På jakt efter en fin vårjacka.


Satsa på en skinnjacka?


Eller en söt rosa jacka?


Eller en blå fin jacka?



Eller varför inte en sån här mysig och fin jacka? Sjukt fin var den!


Men aldrig livet skulle jag skaffa mig en sån här jacka, ush! Ser så plastig ut också dessutom!

Utsvängda jeans HISS eller DISS?



- Själv tyckte jag var det snyggt förr när jag var mindre. Men nu tycker jag är inte alls snygga! Inte min grej längre och har inte varit det på flera år... Men vem vet, man kanske ångrar sig? Dock tror jag inte det. Men man ska aldrig säga aldrig. ;)

28 februari

Sista dagen i februari, woohooo! Tiden går snabbt och vi gillar det ;) .. Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma för baby har varit och jobbat lite. Och sen när han kom hem så drog vi till affären och gick även inom Gina Tricot och H&M. Jag ville bara gå in i några butiker för att jag hade blivit så rastlös här hemma och ville gå av mig lite. Haha! Provade faktiskt ett par byxor på H&M men satt inte fint på mig :( Tjockiiiiz! Höhö!


Provade bland annat dessa.

Hellu

Hejsan svejsan! Ingen bra uppdatering idag, men det är för att jag har haft huvudvärk hela jäkla dagen! Fattar inte varför jag får huvudvärk så ofta? Stackars mig.
Såg precis på Big Brother och det var ju väldigt konstigt att Richard och Ebba bara stack sådär, men det var nog bara bra att dem gjorde det för Ebba var tråkig och Richard var lite jobbig, speciellt nu på slutet. Och nu ska även Rosa och Gurkan in i huset, samt en utav tre hunkar! Så det blir spännande! Dock tycker jag inte att där ska vara någon ledare i huset, eller ja just nu tycker jag så. Men det kan ju alltid ändras, får hoppas det blir bra iallafall!

Måste också säga att denna dagen har varit otroligt seg, inte bara huvudvärken utan allt annat också! Det har varit så tråkigt att man bara legat i soffan och gjort inget. Tur att Big Brother finns, så det hände något roligt idag, haha ;) .. Men ja, får se vad som händer imorgon, än så länge har jag inga planer!


Old pic.

Pyjamas

Åh, så mysig denna pyjamas se ut att vara.. Give me! :D



Så skönt att glida runder i pyjamas när man bara tar det lugnt här hemma och myser. Och denna pyjamas är ju riktigt söt och jag älskar färgen. :)

Jahupp

Då var man hemma igen, efter att ha varit på kalas till klockan var typ 10, sen drog vi vidare till Top Spin och där var det as dött! Så det blev att man spelade lite Black Jack och lite på spel maskinerna, det blev + - + - + - hela tiden, satsade 1kr på en spel maskin och vann 100kr.. Men jag slutade tyvärr inte där, utan tog ut dem 100spännen och spelade Black Jack, och kan säga som såhär - jag hade INTE samma tur som förra helgen! Då jag satsade 50kr - spelade i typ tre timmar med dem 50kr - vann 500kr! Utan idag gick det upp en liten stund sen RAKT NER! :(

Så det var inte den bästa kvällen, och sen så var där riktigt tråkigt och ja, var trött och seg.. Så vi drog hem!



Blev bara en bra bild, ville inte fastna på bild idag :(

Nu

Nä nu ska jag resa på röva och göra vid mig till kalaset för min storebror. :) Hade tänk lägga upp det jag ska ha på mig ikväll innan jag åker, om jag hinner! Baby hjälpte mig att fläta håret innan så det blir lite lockigt, tycker det är så himla fint med långt lockigt hår, men nu har jag inte så jätte långt hår men det får gå! Så jag sitter här med 5-6 flätor i håret, haha! Tänk om jag skulle glömt att ta av tottarna och gå ut så, HAHA! Gud så pinsamt..
Det är ju faktiskt både lätt och det blir även bra resultat att göra flätor om man vill ha det lite smålockigt, slipper ju även förstöra håret med en massa locktångar och sånt, visst någon gång ibland är ju inte hela världen men ja.. Jag gör det oftast på detta sättet! :) Blir alltid nöjd med det.. Men jag funderar faktiskt på att locka det hos en frisör när jag har längre hår! So nice!



Både Jessica Simpson och Kate Hundson passar i långt lockigt hår!

Underkläder

Det är typiskt, jag behöver lite nya underkläder och nu när jag har varit ute och shoppat i veckan så har jag inte hittat något riktigt fint som jag bara MÅSTE ha, men så fort man går in på hemsidor så är där hur snygga underkläder som helst.. Till exempel H&M, har varit där två dagar denna vecka men inte sett dessa. Men jag vet inte, kanske har varit slut? nytt? eller bara missat det helt enkelt!



Riktigt heta var dessa ;)

Snygga armband



Tyckte dessa armband var riktigt snygga och coola.
Du hittar fler här!

Naglar

Just nu håller jag på att fixa naglarna, så det är lite svårt att skriva haha, men det går! :) .. Ska nämligen på kalas sen för min storebror fyller år, sen ska vi dra ut! Woohoo! Ska bli kul, får jag hoppas iallafall.

Ska ha min nya tunika från Gina Tricot på mig ikväll, och mina nyköpta öronhänge som jag köpte igår. :) Kommer nog bli fint.. Sen kör jag på fransk manikyr på naglarna, har inte jätte långa naglar men det går endå!

Nu måste jag fortsätta, hörs snart!

Jävla internet

Pallar fan inte detta internet!! Bara cpar hela tiden, vet inte alls vad problemet är! Så det blir inte någon mer uppdatering idag! Får hoppas att det är bättre imorgon!

Cia0 ♥

Lista

Innan idag gjorde jag varsin lista till mig och älskling, inte en helt vanlig lista utan en lista där vi har skrevit ner mått på olika ställen på kroppen, samt vikten! Och eftersom ingenting har hänt ännu under dessa två veckor som snart gått! Så var det ju inte försent att skriva upp dagens mått.. Så jag hoppas verkligen att mina mått går ner som fan snart, för då blir jag glad :) .. Nu menar jag inte 10-20 cm, haha! Menar bara på att det ska gå riktigt snabbt så jag vet att maten jag har ätit nu är bättre än det jag ätit förut, sen att jag inte har ätit godis på två veckor (imorgon blir det två veckor) Samt att träningen som ska bli av mer och mer ska göra stor skillnad också (såklart)

Men ja, tiden får helt enkelt bevisa! För dem säger ju att äta bra och nyttig mat ska göra en stor skillnad!

Äntligen

Äntligen kan man sätta ner sig ner och ta det lugnt! Har ju varit iväg nästan halva dagen och gjort en massa ärende och handlat lite, hämtade även ut ett paket! :) .. Men nu ska jag och älskling äta middag och kolla på Sveriges värsta bilförare. Hörs sen! :)

Hittade en bok, får se om den är bra ;)

Varför

Varför ska det alltid bli såhär?! Så fort jag har börjat träna så ska man alltid känna sig seg i kroppen och man känner sig inte helt frisk! Och jag som älskade att simma :/ .. Ska iallafall dit sen så får jag se om jag ändrar mig! Eller så är det kanske bäst att vänta tills man är riktigt pigg på att simma? För om man redan känner sig lite halv seg så kanske det bara blir värre om man anstränger sig en massa nu ... Hatar vintern, förkylningarna vill ALDRIG ge sig! Hata hata hata vintern! Ge mig sommar NU!

Idag måste jag iallafall skaffa mig ett nytt tagentbord och mus, för det jag har nu har nog gjort sitt. Eller så är det de värdelösa glasbordet vi har som stör strålningen från datan och hit, för er som inte vet så sitter jag nämligen i soffan och har tv,n som dataskärm så det är en bit ifrån och då måste man ha sladdlöst tagentbord och mus, vilket jag har nu men eftersom jag köpte det för 3år sen så är det nog dags att köpa en ny! Men jag börjar tro att det är glasbordet som stör strålningen, för muspekaren vill inte röra sig ibland när jag har musen på glasbordet, men så fort jag flyttar det till armstödet på soffan så funkar det? haha, helt knas!

Och som jag sa igår så trodde jag att jag skulle läsa ut Harry Potter boken, och det gjorde jag. Läste dem sista sidorna i går kväll och den var faktiskt jätte bra! Så nu måste jag skaffa mig en ny bok. :)

Precis

Precis kollat på Big Brother och ska nu smörja in ansiktet och kroppen :) .. Kom hem från svärmor vid halv 10 tiden, innan dess fixade vi några ärenden och sådant. Det börjar iallafall bli lite kaos nu inne på Big Brother, haha.. Stackarna! Men hon där Cilla har gått mig på nerverna enda sen jag såg henne första gången, hon slutar ALDRIG att prata och går folk på nerverna hela tiden! Bara för att hon har sin sjukdom så ska tydligen ALLA tycka synd om henne och att hon har typ rätten att hålla på med andra? Jag vet inte.. Och sen så klär hon sig och beter sig som en 15åring, så jäkla töntigt!!! Hoppas hon åker ut på söndag! Hon har ju förfan nästan bråkat med alla i huset, tycker fan synd om folket som är runt henne.. Haha! Ja, det var min åsikt iallafall!

