Im alive

Jag ville bara säga att jag lever, haha! Och förlåt att jag inte uppdaterat något på såhär många dagar.. Men det är mycket som händer och jag är inte riktigt mig själv just nu, för jag mår inte bra alls och jag orkar ingenting heller. Så det är inte likt mig att jag mår såhär, för jag är ju en glad, energirik och rolig tjej men jag är helt tvärtom nu, och det känns inte alls bra.

Men jag tror faktiskt att på tisdag mår jag mycket bättre, säger dock inte varför just tisdag.. Men jag är nästan säker på att jag mår bättre då! Så håll ut :D

Om ni vill veta vad jag har gjort dessa dagar då jag inte uppdaterat, så har jag inte gjort ett endaste skit, bara legat i soffan och mått BLÄ! Både psykiskt och fysiskt! Ushushush!

Nerd

Köpte Big Brother Live i eftermiddags, och har sen dess suttit och tittat, haha! Vilken nörd jag är.. Och tiden går skitsnabbt också fast att det är lite halv segt att kolla ibland.. Men ja, sånt är det.

Sen har jag även tänkt en hel del och inte orkat skriva något i bloggen, så därför den dåliga uppdateringen, tyvärr!
Ska strax klippa älsklings hår, han ville prova på något nytt så får se hur det går. ;)

Kanske skriver mer sen, annars hörs vi imorgon! ♥

Dikt

Bläddrade bland lite bilder och hittade en dikt som jag själv skrivit.. Ah, olyckligt kär! haha!

Fredag.

Ush, haft en seg dag idag, dessa graviditetssymptom är inget kul alls.. (fan vad jag gnäller) .. Är väldigt tankspridd och så också, och det känns som om jag inte vet någonting längre, får hoppas det försvinner. För det är inte roligt att må såhär. Hur kan det komma sig att man blir mer och mer deppig nu när man är gravid än hur jag mådde innan? Rätt less på det redan faktiskt, och jag undrar om det är något med graviditeten eller med mig själv att göra. In my head? .. Ush fy och blä!

Fick iallafall en bra nyhet idag, jag fick jobbet :D Woohoo! Känns hur bra som helst, och hoppas man blir mer piggare och gladare tills man börjar! Menmen, får se hur allt går. Måste verkligen tänka över allt så att saker och ting blir bra i slutändan.

Ingen mår ju bra av att gå runt och vara tankspridd dygnet runt, må konstigt och ha obehagliga känslor i kroppen samt sover sämre för var dag som går.. Kanske gnäller mycket men det är faktiskt såhär läget är för mig.

Jag saknar..


.. min taniga kropp


.. mitt långa hår


.. tiden jag var som lyckligast för på dessa tre bilder hade jag inte de problem jag har nu :(

Idag

Dagen började med att bara slappa och sitta vid datorn. Sen så fick jag lite spratt och ville putsa fönsterna, och sen så såg jag att fönsterlistorna såg lite halvtaskiga ut så visste jag att jag hade fönsterfärg här hemma så jag målade till det litegrann så det ser fräshare ut.. Trodde det skulle gå snabbt, men icke! Hann bara med fönsterna i vardagsrummet vilket består av 4 fönster. Som många av er kanske vet så har jag målat väldigt mycket här hemma, väggar, listor, taken, och fönsterna. Men då när jag tog fönsterna, så var det bara insidan så då brydde jag inte mig om listorna mellan fönsterna eftersom det är dubbel fönster.. Blablabla, jätte roligt att läsa detta! Haha.. Men det är iallafall vad jag har gjort hela eftermiddagen!

Jag har suget att vilja göra saker, men verkligen inte orken. Blir trött nästan direkt och känner mig alltid slö. När ska det kännas bra att vara gravid?!?!?

Söta

Kolla så söta Lazee och Sadie var häromdagen när de låg i Sadies rosa säng. :)




♥ ♥

Home

Stack till körskolan idag med och klarade ett test :) .. Imorgon blir det antagligen teorilektion också! Nu har jag bara 3, 4, och 5 test kvar sen är dem klara. Skönt att det börjar närma sig nu, att man verkligen har kommit igång på RIKTIGT! :D ..

