Väla.

Hejsanhoppsan, har varit lite dålig på uppdateringen både igår kväll och idag, men har haft en massa att göra. Och just nu ska jag och älskling sticka till Väla. Så vi hörs lite senare! :D

Kalas

Hade totalt glömt bort min brors kalas idag, men som tur var hade älskling inte gjort det. Så jag stressade som fasiken med både smink och kläder, det blev väldigt bra även om jag fick stressa faktiskt, haha.. Så vi fick åka snabbt in till Familia och försöka hitta någon present, vi gick runt i en halvtimme och letade, men till slut gick vi in till Kicks och så köpte jag en sån neccesär och adidas shampoo och  en adidas deodrant som jag bad hon i kassan packa ner i neccesären och sen packa in. Och till slut hade vi en jätte fin present! =) Sen raka vägen hem till min bror. Där vi satt och åt tårta, kakor och så. Jätte trevligt sällskap och fick träffa några jag inte träffat på ett bra tag, så det var kul! Slänger iaf in dagens outfit här mitt i allt! Haha..


Lång topp med kedjor - Lindex
Leggins - Gina tricot
Lång cardigan - h&m

Hade hästsvans idag, samt ett hårband. Inte så ofta jag använder mitt hårband, fast att det är så snyggt!
Bar även mitt Caroline halsband som jag fick av älskling i julklapp =)

27feb2010

Yeey, snart februari månad slut och sen blir det mars! Och den 28e mars så är det sommartid! wiie.. Längtar verkligen efter våren, jag vill inte ha snö och minusgrader mer! Skönt som tusan att det mesta har töat bort iallafall, det får det gärna fortsätta med. Iaf, kom hem vid 12 igårkväll, efter att ha spelat spel och kollat en film hemma hos mina föräldrar tillsammans med älskling. Det var jätte kul faktiskt.
Och nu sitter jag här med mitt glas oboy och ska vänta tills jag riktigt vaknar! haha..
Hörs snart igen! ♥

Hemma igen en snabbis!

Är hemma nu, har precis packat upp och lagt maten i kyl och frys. Samt i skafferiet, så nu har man mat igen, haha! Nu ska vi bara till en annan affär och kolla en sak, och sen blir det hem till mina föräldrar. Ska ju som sagt äta middag där och ha det mysigt med spel och film! =)

Hörs senare! ♥

Dagens outfit!


Vitt linne - h&m
Rosa topp - h&m
Crocker Jeans - JC

Samt då en svart cardigan, jacka och mina höga stövlar! =)

Gomorrn!

Haha, nejdå jag har inte precis vaknat. Men för lite mer än en timme sedan övergav jag och älskling sängen och började duka fram frukost. Och nu så sitter jag här och gör absolut ingenting. Eller ja, någonting gör jag, så som kollar runder lite överallt och kikar in på Facebook, men jag gör inget speciellt. Men snart så ska jag klä på mig och sminka mig, för jag och älskling ska iväg och handla. Senare ikväll ska vi till mina föräldrar och ha en myskväll. Tror det blir att man spelar något spel, äter något gott och kollar på en film. Mysigt iaf :) Det var ett tag sedan vi hittade på något med dem faktiskt. Så ja, får se vad som händer imorgon. Om man drar ut eller vad man gör.
Hoppas ni alla får en bra fredags kväll iaf! Så hörs vi lite senare! =) ♥


Min lilla älskling ska alltid ligga hos oss när vi sitter vid datan! ♥

Min älskling ♥♥

Dagens outfit!


Vit långärmad tröja - Carlings
Vit skjorta - h&m
Svarta leggins - Gina tricot
Kavaj - Filippa K

Hemma!

Nu är vi hemma igen, och jag blir så lycklig när jag får se min söta lilla kattunge! :) hihi.. Självklart blir jag glad av att se Lazee och Mischa också. Det blev ingen klädshopping idag, utan mer lite saker till hemmet, saker till katterna, nya canvas tavlor och oljefärger, eftersom jag tycker om att rita och måla. Så just nu sitter jag bara här och känner mig lite seg, brukar bli så när man har varit iväg flera timmar och gått bland massa folk. Sen är jag nog också på gränsen att få huvudvärk, måste ha maaat!
Jag kommer definitivt lägga upp bilder på mina nygjorda tavlor så fort jag gjort dem precis som jag gjorde förra gången. (; Later!

100225

Nu sticker jag och älskling ut, vi ska handla lite, och även kika runt i lite affärer, känner mig lite shoppsugen också, så får se vad man får hem ;) hihi.. Men vi hörs lite senare! Puss <3 ..

PS, glöm inte rösta på mig ang den tävlingen jag är med i.
Rösta här!

HISS eller DISS?


Själv tycker jag nog DISS.. Tycker det ser lite för roligt ut. Men vem vet? En dag kanske man hittar ett par såna och matchar det med något snyggt. Då kanske man ändrar sig. Men just nu så vet jag inget som matchar till blommiga leggins, så DISS. (;

Duschat.

Sitter här nyduschad, nyskrubbad och nyinsmörjd. Haha.. Om man nu kan säga så. Fasiken vad len hud jag fick efter att jag använde skubb handskarna, visserligen så visste jag redan om att det blir så, och jag har för övrigt väldigt len hud. Men nu blev det alltså riktigt baby len hud! Så härligt! Funderar på att skaffa mig en ny Brun Utan Sol, den jag har heter ACO Brun Utan Sol för kropp och ansikte. Den tar bara rätt lång tid för att torka, för övrigt är den riktigt bra! Ger fin brun färg, luktar inte så jätte mycket, lätt att applicera, samt att det går snabbt att få fin och brun färg. Men som sagt, den tar tid att torka. Tycker inte om det. Kan liksom inte sätta mig någonstans för då klibbar röven fast i stolen eller var man nu sitter. Och man kan verkligen inte ta på sig kläder eller ens gå och lägga sig. För det känns som om man kletar av hela BUSen.

Vet ni någon BUS som är SUPER bra! Så skriv gärna det, jag kommer bli jätte tacksam! =)


Denna har jag nu.

Sno stilen!



Topp - Ellos 199:-
Jeans - h&m 399:-
Solglasögon - h&m 59,50:-
Halsband - h&m 49,50:-
Kavaj - h&m 299:-
Skor - Nelly 399:-

Brydde mig dock inte så mycket om väskan, tyckte inte den var så snygg.
Men damn vad hennes outfit är snygg! Ashley Tisdale har så jäkla snygg stil!