Tror faktiskt att jag läser ut Harry Potter boken ikväll, för nu är det inte många sidor kvar! Så får kanske ge mig ut på bok jakt imorgon, eller vad man ska kalla det. ;p För jag måste ju ha en ny bok att läsa! Så om ni har några bra tips så skriv gärna!

Nä, nu ska jag smörja in mig, natti! ♥

Dagens outfit.




Har på mig min nya tunika som jag köpte igår på H&M. Den är jätte söt och skön att ha på sig.
Nu sticker vi ut. Ska göra lite ärende, sen hem till min svärmor. Hörs senare ikväll bloggen! ♥

Såhär blev middagen igår =)

Det blev jätte gott! :D



Frasbakad fiskfilé, potatis, hemma gjord sås med turk yoghurt & kryddor, grönsallad med gurka och fetaost.

YUMMI!

Slog mig

Det slog mig igår, varför har jag slängt ut flera tusenlappar på feta foundations som bara fördärvar min hy när The Body Shop har hur bra smink som helst? Jag är SÅ nöjd med deras produkter för övrigt och nu funderar jag på att köpa deras smink också! Har läst runt på internet och sett vad för smink de har och samt priserna. Och priserna är t om billigare där än i dem vanliga smink affärerna (om man nu ska ha en "bra")! Och dessutom är Body Shops produkter mycket bättre för de innehåller E vitamin och en massa annat bra!

Jag har köpt hud produkter på The Body Shop någon gång då och då förut och alltid varit nöjd, men om man sen sminkar sig med en fet foundation, billigt rouge och puder så torkar de ut hyn direkt! Iallafall på mig, jag har fått utslag från smink, blivit helt uttorkad och en massa annat. Så då är det väl bättre om man chansar på Body Shops smink? Min storebrors sambo Amna har gått på en sådan utbildning och kan väldigt mycket om vad som är bra för hyn och sådant, och hon har alltid rekommenderat The Body Shop.

Men ja, det återstår att se om deras smink är lika bra som deras hud produkter. :)

Kan säga en sak, deras coconut produkter luktar SÅ gott att man nästan blir hungrig, älskar coconut :) .. Fast igår så köpte jag en Moringa Body Butter men ska dit sen igen för att byta till Coconut. :) ..

Middag

Nä nu ska jag ut i köket och hjälpa baby med middagen. Idag ska vi ha frasbakad fiskfilé med potatis, hemma gjord sås med turk yoghurt och kryddor, och såklart en god sallad som består utav salladsblad, gurka, fetaost och en liten skvätt olja. :)

Ska prova något nytt idag också, ska nämligen låta mina potatis blir kalla innan jag äter dem!

"Potatis som till stor del består av stärkelse, ändrar sin uppbyggnad något när den kokas vilket gör att den lättare kan brytas ner och tas upp av tarmen. Kolhydraterna i potatisen går alltså fortare ut i blodet om den är kokt. Om man däremot kyler av potatisen efter kokning så ändras åter uppbyggnaden av dess stärkelsemolekyler och det blir något svårare för oss att bryta ner den. Så sett ur en GI- synpunkt så skulle det alltså vara bättre att äta en kall potatis än en kokt."

Shoppat





Första bilden: En ljusgrå blus från H&M.

Svart långt baslinne (pösig och transparent) från H&M.

En mörkbeige blus från Gina Tricot.

Vanliga svarta leggins från Gina Tricot.

Grå mjukis byxor från BikBok.

Andra bilden:
Bättre bild på den snygga blusen från Gina Tricot.
Tredje bilden: Närmare bild på den ljusgråa blusen från H&M.







Fuktcreme för ansiktet, body butter, concealer, läpsyl med E vitamin, dusch creme från The Body Shop.

Anledningen till att jag köpte concealern var för att säljaren pratade på om lite olika produkter och jag blev då sugen på att testa den, för enligt henne var den väldigt populär och sen att där innehåller ögon creme också! Så det blir två i ett.

Dagens outfit







Svart jacka - Vero Moda
Halsduk - H&M
Ljusrosa tunika med knappar - Gina Tricot
Vitt linne med lite bohemisk stil under tunikan - Lindex
Beiga leggins - Vero Moda

..& så matchade jag jackan med mina svarta stövlar från Sko Rönne.

Trött

Jag och babe är så trötta efter vår långa simtur innan idag så vi sitter här i soffan som två zombies! Haha.. Vi funderar faktiskt på att lägga oss rätt tidigt idag, vi brukar annars komma i säng vid 1-2 men det är faktiskt lite för sent! Eller ja, 1 är väl isåfall det längsta på vardagarna. (tror inte jag kommer hålla det för alltid men ja) Så det blir väl att vi stänger snart av här och slänger oss i sängen, men innan jag ska sova MÅSTE jag läsa några kapitel från Harry Potter boken, dock tror jag faktiskt att där bara finns några kapitel kvar, börjar bli väldigt spännande nu!

Och vad fasiken ska jag läsa efter denna boken? Åååh, lika jobbigt varje gång man har slutat läsa en bra bok. Hade ju samma dilemma med Twilight böckerna, de är ju SÅ bra och jag både ville och inte ville läsa den, jag ville för att den var så bra och spännande och jag ville inte för jag visste inte vilken bok jag skulle läsa sen efter den. Menmen, jag hittar väl någon bra bok så småningom.

Hade tänkt sticka iväg imorgon och kolla runder i affärer, är nämligen ute efter någon snygg topp eller tunika till helgen, ett svart vanligt baslinne, en ny bok (om jag ens hittar någon som är hälften så bra som Harry Potter / Twilight) Och även lite annat smått och gott ;) haha.. Nej nu ska vi gå in och slänga oss i sängen, GOD NATT! <3

Swim

Då har vi precis kommit hem, efter att ha simmat bröstsim i en timme, och sedan på vägen hem körde vi inom körskolan och skrev in mig. Så nu är det avklarat!! Trodde inte det skulle ta sån tid att skriva in sig på körskolan men det gjorde det, en gammal gubbe så kanske därför? ;) haha! Nä nu var jag lite taskig! Det är faktiskt bara bra att dem är lite halv sega och noggranna, för då kan det inte bli missförstånd som det brukar bli när man skyndar sig förbi allt viktigt.

Även om jag har varit super duktig idag, som till exempel att jag lyckades gå upp tidigt imorse efter att ha sovit i typ tre timmar? för att dra mig till utbildningen.. Ett tag efter jag hade kommit hem från utbildningen så stack vi till badhuset och simmade i en timme. Och nu att jag har skrivit in mig på körskolan, och trots allt detta, så har jag haft en dålig dag! Eller ja man kanske kan kalla det för bra - dålig - bra - dålig! tyvärr!!

Men nu ska jag hoppa in i duschen, känner för att ta en andra dusch för den äckliga klorlukten!

Home.

Kom hem från utbildningen nu för ett tag sedan, det har varit en väldigt dryg dag faktiskt! Och jag har blivit lite på dåligt humör på grund utav vissa människor, även från några som jag aldrig trodde skulle sjunka så lågt! Men iallafall, nu sätter jag det åt sidan för snart ska jag och älskling sticka till badhuset och simma. :)

Jag är faktiskt inte den människan som folk kan tro dem kan gå och spotta på! Jag står heller inte kvar och tar emot en massa skit, och jag ger definitivt tillbaka! Om inte lika mycket så dubbelt så mycket.. Jag tycker inte om när man behandlar folk olika, speciellt inte folk som ligger en nära. För jag är en egen individ och får tycka vad jag vill! Och jag är en sådan person som säger vad jag tycker och tänker, för det mesta! Ibland får man kanske tänka sig för innan man säger något som kanske kan misstolkas eller sägas på fel sätt. Vill såklart inte såra andra människor utan nu menar jag bara att man delar med sig sin egna åsikt! Och man får helt enkelt respektera det, precis som jag respekterar deras åsikter.
Folk idag har nog väldigt svårt att visa respekt och ska alltid leka besserwisser, för dem tåler tydligen inte att dem själva har fel eller att någon annan tycker inte likadant. Det är ju bara att gilla läget, vi alla är olika och vi har olika åsikter, men däremot kan man respektera det istället för att få någon annan känns sig kränkt på något sätt. 

