Dagens outfit.



Blus - h&m
Linne - gina t
Leggins - h&m

Ush.



Jessica Simpson (sångerska) har kommit ut med en rätt ofräsh sanning. Nämligen att hon borstar tänderna bara tre gånger i veckan, hon säger att hon inte behöver borsta dem mer för att de redan är vita och att hon har en fräsh andedräkt. Hon tycker inte heller om att hennes tänder är gala för då fäster inte läpparna, hon vill alltså ha lite fäste. Och att hon då använder munvattnet Listerine och mot tandsten tar hon sin tröjärm och putsar tänderna.
Jessica har gjort sin tandläkare att se rött och tandläkaren har också sagt att om hon inte sköter om sina tänder kommer hon få många problem med tandköttet, tänderna och att det bildas Sulfur i munnen som ger en rejält dålig andedräkt.

Sjukt eller vad? Att hon sen gnuggar tänderna med tröjan, fyy! Och att man riskerar få tandlossning med mera bara för att vara så slarvig. Har hon inte lärt sig borsta tänderna morgon och kväll varje dag? haha.
Jag som borstar varje dag får inte ens hälften så vita som J S, tycker jag är orättvist. =(

HELG ♥

Åh, äntligen är det helg! Sååå skönt att det inte ens går beskriva med ord. Stack till skolan vid 8 och bestämde mig för att det skulle bli en kort idag, eftersom jag egentligen var ledig så får jag ju komma och sticka när jag själv ville. Så efter 12 någon gång begav jag mig hemmåt. Har även varit hos min faster ett bra tag, sen handlat lite. Men nu är vi äntligen hemma! :) Idag ska vi inte göra något, kasst väder så man kan inte göra så mycket heller. Blir en mysig hemmakväll, vet inte om min bror och hans flickvän ska komma, men det får vi se. :)

Dagens outfit.





Topp från Vero Moda
Jeans - Crocker

Hade även en vit kort bolero från Cubus men den hade jag inte på mig när jag tog bilderna. (a)

I put the blame on the school.

Vad kan jag säga? Skolan tar all min energi, sen att jag är ute och går varje dag gör mig bara ännu mer tröttare och till slut orkar man inte skriva på sin blogg. Men jag hoppas det ändras snart för jag tycker om att blogga. Även om vissa dagar har sina dåliga uppdateringar. Har iaf gjort klart en liten del som jag hade glömt igår med mitt projekt, så det fixade jag idag istället.
Kikar just nu inne på h&m.se och fick syn på dessa sötsakerna.

Hemma.

Kom hem från skolan för ett tag sedan, slutade egentligen klockan två men jag stannade till klockan nästan var 4. Eftersom jag ville göra klart mitt projekt så kunde jag lika bra stanna kvar. Och det blev faktiskt klart så nu är det ett bekymmer mindre, haha! Skönt som tusan är det, en annan sak som också är skönt är att jag är ledig på fredag, wiie! Dock är det bara jag i hela klassen som är det, för de ska ha en lektion som jag redan har betyg i. (eftersom jag har gått om så har jag bara några ämnen nu som jag studerar) Mer skriveri senare, nu ska jag och älskling ut och gå. :) Hörs senare. KRAM! 

Ville bara..

Ville bara säga godnatt. :) Så godnatt, hörs imorgon bloggen. <3


Bjuder på en gammal bild, där jag och Mischa vilade mitt på dagen. (; <3

Clothes.


Gud så sött linne! Vero Moda har verkligen gjort snygga kläder på sistonde!

=)

Hejsanhoppsan! Nu har jag äntligen lite ledig tid :) Har varit i skolan idag som vanligt, och slutade kl 2. Efter det stack jag och älskling och handlade, min mamma ville också inom affären så hon var också med! (: Vi handlade hem en hel del, men vi ska endå storhandla sen en dag, kom iallafall på middag idag, och det blir korvstroganoff som älskling är jätte duktig på. När vi väl hade handlat klart så åkte vi först och lämnade av mamma hos sig och sen åkte vi hem och krängde någon macka sen gick vi ut ett tag därefter och har promenerat, och nu är vi hemma igen! =) Synd dock att vädret inte är så fint idag, halv mörka moln och blåsigt. Men jag gav mig inte, jag SKULLE ut endå! :) Som man säger - det finns inga dåliga väder, bara dåliga kläder! haha! Man kan ju inte ge upp sin träning eller rutin bara för att det småregnar och blåser ute? Däremot om det hade varit storm och regn, hade jag stannat inne och gjort något annat som träning istället. Att gå ut och gå varje dag är faktiskt väldigt skönt och man sover gott på kvällen! Men då ska man gå en bra bit också, sen så känner man sig piggare och kryare också. Det är fantastiskt att promenera! =) hahah.. Och sen kör jag då på 50-100 sit-ups varannan dag, så magen får vila också. Det känns iallafall jätte bra och jag har äntligen hittat något som passar mig. Även om andra saker har också varit min favoritträning så känns denna väldigt enkel och bra. Hade även velat skaffa mig en cykel då både jag och älskling älskar att cykla. För det är också jätte bra! Speciellt för benen.