Vill säga en sak också - Graviditetssymptomer är fan inte roliga, speciellt inte nu i början! Ena stunden är jag så pigg och glad, andra stunden är jag sur och har skallebank. Och om jag inte är sur så är jag så trött så jag nästan kan stå upp och sova... Ush, hoppas det försvinner snart.. Än så länge är det inget roligt att vara gravid, mer än känslan att man har blivit det och ser fram emot bebisen.. Men dessa symptomer, USH!


Jag för 3 minuter sen..

Look-a-like

Hittade denna bild på Google när jag sökte efter något helt annat än katt, men konstigt nog fick jag bland annat upp en katt bild. Och jag trodde fanimej att det var Sadie, haha! Sjukt lika!

Bilden från Google.


Min Sadie. ♥

Ännu en bild på Sadie. ♥


Tänk på att katten från Google är vuxen, det ser man på ansiktet och så. Och lilla Sadie är bara några månader gammal. Men jag tror faktiskt att Sadie kommer likna den andra katten mer och mer med tiden.. För redan nu har Sadie börjat få mer vitare mun, och lite mer synligare gult överallt på kroppen. Samt att nosen börjar bli mer gul också. Så sött. :)

Hejsan

Hejsan svejsan, äntligen kunde man logga in på sin blogg, sällan dem har sina uppdateringar eller vad det nu är dem gör. Menmen, nu funkar det iallafall och kan ge er en liten uppdatering.

Jag känner mig lite dum faktiskt, för jag hade HELT fel om vad det var för sorts möte idag hos barnmorskan, jag trodde det var inskrivning, men det var ju bara ett hälsosamtal så det blev inga prover eller något sådant, utan bara en massa prat och gå igenom lite broschyrer. Men det var iallafall en del viktiga saker som är bra att veta och samt att jag fick svar på några frågor jag hade. Som till exempel "Vilka värktabletter får man ta när man är gravid?" har ju haft huvudvärk ibland och inte vågat ta Ipren som jag har liggandes här hemma, eftersom det står att man ska typ rådfråga en doktor eller något i den stilen.. Så jag har ju hellre avstått. Men barnmorskan sa att Panodil var iallafall ingen fara med att ta. Så får köpa hem det! ... Sen ville hon också att vi skulle köpa hem Folsyra från Apoteket, för de minskar risken för ryggmärgsbråck mot fostret, och då tar man en tablett om dagen tills man är i V 12.

Fick även veta att jag är i vecka 7. Hon sa dock inte någon dag mer än V 7, men inne på en hemsida så är jag i vecka 8 (v7+1) .. Så det kan ju stämma? Hoppas jag iallafall. Vill bara att veckorna ska gå snabbare så jag kan se h*n på ultraljudet. :)

Godnatt

Nä nu ska jag, älskling och katterna in till sängen och sova. Eller rättare sagt vi får bära in dem för båda två har deckat på älsklings ben, haha! :) .. Dem följer ju alltid med oss in annars.

Imorgon kl 11 ska vi på inskrivning hos Barnmorskemottagningen, spännande! Har hört att jag får ta en massa tester och sånt! Åh vad kul!
Så vi hörs imorgon när vi har kommit hem. Godnatt ♥


En av de första bilderna på mig och älskling. ♥

Då har man varit på trafikskolan och klarat ännu ett test, jag och älskling gick faktiskt dit. Han har ju redan körkort sen några år sen men följer med mig för sällskapets skull :)
På vägen hem gick vi inom affären och köpte färdiglagad kyckling och baguetter, så vi åt för en stund sedan. Och det var så gott, älskar kyckling!

