Härligt.

Vilket underbart och härligt väder vi har haft.. Lite blåsigt men det var nog tur annars hade det varit olidligt.
Dagen och kvällen har spenderats med mina föräldrar, min storasyster och min ena storebror var med ett tag på eftermiddagen. Min storasyster är nämligen här nere på besök, och stannar troligen tills onsdag. Vilket är trevligt. Har alltid kul tillsammans =)
 
Först blev det att vi hade svårt att hitta en bra plats där det var lite skugga för Bellas skull. Och sen där det fanns bänkar.. Men det var fullproppat med folk överallt. Men till slut hittade vi en bra plats. Vi tjejer låg och hade det mysigt medans Billy, min pappa och min storebror åkte lite inlines. Fast det tog inte så lång tid innan de insåg att det var alldeles för varmt att åka såhär mitt på dagen. Så vi bestämde att dem skulle åka sen när det hade blivit lite svalare. Så vi satt och njöt av vädret, Billy lekte runt lite med ett traktordäck som låg på en fotbollsplan, och det blev snabbt en rolig lek att putta på däcket med Billy inuti i. Haha!
 
Lite senare drog vi vidare till ett annat ställe där vi planerade att grilla. Vi åt korv med bröd, sallad, potatissallad med mera. Det var riktigt gott och satt som en smäck ;) Och när vi var mätta och belåtna förflyttade vi oss rätt snabbt till piren som vi kallar det, det är nämligen muren nere vid havet i Helsingborg. Där Billy och pappa skulle åka inlines. Jag, syster, mamma och lilla Bella tog oss en promenad samtidigt och det var fortfarande väldigt varmt fast att klockan nu hade passerat 7 på kvällen! Härligt härligt!
 
Efter ett tag så bestämde vi oss för att åka hem så Bella kunde få sova för natten, hon har ju varit så himla duktig idag och varit på jätte bra humör fast att värmen nästan har varit outhärdlig ibland. Hon fick faktiskt för första gången sitta i sin sittdel i vagnen idag, vi tänkte att vi kunde prova och se hur hon känner för det. Hon låg för det mesta och sprattlade med sina ben, och fick även halvsitta och sitta upp mycket då hon gillar att få vara med. Jag hade klätt på henne en kortärmad klänning, byxor och strumpor. Men insåg lite senare att det blev nog lite för varmt, så jag började med att ta av strumporna.. sen åkte byxorna av... och till slut åkte klänningen av. Så hon var så nöjd när hon fick ligga i sin vagn med bara blöja på sig och bara sprattlade med benen :)
Hon skrattar och pratar väldigt mycket och hon värmer mitt hjärta varje gång. Hon får alla att smälta för hon är så söt och go så det finns bara inte :)
 
Vi kom hem för ca 2timmar sedan, och fick plocka upp och undan grejer. Och nu tar vi bara det lugnt. Värmen har verkligen tagit slut på oss för vi är som zoombies, haha.. orkar inget och är helt orkelös.
Jag själv tog bara dessa 2 bilder, mina föräldrar och min storasyster tog fler, så får se om jag får tag på dem sen :)
 
Ha en fortsatt bra lördag.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0