Förut kickade jag och älskling fotboll för att hålla kroppen igång. (:

Tar det lugnt.

Idag har man varit i skolan till klockan 1 typ, sen skulle jag iväg på ett möte. När man kom hem så tog man det lugnt i ett litet tag, sen drog vi ut på vår prommenad/jogging som vi ska ha nu varje dag i minst 1timme. :) Skönt som tusan är det! Speciellt i detta fina vädret vi har haft.

Annars har vi inte gjort så mycket idag, just nu kollar vi på The Bodyguard, den är några år gammal, haha men den är bra! Kommer dock inte ihåg så jätte mycket av den. Men ja.. :) Just därför man ska se den nu igen.

Häst eller?

Denna hästen är bara 35cm hög! Ja, det stämmer! Kolla bilderna!




Den kommer säkerligen galoppera rätt in i Guinness rekordbok.

Källa.

Får bli såhär så länge.

Eftersom jag inte har någon super ny bild på mig, så behöll jag dem gamla bilderna som jag hade till header förut och ändrade just bara färgen runt och även bakgrundsfärgen till ljusrosa, jag blev jätte nöjd iallafall. :) Men som sagt, så fort jag blir fotad med en bra kamera och så, då blir det ändring =) Just nu sitter både jag och älskling och slappar framför varsin data, när vi kom hem innan så trodde vi att vi skulle äntligen ta det lugnt, men nejdå! Vi började sopa och göra fin vår lilla uteplats istället, haha! Vi ska även få tag på utemöbler och sådant. Så man kan sitta här ute och grilla, så himla mysigt! =)

Imorgon är det skola igen, vilket är faktiskt kul! Jag trivs bara mer och mer i skolan nu för jag tänker väl att snart är det slut och då kanske man saknar tillbaka till skoltiden, sen inte bara det. Nu pratas det så mycket om studenten och sådant, så det är så himla kul att planera och allt det andra som hör till. Men jag har fortfarande inte hittat ett par skor, haha! Måste titta in i några affärer imorgon! MÅSTE!

Nu ska jag göra lite annat innan vi ska gå och lägga oss. Hörs imorgon! PUSS <3

Ny design snart.

Jag är riktigt sugen på en ny design på min blogg, måste förnya sig lite ibland. Så jag sätter nog igång redan ikväll med en ny. Blir nog efter vi har varit ute och gått. =) Kom hem för ett tag sedan och sitter här och dricker den godaste drickyoghurten ever, och det är då Skånemejeriernas Lycka jordgubb <3 haha! Så himla god är den!
Nu ska jag bara ta det lugnt iaf sen ska det börjas på middag, eller ja börjas på och börjas på, sparade undan sen middagen igår, så det blir bara att sätta in i mikron sen VIPS är det klart!

Hörs later.

SOL.

Sitter just nu hemma hos mina föräldrar, fast ja, det är bara jag och mamma som är här inne, för min pappa och Billy är ute. Hehe =) Men så fort dem är klara med det dem håller på med så ska jag och Billy ut och gå en lång promenad precis som igår, så himla skönt i detta fina vädret. Samt att man vill röra på fläsket ;) höhö! Annars blir det bara en helt vanlig slappe söndag, skolan imorgon och även resten utav veckan. Sen är april månad slut, och sen är det MAJ! Wiie, tiden går fort till sommaren och det gillas. Sen när det väl blir sommar så kan tiden stanna tycker jag faktiskt. Vill inte att sommaren ska bara rusa förbi, speciellt inte när man har längtat som ett a s efter den.
Nu när jag väl är med mamma så ska vi nog disskutera lite om min student, te x festen och vilka som ska bjudas, vilken tid osv. Haha, jag måste även berätta en liten rolig sak, jag har skrivit tidigare att jag inte har hittat ett par studentskor ännu, och inatt drömde jag att jag fortfarande inte hade hittat ett par så jag sprang runt som en idiot och försökte hitta ett par, hahah! Och jag vill verkligen inte att det ska bli så i verkligheten, så jag måste verkligen hitta ett par skor NU. Hjäääälp!