Party oufit!

Perfekt party outfit!


Topp - Halens 249:-
Skinnbyxor - Nelly 299:-
Klackar - Nelly 299:-

Tävling!


Jag är med i en tävling, där jag har tävlar om en dator från ASUS.
Om jag ska vara med så ska jag lägga upp min bästa Dagens outfit,
och det fick bli denna. Hade varit jätte tacksam om ni röstade på mig! =)
Rösta gör ni här! Tack! ♥

klänningar.


Det ser ut som jeans tyg, men det är ännu tunnare, vet inte riktigt vad det materialet heter.
Men visst var de snygga? Den blåa är helt klart min favorit.

299:- på Lindex.

Pappa och Manni.


Pappa Lazee och Manni sover sött i sängen. ♥

Dresses.

Kolla vilka söta klänningar jag hittade precis!


Du hittar klänningarna här.

Turkos!

Jag älskar färgen turkos! Tycker den är riktigt snygg! Även sån stark rosa. De är riktigt snyggt ihop faktiskt.
Men när jag googlade fram Turkosa saker, hittade jag denna skålen.


Den var rätt praktisk endå!

Sno stilen!


Jeansen, linnet och koftan kommer från Lindex.
Skorna och solglasögonen från H&M.
Väskan (kunde tyvärr inte hitta någon som var jätte lik Rachels) från Halens.

Katter som pratar!

Jag älskar verkligen katter, men om min katt kunde säga mamma till mig hade jag helt enkelt smällt! Så troligt sött det hade varit. Kolla på videon nedan. För att se min favorit spola fram till 16sekunder.

Glass och The Oc ♥

Finns det någon bättre serie än The Oc? Don't think so! Okej, Top Model är också min favorit, men går inte längre! Tyvärr! Men så fort det börjar ska jag följa det. Har iaf börjat se The Oc nu igen, har alla serierna på datan, så just nu är jag på första avsnittet på säsong 3. Så har kommit en bra bit, ser några stycken om dagen. Även om man har sett det om och om igen flera gånger, så älskar man det lika mycket och kan sitta helt fastspikad vid rutan. Det var något prat innan om att någon skulle göra en fortsättning, alltså säsong 5. Dock har det varit tyst om det nu, så undrar om det blir någon femte säsong eller inte. Jag hade lätt velat att dem skulle gjort det. För att se vad som hände sen. Te x som gifter Ryan och Taylor sig, får Summer och Seth barn? Hur går med Sandy och Kirsten med deras dotter. Och är Julie fortfarande singel eller tog hon endå Ryans pappa tillbaka? Ja, många frågetecken här! Det hade varit jätte kul om det kom en femte säsong iaf!

Nu ska jag nog ta en liten efterätt, det blir GB gräddglass med krossad choklad, min favorit! Samt titta på The Oc! ♥

Carbonara!

Mumsfilibabba, älskling har stått i köket och gjort Carbonara till middag. Så vi hörs om ett tag för nu ska det krängas! ;D

Tandläkaren

Sådär ja, då har man varit hos tandläkaren med min dumma hörntand! Det var prat innan med min gamla tandläkare att jag skulle eventuellt rotfylla tanden. Och även om jag har hoppats på det bästa så blir det tyvärr så att jag ska rotfyllning. Och när behandlingen är klar så ska jag betala 4-5000:- JIPPI! Tack så mycket mina vänliga tandläkare som har tagit hand om min tand så bra! *not* Blir så arg och ledsen på samma gång. Förstår dem inte att jag går Gymnasiet och har inte de där pengarna? Vad jag läste på Aftonbladet så ska dem ändra på det, så man får fri tandvård till man fyller 25. När ska det gå igenom? Det är ju sant, varför ska vi ungdomar tänka på räkningar när vi går i skolan? Man går i skolan för att få utbildning, för att sen skaffa sig ett jobb. Då kan man betala tandvården. Så sjukt är det. Och om man inte kan betala det så kan man inte gå dit. Och då slutar det med att man blir tandlös. Super kul det måste vara. Så idag började inte dagen så jätte bra faktiskt. Blir bara så deppig över allt det här. Känner inte mig nöjd med något på mig själv för stunden.. åh!

Bad day. =(

Vem bar den bäst?


Taylor eller Carmen?

Själv tycker jag att Carmen gör ett dumt val att ha denna klänningen på röda mattan, det är ingen elegant klänning, utan är en sån typisk klänning man har när man är ute och shoppar eller om man ska ut och ta en fika. Så jag tycker Taylor bar den bäst!

LadyGaga

Vad tycker ni egentligen om Lady Gagas stil?
Är den cool eller väldigt ful?


Själv tycker jag att hennes röst är mycket finare än hennes kläder. Visst de är unika och kanske även en skvätt coola, men jag hade inte velat ha på mig någon av dem.

Seg!

Tråkigt söndag! Idag vaknade jag och älskling rätt så sent, typ vid 2. Men sen så var vi ju uppe till 3 halv 4 inatt också. Så det är ju anledningen. Jag har inte gjort något speciellt alls idag, för jag är så himla seg! Känner för absolut ingenting, eller jo. Att bara ligga i sängen och kolla på film, eller sitta här vid datan och kolla på The Oc som jag nu precis gjorde. Jag har även jätte ont i min ena hörntand, kan knappt äta något, eller klia mig på kinden, för det gör jätte ont. Så får väl ringa tandläkaren så snart som möjligt . Annars blir det väl bara värre. Denna tanden jag har ont i har blivit lagad flera gånger, de har även tagit bort nerverna i den och sånt, men det blir aldrig bättre. Har lust att skälla ut dem, för tydligen så kan de inte sitt jobb. Utan bara gör det värre för mig. Tycker det är sjukt att jag ska betala massa pengar för att de gör ett slarvigt jobb. Sjukt!
Nu ska jag iaf tvätta håret, och även smörja in ansiktet och kroppen. Köpte såna skrubb handskar igår som man använder när man dushar, de är jätte bra. Så får se om jag ställer mig i duschen istället eller om jag bara tvättar håret. Hörs snart igen! ♥

Melodifestivalen.

