Beställt.

Den förra klänningen jag beställde från Nelly blev jag inte nöjd med så jag skickade tillbaka den, skrev det i ett tidigare inlägg också.. Men iaf, idag hittade jag en annan klänning, en mycket finare klänning som faktiskt ser ut som en kortare brudklänning typ. Iaf en som hade lämnat kommentar på klänningen hade skrivit det, och jag håller med. :)

Såhär gullig är den!

Om denna klänning är lika fin som den är på bilden, om den är bekväm och passar bra!
Så ska jag ha den på bröllopsfesten. :D

Damn it.

Klänningen som jag beställde från Nelly, den som jag hade tänkt ha på bröllopsfesten. Kom i fredags och jag provade den direkt, men fy så besviken jag blev. Den var jätte tunn och genomskinlig, storlekarna är jätte små, och den var inte alls lika snygg som på bilden. Jag kände mig som en sjuksköterska i den, haha! Så det blev retur direkt! .. Men nu är frågan ska jag verkligen byta om efter vigseln? eller ska jag byta om till en enklare så man kan dansa utan att ramla, haha!


På bilden ser den mjuk och fin ut, men i verkligheten är den tunn och ja, ful!

Beverly Hills 90210

Jag har tidigare skrivit om Beverly Hills 90210, och då var det om Brenda (Shannen Doherty) att hon lämnade serien för att hon inte kom överens med de andra skådespelarna eller något. Det var något sådant iaf. Så hon lämnade serien, och jag tyckte serien blev super kass efter henne.. Eftersom Dylan var kvar i serien men inte hon, och dem två hör ihop! Men nu för några dagar sen började jag kolla igen på Beverly Hills, och jag har alltid velat Brandon och Kelly ska vara tillsammans, för de passar sjukt bra ihop! Och nu i säsong 7 blir dem äntligen tillsammans igen och ja, just då när det händer så kommer dem speciella stunderna då man sitter här och nästan ryser i hela kroppen och blir helt pirrig i magen haha! De har en sådan kemi för varandra, likaså mellan Dylan och Brenda. Och sen så tyckte jag inte om att Brenda och Brandons föräldrar flyttar till Hong Kong, så de lämnar också serien. Visserligen så brydde jag mig inte om dem två, för de var inga viktiga personer för mig, alltså serien är ju bra utan dem också. Men det jag vill komma fram till är att först sticker Brenda till England, sen föräldrarna till Hong Kong. Och nu idag såg jag ett avsnitt från säsong 9 "Brandon leaves" och jag började se det då och jodå, då skulle han flytta till Washington för ett jobb. Så nu är ingen Walsh kvar i serien.. Men handlade inte denna serien om dem?  Helt sjukt!! Blir så suuur!! Hur ska serien någonsin kunna vara bra utan Brandon nu? Utan någon Walsh över huvudtaget!?

Som ni förstår har jag tappat gnistan lite för att fortsätta se Beverly Hills, men ja.. Jag får ge det ett tredje försök!

Bröllopsklänning.(ar)


Denna bröllopsklänningen har jag beställt. Fin va? :D


Senare på kvällen efter bröllopsvalsen (om den nu blir av med älsklings taktkänsla haha) så ska jag ha denna klänning. :) .. Den är också fin ellerhur?

Hehe.

Jag ser att jag har många besökare, men ingen "vågar" chansa på vad min stora nyhet kan vara. Förutom en och hon hade rätt. JAG SKA GIFTA MIG! :D .. Kyrkan är bokad den 11e december. Kommer bli så mysigt och fint! Kan knappt fatta att allt detta händer, men det känns så himla bra. Älskling säger hela tiden att han är så glad och att han älskar mig. Och det känns så himla bra att höra att han är glad, för då blir man ännu gladare. :) Hehe.

Schoool.

Har precis kommit hem från skolan, går ju som sagt på en butiksbiträdesutbildning. :) Den är ganska kort så jag slutar redan den 17e december. Så jag måste söka en massa jobb nu. Ush det är en massa saker som ska hända nu framöver. Och utöver det har jag en massa plugg också, även prov. Menmen, man får ta en dag i taget. ;)

Sitter iallafall här helt ensam, eller ja ensam och ensam är jag inte. Lazee och Manni är här med (katterna) och just nu springer dem runder överallt här och leker.. stöööörigt! haha.. Älskling slutar klockan 5 så det är några timmar kvar :( buhuu! Får sätta på en lååångfilm eller något haha!

The Shining är ju 4timmar och 15min lång, älskar den filmen! Såg den visserligen i förgår, men jag kan nog se den nu igen. ;p Och det ska vara den nya versionen, Stephen Kings version. BÄST! Den gamla är superduper kass!

Hejsvej!

Har haft fullt upp med en speciell planering som händer den 11e december. ;D .. Nyfiken?
Här är några ledtrådar.

* Vit klänning
* Piano
* "ja"

Kan ni lista ut det? ;D ..
RSS 2.0