Skaffat hårförlängning.

Nu har jag äntligen skaffat hårförlängning, det blev sånt Clips On som man kan färga, platta och ja, vad som helst med :) Så får väl det i veckan någon gång! Så skönt det ska bli att ha långt hår igen! Saknat det som tusan! Jag gick först in på en hemsida, men tyckte det var lite väl dyrt för clips on. Men sen så såg jag på Tradera, att det finns några företag som sålde en massa sånt också, och fick värsta kapet! 310spänn bara!! Blev super glad! Så nu ska jag få hem det, sen så ska det på. :) Ska även fixa lite slingor i mitt hår, lite ljusare slingor nu till sommaren är ju ett måste! Så tråkigt att alltid färga det mörkt. Speciellt nu när min utväxt är så ljus, ser dumt ut haha!


Åååh, så fint det kan bli när man lockar det. Ska självklart ha mitt lockigt. =)

Dagen i bilder.












Har varit i stan med Billy och tagit en fika på piren vid havet, såg på den fina utsikten. Sen så gick vi en skogstid ett bra tag, och efter det åkte vi hem och gjorde middag. Risotto blev det :) Sen kom jag på att jag skulle låna en bok av mamma, så istället för att köra dit så gick vi hela vägen hem till mina föräldrar, som är typ 3-4km. Mycket sping i benen idag, haha :) Men skönt är det!!

Sunny day!

O'boy vilket vackert väder, solen skiner idaaog! haha! Jajamensan det gör det. Och jag har ingen direkt lust att sitta här inne och inte njuta utav det. Så jag och älskling ska nog ut och hitta på något, vad vet jag inte riktigt än. Men det kommer vi väl förr eller senare på. Det ser inte ut att blåsa något heller, så det är ju toppen! Men nu ska jag nog fixa en liten fika som vi kan ta med oss. :) Hörs senare!!

PUSS!

 Såhär glad blir jag när det är fint väder! =D

Still awake.

Självklart är man fortfarande vaken, finns ingen anledning till att gå och lägga sig tidigt, det är ju helg. :D Och det bästa är ju att man kan sova ut, woho! Ska stänga till dörren så långt det går men inte för mycket eftersom katterna måste kunna gå in och ut från rummet, och eftersom vi har tonat vårt frostade fönster så blir ljuset inte lika starkt, synd att man inte hade öronproppar också så hade det varit super, då kan man verkligen inte vakna för små ljud eller telefonerna, haha! Och just när jag skrev detta ringde mamma, haha! Jag sa till henne att det var bättre att hon ringde nu än imorgon bitti, hon bara skrattade.

Jag måste även leta efter ett par studentskor, hittar inga snygga som jag riktigt fastnar för. Sen är jag inte så förtjust i vita skor då de blir så smutsiga snabbt, så dem är ju mer eller mindre bara för studenten och då ska dem inte kosta så mycket. Jag lägger hellre ner pengar på saker och ting jag använder mer än lägga ner en förmögenhet på jag ska ha max 1 gång, låter ju rätt så vettigt? Men ja, keep on looking after shoes!


Klackar är ju såå snyggt, men sen samtidigt är det skönt att gå med platta skor om man ska hoppa och studdsa en del, haha! =)

Piffa upp outfiten med ett par färgglada leggins!



Här är ett exempel på mig, köpte hem nya leggins från Nelly och kolla så snyggt! Istället för det tråkiga svarta hela tiden.

Nelly.

Fick hem mina kläder idag från Nelly, blev jätte nöjd med legginsen och tubtoppen, men inte tiger linnet.
Det ser ut att vara spräckt överallt, och när jag skulle ta på det så var det jätte trångt fast att det var en stl S/M så den stämde verkligen inte överens med storleken. Så jag returnerade den direkt! Ska snart gå till postbrevlådan och lägga i paketet. Tar nog en liten extra runda så man rör på fläsket litagranna haha! Var hemma från skolan idag eftersom min huvudvärk vill inte ge sig, samt att jag mår illa ibland. Så tyckte det var lika bra att stanna hemma och vila upp sig nu över helgen så man mår bättre på måndag. :) Senare ikväll ska jag och älskling göra middag och bara mysa. :)

Nej, nu ska jag ta på mig rejält med kläder så jag inte blir sjukare, haha! POSS!