Nu ska älskling hjälpa mig att plugga lite teori, för han tycker det är roligt att leka lärare, haha :)
Var nära på att klara två test idag, får ju bara ha 5 fel och jag hade 6 fel på det ena testet, men jag klarade iallafall det andra :)

Mommy




Ja, såna här kläder ska köpas in om några månader, kanske ;) .. För byxorna är nog viktiga eftersom det ska vara skönt sen att det inte skarver in på magen.. Men annars funkar vanliga tunikor också! Jag vill faktiskt inte ha en sån stor mage som de här skyltdockorna har, haha! Panik!! :D .. Men kommer säkerligen att få det, och om jag får det så är det ju i slutet på graviditeten sen försvinner den ;)

Köpt

Var inte alls nöjd med Make Up stores foundation, iallafall inte den som jag köpte. Så jag drog iväg och köpte den här istället.. Den är riktigt bra faktiskt, har velat köpa den innan men just den färgen är så populär så den har varit slutsåld varje gång jag har velat köpa den! Men ja, nu har jag den iallafall =)

Utväxt


Ni kan se väldigt tydligt här var hårfärgen skiftar. ;)

Middag

Jag och älskling har blivit bortbjudna på middag hemma hos mina föräldrar, så vi ska snart ge oss av! Ville först bara säga att jobb intervjun gick super bra, och hon var jätte trevlig! Får besked om jag får jobbet på fredag! "hoppas" "hoppas" :) Håll tummarna för mig!!

Nu ska vi sticka iallafall, ska göra ett litet ärende också innan vi sticker vi hem till mina föräldrar!
Hörs lite senare! ♥



Dagens outfit.




- Man kanske skulle strykit tröjan?

Vilken natt & morgon ..

Vilken natt man har haft, först så gick jag och la mig och läste några kapitel från min bok. Och som vanligt blev jag trött och somnade. Sen vaknade jag vid 5 tiden och kunde inte somna om, bara låg och vred mig hur länge som helst. Försökte allt, ligga och hålla om älskling, ligga på hans bröst, ligga på magen, ligga på sidan men inget funkade! Och sen var Sadie där också och höll på att stånga en i ansiktet för hon är ju så kelen så det var också en liten del av varför jag inte kunde somna. Men iallafall, till slut beslöt jag mig för att gå ut och lägga mig i vardagsrummet, så det gjorde jag och jag startade även datan och satte igång något att se på som skulle få mig bli trött. Och till en början gick det bra och kände att jag kunde somna.. Klockan var då vid halv 9 och älskling gick upp och gjorde frukost till sig själv och satte sig brevid mig och åt, han trodde jag sov men det gjorde jag inte men jag sa ingenting för jag var så trött, haha! Några minuter efter kom älskling till mig och sa att han skulle sticka iväg och jobba lite men att han var hemma i god tid sen så han kunde köra mig till min jobbintervju senare!
Så han stack och jag lyckades sen somna, ett tag! Vaknade till och från hela morgonen men när jag vaknade nu sist så var klockan 12 och beslöt mig för att stanna uppe!

Ja, detta var kanske inte den roligaste historian men såhär kan det ibland bli för min del och det är SÅ JOBBIGT!

Men nu är jag rätt så pigg och glad och har precis ätit min frukost och ska snart fixa till mig!



Några veckor gamla bilder på mig och älskling i sängen. :)

Besök

Svärmor har varit här på besök, vi åt tacos och pratat en massa skit. :) .. Väldigt trevligt!
Nu blir det Big Brother och kladdkaka! Jaaa, ni läste rätt, kladdkaka! Igår var det exakt en månad sen jag slutade äta godis och sånt, men har dock ätit chokladpudding två gånger men kallar inte det riktigt för godis. Men ja, idag så måste vi bara ha något gott. Så det fick bli kladdkaka! Muuuums!

Ja, detta inlägg blev lite senare, för Big Brother har ju redan varat i 40 min men det var för att det började precis när jag skulle skriva, haha! Så hann inte.. Men nu gör jag det!

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Dagens outfit




Min mage har växt litegrann! ;) .. & sorry för de kassa bilderna!

Söndag

Sitter här med nytvättat hår och smörjt in ansiktet. Funderar på att föna håret för jag fryser som f*n med vått hår, haha! Jaha, då var det söndag! Inte så jätte mycket som händer idag mer än Big Brother ikväll, och bara ta det lugnt som vi har gjort nu hela helgen, men skönt har det varit. :) ..


Veckans planering!

