Snart

Snart drar man iväg till jobb, börjar kl 14 idag. Och imorgon skulle jag troligtvis också jobba. Så det är bra! ;)
Igår kväll vid 22 tiden så blev jag sugen på att spela lite Jack Vegas på Top Spin i Ängelholm, så vi drog dit och jag satsade 20kr och vann 266kr. Yey! Haha! Billy säger alltid att jag har sån jäkla tur! ;D .. Och ja, ibland har jag faktiskt det. En gång stoppade jag i en krona och vann 100kr! Men jag har ju vunnit fler gånger än det. Dock inga gigantiska summor, det har varit max 500kr. Men det är pengar det också! :D

Nä nu ska jag ta mig något att dricka, fixa till mig och göra mig redo för jobb! PUSS!

Skulle.

Skulle egentligen ta ut min P-stav igår, men det blev inte så. Jag ringde först och pratade med henne som skulle göra det, och hon sa att jag har haft den i ungefär 3månader och att det tar den tiden och kan även ta lite längre tid innan kroppen vänjer sig och så vid den. Och eftersom något annat preventivskydd kan jag inte ha, förutom Spiral och den vägrar jag ha, haha! Så P-stav är den "snällaste" av dem alla. Och sen vill jag inte gå runt oskyddad iheller för det är inte så bra. Så jag biter ihop ett tag till och hoppas att det blir bättre snart. Annars så får jag ringa tillbaka sa hon jag pratade med.

Det är ju tyvärr så att vissa är känsligare än andra, och tyvärr är jag en av de känsliga tydligen, haha! När det gäller den fronten!

Idag har det varit ett långpass, från 11:45 till 20:45. Så är rätt så slut nu. Blev även tillfrågad om jag ville jobba imorgon från 11-16 som jag sa ja till.  Och en arbetskollega frågade om jag ville byta tid med henne så jag jobbar på lördag och sen får hon ta en annan tid från mitt schema. Och på söndag ska jag också jobba, så som det ser ut nu så är jag troligtvis ledig på fredag, annars har jag jobbat en hel vecka! Haha, vilket betyder moneymoneymoney! :D hahah.. Göttans!

Man börjar känna av lite på vädret nu att det leder mot höst, dagarna är inte lika fina så länge, utan mest mulet, regn och blåsigt samt att det blir mörkare tidigare dag för dag. Själv tycker jag det är skönt för jag tycker hösten är jätte fin, och då kan man äntligen ha på sig sina jeans (som man knappt kan ha nu för det är så konstigt kvavt i luften) stövlar, skinnjackan, bootsen, ja allt det dära!

Men ja, nu orkar jag inte skriva mer men det blev ju några rader iallafall! höhö! POSS!



Senaste inköpet, ett vitt fint vitrinskåp ersatte vår gamla expedit hylla. Såååå fint! :)

Yey

Då har jag precis reserverat platser på bion imorgon kväll för att se den nya Harry Potter filmen. Äntligen ska jag se den, älskling är ju inget Harry Potter fan men han följer ju med för min skull :) Vilket han har gjort tidigare också då vi sett HP filmerna. Min lilla gobbe ♥ haha!

Har även dammsugit här hemma och plockat undan lite skit, och nu tar jag det lugnt igen. Nä nu kom älskling hem från jobb, så vi hörs senare! POSS.

Sista Harry Potter filmen

Som ni kanske vet så älskar jag Harry Potter filmerna. Jag såg den första Harry Potter filmen när både den och tvåan hade släppts men annars har jag sett alla på Bio. Så det är en liten tradition! haha! ... Så jäkla spännande att se hur allt slutar nu! Jag har läst boken, men frågan är om det slutar likadant? Men ni som har sett den får INTE avslöja något, för jag ska nämligen se filmen nu till helgen troligtvis.

Tycker ni om Harry Potter?

NU

Såhär på kvällskvisten eller snarare mitt i natten så kom jag äntligen på vad jag skulle skriva på mitt förra inlägg. Haha! Så är det, börjar bli gammal ju!

Men iallafall, det jag har tänkt mycket på sistonde är vintern, saknar den rejält mycket. Har blivit så trött på sommaren, antingen så är det äckligt kvavt eller så är det kallt. Finns liksom inget lagom sommar väder, men det är ju för att vårat klimat har ändrats rejält. Saknar iallafall vintern, vita snön som lyser upp, alla belysningar, tända ljus över allt, baka pepparkakor och lussekatter, kolla på lucia, lyssna på skön jul musik, packa in paket, ja allt! Och ja jag nämnde jul också, men det är för att vinter för mig är i november och december, och då är det ju vid juletid. Självklart är det vinter i januari och februari också, och då kan man även ha det mysigt, många åker på skidsemester och så. Själv har jag aldrig åkt men kanske dags att prova det också? haha!

Det jag vill ha sagt är att jag längtar efter vintern/julen. :)

Men innan man säger för mycket så kanske man ska njuta av sommaren som är kvar. Om det blir väder till det så får man ju ta och grilla och bada på stranden, äta mjukglass eller ta en fika på uteserveringen. Och sådant!

Vad gör ni själva på sommaren? Och längtar ni också till vintern?



Som ni kommer ihåg, så t om gifte jag mig på vintern. :)

Damn

Shit, vad tiden går fort! Det har gått två veckor sen jag skrev här sist, gaaaalet! Menmen, har haft mycket att göra. Många jobbpass och så.

Jag visste vad jag skulle skriva innan men nu står det helt stilla i huvudet.. Men ja, har storstädat hela dagen och vill visa er min fina sminkhylla. :) Vågade dock inte ta några före bilder för hur det såg ut innan jag städade, haha!







Här förvarar jag all mitt smink, lite hud produkter samt smycken.

Hyllan, spegeln och dem tre förvaringsbyxorna är köpta på IKEA.

Graviditetstest

Har mått konstigt ett tag nu och kände av samma symtomer som jag hade när jag har varit gravid, typ illamående, slö, trött, och lite halsbränna på kvällarna. Jag satt ju in en P-stav i slutet av april så det ska ju nästan vara helt omöjligt att bli gravid då.. Men iallafall, jag tänkte ta ett test för att vara på den säkra sidan. Men den visade negativt. Så ja, jag vet inte vad det är.. Kanske någon förkylning på G eller något. Häromnatten vaknade jag 3 på natten och hade jätte ont i bihålorna, samt att jag kräktes lite. Så jäkla obehagligt, kan inte ens komma ihåg sist jag kräktes. Var även hos doktorn igår och allt var bra och visade ingen infektion eller något.

Har lite problem med datan just nu, den bara stänger av sig helt plötsligt när jag spelade Sims 2, så jag fick sluta spela :( Så typiskt när man är så himla sugen på att spela..

Det har även åskat och blixtrat som fasiken här, och spö regnat!! Men det behövs för det är så kvavt i luften.
Längtar faktiskt till hösten. Så himla mysigt det är då. Både vår och höst är så fina årstider.


Jag menar, - hur fint är det inte på hösten?

RSS 2.0