Done

Anledningen till min dåliga uppdatering är för att jag har jobbat en del, och sen skola på det. Så ja, det har blivit mycket nu men jag klagar inte för jag trivs med allt :) .. Träningen har jag kommit igång med igen, sakta men säkert, haha! Och nu när solen har stigit fram vissa dagar så ger man sig ut på en cykel tur.

Igår stack jag och solade på Oasis, och gjorde även det idag efter cykelturen.. Så skönt! Dock känns det som om att jag har blivit lite små stram i ansiktet, haha! Men det är inget som gör ont eller så. För det störiga är att varje dag man jobbar, eller ja kanske inte varje dag men det har hänt att några dagar jag jobbat så har det varit riktigt fint väder. Så jag tar igen det där med att sola på Oasis.. Smart va? haha! Njae det är de kanske inte, för det kostar ju att sola.. Men så är fallet iallafall!

Nu har jag träningsvärk i magen, buhu! Och kan knappt skratta eller resa mig utan att det gör ont, haha! Menmen.. Det är bara att gilla läget.. Nu måste jag diska så baby kan göra middag! Ciao for now!


Bjuder på en sommarbild från -09

Here we go again.Patrik Edvardsson VS Rodney Da Silva. 

Som jag skrivit tidigare så har jag Big Brother 24/7 och ser mycket mer än vad folket ser på ett 40 min avsnitt.
Och med det menar jag att jag ser saker som Rodney gör. Detta gjorde Rodney på onsdags festen.

1. Anklagade Patrik att han hade gjort ngt med Rodneys tandborste (vilket han inte hade gjort) Och bara för att Patrik sa att han inte behövde förklara sig för vad han hade gjort den kvällen som Rodney påstår att han gick upp för att jävlas, dvs gjort något med hans tandborste. Så hällde Rodney rödvin på Patrik, så hans vita linne blir förstörd. Patrik håller sig cool lugn och försöker disskutera med Rodney men det går inget vidare.. Patrik kommer sen tillbaka och kastar linnet på Rodney och säger - Du är skyldig mig ett nytt linne! Då skriker Rodney ut - MISSHANDEL!!!! - Hur löjligt på skala 1-10?

2. Rodney Heilade och skrev "Mein führer" flera gånger högt!

3. Säger i bikten "Jag hatar Patrik, han ska ut och när han gör det så ska jag knulla Madde i röven eller fittan, i vilket fall så ska jag göra det" (Ursäktar språket men det var så han sa)

Och en massa annat, men detta var dem tre största grejerna han gjort.

Nu till frågan - Har roddan gjort sitt och ska åka ut imorgon eller ska den snälla Patrik stanna kvar? Tänk på att Rodney t om försvarat Patrik när Annie blev sur på Patrik, han sa då - Man kan inte gå in i detta huset och tro att man ska vara trogen!

- Jag tycker att Rodney ska ut, har aldrig gillat honom och kommer aldrig göra det heller.. Jag gav honom en chans för någon vecka sen, men nu har han fan gjort bort sig rejält och ska ut!

Så till er som håller med mig så ring och rösta på Patrik! 099-418 01.. Hellre en lite halvtråkig människa som är snäll och pratar inte skit. Än att ett svin ska fortsätta trycka ner folk så fort han har tråkigt.

6 april

Tjohej! Det blir tyvärr dålig uppdatering när man har varit och jobbat, sen målat direkt när man kom hem! Så jag har verkligen haft fullt upp, fast nu tog jag mig tiden att sitta ner och slappa :) Det förtjänar jag! Sitter också och kollar på Big Brother 24/7, rätt så kul och se för dem har tagit studenten haha! De har ju gått på en internat skola sen måndags! Väldigt underhållande var det! .. Och jag tycker Patrik och madde är sååå söta tillsammans. thihi!

Nä nu måste jag fortsätta så det hinner torka innan man ska lägga sig senare ikväll!
Får se om det blir mer uppdatering annars hörs vi imorgon. ♥

Trodde jag var redo.

Som många av er vet så blev jag gravid, och fick ju reda på det den 1e mars. Blev väldigt chockad men endå glad. Och sen den stunden har jag känt "Är jag redo?" Men jag var väldigt tyst om det och vågade inte riktigt ta upp det med älskling och min familj. Utan var tyst och trodde att den känslan skulle gå över för alla andra i min omgivning var SÅ glada över min graviditet. Efter ett tag kunde jag inte vara tyst längre och försökte prata hur jag kände för älskling och mina föräldrar. Dem säger att det är helt normalt att man känner sig som jag gjorde och att det går över, allting förändras när väl bebisen kommer ut. Jag blev någorlunda lugn och slutade tänka negativit om det, men bara en stund. Sen var jag tillbaka där igen och hade tusen tankar, tragiskt nog var det mer negativt än possitivt.. Men jag fattade inte varför? Detta var ju vad jag ville för två-tre månader sen och nu är jag osäker?

