag inte varit hemma på hela dagen så därför har jag inte kunnat uppdatera något idag. Har nämligen varit och shoppat lite med min syster, som är på besök från Småland hos mina föräldrar.
Så vi var på Familia några timmar och hittade faktiskt en del, jag hittade ett par shorts från h&m, en snygg blus från ginatricot och en stickad lite längre kofta från ginatricot, perfeka kläder till sommaren såklart. :D
MEN har fortfarande inte hittat någon förbannade klänning, haha!

Hur kan det var så svååååårt? Snart syr jag en egen fanimej.
Tog dock inga bilder från idag, men kan fota mina nyköpta kläder till imorgon!

Kommer inte bli så jätte bra uppdatering imorgon heller, men ska försöka. Man måste ju njuta av sommarvädret!

Sno Rachel söta vardags outfit.



Vem bar den bäst?


Fergie eller Julianne?

- Själv tycker jag Julianne, för hon har inte förstorat själva hålet på något konstigt sätt som Fergie har gjort. Sen att hennes skor och acceoarer passar bättre än Fergies.

Vampires suck Trailer.



För det första - den var as rolig!
Och för det andra - vampyrer suger, men inte på det sättet ;)

Älskar Twilight filmerna. Så tro inget annat nu! haha..

Denna filmen är en parodi på Twilight filmerna och Alice i wonderland.

Ska det vara så svååårt?

Jag har letat som en idiot efter snygga fest klänningar, i affärer och en massa olika sidor på internet. Men hittar inget som faller mig i smaken direkt. Sen finns där heller inga snygga shorts eller något.. Tråkiga kläder.
Iallafall där jag letat, så om Du vet någon sida eller affär som har snygga klänningar, let me know ;)

Antingen är klänningarna för korta, och man måste då ha något under.
Eller så är dem jätte dyra.
Eller så är själva modellen lite konstig och man vet ju själv vad man passar i.

Men jag letar alltså efter en klänning, helst svart, u eller v ringat. Inte jätte tajt.
Vart finns dem? ;D

Hola!

Halooo! =) .. Idag har det varit väldigt konstigt väder, först mörka moln och rätt svalt, sen kom solen fram men endå rätt molnigt, och det blev riktigt varmt! Så när jag stod där med leggins och tjocktröja började jag fan svettas, haha! Hatar sånt väder, haha... Speciellt när man tror det ska vara dåligt väder hela dagen, men men.. Nästa gång ska jag ta med mig ombyte.

Tog några foto innan idag, ego som man är ;) .. Men blev mest nöjd med denna.

Hade denna tröjan på mig idag som jag köpte för ett tag sedan, så sjukt skön.

199kr

Denna snygga klänning hittade jag precis, har alltid tyckt den är skitsnygg och så, men endå tvekat, frågan är ska jag fortsätta tveka eller klicka hem den?


199kr, du hittar den här.

MÅSTE!

Jag MÅSTE skaffa mig lite fest klänningar, har ju inga.. Eller ja, några från förra året och förra året igen.. Men tråkigt att ha samma.. Så jag tänkte kika på Nelly.se och se vad de har att erbjuda (;

11 juli

Hej och hopp gummi snopp ;) .. Det stämde verkligen att det skulle bli ännu varmare idag, för man har lidit som fasiken idag i den otroliga sommar varmen.. Varför kan det aldrig vara lagom? Utan antingen jätte varmt, eller kallt så man fryser. Menmen, gick in på en väder sida och såg nu att det skulle bli mulet resten av kvällen och eventuellt lite regnskurar och kanske åska, helt sjukt hur det kan vända. Men är jätte glad för att det gjorde de, för nu är det äntligen svala vindar och den äckliga varmen har lagt sig.

Har iallafall inte gjort så mycket idag mer än att jag och älskling har varit ute och kört runder, även tagit en glass och chillat. :) Man orkar ju inget annat? Om det ska bli såhär äckligt väder imorgon också så kommer jag sticka till badet och vara där tills det blir svalt. Haha.. Hade nog även tänkt sticka dit där även om det inte är så varmt, för jag och baby älskar att bada. Och så himla skönt att svalka av sig. :)

Idag blir det ingen lyx middag, blir bara en simpel middag som korv och mos, och det är faktsikt gooott! :D
Bara man har gurka till så!

Nej, nu ska jag ta mig ett glas läsk. Cia0!


Ny bild, togs i fredags! :)

Bilder från min dag. =)

Helsingborg är så himla vackert på sommaren. ♥ Vacker stad.

Pappa och älskling tog ett kvällsdopp. Även första doppet i år.

Jag badade inte, men räknas inte detta som första doppet? hahaha..

Sen gick vi upp på de fastbyggda solstorna som fanns på ett "däck" eller vad man kallar det. Jätte mysigt och fin utsikt.