Detta linnet fick åka tillbaka till Nelly tyvärr, men gud så snygg den var!

Strax sängdags!

Jag ska inte gå och lägga mig nu, men om ett tag ska jag. Först ska jag och älskling kolla 1-2 avsnitt av 2 & ½ men, älskar den serien haha! Det är verkligen min humor, haha!

Nu tänkte jag bara kolla över lite saker på nätet, så himla synd att jag inte får mina pengar förräns måndag, bara för att den 25e är på söndag, störigt som tusan! Hade velat hitta på något i helgen, om man nu känner sig bättre dvs. Men men, får väl hitta på något nästa vecka istället (; .. Imorgon är det en lång dag i skolan, från 08,20 - 15,30 ushushush! haha! Men det är endå ett roligt arbete vi gör, så det blir inte så trisst. :) Vi ska nämligen göra en student lägenhet, och inreda med massa exklusiva möbler och allt sådant, sen även göra planeringar och så. Mycket jobb, men det är kul att bygga.. Nu menar jag såklart inte riktigt hus utan detta här gör man i en mycket mindre skala. Och bygger med såna tjocka kartongaktigt papper och så, faktiskt väldigt roligt. (: Därför man valde Expo ju, höhö! Har även fixat så jag åker med på ett stort flak på studentdagen idag, blev så glad! För att eftersom de flesta hade sagt till nästan direkt, och här kommer jag flera veckor efter. Och då var det liksom "Det är nog redan fullt, om nu inte någon hoppar av" och idag så fick jag reda på att två hade hoppat av, jag bara YES! haha! :D Good news.

Nu ska det även fixas skor till studenten, jätte svårt att hitta vita snygga skor. Frågan är också ska jag köpa ett par låga skor, eller ett par låga kilklackar? Tough call ;)


Redo för studenten!!!! :D

Ush.

Idag har jag inte mått så jätte bra, har knappt sovit något inatt för grannarna har hållt liv, sen så började älskling tidigt på jobb idag, så då vaknade man igen. Och ja, har haft huvudvärk enda sen jag vaknade och till klockan sex nu ikväll då jag vilade en stund, och nu är den äntligen borta. Så skönt, denna huvudvärken har jag haft i flera dagar i sträck, och det dunkar i hela skallen så fort man anstränger sig det minsta lilla. Vilket har gjort det tufft idag att vara i skolan. Men jag var där endå och gjorde det bästa jag kunde. Så det känns ju bra!
Nej, nu börjar programmet igen på tvn, så hörs snart bloggen!

Nyköpt!



Beställde hem detta igår från Nelly. :)

Dagens outfit.



Jeans väst - Vero Moda
Kort svart jacka - Gina tricot
halsduk - Vero Moda
Jeans - Bikbok
Topp - MQ

Lite för mycket.

Vem köper ett par märkes tofflor? i detta fallet är det Svea märket. Inte jag iallafall!

KÄR.

Jag föll pladask för denna klänningen!


499:- härifrån.

REA på nelly.

Just nu är det REA på Nelly, bara titta på dessa två klänningarna, as snygga!



Hemma från skolan.

När jag vaknade vid 7 imorse av alarmet, så kände jag mig helt seg och hade ont i hela kroppen, så jag beslöt mig att stanna hemma och vila upp mig, så jag kan sticka till skolan imorgon istället. Så nu sitter jag här med pyjamasen fortfarande på mig och kollar på Legally Blond, haha! Möjspöjs vettu! =)

Förresten, fick min studentklänning igår. Den passade jätte bra, och det var lite ovant att den putade ut på nederdelen som en stor ballong, haha. Men som sagt, det är väl för att jag är ovan med såna klänningar. Och den var jätte fin. :)


Det är den här klänningen jag pratar om. :)

Big mistake from H&M.



HISS eller DISS?

- Jag säger DISS DISS DISS, ush så fult! :/ tyvärr!

Hårförlängning.

