Fix.

Tjosan, möblerna är klara men ska dock inte visa dem för er nu för jag har fortfarande inte fått tag på beslag. Så håll ut en stund till ;) .. Men däremot ska jag visa vad jag precis har gjort.. Jag gjorde om min tråkiga klocka i vardagsrummet till lite mer gammal dags aktigt, så det passade mer in i rummet.


Den gamla klockan ser ni längst upp på bilden. Här håller jag på att klippa och fixa.


Skrev även Carpe Diem. :)


Woila! :D

Jag blev jätte nöjd.

Snaaaart klar!

Snart är möblerna klara här hemma, har ju som sagt målat, slipat och lackat några möbler. Det har tagit över en vecka men snart så är det klart. Ska bara få tag på några snygga beslag också, så blir det nog kanoners.

Har även beställt gardiner från en som har egen shabby chic butik, och jag ska ha en hissgardin med knytband, samt några tryck. Trycken köpte jag själv på internet så dem ska hon bara stryka på.

Här är trycken jag ska ha.


Texten ska jag ha på var sin sida på gardinen, och kronan ska vara i mitten.

Här är möblerna som jag har hållt på med ett tag.

Nya soffbordet.



Byrån, har tyvärr ingen före bild men den var riktigt mörkbrun.


Så nu ska det bara på några snygga beslag! :) Visar såklart bilder när det är klart.

Fix.

Fixat och målat lite möbler och prydnadssaker. Ska ju som sagt ändra om lite i vardagsrummet, ska nämligen ha lite shabby chic/nytt nu. Så har blivit mycket målande och fixande. Men kul som attan är det :)

Här är lite bilder.

Före bild på en förvaringsmöbel.


Efter bild. - Blev så nöjd :)




Ljusstakar som var svarta förut, är nu vita och snygga.




En vas.



Det är så himla roligt att se sina gamla tråkiga saker få helt nytt liv igen. Och det enda som behövdes var lite färg och slipning, och VOILA!

Ska även visa er vårt fina soffbord som vi håller på och fixar just nu, fast det blir inte förräns om ett tag.

Ett måste.

Fyfasiken vad jag grät igår kväll, och nej det var inte för något bråk eller så, utan för en film!! En film som berörde mig så mycket som jag aldrig trodde var möjligt. Det är så fantastiskt när dem verkligen lyckas med en film så att man lever sig in i den och känner varenda känsla i kroppen. Man skrattar, man blir helt pirrig i magen, man sitter och ler som ett fån, och gråter.. Och visst det är en film, MEN den tanken slår aldrig en för man är så inne i filmens handling, att man fortsätter tänka på filmen långt efter den är slut och även dagen efter och dagen efter det. En film som verkligen berört mig på alla sätt och vis. En film som man kan gå runt och tänka på om och om igen, och varför hände det? och varför var det så? osv. Helt otroligt!

Jag rekommenderar verkligen ALLA att se Message in a bottle. ♥

Scrapbooking

Sen jag scrapbookade en jätte fin tavla som present till min bror och hans fru på deras bröllop, så har jag totalt fasstnat för scrapbooking. Det är SÅ roligt och verkligen tidsfördrivande. Igår fyndade jag lite grejer från Second Hand och piffade upp dem. :)



Satt på band och rosetter.



Blev jättenöjd.



Även tråkiga krukor kan man göra lite små söta, haha. Får se om jag gör något mer..


Denna ask var så himla söt, bandet som går runt om samt den vita blomman fanns där redan. Men jag satte dit lite text och en rosett. :)



Resultat. :)



Så fina detaljer det är på denna ask, riktigt fin!