Till exempel om jag säger att jag älskar mitt land, det betyder inte att jag är rasist! För man får väl tycka om sitt hemland precis som alla andra? Och sen om någon färgar sitt hår oranget så säger inte jag att det är AS FULT utan istället så säger jag att det är inte min stil men att jag inte bryr mig om någon annan har det. Ja ni förstår nog vad jag menar.. Vi alla har rätt till vår åsikt, men att man kan säga det på rätt sätt så att ingen blir sårad!

Ja, det var nog allt! Nu ska vi sticka iväg och simma simma simma. Kanske hittar jag Nemo? ;o

Swim

Imorgon blir det antagligen att vi sticker till badhuset och simmar lite.. Och om det känns bra och det verkar vara något man vill göra tre gånger i veckan så ska jag ha det som träning. :) Samt prommenader då och då! Och eftersom jag har ändrat min kost också så borde jag ju gå ner i vikt snart? :)

Jag älskar ju faktiskt att simma, men har ändå aldrig blivit av att jag har det som träning. Fast nu blir vi några stycken som ska göra det så det kommer nog bli jätte kul!



Sist vi var på badet och simmade, var ett tag sedan!

Handlat

Varit och storhandlat med babe, så nu är frysen, kylen och skafferiet fullt med nyttig mat ;) .. Köpte inte hem en enda liten godis bit, duktigt va? :D 9 dagar utan godis, woho! Och mer ska det bli!
Ikväll blir det hemma gjord kycklingssallad med fetaost, mumsfilibabba! Så jäkla gott, skulle lätt kunna leva på det! Haha.. Och senare ikväll blir det Big Brother, ska bli kul att se om det hände några skandaler igår ;)

Vill iallafall visa vad jag köpte till mig själv.


Make Up Store foundation, Loreal Mascara - volume million lashes extra black, Celine Dion parfym och Nivea sminkborttagning..

Köpte även en snygg Björn Borg necessär.

Dagens outfit.



Fin stickad lång väst - Okänt märke
Randig lång tröja - h&m
Jeans leggins - Vero Moda

Det blev inte världens snyggaste outfit men den får duga. ;)

21 februari

Woohoo, jag vaknade utan huvudvärk idag! :D .. Sa till älskling igår att lägga sig lite längre bort för han ligger riktigt tätt intill mig annars, och då kan man lätt få sig ett slag eller något, haha!
Tar iallafall med mig Ipren fallifall jag får skallebank senare, för vi ska nämligen ut och handla och sådant nu! Och ska även skriva in mig på körskolan! WOOHOO! Men först måste jag fixa till mig och byta om, visar dagens outfit sen =)
Later! ♥

Bjuder på en gammal bild, när jag bodde hemma hos mina föräldrar. :)

Hellu

Har precis kollat på Big Brother premiären.. Och medans vissa var helt enkelt FÖR mycket, och med det menar jag överdrivna kaxiga töntar, så fanns där faktiskt några vettiga människor! Så det ska bli kul att se hur detta går :)
Men visst det måste ju finnas några "speciella" människor där inne för det ska bli extra kul för oss och extra pinsamt för dem. ;) Eller har jag fel? Haha!

Har hållt på och skissat lite med den där svalan som min svärmor ska ha som sin första tatuering! Och det går sådär, att det kan vara så svårt att rita en fågel? haha! Det visste jag inte.. Men det ska nog gå bra! Jag har ju några dagar på mig att rita den! Får nog göra lite olika varianter så hon har något att välja mellan, om hon nu väljer någon utav dem ..

Min huvudvärk försvann nästan helt när jag åt en kycklingssallad till middag, men den har kommit tillbaka litegrann nu igen, störigt värre! Och jag som läser innan jag ska sova, det går ju knappt att läsa när man har huvudvärk.. Får kanske ta en värk tablett? Dum fråga, men jag är inte sån som lätt tar värk tabletter, vet inte riktigt varför men jag har alltid varit sådan. Men ja, jag tar nog en tablett om det inte går över snart!
Jag börjar faktiskt misstänka att det är älskling som är orsaken till att jag har huvudvärk nästan varje gång jag vaknar, jag tror nämligen att han slår mig i sömnen (inte på vilje då alltså, eller ja det vet jag ju inte haha) För det är rätt ofta jag vaknar med lite huvudvärk, vanligtvis försvinner det när jag har ätit frukost, men vissa dagar som denna vill den fanimej inte ge sig. :(

Varje gång jag frågar eller påstår att älskling har slagit mig i sömnen så skrattar han bara.. :(

Några mysiga bilder.

Myyys. Here's Where The Magic Happens som dem säger ;)

Håller på och läser den siste Harry Potter boken, har bara några kapitel kvar.

Vår sköna säng. ♥

Life as we know it.

Såg precis en film som heter Life as we know it, den är ganska ny och den var jätte bra faktiskt! Jätte söt film.
Och snart blir det Big Brother, får hoppas att det är intressant nog att följa bara!

Här är iallafall trailern på den filmen vi såg.


Skallebank

ååååh, har haft sån jäkla huvudvärk sen jag vaknade! Vaknade vid 8 imorse och kunde inte somna om förräns typ vid 9.. Sen vaknade jag igen vid halv 1 men somnade om igen och vaknade halv 3... Så har sovit ut rejält kan man säga. Kan knappt röra mig då huvudet bara bankar.. :( Hatar det!
Just nu ligger Sadie här hos mig och krålar runder, hon är ju sååå kelen! :) hihi..

Får nog uppdatera mer när jag mår lite bättre! Bjuder på en bild när Sadie sov hos mig för några dagar sen. ♥




Bilderna är tagna från min kassa digital kamera!

Last night.


Andre.

Jag - älskar som sagt att spela biljard. :)

Blev lite uttråkad och började spela Black Jack! Satsade 50kr ...

Det gick jätte bra.. :) Här har jag nästan 400kr

Efter att ha spelat i 2timmar med de 50kr jag satsade så vann jag 500kr!!!
(Dock var alla så inne i spelet så man glömde ta fler kort)

Och en sak till - detta var första gången jag har spelat Black Jack! Bra nybörjastur =)

Sorry

Sorry för dålig uppdatering, men det blev att vi stack ut ikväll med :) .. Men nu ska jag äta och ta det lugnt, så vi hörs imorgon! GO NATT! Har även en kul sak att säga, men tar det imorgon!

Candy

Idag har jag inte ätit godis på en HEL vecka!! Wooho! Hoppas jag fortsätter klara av det, för det är inte lätt! Vet inte hur många gånger jag har tänkt - men om jag bara tar lite sånt så är det inte så farligt? och det där är väl inte SÅ jätte onyttigt? också vidare! Men jag har stått emot :) .. Och ska som sagt fortsätta med det! Även om man kanske inte går ner i vikt direkt så går man iallafall inte upp!

Det är bara det att jag inte vet vad man mer kan äta för att gå ner i vikt, och vad man kan äta om man är riktigt sötsugen! Det enda jag vet är sallader, grönsaker med dipp och utan, ägg, fullkornsbröd, fullkornspasta eller att inte äta pasta alls! Och sånt.. Men man tröttnar ju lätt om man äter samma nästan varje dag! Och sen är jag ingen kock heller, kan inte göra jätte många middagar! :(
Och sen vet jag att man måste röra på sig också, och det gör jag. Men det där med maten är lite uttråkande nu..

Tips någon?



& som ni vet så ÄLSKAR jag choklad, speciellt KinderMaxi och Brownies. ♥

Uppdrag.

Fick precis ett litet uppdrag av min svärmor, jag ska nämligen rita upp en bild på en svala som har ett band i munnen till henne.. Hon ska nämligen ha den som tatuering sen :) .. Får se hur detta går!



Typ något sånt här..

Last night.


Denna volangtopp hade jag på mig igår. :) Tillsammans med svarta leggins, svart kort jacka och svart linne.


smile

Får väl bjuda på sig själv litegrann.

Tyvärr :(

Det blev tyvärr inte min snygga Meteor Shower klänning ikväll, fick syn på en fläck :( Så fick ta en annan volang topp som är minst lika fin. Visar er sen ;)

Nu drar vi ut! :D

Ut ikväll.

Tvättade håret för en stund sedan och skulle sen se vad jag skulle ha på mig ikväll! Men jag kunde knappt se vad jag hade i garderoben för det var en jäkla röra, haha! Så fick göra i ordning min garderob och sortera lite (igen) jag sorterar min garderob kanske 1-2 gånger i månaden men det märks inte! Och jag har endå inte shoppat så mycket på flera månader! Typ bara en tröja där, och en topp och sådant smått men inget som skulle kunna fylla upp min garderob så snabbt! Men iallafall, nu har jag bestämt mig vad jag ska ha på mig. :) Men först vill jag visa hur duktig jag har varit med min garderob. :)


Visst, ni kanske inte tycker det är mycket kläder men detta är inte det enda stället jag har kläder!