Jag funderar på att fixa hårförlängning, är så trött på mitt korta hår, eller ja. Det kanske inte är kort för dem som har det ännu kortare, men jag har en bit nedanför axlarna, dvs mellan långt hår. Och jag kan kolla på bilder där jag hade långt i evigheter, ego jag vet! haha. Och jag bara saknar saknar saknar det! Varför klippte jag mig? Dumma mig. Jag köpte faktiskt några sånna längder med clips, som jag använde 1-2 gånger? men råkade sen fördärva håret för att jag lockade det, och det ska man inte göra med oäkta hår, ops! haha. Så det är helt trassligt nu och ser mer ut som en häx peruk än en hårförlängning. Så nu ska jag nog köpa ett par förlängningar igen med clips, fast denna gången med ÄKTA hår. Sen hoppas jag att mitt riktigt hår växer som fan så jag kan ha det naturligt. =)


Jag med långt hår & jag med kort hår.

Home.



Såhär såg lilla jag ut idag! (: Kom hem från skolan för ett tag sedan, såå skönt att
komma hem och bara slappa. Men nu ska jag faktiskt iväg igen och göra lite ärende.
Jippi! höhö, nope! Hörs senare! <3

Stickad tröja - h&m
Lång blus - Bikbok
Treggins - h&m
Vit tröja - bikbok

Nya klänningar från H&M.



Och dessa två blev snabbt favoriter för mig (;

Gina Tricot's nya hemsida.


Gina Tricot har gjort om sin hemsida, och om jag får tycka till själv, så är den MYCKET bättre än innan.
Många + här !!

Cykel

Jag har haft många cyklar innan, men nu har jag ingen. Och har jätte behov att ha en nu! Eftersom jag älskar att cykla, samt lite träning i det hela. Vill liksom komma ut och träna också, inte bara sitta hemma och träna. Så man varierar lite också. Vet inte om jag kan köpa en helt ny cykel nu eller om jag ska hitta en i fint begagnat skick. Eftersom jag ska bara cykla ibland, så krävs det inte att jag slänger ut hur mycket som helst för en. Har någon en cykel till salu? =) haha!

Ännu en tråkig söndag.

Då var det söndag och helgen är snart slut. Vilket är sååå tråkigt! Vill ha mer lediga dagar, så jag kan sova sova sova! Men man får väl bita i det sura äpplet och gilla läget som det är.
Mischa åkte till sin nya familj igår, det känns faktiskt bra även om man saknar henne. Men det viktigaste är att hon är lycklig vilket hon verkar vara. Och det gör såklart mig lycklig också. Jag ser mycket Mischa i Manni (hennes bebis) och det är ju bra. :) Alla våra katter är så underbart söta och goa, och vi älskar dem så otroligt mycket. De alla har en stor plats i mitt hjärta och de är bara inte katter för oss, de är en del av familjen och vi ser dem som våra egna barn, haha. :)

Hoppas att min klänning från Nelly kommer imorgon eller på tisdag så jag kan prova den och framförallt se om det blir en bra studentklänning! Så spännande, haha.. Kan inte fatta att JAG tar studenten om mindre än två månader, helt sinne! Men väldigt roligt! Även dags att planera lite saker och så med, festen, bjudningar, mat, dricka, osvosv. Mycket som ska göras!

Mischa <3

Det finns inga ord för hur ledsen jag är just nu, det är så att Mischa ska flytta till en annan familj. Hon trivs inte så jätte bra med att vara bland en massa katter tydligen, vår äldste hankatt är på henne lite för mycket och ja, hon verkar tycka det är jobbigt. Och eftersom hon var den enda katten hos oss en väldigt lång tid så känner hon inte sig inte lika glad nu som då, nu när hon har sin ena bebis hos henne, samt hankatten. Så ser det ut att vara jobbigt för henne när dem ska hålla på med henne. Så hon trivs nog bäst att vara den enda katten i hemmet. Så vi har hittat en annan familj som är jätte snälla och det känns rätt att hon ska flytta dit. För hennes eget bästa, även om jag är jätte ledsen så vill jag endå göra henne lycklig. Hennes nya familj har lovat oss att skicka bilder på henne och att vi även var välkomna att hälsa på henne när vi ville. Så det känns skönt, att vi kan hälsa på henne. För hon är endå mer än en vanlig katt för oss, hon är en familjemedlem och vi älskar henne otroligt mycket. Vi kommer aldrig glömma henne och vi hoppas att hon inte glömmer oss. Att hon inte har känt sig lika glad med andra katter har vi sett förut, men det har endå funkat. Men nu ser vi det ännu klarare att hon har det bättre hos en familj som ger henne den uppmärksamheten hon vill ha.