Baby ♥

Där var även ett live band som spelade på en utekrog, jätte skönt att bara sitta och njuta av musiken.


Dessa bilder nedanför är tagna med mobil, där av kvalitén.


Kom nyss hem.

Kom nyss hem från att ha varit ute hela dagen och bara gledit runder i den otroliga värmen vi har haft idag. Vad var det, 32grader i skuggan? - ja det var något sådant. Och imorgon skulle det t o m bli varmare, damn! haha..
Håller på och lägger in bilder från kameran nu så strax kommer där upp bilder från dagen idag. :)

Varför?

Åh, jag kan knappt se Beverly Hills nu när Brenda Walsh (Shannen Doherty) inte är med längre :/ .. Det känns helt fattigt och tråkigt nu, sista avsnittet av säsong 4 så säger hon till Dylan - jag stannar inte borta för alltid, ge mig något att komma tillbaka till.. Och sen bara försvinner hon från serien!! STÖRIGT!! Varför kan dem inte ordna upp bråken som händer bakom kulisserna för? måste de vara så kalla mot varandra och bara sparka ut människor från serien? hon hade en viktig karaktär i serien och den gjorde mycket, nu när hon inte är där så känns hela serien meningslös.. Den ska ju handla om tvillingarna Brenda och Brandon Walsh.

Finns tyvärr inget att göra nu med det, men jag har tappat lite av intresset på att se Beverly Hills. Det är bara inte samma sak längre..



Här på dessa bilderna kan man se att hon har verkligen förändrats genom åren.


Super!

Hemkommen efter att ha sett Eclipse på bio och sen käkat ute och pratat en massa med älskling.
Jag tyckte verkligen att Eclipse var skit bra, älskling tyckte att den var bättre än de andra två. Haha.. Men jag tycker såklart att alla är bra, jag menar. Twilight var ju första filmen, då man fick se vad alla var för något, bakgrunden, och vart de kom ifrån. Andra filmen New Moon är mer sorg då Edward sticker och Bella försöker göra allt för att hålla kvar honom i sina tankar, då han bara dyker upp när något allvarligt händer. Sen i slutet så säger Edward att han aldrig kommer lämna hennes sida förräns hon säger att hon ska göra det, och han även friar till henne. Och nu tredje filmen Eclipse, jag vill inte säga för mycket, för då kanske jag avslöjar en massa.. Men man kan väl säga att många svar sägs, och att man vet lite mer vart alla står och så vidare.

Hade lätt velat se Eclipse nu direkt igen för den var så bra.. Men det blir nog lite väl dyrt att se den på Bio flera gånger.. Fast denna gången fick jag gratis företagsbiljetter från tv1000. Då jag vann den där tävlingen fast kunde inte komma dit, så fick ett tröstpris. Blev jätte glad när de kom på posten häromdagen, bokade platser direkt på SF. :)

Nu ska jag och älskling bara ta det lugnt, jag ska även fortsätta kolla Beverly Hills 90210 då jag nyss fått reda på att Brenda Walsh (Shannen Doherty) inte är med längre i serien, hon var bara med från 1990 till 1994, så jäkla tråkigt. I serien säger dem att hon flyttar till London då hon fick jätte bra roller i olika drama kurser osv. Men i verkliga fallet fick hon sparken från Beverly Hills producenten Aaron Spelling då hon inte kom överens med några av sina motspelerare/motspelerskor i serien.

Men tycker endå det är sjukt att hon inte ska vara med ALLS längre för det? .. Hon har endå en väldigt stor roll i serien, det är ju familjen Walsh det handlar om.. Menmen.. Tragiskt iallafall.

BIO IDAG!!!

ÄNTLIGEN, ska jag se Eclipse! Ikväll kl 19 sitter jag i biografen tillsammans med pojkvännen och kollar på den efterlängtade filmen Eclipse, som är den tredje filmen i The Twilight Saga.

har hört mycket bra om den, så det ska bli spännande!


Beverly Hills 90210 & trender

Som jag sagt tidigare så håller jag på och kollar Beverly Hills, och igår kväll kollade jag på det sista avsnittet av säsong 4, och väntar ivrigt på säsong 5. :D .. Man blir helt fast i den serien. Visst den är gammal som gatan, den är ju från 90-talet och pågick i 10år, alltså slutade den år 2000. Och det jag tycker är roligt eller vad man nu kan säga om det, är hur de klär sig då på 90talet, det var liksom att killar hade mag tröjor när de sportade. Alla hade byxorna högt uppe med tröjan i. Färgglada färger, de kunde ha på sig en vanlig vardagsoutfit färgerna lila, gul, rosa och turkos. Om man hade gått ut så idag hade folk stirrat, ellerhur? haha.. Men det där med hög midja på byxorna har ju kommit tillbaka mer och mer idag, så egentligen är det inte nya trender, utan det är dem gamla som blir populära igen. Fast det visste ni nog redan? haha.. Så ibland när man ser på avsnitten så ser man deras unika outfits, te x i ett avsnitt joggar Brenda i ett par glansiga shorts, tror det är silke och en t-shirt, jag menar.. Silkes shorts? shit.. måste nog vara väldigt svettigt. Eller? haha.. Jag vet inte hur många gånger jag har blivit förvånad av stilen de hade, men de var ju trendigt just då.