Har även en hel säck med kläder i toaletten. (har ingen annan plats att ha det)


Mycket av dessa är för litet, men eftersom jag håller på och går ner i vikt så kanske dem passar en dag snart :D .. Men mycket utav det har jag tröttnat på och ska ge bort. Och sist men inte minst så har jag en stor resväska i sovrummet fullt med kläder, tog ingen bild på den för batteriet började ta slut på kameran!

Och här är skönheten jag ska ha på mig ikväll :) .. Den är lite mer rosa i verkligheten! Och för er som tycker den är snygg, så gå in på Nelly, för dem har den på REA just nu!

HISS eller DISS?



- Själv tycker jag det är skit fult, haha!

Love volanger.

Älskar kläder med volanger, så himla sött och snyggt! bara kolla in dessa klänningarna!! VILL HA!

Chock.

Har precis lagt in lite bilder på facebook och fick syn på en gammal bild på mig själv, och kan bara säga en sak - shit vad smal jag var! Älskling tycker jag har snyggare kropp nu när jag har fått mer kvinnligare former, för då var jag alldeles för smal tyckte han.. Jag själv saknar den pinnsmala kroppen ibland.. ;)

.

Har precis ätit min diet middag och innan det pluggade jag lite körkortsteori. Men eftersom jag fick huvudvärk när jag höll på att läsa så fick jag sluta.. Men får väl läsa lite mer sen. :) .. Tyvärr så blir det inte denna helgen vi passar söta Julia (min storasysters ena dotter) för hon har vattenkoppor eller vattkoppor? vet faktiskt inte skillnaden, eller om det är samma sak? men ja strunsamma.. Så den lilla sötnosen får stanna hemma hos sina föräldrar istället. Men det får bli att vi passar henne en annan helg, för vi tycker om henne så mycket. Och då kan man kanske hitta på något kul också? :)

Håller faktiskt på att se Means Girls 2 IGEN! ;D .. Såg den som sagt första gången igår men tyckte den var så grym att jag vill se den idag igen, haha! Jag är proffs på att tjata ut filmer tyvärr! Fråga mig inte hur många gånger jag har sett Harry Potter 2 och heller inte hur många gånger jag har sett She's the man, The Break Up och måååånga fler! Haha! För jag har helt enkelt tappat räkningen. Och då menar jag också att jag har sett dessa filmerna dag efter dag efter dag!

Big Brother

Nu den 20e februari börjar Big Brother och ska gå på TV11. Följde alltid Big Brother innan och tyckte det var kul att se, inte bara att dem gjorde bort sig ibland utan också alla sorts lekar de hade.. Kommer ihåg en lek eller vad man nu ska kalla det för några år sen, då dem hade en fattig sida och en rik sida! Dem fattiga hade ingenting och fick knappt någon mat, sen den rika sidan fick värsta lyxen! Haha!

Jag vet inte riktigt vilka som ska delta i år, mer än några bloggare? Vet dock inte vilka det är, haha! Säkerligen några Kissie kopior och killar som tror de är något! Menmen, det är just dem som gör hela programmet. Gör bort sig inför hela sveriges tittare! Men sen vet jag inte vad det är för folk som ska också vara med, mer än just de här (stor)bloggarna.. Får hoppas där kommer in några vettiga människor också iallafall :)

Ska du se Big Brother?

Torsdag

Torsdag idag och fredag imorgon. Som om ni inte visste det, haha! ;D .. Får se om man drar ut imorgon med lite vänner, hoppas ju på det för det var ju ett tag sen! Och idag får man nog städa lägenheten, det behövs! Disken måste tas också! Buhu!

Och sen måste jag även göra en riktigt rolig sak, vet ni vad det skulle vara? :D .. Skriva in mig på körskolan, och verkligen ta tag i mitt körkort! Wooho! har ju hållt på i snart två år, men nu måste jag ta tummen ur röva och ta tag i det! Vill ju så gärna ha mitt körkort nu innan sommaren!

Hade även velat titta runt och leta efter en gammal bil som man kan ha som första bil.. Den ska helst vara billig att köra med och sen att den inte behöver vara så stor. Sen kvittar ju resten, och ja den ska såklart vara i gott skick! :) Men även om det skulle vara något fel på den så har jag tid att fixa den! Tur man har några bil mekaniker i familjen! Även baby är det. :)

Nu kom precis älskling hem så ska vara lite social med honom. Hörs sen ;) ♥

Gåtor.

Gåta nr 1. En man i England hävdar att han kan förutse alla fotbollsresultat innan matcherna har börjat. Han säger att han kan spå, och gissar alltid rätt. Hur klarar han det?

Gåta nr 2. En kvinna bevisar i rätten att hennes man blev dödad av hennes syster, men domaren beslutar att hon inte kan straffas för det hon har gjort. Varför?

Gåta nr 3. Personen som köper den, behöver den inte.
Personen som tillverkar den, vill inte ha den.
Personen som använder den, vet det inte.
Vad är det?

Gåta nr 4. Det gröna huset ligger på vänster sida av gatan. Det röda huset ligger på höger sida av gatan. Där ligger det också ett brunt hus och ett grått hus. Men var ligger det vita huset?

Gåta nr 5. En man och hans son råkade ut för en bilolycka.
Båda blev svårt skadade och sonen skickades till operation.
Kirurgen får se den skadade pojken på operationsbordet och utbrister:
..."Jag kan inte opererera pojken, det är min son".
Hur går detta ihop?

Här har ni lite att tänka på ;)

Precis.

Precis sett Mean girls 2, den var faktiskt väldigt rolig. :) Och ja, den är sevärd! Det som var bra i denna filmen var att allting måste inte vara flickigt precis som Mean Girls, utan man kan ha sin egna stil och så.. Tyckte Anti Plastics var helgrymma ;)

Och denna låten var väldigt bra!

Mean girls.

Den populära tjejfilmen Mean girls var jätte bra enligt mig. Och nu har tvåan kommit ut.. Frågan är om den är lika bra? Är ju såklart värt ett försök :)




Trailer.

Vad tänkte H&M här egentligen?



Jag tycker inte att något utav det här är snyggt! Fast om någon annan tycker det så har jag självklart inget emot det. Vi alla tycker ju olika. (; .. Vad tycker ni?

16 februari

Hejsan svejsan, hoppas allt är bara bra med er, själv så sitter jag ensam hemma och bara tar det lugnt. Tror inte att jag ska göra något speciellt idag, mer än att göra ett litet ärende senare, samt ringa några telefonsamtal. Ska nog även ge mig ut på en prommenad senare, måste ju röra på fläsket. ;)

Min stora syster ringde och frågade mig innan om jag och Billy ville passa Julia denna helgen, men eftersom vi kanske redan har andra planer så vet jag inte riktigt om vi kunde.. Men både jag och Billy är jätte glada för Julia, hon är så himla söt och kär! Samt att hon är glad för oss också! Men eftersom älskling inte är hemma just nu så kan jag inte prata med honom om det, så får höra med honom sen.. Visst det hade varit kul att passa den lilla sötnosen, och det hade Billy också tyckt. Men vi får som sagt se vad som händer. :)


Billy och Julia, julafton 08



Billy och Julia, julafton 07

Jag och Julia, julafton 07


När Julia bara var en liiiiten bebis. ♥


Och här är en ny bild på vår lilla prinsessa. :) <3

Jahopp

Sitter i soffan och kollar på Two and a half men på datan, den serien är ju så bäst! haha! :) Följer serien också, och nu kommer nya avsnitt varje tisdag, kan inte fatta att dem har gjort 8 säsonger, eller ja snart för den 8e säsongen är inte slut än. Väldigt spännande nu också, och såklart roliga. Men detta visste ni redan om mig, att jag tycker om Two and a half men.. ;)
Iallafall.. Sitter och skriver lite i mitt block, har nämligen lagt ut lite kläder på Tradera som jag inte använder längre.. Vissa utav plaggen är helt oanvända också! Lika bra att tjäna en slant på det ju? :) Det går faktiskt bra också.. Och för att ha mer koll på det hela så skriver jag ner alla auktioner i mitt block.Har hållt på och sälja av sen December och även några en del innan dess.

Måste även beställa hem nya böcker till utbildningen jag går på nu.. Ett helt papper med olika böcker ska jag köpa!!Helt sjukt! Och inte blir det så billigt iheller för den delen! Menmen, måste göras! Har hört att Adlibris.se är en jätte bra hemsida, så tänkte gå in där nu och kika lite..

Brown

Sitter och bläddrar igenom alla mina bilder, och längtar bara till sommaren så man kan sola och bada.. Nu är man så blek och uttråkad, (för det mesta iallafall) Och inte är det så kul att se väderkanalen som visar att det ska snöa imorgon igen, och att minus graderna är tillbaka! Brrr!! Nej ush, försvinn din kalla långtråkiga vinter! Nu vill jag ha värme!




