Sno stilen!



Sno Jennifer Aniston snygga sommar outfit!

Vita shorta 99:-
Grå topp 69;50:-
Skor 299:-
Skärp 149:-
Hatt 79:50:-
Halsband 39;50:-
Sjal 149:-

Allt kommer från h&m!

Herve Leger.


Även denna snygga klänningen från Herve Leger är en av mina favoriter.
Rachel Bilson bär den super snyggt också!

Jag har sagt det innan, men jag säger det igen!

Jag har sagt det innan, men jag säger det igen! Herve Leger's kläder är så sjukt snygga!!
Bara kolla in denna klänningen som Jennifer Love Hewitt bar på Sex And The City 2 premiären.


Sjukt snygg!!

Eminem's nya låt = good!


Listen and enjoy! =D

Nicole.


Den blåa (till vänster) var finast tycker jag. (:

Oj?

Märkte på en av H&Ms modeller hade ett konstigt märke på hennes lår, har inte tänkt på det innan, men nu så såg jag det, och tänkte "är det ett blåmärke eller en BUS smörjning som gick åt skogen? haha!

Vad tror ni det är?

HISS eller DISS Jumpsuit.



Tycker verkligen att de korta byxdresserna är mycket snyggare än de som är längre.
Så definitivt HISS. Däremot DISS på de långa byxdresserna ;p


25års kalas!

Kom hem för ungefär en timme sedan, har varit på min storebrors 25års kalas idag. Han fyller egenligen år imorgon, men kalaset är såklart idag. (: Det bjöds på mycket olika maträtter, samt tårta och kakor. Och även trevligt folk man träffade på som man inte träffar varje dag. Så ibland är kalas väldigt bra på den delen också, haha! Köpte även en jätte fin blomma i kruka, samt choklad till mamma, eftersom det är mors dag, hon blev jätte glad! :)

Nu ikväll ska jag och älskling bara ta det lugnt, ska även planera lite inför torsdag, eftersom vi ska till Malmö och få dessa gratis biljetterna till Twilight Fan Event i Stockholm! Undrar bara när vi ska köra dit, om det blir dagen innan eller jätte tidigt på natten/morgonen, eftersom det öppnas kl 8. Det ska bli sjukt spännande iallafall! En dröm i uppfyllelse, och absolut en perfekt studentpresent till mig själv! (:

Men nu ska jag nog ringa och beställa lite mat, orkar inte göra någon middag idag. (; höhö!

MIN FÖDELSEDAG!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! :D Nu har man blivit 21år gammal, ush vad tiden går! Haha! Kommer också säga här att jag kommer nog inte vara så aktiv på bloggen idag, daah! Men ja, så ni vet! :D

Hemkommen.

Nu har jag precis kommit hem från att ha kollat på Bio med Amna, vi såg som sagt SATC 2. Den var hur rolig som helst! Av 5 stjärnor, ger jag den 4. Jag vill inte säga varför jag bara gav den en 4a just nu, för jag vill inte avslöja något i filmen och så vidare. Men den var som sagt, jätte rolig och ska definitivt ses!

Och nu är klockan även efter 12 på natten vilket innebär att det är den 29e maj och det innebär såklart att det är min födelsedag! :D Idag fyller jag 21år, wohoo! Om 9år blir jag 30.. Snart dags att pensionspara? hahah.. Eller ja, man kanske inte ska skratta, det finns ju dem som är yngre än mig som har redan börjat göra det, haha! Menmen.. Nu ska jag iaf fortsätta göra ingenting, hade jag tänkt. Låter slappt och bra va?

Uppdatering ang Twilight stjärnorna till Stockholm!

Nu händer det omöjliga kan man nästan säga, en dröm i uppfyllelse!!

Först kom det ut med att det var en presskonferans de skulle på, och den var enbart till media. Men nu har de fixat en FAN EVENT på HOVET i Stockholm, där vi har möjligheten att träffa stjärnorna! SJUKT!!

Den 3juni kl 8:00 kommer det finnas gratis biljetter på Filmstaden Sergel i Stockholm, Filmstaden Bergakungen i Göteborg och Filmstaden Storgatan i Malmö.  Antalet platser är begränsade och max 2 biljetter per person.

De 150 första biljetterna på Filmstaden Sergel, och de 50första på Filmstaden Bergakungen respektive Filmstaden Storgatan får 2 VIP biljetter till parkett. Närmast scenen!!