Mischa är så speciell på alla sätt och vis, hon är helt underbar och en jätte fin vacker dam. :)
Klarar inte av att skriva mer just nu för det är känsligt som tusan att skriva om att hon ska flytta..

Studentklänning beställd.


Jag beställde just hem denna snygga klänning härifrån, längtar till den kommer hem så jag
kan prova den. Får verkligen hoppas att den är lika fin som den ser ut på bilden och att den
sitter bra. :)

Ugly.


599:- för denna fula "saken" haha.. Den kommer aldrig hamna i min garderob. ;)

Vilken färg?


Vilken färg ska man välja? ;) De finns att köpa på Gina Tricot.

Godmorgon!

Jag har varit uppe sen 6 imorse, eftersom älskling började jobba kl 7. Och för att jag ville ha min skjuts in till stan för att jag ska till skolan, så körde han mig till min faster, så här har jag varit nu ett tag. Vi kollar på lite tv och pratar en massa. Hehe.. Jag var inte i skolan igår för jag hade ont i magen, även lite huvudvärk så jag orkade inte gå. Blev dock lite piggare senare mot dagen, tills nu. För nu mår jag inte super bra igen. Alltså inte att jag är sjuk, utan mer seg och smått ont i huvudet, sjukt jobbigt. Vad ska man göra åt det? Finns det inget man kan göra för att bli piggare på morgorna? Får kolla upp det iaf. Men vi hörs senare bloggen! KRAM!

Vad är det i lådan?


hmm?

oojoooj!

Wallaaaa! haha.. ;)

Dagens outfit.


Topp - Köpt utomlands
Jeans - Bikbok
Cardigan - h&m

Dagens outfit! bättre sent än aldrig ;)


Vit bolero - Cubus
Topp - MQ
Jeans kjol - Only (sjukt gamla, df slitningarna)
Leggins - Gina tricot.

Vädret idag var så himla fint, så jag kände mig väldigt vårig! :D

Halens.


Hur söt är inte detta linnet? Älskar färgen, och själva modellen i sig, love it! 149:- på Halens.

School.

Idag var man i skolan från 11-15, höll på som f*n med mitt projekt som jag har i Expo. Det kändes iaf jätte bra att hålla på med det och jag hoppas att allt fixar sig nu för mig. Hårda tag nu! Har iaf varit hemma nu ett tag, köpte hem lite fika också efter skolan som jag och älskling åt här hemma, det är sjukt hur sugen man blir på en massa när man går i skolan, det är väl antagligen så torr och tråkig miljö där haha! Så med lite socker piggnar man upp igen.
Just nu är jag inte på så jätte bra humör, eller ja.. Jag är lite ledsen, så känner inte direkt för att skriva mer just nu. Kanske senare. ♥

Mer från H&M.

H&M


Riktigt snygg klänning från H&M, passar ju super bra till nästan allt, som till en romantisk
middag, fest eller bara en shopping dag på stan med vännerna. 299Kr

Sun-day!

Ja, det stämmer idag är det sunday och det är en sunny day! haha! =)
Det var molnigt som attan imorse, men nu har molnen brytits upp och solen har dykt fram! Det gillar jag skarpt, gör inte du? Har precis kommit hem iaf, skulle in till en väldigt bra sminkbutik som heter Mattas idag, för att en som jobbade där skulle lägga lite olika foundations och sånt på mig. För jag ville hitta någon som var perfekt till mig, och att jag inte vill spendera massa pengar på dåliga foundations och puder. Så hon provade lite allt möjligt på mig, Cliniques puder, som var väldigt täckande i sig, sen Diors concealer tror jag det var, ja, det var en massa iaf! Och även om prisskillnaden mellan dem produkterna till te x Isa Dora, eller Max Factor, så tyckte jag inte att dessa som var dyrare var sådär jätte mycket bättre, dock är de bättre för hyn för där innehåller lite mer viktigare och bra saker, men resultatet var nästan densamma. Så jag beslöt mig till slut för att hålla mig till Isa Doras puder, men att jag fick hem en provburk med concealer från ett jätte bra märke, kommer dock inte ihåg vad den heter, åh jobbigt sånt, hehe. Iallfall, den var inte så jätte jätte dyr, 270:- för en tub? Inte så farligt faktiskt. Men först ska jag se om det är något för mig, så ja. Jag har nämligen mörka ringar under ögonen som jag vill täcka, annars är min hy fin i sig. Jag har också hört att Make Up Store ska ha en Cover stick, en concealer penna som ska vara super bra. Men har inte hittat den någonstans, skumt!
Menmen.. :) Nu blir det te och donuts iaf! muuuums.

