Värsta klippet

Fick bl a 300kr i presentkort och ni kan nog aldrig gissa vad jag fick för dem små pengarna.
Två par jeans och berlocker till mitt armband! Eller ja, jag fick lägga till ungefär 50kr men annars fick jag allt det för 300kr.. Ett par jeans på H&M som kostade 99kr i ordinarie pris, tyckte de var ett bra klipp. Haha! Och sen gick jag vidare till Carlings och hittade ett par Fuzzy jeans, ett märke jag inte har hört talas om förut men de var på Rea och kostade bara 99kr så jag tog de också såklart! Glad och nöjd gick jag därifrån till Guld fynd där jag kunde köpa 3 berlocker men betala för bara två och eftersom jag hade medlemskort så fick jag dessutom 20% rabatt. Så tre jätte fina berlocker blev mina för typ 150kr. Super roligt var det att shoppa igår! Haha! :D

Hade tänkt ta bilder på allt sen men orkar inte just nu :( Så jag "stjäler" lite bilder på google på bl a Fuzzy Jeansen som ser ut såhär:
Jag tror iaf att det är ett par såna här, de är riktigt lika dem jag har.


H&M jeansen.


Berlockerna jag köpte hittar jag inga bilder på så det får komma senare.

Wopwop!

Fråga mig inte vad wopwop är för något, men det låter kul när man säger det. Haha! Iallafall, hej svej bloggen!
Slutade på jobb för en timme sedan, skönt! Att äntligen få slappa och varva ner är ju aldrig fel! :)

Men innan jag drog iväg till jobb så slappade jag och älskling där ute i det fina vädret. Sen plötsligt kom mamma, pappa och min storebror Andreas hit och frågade om vi ville följa med dem till Heagården (Där Andreas och hans sambo ska gifta sig) Det är en jätte stor gård och dem har pratat mycket om den så självklart ville vi följa med för att se. Där var ju jätte fin och mysigt, och dem ska ju även vigas på trädgården så det kommer nog bli jätte vackert. :) .. MEN jag tycker fortfarande att lokalen jag och älskling hade är finast, är jag taskig om jag säger så? haha! Men jag är ju ärlig, tyckte om ALLT på vår lokal och denna gård min bror ska ha är en helt annan standard om man säger, lite mer gammalt och stenålder haha! Medans min och älsklings lokal var gammalt / nytt, så otroligt snygg lokal! Men ja, Heagården var jätte fint men det är dyrt att hyra, 5000kr och för den summan trodde jag det skulle vara lite mer bättre skick på saker och ting men dem kanske inte ville göra något nytt där för att behålla det gamla. Vad vet jag? haha..

Heagården. (På baksidan)

My birthday

Idag är det min födelsedag och har inte haft tid att skriva här inne för jag har jobbat och sen haft kalas. Sen stack jag och älskling snabbt till väla för jag behövde köpa en fruktcreme på Bodyshop, fick ju ett presentkort därifrån hemskickat så jag kunde köpa något för 100kr, valde då denna cremen eftersom min är slut. Så jag gav 25 spänn för det, kunde inte bli bättre :)

Denna köper jag alltid för den är bäst!




22år !!!!!

FAN =(

Inte bara att jag vaknade med halsont utan jag får värsta paniken för jag hittar inte min finaste vårjacka! Vet inte alls vart den är, har letat över allt, t om hemma hos mina föräldrar. Gått igenom garderoben om och om igen.. Åååh, hatar sånt här.

SÅHÄR SER JACKAN UT. OM DU HAR SETT DEN SÅ HÖR AV DIG...

Home

Då var man hemkommen från jobb för en stund sedan. Och som vanligt värker mina fötter, haha! Men man sover ju riktigt gott och slipper ha spring i benen, vilket är det värsta som finns när man ska sova.. Får typ damp! haha!

Trodde jag skulle få hem mina klänningar som jag beställde från Nelly idag, men det gjorde dem inte. Så får hoppas dem kommer imorgon. Så jäkla bra att de har fri frakt och fri retur, super bra!!
Klicka på länken och beställ du med ;) ..


Beställt.



Beställde hem dessa två klänningarna igår från Nelly, så längtar tills dem kommer ner i brevlådan så jag kan prova dem och se om det är något att behålla eller ej... Men visst är de söta? :D

Letar nämligen efter en snygg klänning till min storebrors bröllop som är nu den 4e juni. och då måste man vara riktigt fin, ska ha snygga silversmycken och kanske högklackat.. Får se, alla detaljer är inte bestämda än. Får ju först se vilken klänning jag ska ha, så får jag se vad som passar bäst till just den klänningen.

Måndag

Hejsan hoppsan, måndag idag och jag känner mig fortfarande lite slö i kroppen :/ Ush. Så fick ju ta ledigt idag från jobb, och jag hatar att ringa och säga att jag inte kommer... Mår fan bara sämre av att vara hemma, men jag känner att om jag sticker till jobb när jag inte är helt frisk så kan jag antingen bli dålig igen eller smitta andra.. Så vad har man för val? Men ska jobba igen på onsdag så får hoppas det går över tills dess...

Vad har annars hänt? Inte mycket alls, har ju inte haft orken till det. Men när jag fick veta att min kära faster var hemma hos mina föräldrar så ville jag så gärna säga hej, för jag har inte träffat henne sen december, så vi körde dit och stannade ett tag och snackade lite. Vilket alltid är kul, sen så känns det faktiskt bra att komma ut lite. Man kan ju inte bara ligga inne och glo. Måste ha lite frisk luft för det blir man pigg utav. :)

Ska se på en film som mina föräldrar rekomenderade för oss när vi snackade innan idag. Den heter I'm number four, och den sägs vara i samma stuk som Twilight, som ni många vet att jag är ett stort Twilight FAN. Så jag tänkte att jag får ge det en chans, men jag kan redan säga nu att Twilight är bäst :D haha... Hoppas nu inte att denna filmen vi ska se är bättre, ops hahah.. Nädå, det är nog lugnt.. Jag har ju faktiskt många favoritfilmer.

Här får ni se en trailer från I'm number Four.

Har ni sett den? var den bra/dålig?

Yeey!

Och påtal om födelsedagar, så fyller jag 22år om 16 dagar! Tycker det är lika kul att fylla år nu som det var när man var liten, fast jag tror det ändras när man har fyllt 25, antar att man bara vill stanna tiden då! ;)

Jag har mått lite dåligt nu i några dagar, så jag fick sjukanmäla mig på jobbet i måndags, men sen så kände jag mig rätt så pigg så jag jobbade igen på onsdag när min nästa arbetsdag var, och sen igår började jag må dåligt igen så fick stanna hemma idag.. Så himla tråkigt. Jag kan gå en hel vinter utan att vara sjuk sen så fort sommaren kommer så ska jag alltid bli krasslig. Så typiskt, och sen så är det inte så roligt att vara hemma från jobb när man är nyanställd. Så jag får ju dåligt samvete för jag stormtrivs där! Men vad ska man göra? Jag gör ju allt jag kan och mer kan jag ju inte.

Men iallafall, hoppas allt är bra med er! Så gott att sommaren är på väg, det har varit jätte många fina dagar då man har legat ute och solat, spelat fotboll och haft det mysigt med familj och vänner. Härligt härligt!

Det var allt för mig just nu, puss ♥

Grattis

Idag säger vi grattis till Twilight snyggingen Robert Pattinson som fyller 24 år idag!!



HURRA HURRA HURRA!!!! Hoppas du haft/har en toppen dag! ♥
RSS 2.0