Så till er Twilight FANS, skriv ner datumet och var beredda på att hämta ut dessa gratis biljetter! Så du kan träffa dina idoler! Jag ska helt klart göra allt för att få tag i biljetterna. Detta är ett måste helt klart!

Once in a lifetime, nästan? Om man nu inte reser utomlands osv för att träffa dem. Men nu kommer dem till VÅRT hemland! Hyperventlirerar! :D

Tror jag dör!



Detta är nog den finaste klänningen jag sett ;o
Synd att den var så dyr bara, 1295:- och den finns här!

Perfekt party outfit i sommar.


Du hittar allt på bilden på h&m.se

Klänning 99:-
Jacka 399:-
Väska 149:-
Sandaler 199:-

Sött.



Du hittar dem här.

BIO.

Igår kväll reserverade jag biljetter till Sex and the city 2, jag ska gå med min brors sambo Amna. Det ska bli jätte kul! :) Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar hela dagen, vi har fixat med lite saker, bland annat med min cykel, som har bara stått där och inte kommit till användning på ett tag. Den har nämligen inte funkat så bra, så jag ville hellre köpa en ny för ett tag sedan, men idag så kände jag att jag kunde fixa lite grejer till den och reperera den haha! Och det gick jätte bra! :) Och nu har jag och älskling precis varit ute på powerwalk i 45minuter. Så himla skönt att bara röra på sig, speciellt när det är så svalt och skönt i luften.


Amna & jag på julafton 09. (;

GLÖM INTE!!

Imorgon har ju Sex and the city 2 biopremiär här i Sverige. Frågan är om man ska in på SF och boka biljett till helgen?

Jätte svårt.

Jag har letat runt som en idiot efter ett par snygga knä långa shorts. Hittar absolut ingenting i affärerna, utan det är vanliga shorts eller capri byxor. Så himla tråkigt!!

Har liksom provat dessa från h&m.




Men tyckte inte att de var så som jag hade velat, de var skitsnygga och allt! Men jag var väl ute efter något mer
längre. Så jag köpte ingen av dessa. Ska iaf fortsätta hålla utkik!!

YEY!

Twilight stjärnorna Kristen Stewart och Taylor Lautner kommer till Sverige den 21e juni. I Stockholm ska då hållas en presskonferens som är endast till media. Men om man håller utkik så kanske det blir även att man kan träffa dem, te x få autograf eller något. Hur spännande som helst hade det varit! :D Jag håller båda ögonen öppna efter mer information om det!



Tycker faktiskt det är synd att det aldrig hålls några premiärer (träffa och se dem, samt få autograf) här i Sverige om såna storfilmer. Det är liksom bara i utlandet som får den möjligheten annars. Så om man hade velat få möjligheten att se dem så måste man åka utomlands, inte så billigt. Men vad ska man annars göra?

Vi borde låta detta hända, att storfilmer får en sån här premiär hos oss.

Vad tycker du?

Börjat på tredje boken!!



Läste ut andra boken för ett tag sedan nu, och har läst lite mer än 100sidor i tredje boken. Jag var först osäker på om jag ville börja läsa boken före filmen. Eftersom Eclipse har biopremiär nästa månad.. Men jag kunde inte låta bli, och jag blir faktiskt ännu mer sugen på att se filmen! Så det var endå bra! Nu har jag iaf något så länge! :) ahah!

Dessa böcker är svinbra! Om du inte har läst dem, så gör det!

4 dagar kvar!

Shit, jag fyller snart år. Jag blir 21år nu den 29e maj! Sjukt vad tiden går fort! Jag kommer ihåg dagen när jag fyllde 20 fan, haha! Det känns iaf helt overkligt. Födelsedag snart, och studenten är också bara bara runt hörnet.
Taggad? javiiisst!


Såhär blev mitt nyklippna hår, klippte mig igår som sagt. Det blev snelugg och nästan 10cm kortare, aj!
Jag kan säga som såhär, att jag INTE ville klippa det så kort, men var tvungen =/ Så nu går jag runt och har ångest. Haha! Menmen, sånt är det. Håret växer ju endå 0,4mm om dagen. SKYNDA SKYNDA!

Söta sommarskor från h&m.


Perfekta sommarskor, söta och de ser bekväma ut (;

Shoppat.

Har precis varit på Familia, hittade lite linnen och en cardigan, samt ett par capribyxor.
Hittade tyvärr inte bilder på alla linnena jag köpte, men hittade en iaf.


