Bättre.

Ville mest titta in för att säga att jag och älskling mår bättre. För jag åkte också på någon influensa och spydde hela måndags natten :( Mådde skit! Och hela måndagen sov jag bort, sov ca 17 TIMMAR!!!! Helt vansinnigt.

Älskling hade ju också åkt på en influensa men han hade dock inte spytt, enligt hans läkare som ringde idag för att ge besked om alla prov han tagit så har han haft vinterkräksjukan och tydligen han som smittat mig. Och läkaren hade sagt att symtomerna kan vara olika från person till person konstigt nog. Så tur för honom så spydde han inte men han hade ju väldigt hög feber och konstig i magen. Men det blev ju dubbelt så jobbigt för honom då han redan har problem med magen. Dock har han inte fått dem svaren ännu men vi får fortsätta vänta på dem. Misstänker att det är en kronsjukdom, eftersom hans ändtarm (tror jag den hette) arbetar hela tiden, 24/7 så det är ju inte normalt! Men får hoppas att dem hittar varför det är så och vad man kan göra åt det.. Om det är en kronsjukdom så kan den inte botas men behandlas.

Menmen, vi är som sagt mycket piggare och mår bättre. Jag spydde bara den natten och sen har jag bara varit lite hängig och trött. Idag har vi varit hos min storesyster och hennes familj för att lämna julklapparna till deras barn. Eftersom vi inte åkte uipp där på julafton som planerat pga att Billy blev inlagd på sjukhuset. Så fick vi göra det en annan dag, och idag kände vi att det klarade vi av. Och det var rätt trevligt. :)

I onsdags när jag fortfarande mådde sådär kom mina föräldrar, min ena storebror och hans fru hit, vi firade en liten minijul och gav varandra julklappar, och spelade julklappsleken! Vilket var riktigt roligt! :D

Här är några bilder på vad jag fick i julklapp, orkade inte fota mer. :p


Fukt lotion till både kropp och ansikte. Även en dusch/bad lotion.


Snygga high heels ;) graaow!


Svart nagellack.


En fin piercing med regnbågsfärgade kristaller.


Snygg kimono i silke.

Katastrof jul!!! :(

Har inte alls kunnat skriva här inne och det är inte för att det enbart har varit jul utan för att min lilla älskling har varit inlagd på sjukhuset. :( ... Han åkte in på lilljulaftons kväll och fick direkt dropp och antibiotika. Han har nämligen haft svåra magsmärtor i några år, men han har varit lite nonchalant och inte brytt sig om det, för när han väl fick kramp i magen så har det gått över.. Men inte denna gången. Så nu ska dem verkligen ta reda på vad det är, vi misstänker att det är kron sjukdom han har. Men vi väntar på provresultat och imorgon blir det vårdcentralen. Idag blev han utskriven och nu ska han bara ta det lugnt här hemma och jag tar såklart hand om honom.
Vi båda tyckte det var tråkigt att ligga inlagda på sjukhuset, (jag stannade där hos honom) äcklig mat i barnportioner, obekväma sängar, konstig personal som kom ibland osv.. Så vi hade stor hemlängtan till vår egna säng och katterna.

Så någon jul har det inte blivit för vår del. Inga julklapps öppnande, ingen julmat, ingen jul känsla över huvudtaget. Får fira den när älskling mår lite bättre. För just nu är hans hälsa det viktigaste och han får svar på alla tester han har tagit. Så man kan börja behandla det.



Skillnad?



Idag när jag var iväg så kikade jag in på Nilson och hittade ett par otroligt snygga boots och med 30% rea så kostar de nu 699kr. Jag tyckte de var jätte bekväma. Men eftersom jag inte har råd just nu efter all julklapps inhandling så gick jag därifrån med en liten tår i ögat... Dock så gick jag även in på Din Sko och hittade nästan ett par kopior för 400kr billigare än dem på Nilson... De skiljer sig lite på dem, men i verkligheten är de rätt så lika.

Nu är frågan bara, om jag skulle köpa dem, ska jag köpa dem från Din Sko eller Nilson?
Jag har köpt skor från både ställena och de har hyffsad bra kvalité. Jag vet att några av mina skor som kommer från Din Sko har hållt flera år.

Ingen snö.

Så himla tråkigt, 2 dagar kvar till julafton och ingen snö! Iallfall inte i Skåne! Som tur är så ska man upp till Småland och fira jul och där brukar dem ha tur att få snö. :)
Kan inte riktigt förstå att det är bara 2 dagar kvar till julafton, det är sjukt hur snabbt tiden går!

Idag har jag varit ensam hemma hela dagen, älskling är iväg och jobbar och kommer inte förräns 8 ikväll. Och då blir det att vi sticker och handlar lite. Och sen blir det lite förberedning inför kvällen imorgon hos min mamma. För både jag, mamma och min brors fru Amna ska baka tillsammans där. Så det ska bli skoj :) ..