Jahopp

Jag förstår inte hur folk kan ta åt sig allt man säger, fast att man inte säger det till DEM. Typ om jag har en åsikt om något så är det taskigt på alla sätt och vis, medans andra får säga och tycka vad de vill. Men om jag gör det är det värsta skandalen. Men sånt är det väl.. Börjar bli lite trött på detta stället och känner stort sug att flytta. Men aldrig mer en lägenhet, utan antingen ett radhus eller ett hus, så slipper man bli störd på samma sätt som man kan bli här, sen att man slipper att ha allting gemensamt, för det funkar ju inte så bra med det. Eftersom vissa skiter i vilket medans andra vill ha det fint och hem trevligt. Så då är det lättare om man flyttar till ett eget, så kan inte en jävel säga något. Och så slipper man ha långa utdragna disskusioner mitt i natten med vuxna människor, som inte verkar förstå vad man säger till dem.

Som ni märker så är jag rätt så upprörd. Men det är för att jag ogillar när människor tar åt sig saker som man säger, att allting handlar om dem typ. Sjukt störigt. Men det finns ju tyvärr folk som är känsliga och tror att allt kretsar runt dem.

Och sen en annan sak, vissa personer snackar skit om andra men sen så fort man säger något om den personen som man har hört från någon annan då blir det ett jäkla liv. What goes around comes around. Och sen att folk tar upp gamla saker som dem säger att dem inte stör sig på fast dem fortfarande drar upp det efter lång tid, är rätt jobbigt. Men om jag svarar eller disskuterar om dem gamla grejerna som dem har tagit upp då är det plötsligt jag som har dragit upp det..

Ush ja, what to do? höhö.

Precis

Var precis ute och fotade lite, blev rätt så fina bilder eller vad tycker ni? :)




Bilder från Trailern nedanför.


Bellas pappa ser inget vidare glad ut? =/


Dock är hennes mamma jätte glad över bröllopet.


Fast han har vetat det hur länge som helst så ska han alltid bli så svartsjuk, såhär "glad" blir han över att sin bästa vän Bella gifter sig. Det är bara att acceptera Jake, Edward is the one and only! ♥


Så fint! Och där framme står den stiliga Edward och väntar på sin Bella.


Hihi :)


Kärlek på högsta nivå! Kolla hennes blick bara ..


Så fina tillsammans ♥


Det hettar till på smekmånaden.


HOT!


Riktigt mycket romans!


Beautiful ♥


Hm, vad är det som händer här?


Spännande!


Edward ser dock väldigt chockad ut över vad Bella misstänker.


Ser ut att vara en känslosam samt obehaglig stund.

Jag har ju läst alla böcker, och när jag läste Breaking Dawn så är det ju väldigt mycket som händer. Så det ska bli väldigt spännande att se filmen. Väldigt efterlängtat!

Längtar ni?

Åååh vad jag längtar!! :D



The Twilight Saga Breaking Dawn Part 1 Teaser Trailer. ♥

Längtar till den 18e november? EH JA! ♥

Wedding.

I söndags gifte sig min kära bror och hans underbara sambo Amna och är numera man och fru :) .. Det var jätte mysigt och vi hade en vacker och varm sommardag. Hade verkligen jätte roligt och träffade många trevliga människor, bl a Alexander som dem hade anlitat för att fota och spela in hela bröllopet, det var väl mest han jag pratade med under kvällen eftersom vi hade samma intresse, dvs foto. Sen var där såklart några arbetskollegor till brudparet och lite vänner som man inte träffat på länge.

Har jätte många bilder, eftersom jag tog med min svärmors systemkamera så fotade jag riktigt mycket. Det blev 400 bilder. :) haha, bra jobbat! Men ville visa er några bilder jag tog iaf.

Förresten, dem blev riiiiiktigt glada över presenterna, speciellt den ena som dem började gråta över. :) .. Så himla sött! Verkligen en lyckad present :) .. Det var en tavla som jag hade scrapbookat och gjort jätte fin med lite bilder på dem tillsammans. :) .. Dem andra två presenterna var två ljuslyktor och en nackkudde man har i badkaret.


Kusin, vän, kusin, jag och kusin.


Andreas och Amna i sina första sekunder som man och fru ♥


Bilen bruden åkte i var fint pyntad.


Bröllopsvalsen.


Den fina ringen.


Den fina bröllopstårtan.


Tog jätte många fina bilder på dem, här är en av dem.


Denna är jag också nöjd med. :)
RSS 2.0