Två i ett linne. Fast den jag köpte var blå och vit. Sen en annan modell som var i rosa och vit.
Jätte sköna att ha på sig nu på sommaren.  149:-/st på h&m


Vanlig vit cardigan. 149:- på h&m


Capribyxor från Lindex, 249:-

Och även ett par Kawasaki skor.

499:- från euroskor.

Wohoo!

Jag är ledig hela denna veckan som kommer, förutom på tisdag, för då ska vi bara gå igenom vårt projekt. Så jävla gott alltså! Men ska även in om skolan imorgon för att vi ska få mer information om studentflaket som en kille har hand om. Så ska vara där 12,45. Efter det ska jag och Billy sticka och storhandla. Det behövs verkligen!

Annars vet jag inte vad som händer i veckan, faktiskt. Eller ja, förresten.. Ska leta efter en present till min bror, för han fyller år den 31e maj. Och jag fyller år den 29e ;) höhö! Har ingen aning om vad man ska köpa till honom, men det får man tänka lite på. (;

Studenten närmar sig enormt också, känns helt overkligt! Nu är det bara 2veckor och 5 dagar! shiet!
I fredags beställde jag och mamma ett studentplakat på audiovideo, så det är också fixat nu. Och gästerna har bjudits! Så ja, det är väl bara att studentdagen ska komma så att det händer lite grejer :D


Fick även hem mitt Twilight halsband i fredags, jätte sött var det. (; haha!

Beställt.



Beställde precis detta från Nelly.se .. Nya leggins är ett måste, sen den randiga tröjan var super söt så den fick också hänga med hem. :)

Ljudet av ditt hjärta.

Igår läste jag ut min andra Twilight bok, så stack direkt till affären för att köpa tredje boken, alltså Ljudet av ditt hjärta. Har inte hunnit börja läsa den än, men ikväll så! :) Är lite osäker om att läsa den eftersom filmen kommer ut nästa månad, och jag har alltid föredragit film, och aldrig böcker. Men jag kan inte vänta, jag måste läsa. Dels för att jag sover så himla bra om jag gör det och sen dels för att jag har aldrig hittat en så bra bok som jag har nu, och jag kan inte sluta läsa. Haha! Jag tror faktiskt att filmen kommer bli jätte bra den också. Men tänk om jag fördärvar all spänning som jag har nu? Att jag inte kommer längta lika mycket eftersom jag redan vet vad som ska hända? Ush... Detta är svårt.. Vad ska jag göra? =/

O M G.

Har haft så himla mycket att göra denna veckan, jag har ett stort projekt som ska vara klart imorgon och som ska även ha presenation imorgon förmiddag, som tur är så är vi indelade i grupper, så jag jobbar inte med det själv, haha tack och lov! Men så iallfall, det projektet ska vara klart imorgon, så har varit i skolan till halv 5 i tre dagar nu, vilket har varit rätt så segt, men det är faktiskt rätt kul samtidigt, vi har nämligen gjort ett studentrum i skalan 1:20, så bygger man ihop möbler, köksinredning, badrum, säng, och så vidare. Allt man har i ett hushåll vill säga.
Och när man väl kommit hem från skolan, ja då ska man laga mat, städa, plugga lite, och sen är man så slut så man orkar knappt någonting. Det ska vara så fruktansvärt skönt med helg, så jag kommer skutta ut från skolan imorgon, haha!

Men nu medans jag endå satt vid datan så tänkte jag att jag kunde skriva ett litet inlägg. Och att jag har även en stor överraskning, den kommer dock inte synas förrän ett tag. Men det kommer! :D

Färgat håret.

Har totalt glömt bort att visa er min nya hårfärg, jag hade en sån otrolig ljus utväxt och tyckte hårfärgen blev tråkig, så jag färgade det häromdagen till Kastanj brunt. Jag blev sådär nöjd, eller ja.. Färgen är jätte snygg, men känner mig helt ful och konstig i ansiktet, kanske dags att gå till frissan och få en snygg frisyr, är sjukt sugen på snedlugg som jag hade förut!! Min långa panna syns inte då, haha!


( U S H ) haha!

Dagens outfit.


