Min nya tattoo! :D

Surprise!! Jag har gjort en ny tattoo, gjorde den för snart två veckor sedan!



Och ni som sett mina andra tatueringar tror att jag redan har en sån här tattoo! Och det stämmer, jag har redan en tattoo med denna text stil och på samma ställe, dock är denna tattoo på den andra armen. ;)

Jacka.

Dem två jackorna jag beställde hem för ett tag sedan fick jag hem igår och provade dem såklart direkt. Men dem var inte alls vad jag förväntade mig så skickade tillbaka dem... Så nu är det liiiite panik! Måste hitta en jacka!!!

Vad satsar ni själva på för jacka denna höst/vinter? Dunjacka? Ullkappa? Kort modell? lång modell?

Lång dag.

Jobbade mellan 10-20 idag, dvs 10 TIMMAR! Var helt slut när jag kom hem. Och nu sitter jag här som vanligt och kollar efter en fin höst/vinter jacka på internet! Tror jag har kollat in på alla webshoppar som finns! Men jag är så kräsen! Och så fort jag hittar någon som jag tycker är fin så är det alltid en massa men.. :p WHY WHY WHY!?

Har ni sett någon snygg jacka som ni kanske kan tipsa om? Så är jag tacksam om ni skrev :)
Nu ska jag fortsätta spana, ha det bäst!

Vilken av dessa är snyggast?

Egentligen är det jag som bestämmer vilken jacka jag ska ha... Men jag kan inte, jag kan inte alls bestämma mig.. Bägge är så fina. Den med päls är SÅ SÖT! dock så är dem tre knytbanden längst upp ett litet problem, eftersom dem är bara snyggast när dem är knäppta men det kan vara jobbigt att göra det hela tiden... Och den andra jackan är riktigt fin med knytbandet i midjan! Men sen så är där ingen päls eller något annat fint på den, dvs lite tråkig i modellen.. MEEEEN, bägge är ju jätte fina! Tänk på att den rutiga jackan finns i grå och svart också. Och då är det inget rutigt tyg utan vanligt som den andra jackan. :)



=)

Hejsan!

För er som ser detta inlägg så vill jag tipsa er om en riktigt bra sida! Alla som älskar kläder och vill ha det lite billigare så är detta den rätta sidan för dig!! Bara klicka HÄR och bli medlem! :D

Bara kolla in alla snygga kläder och accessoarer som är ett måste till höst och vintern. Och om man kan få det lite billigare, så tar man väl den chansen? ;)







 

Rolig film.

Gokvällers!


Ville bara tipsa om en rätt rolig och bra film! Easy A heter den!

Handling. "I efterdyningarna av en liten vit lögn om att ha förlorat sin oskuld, upptäcker ordentliga high school eleven Olive Penderghast att hennes nya bad-girl image har en uppsida: hon blir äntligen uppmärksammad. Olive bestämmer sig för att exploatera sitt "slampiga" rykte för att öka sin sociala status. Men livet börja snurra ur kontroll, och till slut är det endast en kille som ser igenom hennes tuffa yttre och in i hennes rätta själ och hjärta"

Okej, det var allt för just nu! Ciao!

Slappedag.

Hej bloggen!

Idag är det en sådan dag som man bara ligger i soffan och slöar! Och samtidigt som man njuter av att vara ledig från jobb och kan titta på en rad filmer och bara va, ja då får man dåligt samvete för att man äter lite för mycket när man inte har något att göra, samt att man vill bara träna bort allt man ätit så fort jag är mätt. Så mätt så man knappt kan stå typ. Typ en sådan dag är det idag! Och frågan är om man ska sluta vara så löjlig och bara leva istället. Men jag kan inte hjälpa det, jag är en tänkare!

Än så länge har jag bara ätit min frukost. Men i kylen finns det pepsi max och kex choklad. Och det är lika frestande för mig som om en rökare försöker att sluta röka och ser en ask cigaretter framför sig. Typ...

Det är svårt att LÅTA BLI, men när man väl kan stå emot så är man så stolt över sig själv och kan klara det chockerande lätt. Och så duktig var jag för någon månad sen, då jag slutade äta godis i typ 3 veckor tror jag det var. Nu menar jag inte att jag äter en massa godis varje dag, för det gör jag inte. Men vissa dagar kan det bli så och då får jag så dåligt samvete. Inte alls kul att känna så. Men samtidigt så måste man unna sig en massa saker för annars lever man ju inte. :)

Nä, nu ska  jag fortsätta och slappa!