Inte snyggt alls!


Det fulaste jag vet är när folk har på sig leggins/treggins som om det är byxor. Har liksom
en kort topp och så har man då legginsen som vanliga byxor. Inte alls snyggt!
Däremot de översta bilderna, så använder man leggins/treggins. Min åsikt iaf!

Mysfredag.

Igår hade jag och älskling mysfredag, kollade på serien 2 and ½ men och åt godis. Jätte mysigt hade vi, hehe. Idag ska vi bara ta det lugnt, precis som igår. Eftersom jag mådde illa hela dagen igår, så känner jag att jag vill ta det lugna hela helgen så jag inte blir dåligare. För jag kan inte vara hemma från skolan, jag har så mycket att göra.
Har ni någonsin köpt något från Tradera? det har jag iaf, och fan vad besviken man blir på vissa. När man får hem sakerna så är det antingen halft trasigt eller så är det något annat. Sjukt störigt är det. Även om det är hela nya saker, eller bara "använt en gång" grejer så är det endå något som är fel. Stör mig på det. Kan inte folk bara vara ärliga när dem säljer? Och sen inte bara det, när man hör av sig till vissa säljare så är de otrevliga som fan tillbaka. Men det har hänt att vissa har varit jätte trevliga och då är det kul att köra en affär med dem, men sen resten blää! Haha!
Hatar också vissa såna här saker som är bluff grejer, visserligen köper jag inte det. Men endå. Te x tejpa upp brösten med sån tejp så du får värsta push up'en och några tights som håller in all fett på kroppen så du går både ner i vikt och får en slimmare kropp, ej ja right? bara bluff!!
Vet folk som köpt många såna grejer på Tradera, och det funkar inte!
Iallfall, nu orkar jag inte skriva mer om det.

KRAM!

Glöm inte att rösta på min bikini =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!



TACK ♥

Baseball jacka.


Den populära baseball jackan finns att köpa på Bikbok. Och jag tycker det är HISS! Sjukt snygga och coola jackor! Give me! :)

Hej.

Idag har vår ena hankatt Lazee kastrerats, så den stackarn går runt här med en tratt på huvudet och vinglar omkring. Tycker så synd om honom, men klappar och pratar med honom hela tiden iaf :) Jag har även städat hela lägenheten, både dammsugat och tvättat golven. Damma får jag göra imorgon, för jag är helt slut, haha! Absolut ingen kondis what so ever. Älskling gjorde middag medans jag städade så det var ju bra, hehe. Det blev korvstroganoff, ris och grönsaker, mums!
Ligger just nu och myser med Manni som ligger i mitt knä, han är så söt så. Finns nog ingen goare katt än honom, även om Lazee och Mischa även är sjukt söta och underbara, så finns det inget bättre än att mysa med lilla Manni. Lazee ligger mer hos älskling och myser med honom, Mischa är den katten som är mest för sig själv och kommer aldrig och myser med oss, förr gjorde hon det. Men inte nu längre. Det är väldigt synd men ja, dem förändras precis som alla andra.


Här ligger dem alla tre. (: Manni, Lazee och Mischa. Denna bild togs för 2-3 dagar sen.

Dagens outfit.


Kort MC jacka - h&m
Gul tröja - Ellos
Vit tröja - Carlings
Leggins - Gina tricot

Ritning.




Eftersom jag ritar med blyerts och tush så blir det mer att de som är ljushårigare blir mörkhåriga, haha.
Kunde inte ta någon bra bild rakt på min ritning, eftersom bilden blir helt cp, men hoppas denna duger. ;)

Sitter här och ritar lite!

Tävling!

Nu är jag med i ännu en tävling om att få en gratis porträtt av Lisa Land, tryck här för att besöka hennes blogg! :)
Vill även säga att hon ritar något så otroligt bra! Så besök hennes blogg för att se alla ritningar hon har gjort.

H&M säljer löshår!


Jag visste inte att H&M sålde löshår, blev helt chockad när jag såg det på hemsidan. Det är säkerligen ingen bra kvalité men kanske perfekt om man ska kanske ha det en gång på en fest eller något. För dem var ju inte dyra! Sen kan man även testa om man passar i långt hår och börjar med att köpa en billig, sen om man vill ha långt hår hela tiden går man ju till en specialist och sätter i löshår.

Carro tipsar!

HISS eller DISS?