Vit baslinne - h&m
Vit tunika - Lindex
Svarta leggins - Gina tricot
Grå cardigan - h&m


Har glömt att visa mitt nya armband, detta köpte jag på Guldfynd, egentligen kostade det 98kr
men så sa hon bakom disken att jag hade bonus, så fick betala typ 50kr istället. Bra va? =)

Sex and the city 2



Längtar riktigt mycket till biopremiären som är den 27e maj! Och det är exakt 10dagar kvar idag!
Ska ni se den?

HM dresses.

Kikade in på h&m's hemsida för att kolla om där hade kommit in fler klänningar och så nu till sommaren. Och jag tyckte om dessa två mest.


Till denna klänningen måste man ha ljusa skor och smycken till, för att det ska bli sommarsnyggt. Tycker jag.
Och solbrillorna får man inte glömma ;)


Bilden talar för sig själv, perfekt klänning som man kan ha på stranden och bara glida runder. :) Och samma sak här, glöm inte brillorna! =)

När jag hör din röst.

Jag läste ut första Twilight boken (Om jag kunde drömma) iförgår och började såklart läsa direkt på andra boken (När jag hör din röst) och nu har jag kommit en bra bit, nästan 206sidor har jag läst nu. Och dem är skit bra! Vill läsa hela tiden typ. ;) Men frågan är om jag vågar läsa tredje boken, eftersom filmen har inte bio premiär förrän 30juni, och om man läser boken nu så kanske man fördärvar all spänning. Ush, jätte svårt. Men denna boken jag läser nu kommer inte ta en månad till att läsa, hehe. Jag läser ju flera gånger om dagen. Så ja, jag vet inte vad jag ska göra efter jag läst ut denna boken, ska jag sticka iväg och köpa tredje boken, eller ska jag vänta på filmen?

Skönt.

Har precis duschat med älskling, superduper skönt var det, känner sig så fräsh och ren igen, hehe =)
Nu sitter vi bara här vid datorerna och slappar, senare ikväll ska vi hem till mina föräldrar och kolla på Twilight filmerna, ska bli mysigt! Ska även köpa lite godis till mig och älskling som vi ska ta med oss. Annars händer det inget speciellt idag. Nu på eftermiddagen ska nog bara ta det lugnt, har precis städat här hemma, så det är avkryssat i Att Göra listan, haha! Vi får se vad vi gör. Tråkigt att bara sitta hemma kanske. Men det är så trist väder så man känner inte för att gå ut heller direkt. Helt mulet och grått =/ sommar, vart är du?

Menmen, nu ska jag nog gå och lägga mig i sängen eller soffan för att läsa klart Twilight boken, så mamma kan låna den. Höhö! See ya!

Vem bar klänningen bäst?



Själv tycker jag Cynthia Nixon, den röda färgen passar henne bäst.

Let there be light.

Godkväller, jag sitter hemma denna fredags kväll med älskling och bara tar det lugnt. Lyssnar på musik och äter gott. Snart blir det även filmdags och ännu mer mys. Vi var på IKEA innan i eftermiddags, jag var tvungen att köpa en lite mindre lampa i sovrummet som jag ska ha tänd när jag läser, för den jag har nu stör älskling haha. Stackarn/gnällarn. Haha! Så nu har jag en lite mindre och förhoppningsvis inte lika stark. Så nu hoppas jag att han blir tyst =) .. Har haft huvudvärk hela dagen idag, sjukt jobbigt. Känner bara för att bädda ner mig i soffan och kolla på Twilight filmerna. Och äta bulle med bulle och dricka pepsi max. Låter gött va? haha! Ni som inte vet vad bulle med bulle är, så är det en cocosboll i en källarfransk bulle, mumsfilibabba!!

Men innan jag gör något annat så ska jag se om Nelly har fått in ett par skor som jag kan ha nu till sommaren, och till studenten. Ska även se om de har fått in några snygga leggins och cardigans.

Fredag.