Jag är verkligen inte den typen som kollar på melodifestivalen, men eftersom alla kanaler har blivit riktigt kassa på att visa filmer en lördag kväll, så tänkte jag att hellre kollar på melodifestivalen än att bara stå och glo. Så jag och älskling satt oss i soffan tsm med godis och läsk. Och jag måste säga att alla var kassa, den som var mest kass var Alcazar, de är super dåliga! Tycker inte att han Andreas kan sjunga! Hörde inte ett ljud av vad han sjöng, helt ärligt!Elin Lanto - Doctor, nja.. Jag vet inte, tyckte den var lite ok. Inte mer.. Och den där Jeba eller Jezba, åh kommer inte ihåg vad låten heter, alltså.. Hur kan han ens vara med i programmet? Vad sjöng han? Någon som vet? Tycker det är sjukt! Rätt svårt att rösta på en låt om man inte vet vad dem sjunger om. Jag tyckte dessutom den var super kass! Hans danssteg gjorde inte saken bättre heller. Jag var på väg att ge upp hoppet helt och hållt på melodifestivalen, och fortsätta dissa det programmet som jag gjort i alla mina år. Då dök Darin upp med sin låt Your out of my life. Jag tycker han har en sån fin röst, väldigt udda och fin röst! Har alltid smällt när han sjunger, enda sen han var med i Idol. Även när jag träffade han i verkligheten och fick hans autograf, så smällte jag. Han har inte varit mitt största FAN eller något,  men tyckt att han är jätte duktig. Det jag vill komma fram till är att låten han sjöng på melodifestivalen var super och räddade hela programmet, enligt mig då, haha! Hoppas verkligen han går vidare, han får gärna vinna hela skiten också. Han borde även ha vunnit Idol istället för den där tönten Daniel.
 Eller vad han hette.
Jag bjuder på en Darin bild =)

Visste du..


Visste du det här om tjejer ?


- Hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..

- Hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..

- När hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..

- Om hon har en ny tröja säg att den är fin ..

- Hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser

- När hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..

- När hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..

- När hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..

- När hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig

- Om hon är arg / ledsen håll bara om henne..

- När hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!

- Klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör

- När ni är bland folk, håll henne i handen..

- Visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..

- När ni myser i sängen / soffan, vartsom, viska i hennes öra att du älskar henne..

- Ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

Är vi verkligen så noggranna med allt sånt här? Eller vi kanske är det men vet inte om det. Jag kan hålla med om mycket här, men det är klart att man vill ha lite uppmärksamhet, uppskattning, och känns sig älskad såklart. Hittade iaf detta på någon sida, och ja.. Som sagt, tycker att det mesta passar in på hur jag vill det ska vara. Fast att vissa saker här låter nästan som ett krav, och det ska det inte vara. Det ska vara naturligt, det ska vara äkta. Och när man hittar en person som är så perfekt, och gör precis alla de småsakerna som betyder så himla mycket för en, samt att han visar för allt och alla att jag är hans och jämt säger till mig att han älskar mig. Då kan det helt enkelt inte bli bättre. ♥


Min och älsklings händer, bilden togs för snart 3år sen.
Men nu ligger den på google och många har stjält den från oss
och tagit åt sig äran för den. Tråkigt att folk gör det dock.

Dagens outfit!


Det var ett tag sedan jag la upp dagens outfit. Så här kommer en!

Rosa linne - h&m
T-shirt - Ed Hardy
Kofta - h&m
Treggins - h&m

Bikini

Får se vad jag väljer för färg på bikinin denna sommaren, om det blir någon enfärgad eller någon med mönster.
Finns många att välja mellan. Bara kolla på dessa från H&M.



Tycker att H&M har snygga bikini, billiga också!

Godmorgon!

Jag vaknade förvånansvärt tidigt idag, låg och vred mig ett bra tag sen så försökte jag få liv
i älskling och tänkte fråga honom vad klockan var, så snäll som han är gick han upp och kollade vad klockan
var, då sa han snart tio. Jag suckade bara och ville egentligen sova mer men kunde inte somna om. Älskling hade såklart redan somnat om innan jag hann tänka klart. Så jag låg kvar i sängen och bara myste med min kattunge, hihi. Vet inte om jag nämnt det, men vi ska behålla en kattunge (; En som vi har fäst oss vid jätte mycket.

Lördag idag, och vad jag vet så händer inget speciellt idag? Får se sen med älskling när han kommer hem.

Vad ska ni själva göra en lördag som denna?

Datanördar oss!

Jag och älskling sitter här och datanördar oss på var sin data. Som vanligt, haha!
Vi såg förresten den där skräck filmen innan, och om jag ska vara ärlig. Så har jag såklart sett
äckligare, eller vad man nu säger. Tyckte den var lite tråkig ibland, men den var helt ok.
Hatar slutet dock, haha! Men ska inte avslöja något, ifall någon av er inte sett den.
Får se vad vi hittar på, eller om det bara blir datan ikväll. Höhö!

HISS och DISS från Scorett!



Tycker att de översta är riktigt fula faktiskt, medans de nedersta skönheterna få gärna sitta på mina fötter. =)

FREDAG!

Woho, fredag idag. Jag har varit hos mina föräldrar hela dagen och hälsat på.
Min syster och hennes son kom ner och hälsade på, min systers vän Ida körde eftersom
min syster inte har körkort, hehe. På tal om körkort, jag måste börja på mitt snart, jag säger hela
tiden att nu ska jag börja, nu ska jag börja. Men tror ni det händer? nej.
Skärpning! Förresten jag fick mina efterlängtade kindermaxi igår, haha! Gott som tusan var det.
Ligger några stycken framför mig nu som jag ska kränga i mig till filmen jag och älskling ska se strax.
Det är den där skräckfilmen, Paranormal Activity, tror det stavas så. Vissa säger den är kass, vissa säger
den är riktigt läskig. Så får se vem jag håller med. Har ni sett den?



Kinder-Maxi

Varför var jag tvungen att nämna godis i mitt förra inlägg, nu blev jag såklart
sjukt sugen på KinderMaxi, åh älskar det chokladet. Någon som vill lämna av några
paket? haha..


Film.

Snart är jag ensam hemma, för Billy ska iväg och göra klart en sak inne i Hyllinge.
Så han kommer väl tillbaka efter en timme eller två. Under tiden ska jag nog se på
Catch and Release filmen, älskar den! Så underbar mysig och fin. Det är faktiskt rätt
skönt att vara hemma själv ibland, just för att man behöver det. När man alltid är
med varandra så kan man ibland kännas sig lite kvävd, så då är det skönt att
vara lite själv så man kan andas ut. hehe.. Så jag tar med mig filten, dricka men
tyvärr inget godis för det har vi inte, och jag kan heller inte ta med mig datan då
jag inte har en bärbar än. Vill så gärna ha en!! Så vi hörs lite senare bloggen!

