Fyndat.

Har funderat fram och tillbaka på en skolbänk till Bella, de är ju inte så lätta att hitta och sen så var tanken att jag kanske skulle ha ett vanligt skrivbord.. Men nu fick jag chansen till en skolbänk med tillhörande stol för endast 50kr!! Och det nappa jag på direkt såklart! Så nu har jag ett projekt till, ska nämligen måla om detta bord. Kommer visa massa bilder på det sen när jag väl har startat.
 
Såhär ser det ut nu. Detta är min favorit bänk, att man kan lyfta locket och ha sina saker där, och krokar där man kan hänga sin väska eller jacka, så när jag gick i skolan var dessa min favorit. :)
 
 

Sovrum.

Såhär ser vårt sovrum ut efter tapetseringen.. Vi har även köpt ny säng och sängbord från IKEA. :)
Ska ta bild på resten av sovrummet en annan dag. Dock så är det inte så mycket kvar att visa då detta rummet är minst, men vi tänkte att vi ska ändå bara ska sova i det, så varför ska vi ha det största? Så Bella fick äran till det största rummet. :)
 
 
 
 
 

Förkylning, kalas och heminredning

I veckan har jag och Billy blivit riktigt förkylda, men som tur är så mår vi mycket bättre nu och Bella har inte blivit smittad, puh! Det har varit täppta näsor, seg och ont i kroppen, illamående och huvudvärk. Min pappa kom hit nu i veckan och har hjälpt oss att sätta upp en Fondtapet i vårt sovrum, det blev riktigt snyggt och vi kunde inte vara med nöjda! Och innan dess så tapetserade vi även några vådor bakom tv,n som numera sitter på väggen. Vi har även satt upp panel i hallen som jag har målat. :) .. Så det har hänt en hel del i hemmet bara för att jag har ändrat stil i vardagsrummet, och även för att det är så trist med bara vita väggar så därför fick det bli lite färg i rummen här.
Men det är ju så när det är nybyggt, allt ska vara neutralt och om man vill ha annan färg så får man fixa det själv. Och nu har vi faktiskt bott här i 3månader, att för 4månader sen var inte ens vårt hem färdigbyggt! Sjukt att tiden kan gå så snabbt. Kändes som vi flyttade in förra veckan. Eller nja, kanske inte riktigt men nästan.
 
Idag har vi haft kalas för pappan/mannen i huset, han blir hela 24år på tisdag så då blir han lika ung som mig.
Vi har haft hans mamma och mormor här, samt en helt drös från min familj med deras familj. Så vi har varit 18personer varav 5 barn och 2 bebisar (Bella och Ajdin) som surrat, ätit tårta och kakor, och haft det väldans trevligt! Vi träffar inte Billys mamma och mormor så ofta så det var kul att de kom. Och det blev även bestämt idag att min kära stora syster ska komma och vara här i ett par dagar, yey! Vi ska köra och hämta henne imorgon och ska då även passa på att kolla på deras nya hus.
 
Bjuder på lite bilder från idag.
Billy med 2 av min stora systers döttrar Josefin och Julia.
Bella tog en liten tupplur.
Billy tänder lite värmeljus.
Strumpbyxorna åkte av när moster Therese byta blöja. Och här är Bella och sin mormor Krille.
Bella och morbror Krille.
Min ögonsten!
 
Visar bilder imorgon på vårt sovrum =)
 
 
 

Feelings.

 
Så fin!

Stövlar.

Och på tal om stövlar så är ju dessa riktigt snygga!
Jag vet att högklackat inte är så bra på vintern, men det är ju trots allt kilklack och jag älskar såna stövlar.
 
 

Faktum.

Nu är det ett faktum att hösten är här och sommaren är ett minne blott.
Men vi ska inte vara ledsna, hösten är otroligt vacker! Speciellt när trädens löv får olika färger och lyser upp.
Och självklart, när man köper sina nya höst stövlar och kan klä sig i snygga stickade tröjor. =)
 
Och idag är det den näst sista söndagen i månaden och snart är det oktober. Det är skrämmande hur snabbt tiden går. Vid denna tiden förra året var jag gravid, hade en mellan stor mage som jag älskade att få smeka om dagarna. Vi längtade så otroligt mycket efter vår flicka och allt var så spännande och nytt. Och man längtade ihjäl sig att det skulle bli Januari (det var då Isabella egentligen skulle komma) och man kände att tiden inte gick tillräckligt snabbt. Fast nu vill man nästan stanna klockan för nu går det för snabbt. Även om vissa dagar har varit dryga, och det har varit kämpigt i mellan åt. Så vet man ändå att denna tid är snart förbi och man kommer bara längta tillbaka.
 
