Varsel.

Jag är inte den personen som läser böcker egentligen, som till exempel i skolan när man skulle läsa en bok så var det de värsta jag visste. Men jag har faktiskt läst ut några böcker och tyckt att det har varit perfekt när man ska lägga sig, för man blir helt nerdrogad, haha! Några böcker som jag har läst är bl a Twilight, och tycker de är jätte bra! Och även någon Harry Potter bok, men jag föredrar alltid filmerna.. Men nu fick jag sån enorm lust att läsa Varsel (Original titeln The Shining) av Stephen King. För det är hans version av filmen jag gillar starkt! Den första filmen som Stanley Kubrick regisserade är inte alls bra, fast den är en klassiker med "Here's Johnny" Haha! .. Men det är inte lätt att få tag på denna bok, men min syrras sambo har den och jag fick låna den. Men hade ändå velat ha en egen. Men ja, får se hur det blir med det.
 
 
 

Överallt.

Isabella ålar runt precis överallt här hemma, eftersom hon inte lärt sig krypa än så har hon lärt sig att hon kan rulla sig runt istället. Och hon upptäcker mycket när hon gör det, hon har tagit tag i gardinerna, ljusstaken, sladdar, m.m. Så nu får man verkligen vara på sin vakt annars åker något ner på golvet, eller i munnen.
 
Vi har inte kommit in i några rutiner, hon äter och sover olika varje dag men hon sover fortfarande hela nätterna vilket är skönt. Men hon somnar rätt sent på kvällen, vid 22 tiden och sover till allt mellan 8-10 på morgonen.
Jag har hört från andra att de har rutiner, deras barn somnar för kvällen vid 7-8 men sen också att de vaknar på natten och vill ha mat, vilket jag och Billy inte har problem med då Bella sover hela nätterna. Hon kan gny till lite ibland men det är bara för att nappen har åkt ut eller att hon ligger på den.
 
Hon sover 2-3 gånger om dagen, och äter 4-5 gånger om dagen. Vilket resulterar att hon mår jätte bra, ökar fint i vikt och längd, så det är ju det som är det viktigaste. Att Bella mår bra och att vi mår bra. Dock så kanske det hade varit skönt med rutiner men det kanske kommer senare..
 
Och när det gäller burk middagar så gillar hon det inte alls! Vi har även gett henne lite mat från oss när vi gjorde middag igår, men eftersom hennes mat inte kom från våra tallrikar så spottade hon ut maten och klöktes, men sen fortsatte hon titta på mig och Billy när vi åt vår mat. Så det är väldigt tufft med just middagen.
Men hon gillar frukt yoghurt, gröt och sin välling.
Vi får i alla fall hoppas på att det blir bättre sen, för man känner sig lite taskig att fortsätta ge henne mat när hon bara klöks och gör väsen av sig.
 
 
 
 

Barnens Hus Konkurs REA

I onsdags var jag & Bella på Barnens Hus med Amna och lilla Ajdin, var ju tvungen att sticka dit då de hade Konkurs REA. =) Hittade mycket fint som ni ser på bilden nedan.
Kan inte få nog av att shoppa grejer till vår lilla prinsessa, finns det något roligare?
* Big Bobby bil.
* Mimmi mouse boll.
* Dregglisar
* Bodys
* Byxor
* Pyjamas
* Walt Disney Princess prylficka till bilen.
* Walt Disney badhandduk
* 2st röda boxar med lock.
* Tröj hakklapp (eller vad det heter)
* Regnskydd till vagnen.
* Gosedjur
 
 
 

Isabella 8månader!

Vår lilla snäcka blir 8månader idag! :D
Och som vanligt hade jag tänkt att göra en uppdatering om vart Bella är i sin utveckling.
 
♥ Sitter helt själv utan stöd.
♥ Ålar och rullar runt så fort hon får chansen.
♥ Har ännu inte lärt sig krypa än, men när som gör hon det (tror vi)
♥ Fortsätter med sin gröt 1gg/dagen
♥ Kämpar fortfarande med burkmaten, men hon gillar vår mat bättre (När hon får smaka om vi äter något) Så vi funderar på att göra egen mat till henne, som i första början var vår idé.
♥ Fortsätter med pratandet och uttrycken.
♥ Fått 2 tänder
♥ Börjat borsta tänderna som går sådär.
♥ Skrattar med en.
♥ Har börjat förstå när man säger vissa saker, speciellt hennes namn.
♥ Greppar allt som är omkring och även allt det som hon inte alltid kan nå men hon försöker slänga sig över allt.
 
Det är säkert en massa annat, men detta är vad jag kan komma på nu.
Hon är alltid så go och glad, och är med mer.
Det märks tydligt och klart att hon är en stor flicka nu! =) ♥
 
 

Åkpåse.

Vare sig man vill eller inte så kommer höst och vinter väldigt snart. Och då vill jag gärna ha en fin och bra åkpåse till Isabella.. Just nu har jag en svart vanlig tyg åkpåse. Men nu hade jag velat ha en riktigt mysig till vintern, som även är vatten avvisande, och kanske en med lite färg på.
Dessa tre tyckte jag var fina.. Men den mönstrade är SÅ fin, och den vita ser inte alls mysig ut? haha!
 
 
 

BVC.

Idag var vi på BVC med lilla sessan =) .. Sköterskan skulle även göra lite tester på henne och gå igenom säkerhet med mig och Billy. Vilket är bra för det är mycket man ska tänka på när de väl börjar krypa runder och sen när de lär sig gå. Så vi har mycket att se fram emot, haha!
 