PUSS ♥

Mys.

Jag har precis hållt på och rensat mina tusentals kärleksbrev, dvs räkningar.
Så jobbigt, men det behövs, för min låda var helt överfull. Gick knappt att öppna eller stänga, haha!
Sen har jag även ändrat lite och så här vid skrivbordet, gjort det lite snyggare.
Tände även ljus överallt för att få mer värme då det är snöstorm ute, och samtidigt lyssnat
på denna låten.


Joshua Radin - What if you ♥

Snowing, oh no!

Det snöar som fan här! =/ Ush!!
Vill inte!


Kameran fångade inte några flingor, men det var för att det var rätt små flingor,
men nu är det riktigt stora! Snälla, få det att sluta!

Favorit plagg på sommaren!


Shorts. linnen. gladiatorsandaler. Korta koftor.
Men även snygga tunikor, klänningar och långa skjortor.

Snygga nattlinnen!

Om ni letar efter snygga nattlinnen så måste ni besöka denna hemsidan!


Ett exempel, riktigt snygg. Tror att pojkvännen också hade blivit glad, haha!

Tävling!

Jag är även med i Fokis tävling om en bärbar data med mobilt bredband!
Jag vill verkligen vinna datan så jag går med i denna tävlingen också!

Jag har samma motivering som tidigare, och det är det här.

Varför jag ska vinna?; Jag har alltid velat ha en bärbar data, då jag bloggar och gör mina arbeten
på datan, men tycker det är jobbigt med en stationär. Då man inte kan ha med den i sängen eller
sitta i soffan och göra sina arbete. Kan tyvärr inte köpa en själv då jag studerar och får pengar som
går till mat, räkningar och så. Det hade varit en stor lättnad för mig att ha en bärbar och jag hade
blivit helt överlycklig om jag vann. Har aldrig vunnit något innan fast jag har försökt slutar det endå med
att jag inte vinner. Jag hade gett upp hoppet helt, men när jag såg detta så vill jag vara med, för jag vill
jätte gärna ha en bärbar data. Har önskat mig en sån hur länge som helst!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS! ♥

Tävling!

Jag är med och tävlar om en bärbar data med mobilt bredband hos Kenza.

Varför jag ska vinna?; Jag har alltid velat ha en bärbar data, då jag bloggar och gör mina arbeten
på datan, men tycker det är jobbigt med en stationär. Då man inte kan ha med den i sängen eller
sitta i soffan och göra sina arbete. Kan tyvärr inte köpa en själv då jag studerar och får pengar som
går till mat, räkningar och så. Det hade varit en stor lättnad för mig att ha en bärbar och jag hade
blivit helt överlycklig om jag vann. Har aldrig vunnit något innan fast jag har försökt slutar det endå med
att jag inte vinner. Jag hade gett upp hoppet helt, men när jag såg detta så vill jag vara med, för jag vill
jätte gärna ha en bärbar data. Har önskat mig en sån hur länge som helst!

HOPPAS HOPPAS HOPPAS! ♥

Cat

Som ni har märkt så älskar jag katter. Men inte bara såna katter jag har, utan jag älskar också tigrar.
De oranga och de vita tigrarna är fruktansvärt vackra!




Jag själv har tatueringar på just katter.


Katt tassar.


Och min nygjorda tatuering, som är en vit tigerunge på en gren.

Ringar.


Åh, älskar dessa ringar! Märket är KumKum och du hittar dem här!

Clean!

Nu har jag precis dammsugat och tvättat golven. Eftersom det blir rätt blött i hallen när folk går
in och ut. Sen när det torkar ser det förjävligt ut rent ut sagt. Det var ett tag sen jag ladda upp
dagens outfit, men eftersom jag inte har mått så bra de senaste dagarna så går jag bara runt med
mjukisbyxor och linne. Hehe =)

HISS och DISS!





Om jag får tycka till själv! =)

H&M


Till fest &...

Till vardags! =)

Bägge outfitsen kommer från H&M såklart.

Sunglasses!


Cool bild jag gjorde va? haha! Jag tycker faktiskt att Pilot glasögon är de snyggaste solglasögonen!
Jag har provat några andra, men man ser ju ut som en fluga med dem, haha!
Vill bara att våren ska komma, och den förbannade snön ska försvinna. Att det har snöat hela dagen
idag gjorde inte saken bättre heller. "/

Let there be light!

Jag har precis gått och tänt värmeljus i hela lägenheten, dels för att det är lite små kallt
men också för att få en mysig och varm känsla. Jag ska strax ställa mig i köket och göra
landgångar ikväll, ja det stämmer. Ikväll igen, hehe.. Vi åt det inte i fredags som vi hade tänkt
oss först. Utan jag gjorde dem till igår kväll istället. Dock fanns det inga filmer alls på tv. Så vi
fick ta en DVD från CD hyllan.. Så sjukt endå, dem sänder Singing Bee i repris tusen gånger och
så på en lördag kväll? Hur sjukt är det inte? Det kanske fanns någon enstaka film, men ingen sån
direkt Romantisk komedi som passar in till denna helgen. Argh, blir så arg bara på sånt.
Jag bjuder iaf på några nytagna bilder.





Shoes


Hittade dessa skönheterna när jag kikade in här.
Tycker de hade varit jätte fina till en vacker balklänning.
Jag kanske köper dem till min balklänning, hihi..

Glad alla ♥'s dag! Hoppas ni får en mysig söndag!
Själv ska man bara vara hemma och mysa framför en bra film
eller något. Kanske även äta något gott.

Big Love!



Kikade precis inne på h&m, och såg detta och föll såklart pladask för dessa två outfitsen!

Wie!

Hejsanhoppsan! Just nu sitter jag och älskling och datanördar oss vilket är väldigt sällan.
Vi har precis varit hemma hos mina föräldrar för min mamma ringde hit innan 9 och frågade om vi
ville komma och visa upp våra nya tatueringar för min bror och hans flickvän Amna som var på besök var där.
Så javisst tänkte vi, det kan vi väl göra. Och självklart tyckte de att min tattoo var jätte söt, och att Billys
var cool. Han har ju gjort en taggtråd på överarmen. Den är jätte snygg, men dock inte klar än. Den kommer bli
jätte snygg när den är klar.
Innan vi drog till mina föräldrar så åt vi våra landgångar och kollade film, det var jätte mysigt. Som tur
var så ringde mamma en bra stund efter vi hade ätit, så vi slapp bli störda samt behöva stressa. Hehe..