 

Isabella 9månader.

Idag blir Isabella 9månader! =)
 
♥ Väger 9510gr och är 71cm lång.
♥ Börjat på Baby Semper 3.
♥ Blöja nr 5 fast går nog snart över till 6. Då hon kissar genom blöjan ofta.
♥ Storlek 74/80 i kläder.
 
♥ Sätter sig själv upp från liggandes.
♥ Tar tag i saker eller ens ben och försöker dra sig upp till stående, lyckas ibland med det.
♥ Härmas ofta, som te x om jag eller Billy skrattar så skrattar hon.
♥ När hon är ledsen så säger hon maaammaammaaa.
♥ Kan även säga papapa, ajajaj, baabaa, och andra läten.
♥ Kan stå själv ett tag och älskar när vi tränar med henne.
♥ Ålar och drar sig fram, kommer upp i krypläge och gungar men sen blir det ner på magen igen. (tror hon inte vill krypa, utan hon kommer bara en dag att ställa sig rakt upp och gå)
♥ Har fortfarande bara 2tänder men tror där dyker upp fler snart.
♥ Vill alltid vara med och vägrar ibland somna på kvällen som brukar resultera att hon är vaken enda tills vi själva går och lägger oss.
♥ Varje gång vi äter något så tittar hon på oss med riktiga valpögon tills hon får smaka, haha!
♥ Tycker om sin välling mest, men gillar även sin yoghurt, majskrokar och gröt.
♥ Hon äter var 3-4 timme (som hon alltid gjort)
♥ Sover 1-2 gånger om dagen.
♥ Sover fortfarande hela nätterna som är SÅ skönt.
♥ När hon får sin napp kan hon oftast sätta in den på rätt håll i munnen.
♥ Skelar lite med höger ögat, speciellt när hon är trött. (BVC säger att dem kan skela upp till 10månader och att vi kunde ta upp det med läkaren på 10månaders kontrollen)
Älskar att bada och plaskar som bara den.
♥ Tar tag i allt hon vill få tag på, och drar sig upp ofta.
♥ Hon älskar när jag sjunger för henne, hon kan bara ligga och titta på mig rakt in i ögonen och le.
 
(Bild tagen för 1månad sen)
 
 

Badande Bella.

Såhär underbart söt var Bella igår när hon badade.. Har jag sagt att hon ÄLSKAR att bada? :D Hon skvätter, plaskar och tjuter i baljan. Och nu har hon även börjat ta tag i kanten och försöker dra sig upp.
 
 
 
 

- Till mormors flicka. <3

Detta fick Isabella av sin mormor idag.  =)
2 st långärmade bodys
1 par byxor.

BVC.

Igår var vi hos BVC, gjorde det gamla vanliga - mätning och vägning. Även lite snack om hur det går för vår lilla sötis. =) .. Och nu äntligen fick jag hennes kurva utskriven så jag tänkte fota det och visa sen.
 
Vikt: 9510gr
Längd: 71 cm
 
Och om 4 dagar blir hon hela 9månader! Har sagt det innan men säger det igen,
- Fan vad tiden går snabbt!?
 
 

Fina.

Hmm.. Ska jag köpa dem eller inte?
Så fina!
 
 
 

Latest.

Sitter hemma och bara tar det lugnt, försöker leta möbler samtidigt som jag försöker göra Bella nöjd. Hon verkar inte vilja någonting idag, men har sina glada stunder ibland. =) Och hon har börjat med något nytt, (faktiskt, så har hon börjat göra flera nya saker) hon drar ur sin arm från hennes pyjamasarm och tuggar på den så hela armen är helt genomblöt.
 
 

Fredagen den 13e.

Gokväll, idag har och är det den fredagen den 13e, hoppas alla har varit rädda om sig idag. :)
Själv har jag och Bella bara varit inomhus och hängt så det har inte hänt så mycket.
Min kära mamma stannade här över natten från igår till idag så vi hade mycket mys här hemma. Och hela huset är helt upp och ner här, speciellt då när jag och mamma skulle möblera om här lite, det blev katastrof så vi ändrade tillbaka det som det var. Haha! Men kul hade vi i alla fall. Men även om möbleringen inte blev som vi hade tänkt oss så har jag funderat fram och tillbaka på hur jag egentligen vill ha det, och som Billy brukar säga "Du ändrar dig snart igen" och han säger det med en lite arg ton, då han är så trött på mina idéer och hit och dit, men visst jag kan förstå honom, det är inte lätt att bo med en person som jämt och ständigt vill förnya sig, men som samtidigt försöker göra ett fint och hemtrevligt hem till oss. Och efter långt om länge brukar han förstå och när saker och ting är klara så brukar han oftast hålla med om att det var rätt fint ändå. Så varför skulle jag ha fel denna gången?
 