Precis

Jag och älskling har precis kollat klart en film som heter Marley & me, och vi hade landgångarna som jag gjorde innan till filmen, det blev super gott. :) Älskling säger att jag är så duktig på det och han blir väldigt tacksam när han ätit upp, haha!

Och på tal om filmen, så säger jag bara två saker - Skratt och tårar!!! .. Den var jätte bra och om ni inte har sett den så gör det.

Nu vet vi dock inte vad vi ska hitta på men vi får se .. :)


Marley & me Trailer.

Fråga.

 Frågor till er som är eller har varit gravida.
Hur känns/kändes det att vara gravid?
Kändes det rätt från första början?
 Var du osäker ibland?

och så vidare. Dela gärna med er!

Jealous



Finn ett fel!

- Det går inte. Mischa var så jäkla fin här.
Håret, armarna, kroppen.

Och ja, jag har alltid tyckt att Mischa har varit vacker.



Lika vacker som vanligt. & vilken fin klänning!!



Lika vacker i brunt som i mörkblont.

Ny bok



Köpte en ny bok idag, den heter Vampyrens Märke och sägs vara väldigt populär!
Så jag ger det ett försök :) .. Den ska tydligen vara i samma stuk som Twilight.

"Zoey Redbirds värld är väldigt lik vår egen, man kan fika med kompisar eller ha en nördkväll med Star Wars-filmer. Men det är också en värld där människor och vampyrer lever sida vid sida. Och fruktansvärda saker lockas upp ur underjorden. En värld med mycket magi, kärlek och död!"

Dagens.



Lätt, bekvämt och småsött. :)

Påminn mig att tvätta spegeln!!

Mischa Barton






Håller ni med mig?

Dress for success.






SÅ sjukt snygga klänningar, vill ha dem allahop! Ni hittar ännu fler klänningarna här! :)

Läst

Jag läste förresten ut min nya bok som jag köpte för ett tag sedan! Boken heter Carries Diaries och det är då hur Carrie Bradshaw's liv var innan hon kom till New York! Den var ju helt ok, men inte bättre än Twilight. ;) .. Så visst, jag rekommenderar den boken!
Så nu får jag ge mig ut och hitta en ny bok, fast nu läser jag rätt mycket teori som också får mig bli väldigt trött på kvällarna, haha! Dock kanske det inte är lika kul och spännande som en vanlig bok kan vara.
Kanske får köpa några mamma böcker eller graviditetsböcker, inte fakta böcker då. Utan en bok som handlar om någon som är gravid och så vidare. Hade ju varit rätt så intressant? Eller någon vanlig roman och spännande bok?

Men ja, jag får se vad jag hittar i bokhandeln. (:

Tankar

Vissa säger - Livet slutar när man skaffar barn.

Andra säger - Livet börjar när man skaffar barn.

Jag säger - Det blir vad man gör det till.

Eller?

Jag kan ibland bli lite rädd för vad som kan hända, alla förändringar, uppoffringar och allt annat. Det är ju som sagt ett stort beslut och om det känns rätt så känns det ju rätt. Och om inte så får man göra något åt det ju.
Det är många tankar och jag kan inte riktigt förstå att jag verkligen är gravid! Och självklart är jag glad, men vill samtidigt ta allt seriöst och inse vad allt det betyder.

Att vara gravid är en underbar känsla och jag kan ibland bara gå runt och le hela dagarna.. För att vara gravid, är helt magiskt. Hur allt fungerar och utvecklingen är ju otrolig. Det är helt fantastiskt faktiskt alltihop! Och jag är glad, men samtidigt fundersam.. Kan inte hjälpa det, jag är tyvärr en sådan person som tänker alldeles för mycket.

Vecka 6.

På dem olika gravid sidorna som jag går in på för att se vad som händer vecka efter vecka, står det att jag nu är i vecka 6 :) ..

Kroppen: Du kan känna av graviditetssymtom som yrsel och bli lite darrig i benen emellanåt, särskilt om du har stått länge eller reser dig häftigt. Brösten kan ömma lite och bli en aning större. Det är också vanligt att man blir väldigt trött. Du kan få lite pormaskar i ansiktet till följd av hormonerna. Du bör avstå från alkohol och rökning från och med nu. Alkohol, nikotin och andra droger är extra skadliga tidigt under graviditeten, då det är en väldigt känslig period.
Det är även dags för dig att ta kontakt med barnmorskemottagningen.