Gick runt och kände mig osäker till och från hela dagarna och började må både psykiskt och fysiskt dåligt, och nu kände jag att jag kunde inte hålla emot mina känslor. Jag fick prata med älskling om det och han blev ju inte så glad över att jag inte ville ha barn längre. Men jag försökte få honom att förstå att jag ville det skulle kännas bra för mig och inte bara för honom, att denna tid skulle egentligen vara en lycklig stund i vårat liv, men det var ju konstigt nog inte det för mig, eftersom jag var så deprimerad. Efter långt om länge förstod älskling vad jag ville säga och att det kommer en tid då jag verkligen är lycklig över att vara gravid och han förstod sen också att vi båda ska må bra över att ha bebis. Det var jätte svårt att gå igenom en sån här grej för andre gången! Och jag har sagt att jag vägrar göra fler aborter, (gjorde ju en abort när jag gick gymnasiet, som tog väldigt hårt på mig)

För det känns hemskt att göra en abort, man känner sig så himla taskig och ensam på något sätt. Jag kände mig ensam för att det var bara jag som kunde ta detta beslutet och det var inget kul alls. Jag väntade bara på att någon skulle säga "Vi älskar dig och om det inte känns rätt så känns det inte rätt och det är inget fel att känna så. Huvudsaken är att DU mår bra och att ditt beslut ska vara rätt. Vi stöttar dig och vi vill bara att du ska må bra och vara glad." Men det tog lite tid att få den där trösten, men jag fick den iallafall när jag behövde det som mest och då blev det plötsligt mycket enklare för mig att ta det beslutet.

Jag ringde kort därefter och bokade en tid för abort. Kunde aldrig tro att jag skulle göra om det men om det inte känns rätt vad ska man göra? Och det viktigaste tycker jag är att man ska må bra och om man ska göra en abort ska det ske så snart som möjligt, och jag var inte alls långt kommen så bara det kändes bra för mig.

Första dagen jag kom till sjukhuset skulle jag ta en tablett som avbröt graviditeten och det blev väldigt många olika känslor där, älskling var med mig och stöttade oss båda igenom det. Direkt efter jag svalde tabletten fick jag lite smått panik och ville bara stoppa fingrarna i halsen och få upp tabletten igen, men nej sa jag åt mig själv, du kommer att ångra dig om du går därifrån utan att ha tagit tabletten.. Så jag gjorde inget utan bara reste mig upp och fick åka hem.. När jag väl satte mig i bilen så började jag gråta floder, och älskling gjorde allt för att trösta mig genom att säga "När du mår bättre och känner dig mer redo så kommer vi skaffa oss en bebis" och det gulligaste var också att han sa "Bara du ger mig en bebis i framtiden så blir jag glad!" Haha, så söt han är! Jag sa sen åt honom att parkera någonstans så vi kunde prata. Som tur var så var det fint väder så vi hoppade ut ur bilen och kramade varandra, samt pratade litegrann. Och en liten stund därefter kändes det helt okej, och började sakta men säkert förstå att det var det rätta beslutet.(igen) ..
Dagen efter fick jag och älskling vara där under förmiddagen för att jag skulle ta fler tabletter som skulle leda till ett missfall och då vill dem kontrollera allt och sen se om allt har kommit ut med ett ultraljud.

Idag är det en vecka sen och jag mår jätte bra och det känns fortfarande att det var rätt beslut. Jag försöker inte tänka så mycket på det eftersom jag vill inte vara deprimerad över det ännu en gång som jag blev förra gången, för då hade jag svårare att inse att det INTE var rätt tidpunkt, så nu denna gången känns det bättre på den biten.

Det viktigaste är att det ska kännas bra att vara gravid och att man verkligen vill det. För det är ett stort beslut som jag inte kan ångra senare i graviditeten. Som det står i en bok jag fick från barnmorskan, jag citerar "Hellre kärlek utan barn än barn utan kärlek" .. Men en dag så kommer det kännas underbart att vara gravid och då kommer allt kännas fantastiskt bra, hoppas jag iallafall, haha! MEN nu om två veckor ska jag sätta in en P-stav för jag vill INTE gå igenom det här en gång till, ush! Så den dagen jag tar ut P-staven DÅ är jag redo! Och då finns det ingen återvändo eller hinder, även om jag kan må lite ostabilt så kommer jag inte göra en abort. Detta var sista gången för mig!

Jag hoppas att många av er förstår mig.


Tillsammans klarar vi allt. ♥

5 april

Redan den 5e april, helt sjukt vad tiden går fort. Och nästa månad fyller jag 22 :) Glöm inte och gratta mig ;) höhö!
Vet ni vad jag har sysslat med sen igår kväll? Det börjar på M och slutar på åla? japp, det stämmer jag är i farten igen och har denna gång målat hela sovrummet, för över ett år sen så målade vi en fondvägg men jag har alltid velat måla hela sovrummet för jag hatar dem fula vita väggarna, men tog inte tag i det förräns igår! Så har hållt på med det.

Igår var min första dag på det första jobbet, var där bara i tre timmar och det gick jätte bra. Man får ju börja lite lugnt annars blir mer ännu mer slutkörd än vad jag var, haha! Var jätte trött när jag kom hem så låg i soffan och kollade på Big Brother 24/7, men somnade inte! Imorgon blir det jobb igen, och istället för tre timmar så ska jag vara där i fyra timmar, men jag tyckte det var jätte kul så det är ju bra. Det ska ju inte vara tråkigt att gå till jobb för då blir det inte kul. Så det känns hur bra som helst att få jobba där :) Och jag hoppas att jag kommer trivas jätte bra i fortsättningen också!


Såhär såg det ut när jag målade fondväggen för lite mer än ett år sen.

Big Brother

Ush, min uppdatering suger, jag vet :( .. Men ska faktiskt sköta mig nu! Dock inte riktigt NU NU, för NU ska jag se Big Brother, hoppas fan att Vanessa åker ut! Hon är ju helt väck i huvudet! USH!

Jag har röstat som en galning på Patrik :D haha!
Gör det du också! :)
099 418 01


RSS 2.0