Good news!

Goda nyheter behövde vi, och goda nyheter fick vi! Älskling är nu påväg till
apoteket och hämtar medicin till Lillan. Ni har ingen aning om vilken lättnad det är.
Äntligen ska hon bli frisk och kry min lilla sötnos. ♥

Stackaren!

Kattungens förkylning blir bara värre och värre, har provat allt här hemma
för att hjälpa henne. Men vet inte om det kommer bli bättre eller om hon
verkligen måste åka till vetrinären. Och eftersom det snöar ute och älsklings
framdäck är rätt så sletna så vågar man inte köra så långt heller. Billy har ju
försökt hitta andra däck till hans bil men jätte svårt att hitta tydligen.
Vi får se vad vi gör. I värsta fall får min pappa ställa upp!

Så just nu har jag inte tid för att blogga, måste ta hand om Lillan (kattungen)


Lillan när hon var bara en vecka eller två. ♥

Mumskväll!

Ikväll blir det mumskväll, dvs äta gott och bara mysa framför tv,n.
Jag ska nämligen göra landgångar ikväll till mig och älskling. Så det ska bli gott som fasiken, haha!
Har fortfarande ont i innerkinden, men jag hoppas det går över. Kanske har jag bitit mig själv i
sömnen? No idea! Om det inte går över i helgen får jag ringa tandläkaren. För det är väl antaligen dit
man ska ringa om man misstänker det är något med visdomständerna.
Nej, jag lovade älskling att diska Mount Everest berget ute i köket innan han kom
tillbaka från affären. Hörs senare! ♥

Vem bar den bäst?



Paris Hilton eller Stephanie Pratt?

Jag väljer Paris, för om man har en sån snygg klänning ska man inte ta på sig
värsta halsbandet så den stjäler uppmärksamheten istället för klänningen. Och Paris
väljer helt rätt med att ta ringar istället, och skorna är ur snygga så det blir coolt ihop!

AJ!

Vaknade med jätte ont i munnen, eller ja innerkinden på höger sida. Kan knappt gapa
eller äta. Det gör jätte ont! Jag har ingen aning om vad det kan vara, kan det kännas
såhär om man får visdomständer? Eller är det bara en vanlig tandvärk! För jag har inte
ont i tänderna, utan bara kinden.. Konstigt är det iaf.

Idag är det fredag,vet inte vad som händer idag. Vi får se vad vi blir sugna på att göra. =)
Vad ska ni själv göra?

=(

Nu åkte precis den ljusaste kattungen, den kattungen som jämt ligger hos älskling när
han sitter vid datan, den kattungen som alltid kommer och lägger sig hos oss när vi ska sova.
Den kattungen som jämt tittar på oss med sina söta ögon och väntar på att bli uppburen.
Jag och älskling var tvugna att hålla i honom ett tag och säga hejdå! När dem åkte så kramade
jag och älskling om varandra, vi tycker det är så sorgligt. Dem har endå varit hos oss i 12veckor.
Som jag sagt innan, jag hoppas att denna söta katten och hans syskon kommer få det jätte
bra i sina nya hem, och att deras nya familj tar väl hand om dem. För det är dem värda. ♥


Här sitter han hos min mamma.


Sover hos mig vid datan.


Här gosar han med älskling.

Här leker han! =)

Älskar dig gubben, jag och Billy saknar dig redan ♥

Promenad bilder.

Tog lite bilder idag när jag och älskling promenerade.




Älskling på bild.

Ut!

Nu ska jag och älskling ut och gå igen! Ska försöka komma igång med våra kroppar,
så vi blir snygga till sommaren, haha! Ska ta med mig kameran också tänkte jag,
så kanske man kan fota något snyggt! Hörs om ett tag bloggen! ♥

Lindex ♥



Kikade in på Lindex's hemsida, klickade in på Nyinkommet och föll
pladask för dessa två plaggen!

100211

Då var det torsdag idag, och senare ikväll kommer ett par som ska hämta en av kattungarna.
Den kattungen som ska flytta ligger just nu och sover på älsklings ben framför datan. Så himla gulligt
är det. Älskar när katter är sociala och vill ligga hos en, visst ibland kan det vara jobbigt när de
klättrar upp här, för dem gör verkligen allt för att komma upp på våra ben, så ibland känner man
några klor rivandes på benen, aj! Men för det mesta så är dem helt underbara. Lazee som är pappan
är ju otroligt glad för både mig och älskling, men för det mesta älskling. För han ska alltid ligga och
sova hos Billy i sängen. Vi har provat några gånger att stänga dörren intill sovrummet så han inte
har kunnat komma in, för att se vad han gör. Och han blir heltokig, han mjauar och river på dörren
enda tills han får komma in.

Nä nu ska jag dricka upp min oboy. Yummi! =)

MÅSTE!


Finns säkert något jag glömt, men vad jag kan komma på nu. Är allt detta ett måste
på sommaren, enligt mig själv =)

Såg..

Såg precis kattungarna sovandes såhär!




Hur söta är dem inte? Jag kunde inte sluta säga - AAAWH!

Mysigt.

Det blev att jag och älskling gick ut och tog en promenad efter 4. Vi gick en bra bit också så
det kändes bra, det blev nog en 4-5km. När vi var påväg hemåt började jag känna att låren
började klias och var helt frusna, och jag hade rätt. När jag kom hem och tog av mig byxorna var jag
helt röd på låren, och det kliades otroligt mycket. Stod och kliade mig hur länge som helst, sen smörjde jag
in mig med Idomin salva, trodde det skulle hjälpa men det gjorde det inte. Typ efter 20min slutade det
att klias. Som tur var, annars hade jag sprungit runt och skrekit ännu mer, hehe.. Jag var så dum att
jag bara tog ett par leggins, och inte två par. Jag trodde inte att det var så kallt, men det var de.
Men det var mysigt iaf, och väldigt skönt för kroppen att röra på sig.
Jag och älskling åt middag nu för lite mer än en timme sen, så vi sitter bara här vid datan
och slappar. Ska snart se en jätte bra film, Enough heter den med Jennifer Lopez, tycker
den är super bra! Så det blir ännu en mysig film kväll idag. Börjar bli väldigt less på en hel del
nu också, speciellt vintern. Men även skolan, betyg, osv. Allt känns helt upp och ner.
Och jag har ingen lust heller att fixa det, då man är så deppig nu för tiden. Men jag måste väl
ta tummen ur röven och göra något.. Det är på tiden faktiskt!