Embryot: Embryot växer cirka en millimeter om dagen. Det är lika stort som en ärta, det vill säga tre-fem millimeter. Det har fortfarande en svans som senare blir till ben. Embryot utvecklar det som ska bli nervsystem, det visar sig nu i form av tunna trådar. Fosterhinnorna har bildats, men än så länge finns inte mycket vatten att tala om.
Kroppens organ börjar bildas på allvar, stämband och underkäke börjar ta form. Innerörat skapas, hjärtat slår med en kammare och munöppningen är skapad. Nu skapas en skiljevägg i hjärtat, navelsträngen, lungor, bukspottkörtel, sköldkörtel och lever.

Egna anteckningar: Känner mig lite trött och seg lite då och då. Och har rätt så ömma bröst. Samt att jag sover dåligare för man vaknar och är kissignödig och sen kan man knappt somna om, eller ja jag kan men det tar TID!
Och sist men inte minst har jag redan bokat tid hos en barnmorska, har tid den 16e mars.

Teori

Tänkte plugga lite teori nu sen sticka ner till körskolan vid 6 tiden. Var där ju även igår och gjorde det ena testet, och man fick högst ha 5 fel från dem 50 frågorna.. Och jag fick 8 fel, men är endå väldigt stolt över mig själv eftersom jag hade knappt pluggat till det.. Hade läst över litegrann och så, men det är bra när man är lättlärd ;) haha! Men fan vad störigt det hade varit om jag får 9 fel idag, haha! Nej så ska man inte säga, tvi tvi tvi!

Wish me luck!

Hahaha. =)

Sminkat mig

Sådär ja, då har jag sminkat och fixat till mig... :) Ser bra ut va? Jag är JÄTTE nöjd!



HAHA, skojar ju! Jag har en ansiktsmask på mig, daah! :D

Jag använder en från Body Shop, är riktigt bra!


"Warming Mineral Mask"

Gjorde

Gjorde ett grav test till, fast denna gången visar det 3+ vilket betyder 5+ veckor.. :)



hihi ..

Körskolan

Var på körskolan vid 6 tiden och gjorde ett teori prov, även om jag knappt pluggat så gick det jätte bra! :) Lite stolt över mig själv *blink* *blink* .. Och i eftermiddags fick jag ett telefonsamtal ang ett jobb jag ansökt till, och fick tid till en arbetsintervju! Wiiiii! :D ... Så det har varit en bra dag! Och såna uppskattas ju alltid till max!


Min drömbild. Audi RS8. =)

Ätit kycklingssallad





Idag har det varit en bra dag så det firar vi med kycklingssallad :) höhö!

Kom hem från utbildningen nu och såg denna söta bild från älskling liggandes på tagentbordet. :D
Tre små ord kan göra en så glad, även om det bara är skrivit snabbt och enkelt på ett papper. ♥



Fail?




Ska nog beställa två, hoppas man kan få lång avbetalningsplan... HAHA!

Fail som fasiken? =D

Idag

Idag har jag gjort lite ärenden här hemma, ringt en massa telefonsamtal och även uppdaterat mitt CV och så.. Annars har jag bara tagit det lugnt, har varit rätt så seg så har inte orkat så mycket mer än vad jag redan gjort.

Snart blir det Big Brother, älskling läste något på Aftonbladet att Tobias hade lämnat huset, VARFÖR? :( Han var ju så härlig den killen.. Efter att ha sett några säsonger utav Big Brother så har jag aldrig varit med om att så många har lämnat huset.. Helt sjukt! Fjärde personen nu som lämnat! Dock har jag inte brytt mig om de andra tre, men Tobias skulle fan stannat kvar.. Får kanske se ikväll varför han gjorde det? Eller så visas det imorgon.