Som det ser ut nu, så har vi ingen tv bänk, den såldes idag då jag inte tyckte den passade in längre. För jag har nu bestämt mig för ett nytt färgtema i vardagsrummet. Så hälften av mina ek möbler finns att köpa på Blocket numera. Det jag behöll av Ek möblerna är vitrinskåpen och matbord med de 6 tillhörande stolarna. För Billy tycker om Ek, så jag sa att vi kunde ha det i köket. Så gör jag vid själva soffhörnan om man säger.. Och det gick han med på, men jag kan säga såhär, han har inte sagt många ord ikväll, jag tror han sitter och tänker "herregud, ska jag dra härifrån? eller ska jag sparka ut henne?" men han gör inte det såklart.. Inte än.
 
Jag har en bra ursäkt till varför jag är så rastlös här hemma. Jag är MAMMALEDIG, vad ska jag möjligtvis göra en hel dag? en hel vecka? en hel månad? Under tiden jag tar hand om Isabella har jag händerna fulla och har inte så mycket tid just då, men när hon leker fint på golvet med sina leksaker, eller när hon sover. Så sätts mitt huvudkontor igång, jag tittar runt lite på internet och ops, där var något om heminredning, eller när man går ut på Facebook, ops där kom en reklam från Jotex om ett par snygga gardiner.. Ja, då är det väldigt lätt att man klickar sig in där och börjar drömma sig bort. Och som många andra vet, när man väl börjat ändra en sak, så blir det oftast att man ändrar allt det andra också.
 
Så ser läget ut just nu, och jag försöker få lite inspiration samtidigt som jag tittar efter lite möbler. Vi har väl bestämt oss till 99.99% att det blir en tv bänk från IKEA med namnet Bestå. Och jag vill helst ha det i högglans vit. Och ett matchande soffbord. Fast soffbord hade IKEA inga som fall mig i smaken. Ouh!
För att göra denna text kortare, så har ni lite bilder på min Önskelista?
 
 

Köpt.

Här är bilder på det vi köpte till Bella i lördags (:
 

Helgen.

Det var egentligen bara från fredag till lördag min bror, hans fru och deras son skulle stanna, men de stannade faktiskt hela helgen. Så vi har haft en underbar helg med mycket snack, skratt och bebis mys! =)
I fredags innan älsklingen kom hem från jobb och innan min bror med familj kom, så storstädade jag hela huset här och tvättade några maskiner. Bella var duktig (precis som vanligt) och satt antingen i sin gå stol och tittade på eller så satt hon nere på sitt täcke och lekte med sina leksaker. =)
Och när folket kom så stack vi till affären för att handla lite saker till middagen vi hade planerat. Och handlade även lite godis (mycket) haha! Avnjöt sen middagen, och därefter mer snack och sådär innan det var dags för en film. Såg en komedi och åt en massa godis. Jätte mysigt!!
På lördags morgonen så funderade vi på vad vi skulle göra, det har ju varit jätte härligt väder i helgen, väldigt kvavt dock, trodde den tropiska värmen hade dött ut, men icke! Så vi hade lite olika förslag men det blev att vi stack till stan och gick runt. Det var länge sen man var där nere och gick, för det brukar alltid vara att man far till Väla om man vill shoppa. Men i det fina vädret så var det bara korkat att åka till Väla. Vi gick inom lite butiker, bl a H&M, där jag fyndade 2 klädesplagg på REA, och sen köpte vi även ett klädes set till Bella, och även en fleece jacka samt 3pack strumpor.
 
Innan vi åkte hem så gick vi inom Espresso House och tog var sin varm dricka. Satt och njöt och bara tog det lugnt =) ... Åkte sen inom affären för vi hade bestämt att göra Hamburgare tallrik, så Billy blev glad när han fick grilla hamburgare (han älskar att grilla) ... Ännu en lyckad middag och sen slutade kvällen precis som i fredags. Film och godis. Det har varit en jätte mysig och trevlig helg som får göras om snart =) Allt har gått så bra. Deras son sov jätte bra här också så det var skönt.
 
Igår åkte de hem och vi for iväg till skogen, till mina föräldrar som var i stugan. För vi hade ändå vägarna förbi då vi skulle upp till min storasyster och hämta en lampa hon hade köpt till Bella (Walt Disney Princess såklart) Så vi satt där och tog en kopp kaffe och fikade lite. Då även min andra storebror Christian, hans flickvän och hennes son kom dit. Och det var även bestämt att Andreas, Amna och lilla Ajdin skulle dit också. Så vi träffades allihop och snackade en massa.
 