Dagens.
Vikt: 8975gr
Längd: 68.5cm
 
Och vi fick även se hennes kurva idag som var väldigt kul. Sköterskan berättade att hon följer sin kurva perfekt, och sen även att hon låg under medelmåttet när hon föddes eftersom hon kom 5veckor för tidigt, men det ändrades snabbt för hon har växt så bra! Och när det gäller längden ligger hon liite ovanför medelmåttet och på vikten ligger hon en bra bit över medelmåtten, så hon är jätte duktig! Och det var så himla kul att se det. :)
 
Jag bad om jag kunde få en kopia på det, men just då funkade det inte med skrivaren så nästa gång får jag en kopia på Bellas kurva. För det är så kul att ha minne! (: Speciellt när hon har växt så bra!
 
 

Tand nr 2.

Vi har sett nu att tand nr2, dvs tanden bredvid den första är på väg upp också! :)
Så himla sött när hon ler eller skrattar att man ser två små vita toppar av tänderna.
 
(Bild från Instagram)
 
 

.

Hej hoppsan!
Det var några dagar sen men har haft mina anledningar, tyvärr så kan man aldrig må bra en längre stund. Men sånt är det.. Bara att kämpa på och vara envis. I natt var nog den jobbigaste natten hittills för vi skulle prova lägga Bella i sitt egna rum då vi köpte en Barnvakt i veckan, men så råkade Billy väcka henne och sen var hon så pass över trött och social så vi somnade nog inte om förrän halv 3 i natt. Så det var lite tufft men det gick bra sen.
 
Idag har vi varit i lite affärer för det var så varmt och tråkigt här hemma, så vi åkte och tittade lite och fick köpt några bodys och en dregglis till Bella, samt en skål jag ville ha på vardagsrums bordet.. Och nu för ett tag sedan så kom vi hem, och nu tar vi bara det lugnt. Bella ligger på sitt täcke på golvet och leker medans jag och Billy tittar lite på tv.
 
 
 
 

Disney Princess.

Som jag sagt innan så vill jag att Bellas rum ska vara inrett med Disney Princess saker. Och nu har vi köpt ännu mer saker till henne så det är inte så mycket kvar =)
 
Det vi har är:
* Byrå med tillhörande spegel
* 4 tavlor (var av en är jätte stor)
* Stort klistermärke på dörren
* Mellan stort klistermärke på hennes garderob
* Vägglampa
* Sänghimmel (dock bara princess)
* Matta
* Bordslampa
* Ryggsäck (tänkte använda den till om vi ska övernatta hos någon, eller sen när hon börjar på dagis.)
* Simkuddar
 Tror det är allt..
 
Och det vi fattas är:
Taklampa och gardiner. =)
 
Kommer ta bilder på hennes rum och även resten av huset sen en dag också!

Igår.

Igår åkte vi upp till Billys mamma och hennes sambo och hälsade på, hämtade även upp Billys mormor som skulle följa med dit. Vi åt middag och fika, och hade det trevligt. Isabella var på gott humör men var lite lite rädd för deras hundar, men var ändå väldigt nyfiken på dem. Och hon var väldigt svårflörtad men det är för att hon träffar dem knappt, för så fort vi åker hem till mina föräldrar som Bella träffar nästan dagligen så skiner hon upp ordentligt och både pratar, skrattar och ler. :) Men det är ju så, de folk man träffar mycket blir man trygg med och att man känner till dem bra. För vissa bebisar kan vara lite blyga mot okända.
 
Annars hade vi det trevligt där uppe, och vi var hemma väldigt sent. För sent tycker jag, men sånt är det när man kör långt. (; ..
 
Tog lite bilder igår, men har inte orkat lägga in dem i datan, så får se om jag orkar sen =)

Vagn & tand.

Idag köpte vi en större variant av Sulky till Bella. Mycket smidigare med en sådan nu när man ska ha med den i bilen. Så vi blev väldigt nöjda med vårt köp. Och bara någon timme efter vi hade köpt vagnen gick vi längs havet och skulle ta en fika, och när Billy skulle ge Bella lite från sin bulle så märkte han något vasst i munnen och visst, där var en tand som är på väg upp! Jag fick tårar i ögonen och tyckte det var jätte kul att hon äntligen fått sin tand. Hon har ju varit lite små gnällig för några veckor sen och då trodde vi det var tänder.. Men nej, nu när hon är sitt gamla jag, dvs glada och härliga Bella - då får hon en tand! :D
 
Så himla fräckt faktiskt, hur allt fungerar. Att vår lilla goding har blivit en stor flicka och fått sin första tand!
 
Här är en bild på vår lilla prinsessa i sin nya vagn & även två andra bilder från där vi var. (:

Danmark. Bellas första minisemester utomlands.

Igår tog jag, Billy och lilla Bella båten över till Danmark. Det är faktiskt inte så ofta vi turar men borde kanske ändra på det, för det tar ju sådär 15-20min att åka över.. Men i alla fall det var hur kul som helst, och det var även Bellas första mini semester, och utomlands på det också! :D
Vi åt lite mat, gick och tittade i butiker, sen hade de även ett live rock band som åkte runt på stan i en mini lastbil och spelade, samt teater föreställningar, så det var fullt upp i lilla Helsingör. ;)
Bjuder på lite bilder .. (bilderna hamnade inte i rätt ordning men struntsamma;)
 
 
 
 

Jeans.

Det var ett tag sedan jag använde Jeans, har haft det någon enstaka gång men det har blivit tights för det mesta nu den senaste tiden. Så känner sig som en ny människa när man drar på jeansen. :)
 
 
 
RSS 2.0