Beställt.

Denna underbara fina jackan har jag precis beställt hem från Bubbleroom. Får se om den lever upp till mina förväntningar!

Anledningen till att jag beställde genom internet, är för att jag provade en massa jackor igår i olika butiker, men hittade ingen som jag tyckte om.. Så fick ju göra såhär. Men det funkar ju lika bra :)



Du hittar den här.

Besviken.

Som sagt, är på jakt efter en snygg höst/vinter jacka! Tyckte denna jacka från Nelly var snygg, men när jag fick hem den häromdagen så blev jag besviken. För det första var inte kvalitén som jag hade hoppats på, sen var den MYCKET snyggare på bild än i verklighet.

Såhär såg jackan ut.

Vill ha.

Bilden ger inte rättvisa! Denna jacka är SÅ förbannat fin! Tittade på den lite snabbt på MQ för någon vecka sen. Den kostar 2799:- och när man har eget hushåll med massa räkningar, så kan det vara svårt att köpa en jacka för det priset!! Men jag vill ha den :( .. Får se hur det blir :D ... Men visst är den fin?

Nivea


Denna sminkborttagnings krämen från Nivea .... SUGER! Så det är inget jag rekommenderar alls! Måste skaffa mig en bättre! Men har glömt att köpa en ny så har haft denna ett tag nu. För det första så får man ta hur mycket som helst på en bomullspad för att få bort sminket, sen får man ta ännu fler gånger om man ska lyckas ta bort mascaran. Men ja, sånt är det.

Skulle egentligen skriva mer, men har helt glömt bort vad det var om.
Ska nanna kudden nu! Go'natt!

Egentligen.

Egentligen skulle jag varit ledig idag, men de ringde och frågade om jag ville jobba extra ikväll. Från 16-21 och jag ställde upp såklart. Så det blev tyvärr bara en ledig dag för mig, men kände mig endå lite rastlös idag så det var ingen fara. Hehe. Vill dock gnälla på det här konstiga vädret vi har, det är kvavt och regningt, så man får ont i huvudet nästan varje dag. Börjar bli riktigt trött på det...

Men en sak jag är glad över och ser fram emot, är imorgon! Då ska jag och älskling kolla lägenhet. YEY! :D
Vill bara ifrån denna lägenhet, helt korkade grannar ju! Absolut ingen respekt för andra och bryr sig bara om sig själva. Ush och tvi för såna människor!  Och sen är denna lägenhet lite för liten för oss.
Men ja, det ska bli kul!

Det var allt för idag. See ya! ♥

Ledig.

Sådär ja, då var man ledig i två dagar! Skönt och det behövs verkligen efter långa jobbe dagar :) .. Idag hade jag dock en kort dag och slutade redan kl 3, sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Beslöt mig sen för att putsa fönsterna som jag har skjutit upp ett tag nu, katterna trycker in sin nos i rutorna så det blir fula märken. Även om våra katter Lazee och Sadie är hur söta och goa som helst, så stökar de ner en hel del och fördärvar även lite saker då och då.. Vilket inte alls är kul. Jag har tröttnat på det men eftersom Billy är så förälskad i sin Lazee och jag är ju inte bara lite förtjust i Sadie, så är det svårt att tänka sig att inte ha dem kvar, för vi tycker verkligen om dem... Även om man ibland vill dra av sig allt hår på skallen!
Att ha husdjur kräver mycket jobb och tålamod, men samtidigt ger de en mycket skratt och glädje. :)

Jag och älskling letar fortfarande efter en bostad men hittar inget! Så himla tråkigt för vi vill verkligen hitta något, för den vi har nu är alldeles för liten. Vi har bott här i två år nu och när vi flyttade in så tyckte vi inte att det var litet, men det ändrades rätt så snabbt. Men sen så har vi renoverat en hel del och fått det jätte mysigt, och sen har vi även vår egna uteplats som vi har gjort jätte fin. Lägenheten är jätte fin och mysig men för liten för två personer med två katter.


Jag och älskling har lagt ner mycket svett på vår uteplats, fixat staket, målat det, satt stenar, planterat en massa blommor i vår rabatt (syns inte på bild) målat räcket vid trapporna, m.m.

Menmen, nu ska jag fortsätta ta det lugnt och sen blir det läggdags! PUSS!
RSS 2.0