Då var det fredag, skönt som tusan. Plus att man är ledig från skolan, eftersom det var Kristi himmelsfärds dagen igår och idag var det en klämdag. Sitter just nu hemma hos mina föräldrar och pratar lite, tänkte även läsa ut den första Twilight boken nu snart, har inte mycket kvar. Så att min mamma kunde låna den, för hon älskar att läsa böcker. Så jag sa till henne att hon kunde låna denna. Jag köpte även andra boken igår, för jag vill fortsätta läsa dem, även om jag har sett filmerna. Så vill jag även läsa böckerna, fast jag undrar om man vågar läsa 3an och 4an innan filmerna? kanske man fördärvar det? eftersom jag hellre ser på filmerna, sen läser böckerna. Så jag får se vad jag gör. Den nya Twilight filmen Eclipse har Bio premiär den 30 juni, så får dra ut på denna andra boken så jag har något att göra tills den nya filmen kommer ut, haha. :)
Det var likadant med Harry Potter, jag såg såklart filmerna först, sen läste jag böckerna, eller ja, jag har inte läst alla böcker, för jag tycker dem är lite tråkiga. Så ja, Harry Potter böckerna var ingenting för mig. Men filmerna är super bra och är absolut en favorit för mig. Men när det kommer till Twilight böckerna, är jag inte ett dugg besviken eller uttråkad när jag läser dem, jag tycker dem är skit bra! Nu har jag som sagt bara läst ut 1an snart, så jag hoppas såklart att de andra är lika bra. Jag tror att Twilight böckerna är roligare att läsa, (om man kan säga så) för att den är inte så detaljerad som Harry Potter böckerna, alla dessa konstiga ord och händelser som händer i Harry Potter blir väldigt utdragna och långtråkiga i boken, men i Twilight böckerna är det inte så, utan det är mer lättläst om man säger, inga svåra eller konstiga ord. Ja, det låter kanske lite konstigt. Men det är iaf så jag tycker. =)


Vilken är din favorit?

Dakota & Kristen i den nya filmen The Runaways.


Dakota Fanning & Kristen Stewart.



Hm, undrar om den är bra?

Robert Pattinson & Kristen Stewart ett par?

I det nya Oprah avsnittet där Robert Pattinson, Kristen Stewart och Taylor Lautner gästade för några veckor sen, har nu äntligen komma ut på nätet. Och vi kan nu se hela intervju, dock finns det ingen text eftersom avsnittet visades idag i Amerikans tv.

Del 1



Del 2

Del 3

Del 4.

Del 5.


Oprah frågar Robert - Är det sant att ni dejtar?
Det blir tyst, och sen säger han - Kristen är gravid!
Och så skrattar alla.. Och då säger Kristen - Robert gillar att chocka folk!

Sen när Kristens FAN kommer upp på scen, så får hon en present utav Kristen, en ring som är med i Eclipse,
och säger då att hennes fingrar hade blivit större och att hon inte kunde ha den på sig, men att där fanns fler. Så hennes FAN fick ringen. Och vi alla vet att när man är gravid så svullnar fingrar och fötter... hmmm?? vad ska man tro?

Grattis!

Emma Watson & Kristen Stewart.



Första gången jag såg Twilight postern, alltså själva bilden på fodralet. Så trodde jag först att det var Emma Watson. Men såg sen kort därefter att det inte var hon. Och nu när jag såg Twilight filmerna för första gången förra veckan så tycker jag att dem påminner om varandra jätte mycket. Tycker inte du?

Emma Watson

Harry Potter stjärnan Emma Watson har man sett i många olika tidningar och det verkar gå bra för henne, då hon är väldigt intresserad av kläder och mode. Nu senast är hon modell för Burberry. Kika på bilderna nedan.





Hon passar verkligen som en sådan lyxig modell för dessa speciella märkena. Jätte kul att det går så bra för henne. =)

Här är även lite bilder från röda mattan och så. Enjoy!




Visst har hon en snygg stil? Hon klär upp sig väldigt fint och vuxet för hennes ålder.

De gör allt för att tjäna pengar.

Som jag har sagt tidigare så gör skvaller tidningar allt för att de ska sälja!
Denna bilden har gjorts om, original bilden är med Kristen Stewart och hennes ex Michael. Och bilden är numera Kristen Stewart och Robert Pattinson, den är alltså omgjord i Photoshop.


Originalet.


Fejk!

Jag vill också att Kristen och Robert ska vara ett par, och de kanske dem är? Men jag vill helst se det på en video där dem säger det för att tro på det. Men tycker även det är fult att skvallertidningar gör om en bild och säger att dem är ihop, när dem kanske inte var det..