Förslag.

Jag måste verkligen ha många förslag på bra böcker! För nu har jag läst ut alla Twilight böckerna och jag vill läsa något som är i samma genre. Och jag är ingen sån person som läser, men som jag sagt tidigare så fastnade jag rejält för Twilight böckerna.. Dem är jätte bra och om du inte har läst dem, så gör det.

Får se vad som händer idag, eftersom det blåser riktigt mycket ute så vet jag inte om det blir någon prommenad idag! För igår så var det också jätte kallt och blåsigt, och när man kom hem så hade man ont i huvudet. Och det är på grund utav kylan. Så får kanske göra någon tränings aktivitet inomhus idag, haha! Kanske sitta i 90graders vinkel mot väggen några minuter? Det tar ju rätt bra i benen! ;p

<3

Den som vill dig något, kommer till dig. Den som bryr sig om dig, hör av sig till dig. Den som saknar dig, tänker på dig. Den som vill ditt bästa, ger dig råd. Den som brinner för dig, finns alltid för dig. Den som älskar dig, lämnar dig aldrig!!!

Körkort.

Antingen denna eller nästa vecka börjar jag ta tag i mitt körkort, ska fanimej ha det innan jag fyller år den 29e maj! :D .. Ska bli kul och min pappa har sagt att han ska hjälpa mig så mycket han kan, sen har jag även fått min brors alla körskoleböcker, vilket är bra.. :) .. Har ju hållt på med mitt körkort i nästan 2år men sen så blir det för lite tid över för att köra och plugga, och så vidare! Men nu ska jag inte skjuta upp det längre. :D


Jag förförra sommaren ;)

Wow

Nelly har fått hur snygga vår nyheter som helst! Bara kolla in dessa plaggen!


Klicka in här
för att se fler snygga plagg.

Dagens outfit.


Orkade inte dra på mig högklackat idag så tog mina vanliga bruna stövlar från Wedins, och en gammal finstickad tröja. Och matchade även skärpet med stövlarna.. Tycker det är skit snyggt när man matchar med något. =)

Love storys.

Tyckte det passade bra att lägga upp såna här fina Love Storys på Alla Hjärtans Dag. ♥


Beverly Hills 90210 ♥


Beverly Hills 90210 ♥

The Oc ♥

Alla ♥ dag!

Glad alla hjärtans dag :)
Idag var man ju ledig så man fick lov att sova länge.. ;) haha! Igår kväll när jag gjorde min diet middag så efter jag hade skärt upp gurka skulle jag gå till kylen och precis då tappade jag kniven (och låt mig säga, det är ingen lätt och tunn kniv, utan den är tung och väldigt vass) Och den landade på min lilltå, men som tur var så var det inte själva spetsen som träffade, utan skaftet.. Och nu är jag helt illröd på lilltån! Och det gjorde riktigt ont ska ni veta.. Tog långt tid innan det slutade göra ont också!

Som vanligt så kan inte min mobil få så bra bilder, fast att det är en 8 megapixel.Men här får ni en bild från min stackars lilla lilla tå.

 

Vänner för livet.

En vän står vid din sida oavsett vad. En vän släpper aldrig taget om dig vad än du gör. En vän hjälper en att förstå. En vän gör allt för att du ska vara lycklig. En riktig vän vänder dig aldrig ryggen. En riktig vän svälter sin stolthet för sin vän. En riktig vän känner empati, man delar alla känslor med varandra. En riktig vän finns alltid där och lyssnar på allt man vill säga.


Det är väl så en äkta vänskap ska vara? Eller har jag fel?




Dagens outfit.



Svart jacka - Vero Moda
Halsduk - H&M
Slapp långärmad tröja (kort modell) - Gina Tricot
Vitt långt linne - Marwin
Svarta leggins - Gina Tricot
Skärp - Cubus
Stövletter - Din Sko

Later

Nu drar jag ut, hörs senare! Lägger upp dagens outfit sen också :)

Good news.

Det är så skönt att vakna en morgon och kolla sina mail och just ett utav dem lyser upp extra mycket och man glömmer allt annat för just den stunden! Klickar in på mailet och läser och leendet blir bara bredare och bredare. Visst är det skönt med såna morgnar? :D



Nu ska jag rengöra ansiktet och göra fixa till mig.

Söta Sadie.



Bilderna säger allt. ♥

Lite nya ritningar.





Blev rätt nöjd med den första bilden, men denna längst ner blev jag
inte jätte nöjd med.. Men tyckte den var cool endå.

Walk

Då har man precis varit ute och gått en rätt så lång prommenad, gick inom affären på vägen hem då jag skulle köpa bland annat ägg, till min "diet" mat, haha! :D

Ska nämligen prova på min egna lilla diet och se om den funkar.. Får ge det en vecka iallfall! Samt att man rör på sig så mycket som möjligt.

Alla snackar även om Zumba, och jag som älskar att dansa så kanske det vore något att prova? Dock är det så himla dyrt.. Tråkigt nog.. Får kanske börja med att dansa vanligt här hemma? haha!

Tipsar er!

Så typiskt! Igår kväll kom där upp ett sådant reklam inlägg om att gå in på karamba.com och få 50kr gratis att spela för.. Så jag testade, även om man vet att såna sidor bara lockar en att spela och sen kan man inte sluta, och det slutar då med att man sätter in pengar.. Men iallafall, jag började spela ett sådant casino spel.. Och det gick jätte bra, sen lite mindre bra, sen jätte bra igen.. Och POFF så hade jag över 300kr! Jag satt och jubblade i soffan, älskling som satt brevid mig ville nog klubba mig eller något, haha! nä men han tyckte det var kul! Så jag fortsatte och fortsatte, sen värsta oturen, förlorade allt. :( Damn damn damn!

Men kan även tipsa er att gå in på den spelsajten, registrera dig och få dina 50kr.. Och om jag hade varit dig så hade jag gått in på Monaco Glamour spelet, det spelet ligger på Mest Populärt! Man har ju ingenting att förlora ju om man går in och spelar. ;) ;) www.karamba.com

SNYGG!

Åh, vad denna klänningen var snygg! Och såklart var den utsåld =/ Vet heller inte priset på den pga det.. Men fin var den iallafall! :)

Jag hade fel!!

F'n f*n f'n, snön har börjat täcka den gröna gräsmattan. :( Dock så har flingorna blivit väldigt små och jag hoppas det slutar snart innan det blir helt täckt med snö här. DÅ blir jag sur. Menmen, sånt är det.

Just nu sitter jag i soffan och Sadie ligger brevid mig och sover. Älsklingen är i affären men kommer nog alldeles strax! Han ringde precis och frågade vad för middag vi ska ha idag, kom fram till att vi var sugna på helt olika saker. Så det fick bli två olika middagar.. Kanske inte kan kalla det jag ska äta för middag, men är sjuk sugen på det.. Det vill säga, mörkt bröd med stekt ägg, lite majonnäs och gurkskivor på. Mums så gott! :D

Förresten, nu har jag nästan läst ut den fjärde Twilight boken, har nog 1-2 kapitel kvar och det är VÄLDIGT spännande! Men vill endå inte läsa ut den, för då har jag inget att läsa sen.. Får kanske börja om från början? haha!

Vet ni några bra böcker som är väääldigt bra och spännande? För jag har jätte svårt att fastna för en bok.

Tjohej!

Nu har det äntligen slutat snöa, men jag är faktiskt inte sur över det, vet ni varför? - jo för att det tinade upp direkt när det rörde vid marken! Så det var ju skönt! Fast tyvärr så har inte hela Sverige haft den turen! Hela Stockholm är ju snötäckt. Stackarna, mohaha! Nä nu var jag lite taskig!

Då var det fredag igen, skönt att veckorna går så snabbt! Tänka sig att februari månad är snart slut.. Och nu på måndag är det Alla hjärtans dag! Är jag den enda som inte har gjort några planer än? Jag och älskling har inte ens pratat om det, får väl ta och göra det..

Men de flesta killar håller inte det datumet på minnet, precis som min Billy. Första året av vårt förhållande kom han ihåg det och köpte blommor till mig, sen andra håret glömde han bort det.. Men han gottgjorde det sen och gav mig ett jätte fint kort med en söt text. Och det tredje året blev ännu bättre då han stack iväg och kom hem sen med Kinamat och gav mig smycke. :) Så himla sött och jag blev jätte glad! Och nu är det fjärde året vi har Alla hjärtans dag tillsammans, så nu återstår det att se vad som hända skall.

Jag vet inte vad dem flesta tjejerna vill ha från sin pojkvän/sambo/man på Alla hjärtans dag, men för mig räcker det med ett kort och en blomma, och självklart att de kommer ihåg det utan att påminna dem. Sen om det blir mer än ett kort och blommor, som till exempel middag ute på en fin restaurang eller en mysig prommenad med fika hade varit väldigt uppskattat. Det är ju endå en gång om året och då kan man ju även visa sina känslor fullt ut för den man håller kär.