Tex här ser man lite av trenden.

Färg glada skjortor, kavajer, mycket jeans tyg.


Här har alla tröjorna istoppade under byxorna, självklart är det jeans. Och en grej på denna bild är VÄLDIGT populär idag.. Vet ni vad för något? Om ni fokuserar er på Dylan (killen längst ut till höger) Så ser ni vad för skor han har på sig, Converse.. Och dem är väääldigt populära än idag. Och sen är det även Jeans. Jeans kommer aldrig sluta vara trendigt.

Tycker iallafall om serien jätte mycket.
Och jag vet inte hur många som håller med mig om detta, men visst ska det vara Brandon och kelly, och Dylan och brenda? Det ska vara så... Tycker jag.


Dylan & Brenda.


Kelly & Brandon.

Motel

Kollar igenom märket Motel på Nelly.se och tycker de är helt underbara. Fast ser också att det är såna klänningar som är väldigt tajta och figursydda. Vilket kanske inte passar alla.. Men vill endå visa de underbara klänningarna, sen är många utav dem på REA också, så passa på! :)






Helt underbara!! Skulle inte förvåna mig om jag beställer hem några stycken, haha ;)

Blogg torka!

Jag har inte skrivit något här inne på nästan 3 dagar, och det är för att jag har haft fullt upp med en massa annars. Och sen också för att det har varit jätte fint väder. Men hinner tyvärr bara skriva detta, för jag ska iväg. Men hörs senare ikväll! Och jag lovar, bättre uppdatering kommer !!!! :D

Snygg och cool, fast dyr =/



Diesel klänning med tillhörande scarf, för 1499:- .. Skit cool, men lite för dyr kanske? =/
Ni hittar den här.

Nog.

Nog den varmaste dagen hittills! Shiet! haha.. Har knappt kunnat andas så varmt det var/är ute. Jag och älskling stack iaf först till väla för jag skulle lämna in ett CV på Espirit. Sen drog vi till utomhusbadet här vi bor och badade ett tag. Det var riktigt skönt och svalkande för kroppen!

Nu är vi hemma igen, har precis proppat i oss en lätt middag, man orkar ju inte stå framför spisen och göra stora middagar precis, haha! Snart ska vi åka inlines igen, skit kul ju! :D .. Och senare ikväll blir det nog en myskväll hemma hos mina föräldrar. Måste fixa film!!!! Något förslag? hehe..

Bjuder på lite bilder på mig och älskling sen förra året i Ängelholm:


Skallebank!

Har haft skallebank hela dagen, så har inte orkat göra något mer än kollat på Beverly Hills på datan.. Får se om det blir bättre snart.

Inlines idag igen.

Åkte inlines för ett tag sedan med älskling. Han tog bilder på mig i smyg, blää ;p



eeeh.... HAHA!


Hehe.. :) jag "bjuder" på dessa.

Strax

Om ett tag tänkte jag sätta mig framför tvn och kolla film, samtidigt som jag läser dessa två tidningar. :)
Eclipse <3 .. Imorgon ska vi eventuellt se den på Bio. LÄNGTAR!!

Shoppat.

Var på Väla idag och hittade det här. :)


Jätte fin tröja på Espirit, den var på rea och det var den sista dem hade kvar, och det var i stl XL,
men tycker om när dem är lite oversized plus att den är bred i halsen, så man kan glida ner den lite så har man en bar axel, vilket är dö snyggt! 174:50kr gick den på.


Kjol från h&M i en härlig blå färg. 99kr


Skit söt volang topp i puderrosa färg från Gina Tricot 149kr

Jätte söt klänning från Only.


Riktigt fin klänning i Aprikos från Only för bara 259kr.

Ska till väla idag.

Idag ska jag äntligen åka till Väla, för att kolla efter lite sommarkläder, jag behöver shorts, klänningar och även lite toppar. Kollade runt på nätet också, men tvivlar starkt på att dem kläderna som finns där finns även i butikerna.
Så jag tänkte att jag är ute efter något i stil med det här.



Ljusa eller blommiga kläningar.
Jeans shorts.
Mysiga oversize tröjor med båtringad hals.
Halv långa kjolar.
RSS 2.0