Tro inte på skvaller tidningar!

igår köpte jag några tidningar, såna skvaller tidningar som NU och hänt extra. Blev först väldigt chockad av att läsa att Robert Pattinson (twilight stjärnan) hade spenderat en natt med Leighton Meester (från Gossip-girl) och källor hade sagt att han hade lämnat hotellet tidigt på morgonen och hade även en övernattningsväska med sig. Först blev jag lite besviken, för det har sagts att han dejtar motspelerskan Kristen Stewart i Twilight i några månader nu, men självklart kan man inte lita på det förräns de säger i en video att de är tillsammans osv? Imorgon syns dem även till på oprah dock bara i amerikansk tv, där de erkänner slutligen att de är ett par. Jag ska verkligen leta upp det avsnittet så fort som möjligt för att se det. Eftersom det kommer dröja ett tag innan Sverige får det. Men iallafall, jag ville verkligen inte tro att Robert skulle göra något sådant mot Kristen, om de nu är ihop. Och jag har letat runt som en idiot på internet. Och kan med 95% säga att det är en lögn att han har varit otrogen. Bilden som var i tidningen hade han på sig en gul tröja, en skjorta, en jacka, och en gul/orange väska. Och de skrev att han hade smygit ut från hotellet tidigt på morgonen. Yea, suuuure.. Här är fler bilder på honom där han inte är vid något hotell. Utan på en flygplats där ett FAN har fotats med honom, sen har han flugit tillbaka till UK för att vara med i The Daily Show with Jon Stewart. Här kommer bilder och källor.


Här är han mitt på dagen på en flygplats, och ett FAN tar ett foto med honom.



De har även satt upp staket så att fans kunde ta bild på honom och få hans autografer.
Finns även en video här.



Och finns även en hel del bilder här.
Dock hade han bytat om efter att ha varit inne på The Daily Show, till något mer slappare. (gula tröjan)
Så det där med att han var otrogen, stämmer verkligen inte !!!

Berlocker.

Köpte nya berlocker till mitt armband igår. Där fanns jätte många att välja men tyckte att dessa tre var de finaste. Så får leta efter fler en annan gång, eller i en annan butik. Både armbandet och berlockerna kommer från Guldfynd.


Fina va?

London.



Jag har alltid velat åka till London, jag ville t om plugga där
för några år sen när jag gick ut nian. Men olyckligtvis förblev det en dröm.
Men nu till sommaren går jag ut gymnasiet och tar studenten, och nu känner jag
verkligen att jag har min chans att åka utomlands, dels för att det blir den bästa student
presenten och även uppfyller jag min dröm att åka dit. Så jag och älskling ska hålla utkik på
att hitta bra resor dit. Vet inte om det blir båt eller flyg, vi har aldrig flugit förut så en dag
blir det den första. Haha. Undrar hur det är där? om det är dyrt? träffar man på många kändisar?
ja, det är många frågor som virrar runt i huvudet. Jag vill verkligen att denna resan ska bli av.

:)

Vem bar klänningen bäst?



Kristen Stewart eller Melissa George?

Självklart tycker jag att Kristen passar i den bäst, hon har matchande skor och den blir
väldigt enkelt och snyggt faktiskt.

And so the lion fell in love with the lamb.

Känner ni igen citatet? kommer nämligen från Twilight filmen, där Edward och Bella är i skogen så säger Edward till henne - and so the lion fell in love with the lamb. Som jag sagt tidigare, jag älskar filmerna, tycker bara det är synd att Edward är inte med i tvåan lika mycket! Och att den fula Jacob är med mer, ush! Vill ha mer Edward och mindre Jacob. Kollade runt på nätet igår också och slutligen hitta en sida som heter discshop.se och där kan man köpa en massa saker som är med i filmen, te x halsband, armband, och även andra saker som bäddset och tröjor. Jag tycker det är väldigt kul faktiskt, att man kan köpa samma sak som de hade i filmen osv. Så nu funderar jag på att köpa ett halsband, där det är två brutna hjärtan, det är alltså två halsband, och så står det "And so the lion fell in love with the lamb" när de bägge hjärtan sitter ihop. Riktigt sött och vill definitivt ha det!


249:- kostar det bara! exkl frakt. Besök discshop.se nu.

Nyköpt.


Denna söta klänningen köpte jag igår på h&m, den är riktigt söt och ett måste till sommaren.

Kvällspromenad.


Matade ankorna idag med! Ser ni babyankorna?




Så fint att träden äntligen fått lite färg.

Såhär går jag.... haha! ;)

Twilight Eclipse trailer ute nu!

Woho, såg precis att den nya Twilight trailern har kommit ut! Såg den nyss och ja, den verkar såklart spännande och jag längtar som fasiken till biopremiären den 30e juni!

Se trailern här.

Perfekt till sommaren.