Men som sagt, ett kort och blommor räcker för mig, men om det blir mer än så är det ju roligt. :)

NOOOOOOOOO!!



Snöar som f*n =(



När jag såg hur Sadie reagerade när hon såg snön, så tänkte jag - kanske har hon inte sett snön innan?

Även smycken behöver piffas upp ibland.







Jag använder mig utav Albrekts silverdip och även deras putsduk. Funkar jätte bra!
Hatar när smyckena blir helt gula och äckliga, men nu är dem fina och silvriga!

Som ni ser har jag mest silver smycken, tycker det är snyggast! Och jag älskar stora ringar. Har även samlat på mig lite Chanel smycken, en navelpiercing, ett halsband och ett par öronhänge. Dem är skitsnygga men använder det knappt.. Konstigt!

Ritat.






Bilderna är tagna med min mobiltelefon så det är inte super bra kvalité.

Blev liiite nöjdare idag med ritningen.. Vill dock öva mer på ögon, inte alls lätt!

Dagens outfit.



Rosa tunika - Gina tricot
Vitt långt linne - Marwin
Halsduk - h&m (har den ofta, för den är SÅ mysig)
Svarta leggins - Gina Tricot

10 februari

Åh, vilken seg morgon det har varit! Och sen att jag har lite huvudvärk, varför har jag såna spänningar i huvudet varje dag? Jag har aldrig haft det innan! Förstår det inte, är det vädret? Eller är det att jag somnar sent på nätterna? Håller ju på att försöka lägga mig i tid men det är lite svårt ibland, speciellt om man läser en bok och kan inte sluta läsa, haha! Får skärpa mig lite på den fronten!

Grått och trist väder idag, så får se om det blir någon långprommenad idag eller inte. Och sen beror det också på om huvudvärken försvinner, blir ju typ bara värre om man går ut i det kalla vädret och spänner sig, och med spänner sig menar jag ögonen.. Att det kan vara sånt konstigt starkt ljus ute som gör det bara värre.

Hade tänkt ta en Ipren nu och sen rita litegrann.. :)

Ritat. - tidinställt inlägg





Jag blev inte jätte nöjd precis, men övning ger färdighet. :)

Rött läppstift.

Här provade jag på att ha rött läppstift, men ni ska veta att jag aldrig har läppstift annars.



Ser nästan rosa ut, men det är antagligen för ljuset. (gammal bild)

Old.


Från vänster, en bild från 2006. Dem andra två är från vår/sommaren 2007.



Längst upp från vänster. Jag och Mathias sommaren 07. Tobbe&jag hösten 07. Nyårsafton bild på mig 08.
Mini, jag & tobbe midsommarafton 07. Tobbe&jag våren 07. André&jag nyårsafton 08.


Från vänster. Jasmine, Isabell, jag&älskling. Jag spelar gitarr hemma hos Erik. På semester med älskling. Sitter på tåget med älskling.

Home.

Då var man hem kommen igen efter ett litet besök hos mina föräldrar. Även min storebror och hans sambo var där så det blev en hel del prat! Så nu värker huvudet litegrann, haha! :D

Nu står älskling i köket och ska göra middag, idag blir det pytt i panna med ägg. Jag måste ha ägg till annars är det inte lika gott faktiskt. Sen så ska jag även bjuda hem mina föräldrar till oss på middag en dag snart. Vet faktiskt vad jag ska göra för middag men har inte sagt det till dem för det ska bli en liten överraskning, hehe. Kommer nog bli kul.

Har även hört att filmen Eat Pray Love med filmstjärnan Julia Roberts och vår svenska skådespelerska Tuva Novotny ska vara jätte bra. Har faktiskt missat den filmen så får nog ta och se den. :) Båda två är ju bra skådespelerskor.

Dagens outfit.



Jacka - Vero Moda
Finstickad Tunika - h&m
Halsduk - h&m
Leggins - h&m
Stövlar - Sko Rönne

Kanske kan visa en tydligare bild på tunikan sen.

Nice



Friis & Company gör så satans snygga väskor.

9 februari

Hej boggen! Idag har vi relativt fint väder, nästan hel blå himmel och solen är framme. :) Så idag blir det nog en lång prommenad med älskling. Men det får bli lite senare, för älskling är hos doktorn just nu. Han fick en massa röda små prickar igår som var lite små fylliga men har ingen aning om vad det är. Så det är lika bra att kolla upp det. Får hoppas att det inte är något allvarligt, men det tror jag knappast att det är!

Haha!

Såg precis att jag och älskling har samma underkläder, fast hans är boxer och mina är vanliga hipster trosor. Förut så blev det alltid att vi bestämde oss för att ha dem på samtidigt, men denna gången visste jag inte att älskling hade dem boxerna på sig. Haha.. Ja, lite kul är det..



Jag att tror ni ser dem till höger är mina, då jag har nagellack, haha! ;)

Nyduschad.

Har precis duschat och smörjt in mig med Nivea lotion . :) Har på mig en av mina svarta nattlinnen, som jag sagt innan, har MÅNGA nattlinnen.

Duktig.

Nu har jag varit väldigt duktig här hemma, har nämligen dammsugat och vattnat växterna, och på tal om växterna. Jag förstår inte hur känsliga dem är, jag har alla mina gröna växter på fönsterkarmarna men dem får sån konstig ful färg på bladen och blir helt hårda. Tåler ingen av dem kyla? För det blir ju lite drag i fönstren eftersom det är så kallt och blåsigt nu på vintern. Funderar på att köpa plastblommor istället, haha!

Tog en liten pause nu för jag skulla fylla i ett papper från skolan, en liten läxa kan man kalla det. Och sen också för att jag har lite huvudvärk, känner av det lite då och då. Men ska snart fortsätta med städningen, blir nog bara att damma sen får det vara nog för idag, höhö! Och senare ikväll ska jag hoppa in i duschen!


Jag just nu.

Gudrun nr 2

Älskling sa att den stormen som var igår natt var nästan lika stark som Gudrun för några år sen! Det var helt sjukt hur mycket det blåste. Grannens soptunnor rasade en efter en och allt innehåll flög ut mot vår uteplats. Dock bara dem lätta sakerna, som typ 1miljon aluminium burkar och sådant. Trevligt! Eller inte! Hela tiden kom det såna stora brak ljud och man var nästan rädd för att kolla vad det var, och fönsterna knarrade och jag trodde fan att dem skulle spricka! Helt galet! Älskling hade jätte svårt att sova då alla dessa burkar slog mot vår dörr, så han fick till slut göra egna hemmagjorda öronpluggar haha! Till slut somnade han.. Och jag fortsatte och läsa Twilight boken och efter ett tag var det dags för mig att släcka lampan och glida ner till kudden för att somna.. Hade också lite problem men somnade endå till slut.

Men det blev inte alls många timmar sömn, så jag har fått sova lite nu under förmiddagen. Annars hade jag nog aldrig kunnat sitta vaken hela dagen, haha! Kanske hade bara svimmat av eller något, så trött var jag alltså!

Nä nu ska jag göra lite frukost till mig själv, mörkt bröd med philadephia och ett glas obo'y! =)

Twilight

Som ni flesta vet så läser jag den fjärde Twilight boken, alltså Breaking Dawn. Och varje kväll när jag ska gå och lägga mig så läser jag några kapitel, beror på hur trött jag är.. Men igår var det såå retligt! Jag hade läst 1-2 kapitel och blev jätte trött så jag kunde knappt hålla ögonen öppna, men sen sista meningen i kapitlet jag läste slutade så jäkla spännande! Så jag ville bara fortsätta läsa, men jag var så trött så nu ikväll ska jag äntligen fortsätta! :)



För er som inte ser det så tydligt, så står det "Det är över. Vi är dödsdömda."

Spännande eller vad?!

Systemunderhåll.

Tydligen ska dem göra systemunderhåll inatt på min blogg, och det beräknas ta en timme. Som tur är så skriver jag aldrig så sent på nätterna.. Men är det fler som fått det meddelandet?

Menmen, det som måste göras måste ju göras!

För att få en fin och naturlig look.

För det första, använd inte foundation som en brunkräm. Utan välj en foundation som passar bäst in i din hudton. Foundationen är till för att få en fin och jämn hy. Samt att det täcker litegrann och får ansiktet att se fräshare ut. När foundationen har torkat in ordentligt, så borsta över lite lös puder så det sitter bättre, samt om foundationen är väldigt blank av sig, så kan man använda sig utav löspudret som mattar till det.

Och sen om man tycker man blir lite för blek, så kan man alltid borsta på lite brunpuder på kinder, panna, näsa och haka. Men ta bara litegrann så det ser naturligare ut.