Trenchcoat!


Jessica Alba

Kate Moss

J-Lo

Många kändisar bär på Trenchcoats, och jag tycker faktiskt det är snyggt.
Finns jätte fina på h&m för bara 399;-


H&M 399;-


H&M 399;-

Vem bar den bäst?



Beyonce eller Dita Von Teese?

Sunny day!

Jätte fint väder ute, blev faktiskt sugen på att gå ut och gå lite. Kanske gör det strax.
Så man får röra på sig litegrann. Känner mig lite kryare idag, inte lika seg i kroppen
som jag var innan. Samt att huvudvärken har försvunnit också, men man ska kanske
inte säga för mycket nu, för då kanske det kommer tillbaka, hehe..
Måste komma igång med min träning också, har funderat på att träna Pilates hemma.
Har läst att det är jätte bra om man vill ha en smidigare och fast kropp. För jag orkar inte
gå på gym, jag har gjort det tidigare men tröttnade rätt snabbt. Så det vill jag nog inte.
Skönare att träna hemma faktiskt.

En förkyld katt och en förkyld matte.

Den svarta kattungen har blivit lite förkyld, eller ja. Den nyser ofta och grovlar lite när den andas. Tycker
så synd om henne, min lilla sötnos! Själv är jag också lite förkyld, önskar dock att jag kunde vara den enda
som var förkyld, så kattungen slapp det. Hatar när djur mår dåligt, blir så ledsen då.
Min mamma och pappa ligger också hemma och är sjuka, stackarna! Hoppas verkligen inte att min förkylning
blir värre. Och att våren kommer snart, helst imorgon tack! hehe..
Det är också varför jag inte varit så aktiv här på bloggen, har fullt upp med kattungarna, eftersom
de blir hämtade och så nu, har bara tre kattungar kvar nu. Jag och älskling har även bestämt oss
att behålla den svarta kattungen, då min bror kunde tyvärr inte ta emot den som det tidigare var bestämt.
Så nu är det bara 2kattungar som ska bli hämtade. Och eftersom vi behandlade alla mot ögoninflammation
eftersom den ena fick det, så ska man ju behandla alla samtidigt. Så får dem inte bli hämtade
innan torsdag, för då är behandlingen klar. Det är lite tomt här hemma nu eftersom det bara är 5katter
nu. Innan var det 8. Kan säga att det verkligen känns att det har blivit mindre, för det är mycket lugnare
nu, samt vi har blivit en liten gullig familj. Kattungarna sover hos oss i sängen tillsammans med
deras pappa. Så vi har kommit varandra väldigt nära, och vi saknar såklart de andra kattungarna.
Och jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att de har det bra i sin nya familj.



Längst upp ligger mamma Mischa
Och de tre andra är såklart kattungarna, jätte sött! Hehe..
Dock så lade inte pappa Lazee uppe på sängen utan han höll sig nere på mattan.



Överraskningen!

Har ju totalt glömt bort att berätta vad jag gjorde i torsdags som jag skulle senare avslöja!
Jo, det var så att jag tatuerade mig, japps! Den fjärde tattoon är numera på min kropp,
på skuldern för att vara mer exakt. Den har inte läkt ännu så denna bilden får duga!
Tycker iaf att den är jätte söt och jag älskar den! :)

Love.



Så fantastiskt skön låt! Blev kär i den när jag såg filmen Catch And Release, när den
var med i den. Jag rekommenderar både filmen och denna låt! ♥

Långa kavajer!


Själv tycker jag diss faktiskt, har aldrig varit min stil precis.

More from H&M.


Tyckte alla tre var jätte fina, så kan inte välja! =)

Heej!

Hej bloggen! Idag har jag inte varit aktiv alls, men har inte mått så bra idag. Har blivit
förkyld, och är helt seg i kroppen. Så det finns inte så mycket att skriva då, att jag sitter här och
snorar och gäspar! Hehe.. Kollade dock runt på H&M.se och hittade det här.


Tyckte denna var jätte söt!

Carru just nu.


"Går runt och myser i min nya pyjamas =)"

Älskling stack precis och skulle köpa läsk, så går runt här i lägenheten för mig själv
och bara myser med kattungarna. Sen blir det film tror jag!

Söndag.

Då var det söndag igen, ush vad tiden går fort. Vill inte!! Imorgon börjar jag praktisera, hoppas det är kul där.
Ska nämligen praktisera i en djuraffär, jag älskar ju djur så det kommer väl bli kul! =)
Idag ska jag göra lite för mig själv, dvs duscha, smörja in kroppen, fixa mina naglar, hårinpackning m.m.
Måste ta hand om sig själv, hehe..
Dock så har min ansiktsmask tub tagit slut, så måste skaffa en ny. Den jag hade var jätte bra,
den kom från The Body Shop, och var riktigt bra faktiskt. Så funderar på att köpa en likadan, eller så
provar jag på något nytt!
Om ni vet någon jätte bra ansiktsmask så skriv gärna ner den! :)

Nu ska jag dricka upp mitt glas oboy sen ska jag och älskling se en
thriller film, whooo! hahah.. Hörs lite senare! ♥

Träarmband.


Själv tycker jag stort DISS faktiskt, inte min stil alls.
Dessa kommer från H&M.

Catz


Mischa ♥

Mischa ♥

Hon är en otroligt vacker katt.

Väskor.

Sådär ja, nu har jag precis hängt upp nya krokar i sovrummet till mina väskor.
Jag har dock inte alla uppe nu, för då hade det behövts fler krokar, haha..



Den svarta Playboy väskan fick jag av min bror i somras, men fortfarande
inte använt den, skäms på mig!
Det ser ut att vara typ 5väskor, men där är fler bakom.

Lördag.

Lördag idag, och vad händer? Ingen aning faktiskt. Ska man dra ut eller vad ska man?
Både jag och älskling är helt sega idag, och känner för absolut ingenting.. Hatar såna här dagar.
De är sjukt jobbiga. Därför längtar jag till våren, då allt är mycket bättre. Varmare och ljusare dagar
är precis vad jag vill ha. Orkar inte med snön längre, orkar inte med kylan längre, orkar inte
dessa trista kalla tråkiga dagar längre. Ska iaf fixa till mig lite nu, vi ska nämligen bara till affären.

Hörs senare! ♥

Veckans fråga!

H&M.


Själv tycker om jag nr 2 och nr 5 =)

Alla ♥'s dag!