Alla julklappar är köpta nu, så det är verkligen skönt! Kanske blir en julklapp till men får se. :) ... Tycker det är så roligt att köpa julklappar/presenter till dem man älskar.

Nu ska jag mysa lite med katterna och vänta tills älskling kommer. Hörs senare! ♥

Typiskt.

Det är så himla typiskt, häromdagen var jag på H&M för att se om där fanns något fint som jag kunde ha på mig på Julafton. Men hittade bara en jacka och en söt tröja.. MEN nu när jag går in på deras hemsida hittar jag hur mycket som helst.. För jag menar, inte en chans att jag beställer från deras webbshop för det tar EVIGHETER! Så ville så gärna hitta något i butiken. Men nej, den turen hade jag inte. :(

Och påtal om H&M's webbshop så tycker jag deras nya hemsida är mycket sämre än den förra. Tycker den nya är krångligare och tar längre tid att ladda upp sig. Menmen.. Sånt är det... Här är iaf några av de klänningar jag tyckte var fina från H&M.



Vad ska ni själva ha på er till jul? :)

Har ni pyntat julgranen än?

Jag och älskling njöt precis av varsin skål med varm risgrynsgröt. :) Mumsfilibabba säger jag bara! Jag tar alltid min risgrynsgröt med saftsoppa, men älskling tycker mer om att ha det med mjölk och kanel.
Vilket tycker ni är godast?

Iallafall, idag blev granen pyntad, och den blev jätte fin. Och precis som headern här på bloggen så blev den inte så färgglad. Men fin endå! :) Så tänkte lägga upp lite bilder på granen, samt den största julklappen jag själv har slått in. Den är BIGBIGBIG!




Äkta grön gran med bara silver dekorationer.


Eftersom katterna säkerligen kommer leka med julklapparna, får vi förvara dem i en stor papp påse.


Told you, denna julklapp är INTE liten.

Julkänsla

Bytade precis headern till en mer juligare, den kanske inte är så färgglad men tycker att det ser lite barnsligt ut med en massa färger. Men jag blev rätt så nöjd. Bara lite små justeringar också så ska det nog bli great! :D

Har varit på Väla idag, eller rättare sagt gick bara inom H&M och köpte en jacka och en tröja! Kan visa bilder sen! Jag köpte en vinterjacka från Cubus för ett tag sedan, men den är så stor och klumpig så ville ha en lite mindre och "stiligare" haha! Om man nu kan säga så? ..

Annars har det inte hänt så mycket idag, min pappa kom hit innan i eftermiddags och satte klart bänkskivorna i köket tillsammans med älskling. Och medans dem var riktigt duktiga i köket så satte jag och tog det lugnt i soffan för jag vaknade med en rejäl huvudvärk!

Och snart är det julafton, det är helt galet hur fort tiden går! Och alla julklapparna är inte köpta än, lite panik där! Men det fixar sig! Beställde hem lite grejer igår, och som tur var så hann jag beställa i tid så paketet kommer innan jul! Men sen åt andra sidan, om det skulle vara något fel på varorna eller om jag inte är nöjd. Då är det ju kört! För man hinner ju inte posta tillbaka dem och sen att dem ska skicka till mig igen.. Får helt enkelt hålla tummarna att sakerna stämmer! ;)

Trevlig Lucia.

Vill önska er alla en trevlig lucia! Låter lite konstigt, men det är väl så man säger? haha! :)
Har inte kunnat uppdatera så mycket för jag har övat på en låt som jag sjöng på Emils dop. Det är min fabror och hans sambo som frågade om jag ville sjunga en låt, och det var ju en ära att bli frågad så kunde inte säga nej. Jag valde - Det vackraste jag vet. Och jag var SÅ nervös så jag skakade. Men gick faktiskt förvånansvärt bra. Dopet var i lördags, sen på söndagen mådde jag inte så himla bra och inte igår heller... Det är så mycket så orkar inte ens skriva det. Vill bara att allt ska fixa sig. För just nu är allt en enda röra. Men vill inte vara nere nu till jul, för det är min favorit tid på året. Och hela familjen samlas hos min stora syster och hennes familj i Småland för att fira julafton. Så det ska bli kul. Har köpt en del julklappar, men har fortfarande några stycken kvar på listan. Hehe! Sitter mest här hemma och tar det lugnt. Så ibland blir man lite rastlös. Men har ingen energi att göra något heller.

Jag glömde kameran hemma så fick inga bilder på dopet i lördags, men ska försöka få tag på några av de andra. Kanske t om lägger upp klippet när jag sjunger? ;) haha!

Jag har inte varit så stolt över mig själv de senaste två dagarna, men mår man inte bra så mår man inte bra. Och det kan man inte hjälpa. Jag har försökt att prata men vissa verkar inte förstå, så till sist struntar man i att försöka. Har gjort allt för att det ska bli ordnat på det sätt som det ska fixas och gjort en massa andra ärenden. Och mer kan jag inte göra.

Men är iallafall glad över att min familj finns där för mig. ♥

Mysiga jul. ♥















RSS 2.0