Tyckte att antingen tobbe skulle vinna eller så skulle det varit Martin, Simon, Peter eller Sara.. Tycker bra om dem 5.. Menmen... Får hålla tummarna för någon utav de 4 jag tycker om vinner hela skitet :D

Söta

Hur mycket längtar man inte till vår & sommaren när man ser såna här underbara klänningar!
Alla kommer från Ellos, och de har fått in jätte mycket fina kläder.



Åååh, vill ha alla fyra ... Detta är farligt för plånboken.

Vecka. 5

Nu blir det ..

Nu blir det Big Brother och våfflor! :D .. Hoppas Katarina åker ut, för hon verkar inte alls må bra där inne. Dem utbrotten hon får kan nog knappast vara normala, haha!
& sen efter Katarina, kan Roza åka ut, och efter henne Annie, Rodney, Sanna, och Christian! :) För alla dem jag har nämnt nu är tråkiga, konstiga och falska! Men det är bara vad jag tycker! Än så länge tycker jag så iallafall. Men har faktiskt ALDRIG tyckt om Rodney, vem tror han att han är? Ful från topp till tå och tror han är världens babe!



Kan inte hålla mig längre :D

Jag har skrevit långa historier om förändringar och så vidare i mitt liv, men aldrig nämnt vad det handlar om exakt! Och jag ville faktiskt vänta tills det hade gått lite längre, men jag kan faktiskt inte hålla mig längre! :)
Det kan se ut som att mina långa historier som jag har skrivit dem senaste dagarna har verkat negativa och deppiga, men så är det inte. Jag var bara chockad, och det är ett stort beslut och man får tänka på allt som kommer förändras.



Detta test resultatet fick jag i tisdags (1e mars) ♥
Hoppas att allt går finfint heeeela vägen :)

Sugen.



Sugen på mycket, men jag får iallafall ett utav det senare ikväll! Och det blir våfflor. =)

Lista! - lär känna mig lite bättre (haha)

Tror knappast att någon orkar läsa allt men ändå :)

Jag har:
(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) varit kär
(/) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) rymt hemifrån
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
( ) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
(x) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
( ) flygit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) lekt utklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
( ) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
( ) somnat i skolan/på jobbet
( ) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
(x) rört en orm
(x) sovit under stjärnorna
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
(x) känt mig som en utstött
( ) ätit ett helt glasspaket på en natt
(x) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(/) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta
( ) varit besatt av post-it lappar
( ) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
( ) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit kareoke
( ) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
(x) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor
(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan uppfylld
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
( ) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon
(x) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
(x) inte duschat på en vecka
( ) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja
(/) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(/) tror på spöken
( ) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
( ) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) gråtit så mycket att jag skrattade
(/) fuskat på ett prov
(x) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken
( ) svimmat
( ) gråtit på tunnelbanan
(x) snattat
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) gett en uteliggare mer än 50 kronor
( ) fått pengar av en uteliggare
(x) spottat på någon jag ogillat
(x) velat spotta på någon jag ogillar
( ) hoppat bungyjump eller något annat riktigt äventyrligt
(x) varit otrogen
(x) varit svartsjuk
(x) jag kan skriva utan att titta på tangenterna

SJP.



När jag varit i affären och gått förbi tidningarna så har jag sett denna bild på Sarah Jessica Parker (SJP) och alltid tyckt att hon blev riktigt snygg i denna fototagning!

Hon passar i det mörka håretl, sminket är snyggt och klänningen är ju jätte söt :D

Happy

Jag är glad, fast att jag ligger i soffan och är helt orkelös för det mesta. :) .. Det är en stor händelse och man vet först inte vad man ska göra! Man blir bara så glad och samtidigt chockad!

Jag menar alla stora beslut man får ta här i livet, måste man tänka igenom flera gånger och även försöka planera och så! Jag vill verkligen berätta allt men kan inte riktigt än, utan vill vänta tills allt är helt hundra! :)

Ut.

Blir att vi sticker ut ikväll igen, så hörs senare annars imorgon :)

Red

Ser ut som om rött kommer bli populärt i vår! H&M har fått in det här.