Hittade jätte söta saker som man kan hitta till sin käresta på alla hjärtans dag, som är väldigt snart!
Om ni blir intresserade av dessa sakerna så besök hemsidan här.

No style!

Jag har faktiskt tyckt väldigt länge att Rihanna har absolut ingen stil!
I början när hon blev känd för låten Pon De Replay var hon jätte söt med
sitt långa hår och coola och fina kläder. Men nu ser hon bara mer och mer ut
som en kille. Och hennes stil har förändrats något otroligt! Jag är inget Fan av
Rihanna, eftersom hennes låtar är inte riktigt min musiksmak. Men visst hon sjunger
bra! Det kan jag inte säga emot! Kolla på bilderna nedanför!








På första bilden hade hon långt och fint hår, sen klippte hon upp det en bra bit, och där skulle
hon stannat. För det var rätt fint. Men nej, då klipper hon upp det ännu mer.

Ush.

Ush, nu är jag verkligen helt slut, eller ja. Kanske inte riktigt helt slut, men väldigt nära!
Har nämligen, dammsugat hela lägenheten, dammat överallt, renbäddat sängen, hjälpt
älskling lite med tvätten, eftersom han tar hand om den delen för det mesta. Och så har
jag även sprungit runt och vattnat blommorna och plockat lite skräp som brukar samlas lite vid
databordet och i sovrummet. Jag hade även tänk göra Chili Con Carne till middag idag, men frågade
älskling om han kunde börja på den, så kan jag ta över sen. För jag behövde bara sätta mig ner ett tag
eftersom jag är helt varm, och kanske för att jag ville skriva lite här! =)

Jag var faktiskt sugen på att dra ut och dansa tidigare i veckan, och trodde det skulle bli
av idag, men jag och älskling känner nog bara att ta det lugnt och kolla film eller något.
Eftersom vi var borta hela dagen idag, och spenderade den mesta tiden i bilen, och att vi
kom hem så sent. Så vi är fortfarande lite utmattade och känner bara för att slappa. Men imorgon
kanske man drar ut? Kanske drar ihop några vänner också.

Får som sagt se vad som sker! ♥

100205

Hej bloggen! Jag skrev inget igår kväll för vi kom hem jätte sent, och direkt när vi kom hem gjorde vi mat!
Sen så orkade vi knappt sitta vid datan, vi har helt slut. Så vi gick in och lade oss vid 1. Har sovit jätte gott
iaf, förutom att jag har haft lite ont. Och ni som vill veta min överraskning, får snart vet varför jag har haft ont
inatt. Hihi..

Idag ska det städas, tvättas och sådant tråkigt. Har direkt ingen lust men har man någonsin det?
Tror inte det. Hehe..

C o n v e r s e



Själv tycker jag att den låga modellen och de högklackade är en stor DISS! Tycker inte de är snygga alls.
Men har självklart inget emot dem som går med såna, det är bara inte min stil. =)

Sådär ja..

Sådär ja, då har man varit hos vetrinären med kattungen, och jag har även hunnit
dammsuga och sånt nu. Vi ska sticka iväg snart igen, så jag kommer inte hem
förrän ikväll. Jag ska nämligen göra en sak, vad det är får ni se. En liten överraskning! =)

Kattungen mår rätt bra nu, den ligger och vilar lite, men för en stund sen hoppade den
runder här med sina syskon och hade jätte kul. Så det glädjer mig att han är glad även
om man har ögoninflammation. Och det som glädjer mig ännu mer är att det har blivit
bättre med ögat över natten, men vi åkte ändå till vetrinären och fick ögonsalva, som han
ska ha tre gånger om dagen i några dagar. Jag älskar mina katter och vill verkligen göra allt för dem. ♥

Nej, nu ska jag nog byta om. Tog värsta slappe kläderna till vetrinären, men tänkte ta något
annat nu som jag ska ha på mig. Hörs senare ikväll! Ha en bra dag!


Jag just nu!

Känns som..

Känns som om klockan är typ 2 på natten fast den bara är halv 9.
Vet inte riktigt varför det känns så, haha.. Har ju inte ens varit vaken tidigt imorse,
för om man går upp tidigt så kan det ibland kännas som att man är vaken i två dagar
när man ska gå och lägga sig. Man sover sjukt bra också när man har varit uppe hela morgonen
och gjort en massa. Man riktigt längtar till att bara slänga sig i sängen!

Den ena stackars kattungen har fått en riktigt ögoninflammation, så hela insidan
av ögat har blivit riktigt irriterad och svullen. Tycker jätte synd om den, så vi har bokat
tid hos en vetrinär imorgon klockan 11. Jag hoppas verkligen att allt går bra med stackaren!
Hatar när djur lider, man kan ju inte prata med dem eller förstå dem så speciellt mycket heller.
Menmen, vi får hoppas på det bästa!


Här var stackaren frisk och kry.  

3februari

Då var det den 3e februari, bara fortsätt springa iväg tiden!! Jag vill ha vår, hehe.
Jag hoppas verkligen att det inte kommer mer snö, det får räcka nu. Vintern får försvinna
nu tycker jag.

Har just läst inne på kissies blogg att hon har gjort sin bröstoperation nu. Hon skrev även ner
en sida där man kunde se olika intervjuer och videoklipp. Först blev jag väldigt chockad
över att hon ville visa sig helt osminkad, då vi flesta är vana att se henne med smink.
Visst jag tyckte hon såg väldigt annorlunda ut, hon hade liksom inga ögon längre.
Och självklart kommenterade jätte många hennes hy och att hon var ful. Förstår inte
riktigt det, precis som om alla dem som kommenterade har perfekt hy? Jag vet att Kissie
jämt skryter om att hon är så söt och fin på alla sätt. Men tydligen är det bara hennes sätt
att hålla på så för att det är Kissie och inte Alexandra. Jag är absolut inget Fan till Kissie.
Men jag tycker däremot att det var väldigt vågat av henne att visa sig osminkad för flera
tusen folk. Jag tror faktiskt vi alla blev chockade, och vi ser henne på ett annat sätt. Dvs ser
henne som en människa!
Jag skulle aldrig kunna skriva att hon ska gå och dö, och hoppas på elaka saker om henne, för
hon har inte gjort mig någonting? Att hon är provoserande i bloggen skiter jag i, det är så hon
har blivit känd, och anledningen till att hon blev känd är för att läsarna vill ha en sådan blogg
att läsa. Många är trötta på helt vanliga snälla bloggare, och är ute efter mer drama och action
i det hela. Därför besöker vi Kissie, för hon är rolig med hennes paintbilder och just att hon
ska skryta och provosera. Man får ta hennes blogg med en nypa salt. Ta inte allt hon skriver så
seriöst.