Tycker att blusar är perfekt till sommaren!
De är sköna att ha på sig plus att dem vädrar kroppen när det är varmt.
Eftersom de är så tunna.

Twilight böckerna.

Jag har aldrig varit den person som älskar att läsa, det enda jag läser är typ bloggar, saker på internet, och såklart min favorit tidning Frida. Inget annat, som te x böcker läser jag aldrig. Har kanske läst 2 böcker i mitt liv. Tills för någon månad sen, jag lånade dem här Pojken som kallades det och de andra från min mamma. Jag gav henne dem böckerna när hon fyllde år för 2år sen för hon tyckte dem var så bra. Själv kände jag inget sug på att läsa dem. Förräns nu då, jag lånade dem och kunde knappt sluta läsa. Även om vissa kapitel var långtråkiga så var böckerna endå bra. Om jag ska kunna läsa en bok så måste det hända saker nästan hela tiden annars tröttnar jag på boken. Och eftersom jag har nu läst ut de böckerna så har jag ingen bok nu som jag kan läsa. Jag gillar nämligen att läsa några kapitel innan jag ska sova, tycker det hjälper mycket med min sömn. Så nu tänkte jag att Twilight har inte bara gjorts i filmer utan också i böcker. Så jag googlade fram en sida på böckerna och läste olika människors recensioner av dem, och det stod hela tiden att det var hopplöst att sluta läsa, att det inte gick. Dem var så bra! Och var värda varenda krona! Då kan jag säga som såhär, jag kan inte heller låta bli att köpa hem dem. Så jag var påväg att köpa böckerna på CDON.COM då jag tyckte det var knäppt utav mig om böckerna endå kanske fanns på väla eller i stan? så slapp jag fraktkostnaden och väntetiden. Så jag ringde till välas bokhandel och fick reda på att de hade alla twilightböckerna, eller ja. 1an 2an 3an och 4an. Så imorgon efter skolan sticker jag och köper dem. Jag börjar med 1-2 böcker så får jag se om dem är något för mig. Isåfall köper jag de andra också såklart! :)

Godmorgon.

Godmorgon, jag vaknade för snart 2timmar sedan, men gick upp för 1½ timme typ. Skönt att kunna ligga kvar och bara ta det lugnt. Hade tänkt plugga en del idag iallafall, och även ut och gå lite senare. Annars ska jag bara ta det lugnt idag. Sitter just nu och tittar på Twilight, den är så himla fin! Eftersom jag tittar på den samtidigt som jag skriver så har detta inlägget tagit mer än en kvart att skriva, haha!

Hörs senare!

Dagens outfit.


 Topp - Gina t
Lång ljusgrå kofta - h&m
Mörkgrå kort jacka - h&m
Strumpbyxor - Gina t
Skor - Converse

När jag klädde mig så var det hyffsat fint väder, sol och bara lite molnigt, så fort jag kommer ut börjar det regna, haha! Typiskt! Men struntsamma tänkte jag =)

Ops, dumma mig!

Dumma mig, har alltid röven full med allt annat så jag inte hinner blogga. Men nu tänkte jag berätta lite om hur min dag har sett ut. Började med att jag gick upp klockan 11 någon gång eftersom jag inte mått så bra så stannade jag hemma från skolan, åt frukost med älskling, ringde lite ärende. Varit hemma hos mina föräldrar för att leta upp lite bilder som jag ska ha på min studentskylt, mamma och pappa säger att dem ska välja en bild, slår vad om att det kommer bli en som dem tycker är fin men som jag tycker är UÄRK! hahah! Så jag vet inte alls vilken bild dem kommer ta. Liiiite orolig för det faktiskt. Sen så åkte jag och älskling och handlade lite, det behövdes för det fanns bara damm och smulor i skafferiet, och lite onödigt skit i kylen, så det var verkligen dags att handla. Efter vi hade handlat åkte vi hem, jag började på maten nästan direkt. Det blev currykorv idag, det var faktiskt ett tag sedan vi gjorde det. Och det blev mumsfilibabba gott! En annan sak jag har glömt att berätta är att jag och älskling brukar gå ner till en stor damm här i byn för där finns nämligen jätte många fina ankor, och vi brukar alltid ge dem lite mat. Typ bröd skalkar eller något sånt. Men idag köpte vi en hel limpa till dem som vi matade dem med, snälla vi är va? Riktigt djurvänner, hehe! Självklart tog vi inte hela limpan idag, tog nästan halva, så vi kan mata dem imorgon också :) Det blir så att vi går förbi denna dammen dagligen eftersom vi alltid går en timme om dagen, om inte mer. Men så iallafall, efter vi hade ätit middag så gick vi ett litet tag och matade då ankorna, de blir så glada varje gång, de har t om börjat komma fram till oss nu, antagligen för att de känner igen oss? vet inte men gulligt är det iallafall. Efter den lilla prommenaden gick vi hemåt och skulle se New Moon, och nu har vi precis sett klart den. Säger en sak - fan vad dåligt/spännande som fan slut det var :/ Buhu!
- Mary me Bella! SLUT!
Visst hatar man såna slut? Hur spännande som helst ju, men som tur är så är trean påväg, den har bio premiär den 30e juni här i sverige, längtar eller vad? Det som var så synd i New Moon filmen var också att Edward (Robert P) inte var med lika mycket som i ettan, vilket är synd. Han är ju så mysig på något sätt. Kan knappt sluta le så fort jag ser han, haha. Tröga jag?