Om man nu vill vara blek och naturlig som man oftast är på vintern, så kan man ta lite roug. Och man kan då välja en ljus rosa färg, röd, eller brun m.m. Själv tycker jag det är finast att ha rosa rouge på vintern, det lyser upp en del och får det se sött och fint ut. :)

Nu till det sista, mascaran. Finns ju en del färger man kan välja på där med, men den vanligaste och finaste är svart tycker jag. Så pensla lätt på lite mascara.

Och nu har du en fin och naturlig look. :D


Köpt.

Den där foundationen jag tänkte köpa från Maybelline, men eftersom den var slut i affären här om dagen, så stack jag inom Kicks idag och den var slut där med!! Åh, blir så sur! Hur kan det vara möjligt liksom? haha! Så jag fick köpa en annan foundation! Denna är ju också väldigt bra så jag blev endå nöjd med mitt köp.



MaxFactor Lasting Performance 106 Natural Beige. 150:-

Dagens outfit.


Jacka - Vero Moda
Halsduk - H&M
Kortärmad skjorta - H&M
Beiga leggins - Vero Moda
Stövletter - Din Sko
Väska - Lady Carlo (fått)

Hej alla glada!

Snart ska jag ge mig iväg till utbildningen som börjar nu kl 2. Det är sån registrering man går till, så vet inte exakt hur länge det varar.. Får inte glömma fråga om schema så man vet när man börjar dem andra dagarna.

Det var en jätte rolig kväll igår, jag fick kontakt med några gamla klasskompisar sen 4.an 5,an och halva 6,an.. Vi flabbade en hel del och några utav dem har förändrats jätte mycket medans vissa ser exakt likadana ut, haha! Och det är mycket som har hänt så det var väldigt spännande och intressant att höra. Fick även några bilder sen förr, och vi alla vet att gamla bilder är super kul att se!

Vem vet, en dag kanske vi alla kan träffas och hitta på något? =) Det hade varit riktigt skoj!

Nej, nu måste jag klä på mig och sticka iväg, hörs senare!! ♥

Khakigrön.



Är riktigt sugen på att köpa ett par khakigröna byxor, och det som hade varit så snyggt till är ett vitt vanligt linne, jeans jacka, snygga tygskor och ett skärp. :) .. Perfekt vår outfit också ju!

Visste ni ..

Visste ni att jag älskar att bowla och spela biljard? =)

Carros inne och ute lista.

Ute lista.

* Detta tråkiga vinter väder!

* Banta med barnmat!

* Folk som överdriver när de tuperar sitt hår!

* Godis (farligt beroende)

* Brun utan sol fläckar! (Smörj alltid in dina armbågar och knän med en vanlig kroppslotion, och var noga när du smörjer in dig. Och för att undvika bruna handflator använd dig utav gummi handskar!)

* Att härma andra så det blir fullt upp med kopior över allt!

* Att vissa så kallade vänner aldrig hör av sig längre!

* Folk som måste supa sig full varje helg för att ha kul, och dem tror att de lever livet genom att göra det.


Inne lista.

* Våga vara dig själv!

* Tål kritik, what doesnt kill you, makes you stronger!

* Låten Angels on the moon med Thriving Ivory!

* Twilight böckerna, så bra!

* Blogga :)

* Stora ringar, riktigt snyggt!

* Min mysiga lilla katt flicka Sadie. ♥

Alone.

Sitter här i min ensamhet och är lite sur faktiskt. Vill dock inte gå in på detaljer men hoppas att dagen blir bättre! Ännu en molnig dag idag, inte så himla kul. Men jag ska inte klaga för jag ska nog inte ens gå ut idag. Stannar inomhus och bäddar in mig i täcket jag har här i soffan.

Imorgon börjar min steg 2 utbildning vilket kommer bli rätt så kul, hoppas jag iallafall. Det sköna är att jag börjar klockan 2 så man slipper gå upp så himla tidigt. För vi alla vet att jag inte är någon morgon människa.

Nä nu ska jag försöka lyssna på lite låtar som får mig glad(are) än vad jag är nu. Hörs när jag är på lite bättre humör. Det är just vid såna här tillfällen man behöver sina vänner som allra mest.

Coolt.

Jag ska ju spara mitt hår så det blir långt! Och sen vill jag även göra många ljusa slingor i håret. Så det blir riktigt fint och fräsht.
Men om man nu är osäker på vad man passar i och vill se på skoj hur det kan se ut. På denna hemsidan kan du testa olika hårfärger och olika frisyrer. Riktigt coolt faktiskt. Klicka in här.


Bara kolla in hur snygg jag blev i långt mörktblont hår. :D

Old.



Fan vad tiden går fort ... Känns fortfarande som om det var igår man satt och tog flummiga bilder med sin datacam. ;)

Otur!

På vägen hem från min mans mamma, körde vi inom affären för att köpa lite ingredienser till middagen, och kom också på att jag skulle köpa en ny foundation, eftersom min är slut. En foundation som jag var riktigt nöjd med från Maybelline slutade tillverkas och sen dess har det varit rätt svårt för mig att köpa en som jag blir nöjd med.. Ett tag var det True Match och sen har det även varit lite annat, och dem har väl funkat till en viss del men nu är jag trött på dem. Och en annan foundation från Maybelline som också är rätt så bra är denna
Och det jag ville komma fram till var att jag hade tänkt köpa denna foundation men den var såklart slut.

Såg även en riktigt snyggt nagellack från Maybelline, riktigt rosa och snygg!


Får köpa ny foundation imorgon eller något, hade nog även velat skaffa mig en ny mascara.
Har ni något bra tips på en mascara med en tjock borste som verkligen fyller fransarna?

Hemma.

Nu är jag och baby hemma igen. Vi har varit på kalas hos min Svärmor =) .. Det var egentligen inte meningen att vi skulle stanna där så länge men blir lätt så när man babblar på! Det var iallafall jätte trevligt, och jag vet inte hur men det spårade ur helt och till slut hade vi lite vattenkrig, hahah! Och min Svärmor ville inte ge sig heller. Sådan envis tant, haha! Men jag älskar henne ändå ♥

Nu ska vi snart äta middag, blir en sen middag på grund utav det långa besöket. Men det blir en god middag, som man kanske har ätit en del nu på sistonde. Men jag klagar inte för det är så gott! Samt att vi köpte lite godis till oss själva så det blir en myskväll (igen) ;)

Ny design.

Helluu! Vad tycker ni om min nya design? :D .. Det tog sån tid för att jag inte har photoshop på denna data, och fick göra allt på Microsoft PowerPoint 2010. Så det var lite klurigare då, haha! Bilderna är helt oredigerade för dem blev endå så bra med systemkameran, sen valt en bakgrundsbild, samt ändrat lite med text stil och så.

Jag är rätt nöjd iaf. :)

Gamla


Nya



Rösten, texten, ALLT i denna låten är helt fantastisk! Love ♥

Sneak peak.

Här får ni en liten sneak peak på den nya designen =)

Fredag.

Hej bloggen! Då var det fredag idag och vad händer? Inte den blekaste aning! Håller faktiskt på med min nya blogg design! =) .. Ska försöka bli klar med den idag, men det tar ju sååååån tid!
Ibland känner man för att bara ha en stor bild på typ sitt ansikte och inget annat.. Sen andra stunden vill man ha en helfigurs bild, och det tredje alternativet är att man har många olika bilder.. Och jag har haft alla tre. ;p Jag är ju en sådan människa som tröttnar lätt eller man kan också säga att jag tycker om att förnya saker och ting. Dels för att det är kul och spännande för att sen se hur allt ser ut.

Igår natt när jag och älskling gick och lade oss så kom jag och tänka på den fjärde Twilight boken som jag inte har läst ut ännu.. Det dumma av mig var att jag bara slutade läsa efter jag hade läst mer än halva boken och mitt i ett kapitel, YEY! haha.. Ni kan ju förstå när jag började läsa igår att jag inte fattade någonting. Så fick bläddra tillbaka några sidor och läsa tills kapitlet tog slut. Men nu ska jag inte ta fler uppehåll utan läsa varje kväll!
Det dåliga i boken tycker jag, är att man får läsa Jakobs delar hur han tänker och allt sådant. Sen kommer man tillbaka till Bella igen och de andra.. Hoppas ni förstår vad jag menar.. Dem kapitlen om Jakob är boooring!

Och inte bara det, där är så många namn att hålla reda på nu, så man får lätt bläddra tillbaka och läsa lite och sen fortsätta där man var för att fatta vissa saker.. Eller så är det bara så för mig? haha! Jag läser ju faktiskt inte så ofta, föredrar filmer! Men Twilight böckerna är bra och dem tre första läste jag ut rätt snabbt, men nu den fjärde boken blev det lite segare med.