Läs och se mer här.

Tankeställare

Sitter just nu och funderar så det ryker från skallen, haha..
Nämligen på hur jag vill mitt hår ska se ut, jag vill bara brunett, inget
snack om saken. Men själva looken. Ska jag ha långt hår, kort hår, lugg,
snelugg, osv.. Jag har säkerligen skrivit detta fler gånger. Men det är för
att jag inte har bestämt mig. Tycker det är trist att håret bara ligger på
samma sätt varje dag. Vill ha lite förändringar..

Jag tycker till!

För&nackdelar med kort och långt hår!

Fördelar med långt hår; Det är så himla fint, man kan göra många
olika frisyrer. Och om man vill ha det lite kortare, så kan man locka
det och få det jätte snyggt! Man kan göra en hel del med långt hår!

Nackdelar med långt hår; Mycket balsam går åt, får knutor i håret väldigt
ofta, och får jämt borsta för det ska se fint ut. Kan hända att det är i vägen
också, och kan tycka det blir störigt i längden. Och får jämt sätta upp det i
en hästsvans eller knut.

Fördelar med kort hår; Lätt att sköta, och kan fixa till det i olika snygga frisyrer.
Känns väldigt lätt och skönt! Samtidigt som det känns friskt!

Nackdelar med kort hår; Det kan vara svårt ibland att hitta på någon frisyr,
då håret växer fort så får man jämt klippa sig för att ha kvar frisyren man vill
ha. Och vissa, iaf jag själv. Går runt och är nöjd med sitt korta hår, men så
fort man ser någon som har långt fint hår blir man fruktansvärt avis och
hela dagen blir typ förstörd! haha.. Okej, jag tog i lite. Men visst är det så? litegrann?

En annan sak som vi nog alla känner igen är att, om man har långt hår, vill man ha kort.
När man har kort hår vill man ha långt. Om man har platt hår vill man ha lockigt, och
om den som har lockigt vill ha platt hår. Vi är inte så nöjda och självsäkra som vi kanske skulle vara?
Visst finns det jätte många som är nöjda med sig själv, och jag ser faktiskt upp till dem. För jag
själv vågar inte satsa på något nytt så ofta. Det tog mig flera år innan jag vågade färga mitt hår.
Tror jag var 16-17 när jag färgade mitt hår för första gången. Sen efter det vågade jag lite mer.
Och en dag så ville jag ha kort hår. Och det blev inte alls som jag ville, jag gjorde för mycket
förändringar, kort hår samt lugg! Ni kan ju tro att jag inte kände igen mig själv i spegeln efteråt!
Haha.. Men sen när luggen växte ut och håret växte, så stack jag direkt till frisören och ville
klippa upp det igen, till mellanlångt hår (som jag har nu) men ingen lugg! Och jag har trivts jätte bra
i det. Men nu så tänker jag alldeles för mycket på det. Så får se vad jag gör!

H&M


Jag får ingen vårkänsla när jag kollar ut genom fönstret, men jag får vårkänsla
när jag såg denna outfit. Tyckte den var jätte snygg!

Dagens outfit



Skjorta - bikbok
Blåa jeans - Fornarina
Läderskärp - h&m

Snöstorm!

Utanför vårat fönster är det värsta snöstormen! Vi kan snart inte öppna yttedörren!
Kaos, haha.. Så idag blir det mycket uppdatering i bloggen tänkte jag. Eftersom man
kan inte vara ute! Eller ens köra bil.. Det vågar vi inte. Men innan det blir värre måste
vi först sticka till affären, tänkte köpa lite tidningar att läsa, undrar om den nya Frida tidningen
är ute. Får se när jag kommer dit. Sen ska jag hålla mig inne resten av dagen! Tills jag kommer hem
igen så visar jag gärna lite bilder på hur det ser ut hos oss just nu.


Utanför vår dörr, det är ännu värre bakom dörren! Det går liksom upp som ett berg.
Jag fick verkligen trycka upp dörren! Sjukt!


Snow!


Snowflakes.

Lindex!

Gud så fina saker Lindex har! Annars brukar det alltid vara h&m som jag besöker mest på internet.
Men Lindex har blivit en favorit direkt, de har jätte fina saker. Jag trodde alltid innan att det var till
äldre tanter eller typ barn. Dock hade jag väldigt fel eller så har de ändrat sitt sortiment, för jag blir
kär i tusentals saker på deras hemsida! Jätte fina kläder och accesoarer!

Bara kolla på detta.


Kjol 249:-


Väska 199:-

Dagens outfit


T-shirt - Levi's (ny)
Jeans - Bikbok (själv gjort slitningarna)
Cardigan - h&m

Körde på svarta strumpbyxor under jeansen. Blev rätt snyggt faktiskt.

Bilder på det nya i lägenheten.


Vardagsrummet.

Vår nya Expedit hylla syns knappt på bilden, men det är den längst till höger.

Kassa bilder jag vet, ska ta bättre imorgon när det är ljust ute.


Ny lampa till sovrummet, tycker det är jätte mysigt med en jätte stor lampa övanför sängen.

Äntligen..

Äntligen en ledig stund! Har varit borta hela dagen och halva kvällen! Först så stack jag och älskling
hem till mina föräldrar för att hämta upp min mamma. Hon ringde oss igårkväll och frågade oss om
vi kunde köra henne till Ikea och lite sånt. Självklart sa vi. Så vi har varit i lte olika affärer hela dagen
och mamma köpte en massa saker, även jag och älskling köpte lite saker. Jag köpte även expedit hyllan
jag har velat ha länge nu. Nu äntligen har den flyttat in i vårt vardagsrum! Och fint blev det. Jag lovade
också att jag skulle lägga upp bilder när allt är klart, så jag har tagit lite bilder nu, som jag lägger upp
strax. Vi har iaf varit hemma ett bra tag nu iaf, lagat middag, monterat ihop hyllan, satt upp en taklampa
i sovrummet. Och lite annat småfix. Även varit hemma hos min bror som också hade köpt nya möbler som
han jätte gärna ville visa oss. Känns som om alla förnyar sitt hem, hehe.. Men det är så himla kul! Visst?

Lägger upp bilder strax!!

RSS 2.0