De är så fina ihop. (;

Twilight.

För första gången ikväll så såg jag filmen Twilight, har inte tittat på den förut för att jag har alltid tyckt den verkar dålig på något sätt? Vet inte varför. Men efter att ha hört x antal personer som säger att den är jätte bra så gjorde jag ett försök. Så jag kollade på den och förstod varför den var så omtyckt. Riktigt fin är den ju! Vilken kemi dem har med varandra också, man verkligen lever sig in i filmen och man ler varje gång själv för de smittar av sig genom tv rutan haha!Sån film som verkligen går rätt in i hjärtat på en. Typiskt sån härlig och romantisk kille också, en sådan kille som vi alla tjejer drömmer om haha! Jag har faktiskt alltid tyckt han var ful, men i filmen så var han väldigt speciell. Han är inte den snyggaste jag sett, men han har charmen som får nog vilken tjej att falla. T.o.m mig ;) Om en kille har charm så blir dem automatiskt vackra både på insida och utsida. Tycker jag iallafall, en kille som kan få mig att bli varm på insidan, någon som säger exakt de orden man vill dem ska säga, och är som en skyddsängel, vad mer kan man begära? Jag hade heller inte velat leva utan honom. Många säger att sånt händer bara på film, ja alla dem oromantiska killarna säger det. Klart det måste finnas sånna? Min pojkvän kan vara mysig ibland, men inte jätte mycket. Tycker jag är synd, dock så kan han säga de exakt rätta orden på de exakt rätta tillfällen. Vilket rör mig väldigt mycket. :) .. Men ja, ni som inte sett filmen, gör inte som mig. Vänta inte såhär länge för att se den, se den NU!



Nu ska jag och älskling gå och lägga oss, ska fråga honom om han kan ge mig lite ryggmassage för jag har lite ont i ryggen, men tror ni han är så romantisk nog att ge mig det? hahah.

Damn it.


Riktigt söt klänning! Tyvärr är den helt slut såld på h&m, bara stl 42kvar, fan =(

Ge mig!


Riktigt söta toppar, min stil precis! =)

Vill.

Just nu vill jag ha bättre tider, hoppas verkligen att det kommer! För vissa saker är helt nere i botten, så jäkla trist när det händer. Ska strax iväg igen så tänkte bara skriva några rader. Ska nämligen på ett möte och sen ska vi även gå en bra bit :) Så skönt det är att ha börjat komma igång med det. Känns jätte bra!

Jag vill även snart boka tid hos frissan, vill ha mitt hår ljusare nu till sommaren. Laddar upp några bilder på hur jag vill ha håret. ;) Snart kommer min hårförlängning också, wii!




Typ denna färgen, mellan brunt/blont är det nog. Och sen såklart sne lugg. Det är sååå snyggt!

Sega lördag.

Ush, tråkigt väder och man blir själv tråkig utav det. Men men, idag ska jag och älskling baka äppelpaj, eller ja, han ska göra den för jag ska plugga lite hade jag tänkt. :) Pluggisen is making comeback, eller vad man nu säger! Annars ska bara jag och älskling ta det lugnt, vissa saker är ju helt katastrof just nu så man försöker att fixa allt men det går inte alltid som man tänkt sig. Tur är att jag och Billy har varandra iaf, och försöker stötta varandra och hjälpa varandra så gott vi kan. Men som sagt, detta är tuffa tider!

RSS 2.0