HAHA, och påtal om Twilight. Jag drömde om den nya filmen Breaking Dawn, och blev så besviken! Det var typ att Jakob fick något annat speciellt ansikte och det handlade typ bara om han och sin flock. Och han fick även ha en sån där mask på sig så fort han gjorde något för att ingen skulle veta vem han var, haha! Och inte bara nog med det, han kysste en annan kille och ja, en massa annat! Hahaha.. Vilka konstiga drömmar man kan ha va?

Haha, googlare efter Jakob Black kiss a dude, och fick bl a upp denna bild! SÅ FULT :D

Det ska ju vara Bella och Edward <3 TEAM EDWARD! Fast det där med Team Jekob eller Team Edward behövs ju inte nämnas mer då Bella har gjort sitt val :D hihi!

Clothes.



Slitna snygga baggy jeans. Vit trekvartströja. Korallfärgade bellerina skor. Korallfärgat hårspänne. Silver öronhänge.

SÅ snyggt till sommaren!

En snygg sminkning.

Här visar jag er steg för steg en sminkning som kan framhäva ögonfärgen en hel del.


Max Factor - Löspuder
Loco Base Repair - Super bra mot torr hud och läppar
Max Factor - Foundation
Maybelline - Mascara, en tjockare och en smal borste.
Rouge - H&M
Isa Dora - Eyeliner (svart)
Silver/ljusblå ögonskugga - H&M
Sminksvamp
Stor tjock smink borste.
Ögonfrans böjare.

BAS. Foundation och löspuder.

Pensla på ögonskugga på ögonlocket, lite under ögat och en rätt stor klick vid ögonvrån.
Det lyser upp jätte mycket då.

Jag värmer ögonfrans böjaren med hårfönen så den blir lite varm, den böjer väldigt bra då!
Sen kletar jag på mascaran, tar extra månge gånger så dem bli riktigt fyllda. En sak man kan också göra för att få lite extra större ögon är om man tar lite eyeliner längst ut på ögat och drar ett litet böjt streck. Man får även lite mer fylligare ögon på något sett med det. Jag som har så stora ögon behöver egentligen inte göra det strecket men testade litegrann.


KLART! Dock fick jag knappt dem bra'a detaljerna med den dumma blixten :(

Vår bild.

Jag och älskling tog denna bilden någon vecka efter vi blev ihop. Tyckte den blev så fin och redigerade den lite så det blev riktigt svart bakgrund. Glömde dock att vattenmärka bilden så den läckte ut snabbt på google och man hittade den sen nästan över allt. Fanns inget jag kunde göra.. Men nu vet ni iaf vems bilden är.



Gamla outfits bilder.

Eftersom jag är så glad att jag har ALLA mina bilder igen så tänkte jag visa några gamla outfits och så. Enjoy!









Fler outfits finns i Dagens Outfit's kategorin. =)

SKÖNT!

Min data krashade för några veckor sedan och nu för ett tag sedan så fick jag en ny. Och jag har klarat mig en lång tid utan ALLA mina bilder på min gamla data, TILLS NU! Nu vill jag ha dem, jag MÅSTE ha dem.. Hela mitt liv, nä kanske inte hela mitt liv. Men hur många grejer som helst låg på min gamla hårddisk, så jag bad snällt om han kunde fixa det.. Så nu har han hållt på och byggt ihop en annan äldre data som vi fick låna av Billys mamma när min data krasha. För att hårddisken ville inte funka på denna, äsh det var något tokigt iaf. Så han fick helt enkelt fixa den andra datan till räckligt mycket för att kunna ta alla bilder in i ett minneskort som vi sen för över på min data.

YEY!! :D Äntligen!! Så nu har jag mina kära bilder igen! Och då kan jag lägga upp fler bilder på bloggen också! Bra va? :D ... Nä nu ska jag se film, så vi kanske hörs sen.

Vet ni vad jag stör mig på ibland?

Ibland stör jag mig riktigt mycket på vissa komediserier som har lagt in skratt från en publik i bakgrunden! Dem skrattar för det minsta lilla och det är sjuuukt störigt! Och det fula är också att det låter nästan likadant varannan gång typ och sen att det typ bara slutar skratta SÅDÄR, bara liksom helt jämt avslut.

Varför har dem gjort så egentligen?  Precis som om folk inte vet vad som är kul? Det är ju upp till var och en, men när jag ser vissa saker som jag inte tycker är HAHA kul så kommer ett gigantiskt skratt i bakgrunden. Och då stör man sig lite för då hör man inte människorna prata typ..

Menmen, sluttjatat för mig. Här får ni lite Bloopers från Two and a half men ;)

Ny bloggdesign?

Funderar på att göra en ny bloggdesign! Hade velat ha en lite mer värmare färg än svart, typ som jag hade innan. Ljusbrun/beige eller något. Och sen tycker jag det är kul också! ;] .. Det dåliga är väl att jag har inga nya  helkroppsbilder, tror jag iallafall. Får kolla efter annars får jag ge mig ut och be älskling fota mig, höhö!

En annan sak jag vill göra är att färga mitt hår, och ja jag har skrivit det innan att jag skulle boka tid men har fortfarande inte fått tummen ur .... för att göra det. ;) Får göra det imorgon! PÅMINN MIG? haha! Och jag är SÅ shoppingsugen så det inte är sant! Får se om man åker iväg en sväng imorgon och tittar lite och kanske lyckligtvis köper hem något! :D Thihi!

Känns precis som om jag har bränt mig lite i munnen efter soppan jag och älskling åt precis.. Blöö! Inte för maten då utan för att det är så jäkla varmt.

Måla naglar. Steg för steg.


Speciell olja som man kletar på runt nageln (Nevo). Nagel borttagning (Gunry). Nagellack rosa och en genomskinlig (Depend) Två filar, en grov och en slätare. Pads och topz. Nagelklippare, sån som man tar bort smuts under nageln med och en annan sak som jag också glömt bort vad det heter, men det är en sådan som man skär av torra skinnbitar och så.


Ni ser ju hur hemska mina naglar ser ut, haha!! Börjar med att ta bort nagellacket.

Klipper naglarna (ska försöka låta dem växa denna gång)

Filar till naglarna och använder dem andra två sakerna som finns på bild (Fortfarande inte kommit på vad dem heter) Haha.. Sorry!

Efter jag har filat till och fixat naglarna, kletar jag på Nevo oljan runt om naglarna, och sen till slut målar jag med det rosa nagellacket två gånger, och efter det tar jag det genomskinliga nagellacket en gång.

KLAR! Detta kanske inte var så roligt att läsa, men nu vet ni hur jag gör när jag målar mina naglar. :)

2 februari

Hejsan hoppsan! Hoppas allt är bra med er, själv så är jag lite trött. Fick gå upp lite tidigare för att jag skulle fixa ett ärende i skolan. Ska även göra lite fler små ärende sen men tar det sen när älskling kommer hem, så kan vi gå dit tsm. Inte roligt att gå sjlälv, hehe.

Förstår inte varför solen aldrig tittar fram längre!! Alltid så jäkla grått och trist ute varje dag man vaknar. Börjar bli eller rättare sagt jag ÄR väldigt less på vintern nu. Vill ha vår!

Här är lite vår/sommar bilder på mig. =) Både nya och gamla bilder.







Ja, det var lite bilder.. Nu måst jag gå och fixa lite ärende, hörs sen ♥

Sadie saga.









Februari.

1 februari idag, sköööönt! Och om exakt 6dagar börjar min utbildning. :) Butiksbiträdesutbildningen steg 2. Gick ju som sagt Steg 1 i somras! Och det var rätt så kul så jag tänkte fortsätta nu med Steg 2.. Och eftersom det blir tidiga morgnar då så måste jag börja lägga mig tidigare än vad jag gör nu. Har typ vänt på dygnet helt.. Och det är inte alls lätt att vända tillbaka det. Blööö! Men man får försöka!

Får ser om det blir någon träning idag med min nya vibrationsmaskin. Pga att jag vänt på dygnet så blir hela kroppen seg, typ lite huvudvärk varje dag som verkar inte försvinna.. Trött ena stunden och pigga andra. Och så vidare.. Hatar sånt här, man vet ju inte om det är någon förkylning eller om det är pga av att jag inte sover dem timmarna på dygnet som man ska.

Sen åt andra sidan kan man ju gå ut på en prommenad, men det är så himla tråkigt väder och det börjar bli mörkt. Jag föredrar att gå på lång promenader när det är ljust ute så man kan se något, hehe. Men ja, får se vad jag gör!



Doctor.

Sådär ja, då ska man till doktorn den 10e mars, för att prata om en sak ;) ;) Säger inte ut det för det är TOP SECRET! .. Får verkligen hoppas på det bästa, vill ju verkligen göra det!

 
RSS 2.0