Körde vidare sen till min storasyster med familj, tog ännu en kopp kaffe där och snackade lite skit. Och lampan var jätte fin, dock har vi fortfarande inte satt upp den men det görs nog idag eller imorgon =)
 
Lite bilder från helgen.

Besök.

Min bror Andreas och hans fru Amna och deras son Ajdin ska sova här inatt, vi har precis ätit middag och ska nu bara ta det lugnt med en massa mys! =)
Så hörs imorgon! Ha en bra fredags kväll!
 
Andreas tog en bild på henne med hans keps =) Tuffing <3
 
 

Dyrt.

Jag är nog inte den enda som tycker att saker till bebisar, eller barn över huvudtaget är dyrt! Te x sängkläder är dyrt, men nu menar jag inte billiga märken, som te x IKEA, utan om du vill ha ett riktigt fint så får du lätt slänga ut några hundralappar.
Det finns alltid val möjligheter, men det är nästan ALLTID det snyggaste som är dyrast. Och det är väldigt irriterande. Hehe! Det jag är mest lite rädd för är om jag köper ett dyrare Spjälsäng påslakanset så kanske det blir blekt, norpigt och fult efter några tvättar. Då bebisar lätt kan spy, dregglar och t om har bajsat så det har läckt ut. Sånt kan hända och då blir det att man får tvätta ofta. För jag har köpt mycket fina saker och kläder till Bella, men kläderna har blivit norpiga direkt! Och så har man betalat kanske 200kr för en klänning. Sjukt! Enligt mig så kan priset vara högt om kvalitén är hög. Det finns ju ett talesätt också - Du får vad du betalar för! ... Nja inte alltid!
Jag köper gärna lite dyrare saker men då ska som sagt kvalitén vara bra också.
 
Men hur som helst, det är rätt så sjukt att små bebis kläder kan kosta lika mycket som ett plagg för oss vuxna.
Och likaså med sängkläder. Och då ska vi inte snacka om leksaker! Ojoj... Inte billigt. Fast man skämmer alltid bort sina barn och jag kommer inte göra något undantag för jag älskar att köpa saker till min lilla prinsessa! =) haha!
 
Jag hittade i alla fall ett påslakanset som hade varit perfekt till Bella.
Påslakansetet kostar 225kr, och spjälsängskyddet kostar 240kr (och det är bara en kort modell)
 
 

Igår.

Igår var min ena storebror Andreas här med sin fru Amna och deras son Ajdin. Den lille skiten är redan 2månader gammal, otroligt hur snabbt tiden går! =) .. Vi la ner både han och Bella på golvet för att se vad de gjorde, Ajdin förstod inte så mycket och låg mest och tittade lite, medans Bella knappt kunde ligga stilla, hon ville hela tiden ta på honom och vrida sig mot honom, haha. Hon var jätte nyfiken men hon tyckte nog att han var lite tråkig för hon tjöt till flera gånger eller som jag brukar säga (lyckorus) hon skriker högt och klappar händerna. =) Så otroligt sött men Ajdin förstår ju inte så mycket mer än typ "vad fan var det där?" hahaha!! :D
 
Sötisarna =) .. Dem ser lika långa ut, men bilden luras lite för där är rätt stor skillnad!

Höst.

Hösten är bara en liten bit bort, det känns verkligen! Temperaturen har sjunkit och är inte lika varmt längre, kalla vindar, och blåser ofta. Så snart är det dags för lite varmare kläder till Isabella.
Och om jag kunde så hade jag velat köpa ALLT fint jag ser, men plånboken räcker inte till och sen växer hon ur det så snabbt.
Men litegrann kommer jag i alla fall köpa hem och det som ni ser nedan, är sådant som hade behövts.
 
Skor, Långärmade tröjor. Koftor. Strumpbyxor/leggins, och självklart mössa och vantar. Men det kanske blir dem från Apple Of My Eye, för Höst/vinterjacka har hon redan! =)
 
 
 

Apple Of My Eye.

Jag hade inte sagt nej till alla Apple Of My Eye grejerna, här är några utav dem.
Och om jag inte hade redan köpt ett regnskydd till vagnen så hade jag inte tvekat
en sekund på att köpa den nedan.
Jag har varit sugen länge på åkpåsen, och även mössan och vantarna.
Så får se om det blir ett köp snart =)
 
 
RSS 2.0