Själv är jag inte helt galen i rött, men ibland kan det vara snyggt. Om jag hade fått välja något utav dessa plaggen så hade det varit klänningen. =) 

5 februari

Jag och älskling vaknade lite innan 11 av att Sadie håller på och klättrar på oss (som vanligt) det är alltså hon som bestämmer när vi ska gå upp, vet inte hur många gånger hon har väckt oss på morgorna! Haha! Men det är bra på ett sätt för hon kommer och gör det på en bra tid, alltså inte för tidigt eller försent. Hon är vår lilla väckarklocka katt. ;D .. Dock låg vi kvar en liten stund och bara myste, men sen gick vi upp och har nu ätit frukost och jag har även ringt lite ärende.

Idag är det jätte fint väder, blå himmel och sol. Dock blåser det så mycket så det går igenom fönsterna litegrann, så jag sitter här och huttrar litegrann i soffan! Brrrr! Om det lugnar ner sig lite senare i eftermiddag så ger vi oss säkerligen ut på en prommenad. :)

Ut.

Nu har jag och älskling precis ätit middag, det blev resterna från igår. Och nu snart hade vi tänkt sticka ut själva och ha lite kul :) ..

Jag har inte alls varit duktig på att uppdatera nu dem senaste dagarna men det är för att det har hänt lite saker nu på sistonde. Men jag lovar att ta upp det här på bloggen så fort det känns rätt att säga det öppet inför alla!

Är fortfarande helt handikappad med mitt pekfinger, haha! Gör ont om jag rör vid det och det är fortfarande väldigt blått! Aaaooch! Menmen, det går väl över snart får jag hoppas!

Dagens outfit



Svart, slappt & snyggt.

Trött, pigg, trött, pigg

Ush, så himla tråkigt.. Ena stunden är jag pigg och känner för att göra en massa olika saker, andra stunden är jag så trött och seg. Sen känner man av lite huvudvärk ibland också :( .. Ligger just nu här med Sadie och myser, hon är så himla trött och kelen, och så fort jag inte klappar henne så tittar hon på mig, haha. :)

Är så himla förvirrad också, för det är så mycket man tänker på. Är det rätt eller fel? Ska man eller ska man inte? Är det normalt att känna sig osäker i sån här fantastisk situation, för den är ju faktiskt fantastisk samtidigt som det är skrämmande.. Kanske inte BOO skrämmande men själva förändringen och allt annat som hör till.

Allt blir inte alltid som man tänkt sig - och det kan både vara bra och dåligt.


Var i nästan samma situation när denna bild togs.

Klämde

Igår kväll så tetades jag och älskling lite grann och det slutade med ett blått finger. :( .. Jag klämde mig nämligen i ytterdörren och jag överdriver inte när jag säger det - jag höll på att svimma av smärtan! Helt sjukt! Det är svullet, lite mindre än halva naglen är blå och det gör ont och det pulserar nästan hela tiden.. Buhu!

Fick köpa sånt speciellt bandage på Apoteket så det inte gör lika ont om jag rör vid något.


Handikappare Carro :(

Jag kan ju inte:

* Klä av/på mig så snabbt och enkelt.
* Skriva snabbt på tagenbordet.
* Skriv med penna.
* Tvätta händerna så snabbt. (får ta finger efter finger)
* Diska (woho) haha! ;)
* Och kan kunde knappt sova med smärtan jag hade igår kväll :(

Hm

Som ni förstod av mitt förra inlägg så var jag väldigt chockad, och det är jag fortfarande.. Tankarna är långa och jag vet varken ut eller in.. Eller ja ena stunden vet jag vad jag vill, och andra stunden har jag inte den blekaste aning!

Jobbigt är det iallafall! Och jag försöker göra allt vad jag kan för att få saker och ting bli så bra som möjligt. Men det är svårt att veta saker och ting när man aldrig varit i denna situation, eller ja jag har varit i denna situationen en gång tidigare, men nu är det annorlunda. Dels för att jag har vuxit och har blivit mer eller mindre en annan person.

Förändringar kan vara jobbiga, men det beror också på vad man väljer att offra och vad det är man vinner på det.
För jag menar, ALLA förändringar behöver inte vara dåliga.

Men ja, tankarna är långa ....

Wow

Vilket chockbesked man fick idag ....

Finner inga ord ....

RSS 2.0