Alla jeansen kommer från H&M och kostar 399:-/st

Jag tycker hiss faktiskt, dem kan vara rätt coola att ha med en snygg t-shirt eller topp. Det är ju samma sak som mjukisbyxor, förutom att dessa är av jeans. Dock tycker jag inte att de har klätt modellerna ovan bra, baggy jeans och puffiga toppar, förutom den i mitten, den är lite mer tajtare kanske. Men det snyggaste är såklart baggy jeans med en tajt topp eller t-shirt. Vad tycker ni?

Påsk

Har inte varit så aktiv nu under påsken, har träffat familj och så. Men idag tänkte jag vara lite mer aktiv iaf, haha! Idag är det måndag, och det menas med att mitt påsklov är slut, buhu! Skolan börjar, vilket är endå bra för jag har jätte mycket att göra. Annars är det inte så mycket som händer faktiskt.
Ska bara ta det lugnt idag, kolla film och bara mysa. Det är tyvärr inget bra väder heller, helt molnigt och trist. Annars hade man kunnat gå en runda eller något.

Förresten, glöm inte att rösta på min bikini! =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!

Ut.

Har inte varit hemma så mycket idag så det blev ingen bra uppdatering idag, och snart ska vi dra ut så det kommer inte bli någon uppdatering nu heller, mer än detta inlägg då haha! Kanske skriver sen när vi kommer hem. Men nu måste jag göra vid mig och så. Sitter här med ansiktet insmorjd med barnängens barnolja, haha. Det är för att jag tåler inte det där förbannade sminket jag köper, te x True Match, Isa Doras puder och H&Ms roughe. Så fick ett tips att smörja in ansiktet med barnolja och sen smörja in mig med en bra lotion efter. Har ju köpt ansiktskräm (från The Bodyshop) till ansiktet och (Clinique)ögonskräm. Men just nu ska jag bara göra med denna oljan och den där lotionen. Sen får jag köpa parfymfri smink. För min hy blir så otroligt torr och prickig för dem förbannade parfym foundationen. Ush, blir så arg på det. Jag kanske är gjord att inte ha smink alls? haha! Nejdå, den osminkade versionen av Caroline får ni nog aldrig se. HAHA! Menmen, hörs senare kanske!

KRAM!!

Rösta på min bikini! TACK <3

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!
Hade blivit så glad om Du röstade på mig! Och glöm inte
att du kan rösta varje dag =)
KRAM!

Dagens outfit


Kort jacka - Gina tricot
Linne - Gina tricot
Jeans - Crocker
Skor - Vagabond

Gud så skönt det var att gå i ett par vanliga skor igen,
har ju gått med stövlar hela vintern och så. Hehe..

H&M LOVES... SHOES!


Vad tycker ni om H&Ms nya skor? Själv tycker jag de är läckra! Fast att jag bara har köpt ett par skor från H&M så lutar det sig mot att jag kommer säkerligen köpa fler! (;

1a april = skämtdagen.

Blev ni lurade igår? Själv blev jag faktiskt det av en killkompis. Han hade skrivit att han hade haft ett one night stand, och att de inte hade skyddat sig och nu ville inte hon göra abort. Så han skulle bli pappa. Jag pratade med han ett tag och sa att det är ett ansvar man gör, att man har inte oskyddat sex om man inte kan ta konsekvenserna så att säga. Efter ett tag så skrev han då APRIL APRIL! haha.. Jag bara din jäkel, haha! Men det var skoj faktiskt. Annars har jag inte blivit lurad av någon. Tråkigt nog, höhö. Men jag själv lurade alla jag kände på facebook, för jag skrev att jag hade fått löss och var tvungen att raka av allt mitt hår. Mina föräldrar ringde och frågade vem jag hade varit hos som hade löss, haha! Men det blev lyckat iaf, dem gick på det. Haha!

Varje 1a april är man faktiskt lite orolig, man är rädd att någon ska skämta om en bra sak. Te x vunnit mycket pengar, eller något annat bra. Och när man sen förstår att det är ett april skämt, ja då blir man såklart grymt besviken. Fast man kan endå inte hålla sig från skratt. =)

Glad påsk.



Var hemma hos mina föräldrar igår för de bjöd över oss på påskmat. (: Riktigt gott var det! Det blev att man stannade där hela kvällen och pratade om precis allt. Så igår hade jag inte tid att vara så aktiv på bloggen. Men idag har jag mer tid över! =)

kram!
RSS 2.0