BB!

Mitt vatten gick i lördags natt så ligger inlagd just nu tills jag ska föda. Men de kommer sätta igång mig när jag är i vecka 34+6 eftersom vattnet har gått. Och det är på lördag!! 6dagar liksom. Allt är bra och så :) Kommer uppdatera när jag har tid och kommer ihåg det hehe.
Hej så länge!

That's my boy.

Såg denna filmen igår med älskling, riktigt rolig. För alla Adam Sandler älskare - se den! :D
 
 

Visste ni ...

Visste ni att jag älskar äta glass från ett stort glas? =)
 
Favorit glassen - Gräddglass med krossad choklad.

Coolt.

Jag tycker det är rätt coolt att det finns att köpa en sån här doppler så man kan höra bebisens hjärtljud samt andra ljud så som hicka sparkar.
 
De kostar ju lite men det hade varit jätte kul att ha. För man kan även spela in och ha som minne.
 
Du hittar den här.
 
 

12-12-12

Då var det onsdag och mamma har åkt hem (tråkigt) .. Men vi hann prata och ha det trevligt en stund in på eftermiddagen innan hon åkte. Sen en kort stund därefter kom älskling hem från jobb. Och han var och är så himla mysig idag, kramas och pussas hela tiden :) Like it! ♥
 
Nu är han dock iväg för att handla lite mat till oss, sen så ska vi bara ta det lugnt framför en bra film och bara mysa :)
 
Känner mig förresten lite tjock i halsen, får hoppas att det inte blir värre. Vill INTE bli sjuk nu =/
.. Menja, nu ska jag tända lite ljus och invänta älsklingen! ♥
 
Jag och min älskade ♥

Album.

För några veckor sen sa jag att jag skulle göra om min graviditets album för jag var inte helt nöjd med den.
Men jag gjorde om den lite och den blev lite mer i min stil. :)
 
Såhär ser resultatet ut, eller ja.. Jag tror jag är helt klar med den.. :)
 
 
* Gammal bild på mig&baby.
* Strykt över mina privata texter.

Pepparkakshus.

Igår kom min mamma hit, och hon ska stanna tills imorgon, Så skönt att ha henne här, speciellt på dagarna när älskling är på jobb. :) .. Idag har iallafall jag gjort mitt egna pepparkakshus medans mamma satt vid datorn och tittade på mig för att se hur jag lyckades med huset. :p Suttit och lyssnat på julmusik hela dagen och druckit varm oboy, haft det jätte mysigt. När älskling kom hem så bestämde vi oss för att beställa pizza till middag, så nu har vi precis pregat ner dem och är super mätta. Haha!
 
Ska ha mitt pepparkakshus på denna fina bricka, ska lägga dit låtsas snö och lite sånt mys.
Men just nu ser det ut såhär ..
 

BM idag.

Var hos barnmorskan idag. :)
 
Sf måttet - 33cm
Hjärtljudet var perfekt.
Den växer som den ska.
Precis som förra gången jag var där så låg hon med huvudet ner, och hon hade så gott som fixerat sig. =)
 
Mitt blodtryck brukar ligga på 120/80, men nu var det på 125/85. Så ska dit nästa vecka igen för att kolla det.
Det är ju ett bra blodtryck, men eftersom jag har haft samma så länge så ville hon kolla det igen. Men det är ju så när man är gravid, att allt i kroppen förändras.
 
Så det ska bli en lättnad sen när man har fött.
Får tillbaka sin kropps rytm, eller ja... Iallafall mer eller mindre. :)
 

Vecka 34 (33+2)

Magen idag. Ni får ursäkta mitt ansikte, ser så sleten ut. Haha!
Inne på vecka 34 nu, 33 fulla veckor och 2 dagar.
 

Bloggfri helg.

Eller ja, nästan en bloggfri helg. Tänkte bara skriva att jag ger en bättre uppdatering imorgon.
Har haft mysigt med älskling och tänker fortsätta ha det nu ikväll. Vill verkligen ta vara på helgerna då han är ledig från jobb. Ja, ni förstår säkert.
 
Ha det bra så länge! :D
 
(Bild från vårt bröllop ♥)

Övernattning.

Det blev att mamsen sov över här från igår till idag, jag ville så gärna att hon skulle stanna så det gjorde hon :) .. Vi höll på med min gipsade gravid mage, dekorerade den och så. Och det blev jätte bra, nu ska vi bara borra två små hål så vi kan sätta ett snöre där och hänga upp sen på väggen. Vi tänkte ha den ovanför vår säng. Så det blir nog jätte bra!
 
Just nu sitter jag och mamma vid våra bärbara datorer och nördar oss. Ska snart ge oss ut i snön på ett ärende, får hålla hårt i varandra för mamma har aldrig haft någon balans, och jag själv har ingen heller. Så det ska bli intressant, haha!
 
Tänkte iallafall lägga upp lite bilder på min mage. :) .. Tänk på att det är ett lila band, tycker det ser blå/lila ut på bilderna, snälla tomten ge mig en ny kamera!!
 
 
 
 
 

Idag.

Mamsen.

Vaknade för en stund sedan, ligger fortfarande kvar i sängen och bara myser. Älskling är på jobb och egentligen sitter jag bara hemma helt själv och försöker döda timme efter timme tills älskling kommer hem igen vid halv 5. Men idag får jag besök av mamsen :) Så det är skönt! Hatar att vara ensam =/ .. Vi ska planera lite inför julen och så. Mysmys ♥
 
Igår kom jag på en julklapp jag vill ge älskling, kan tyvärr inte skriva det här för det finns en möjlighet att han kan se det. Men kan säga som såhär, det kommer bli super bra! Haha.. Och nej det är inte väckarklockan :p ..
 
-Ska ni köpa julklappar i år?
 

Gipsavgjutning på magen. :)

Detta gjorde jag och älskling för någon timme sedan. Inte så jätte skönt att ligga på någon tunn handduk med plastsäckar under eftersom det var så hårt att ligga på golvet. Hade precis ätit också så kändes som om allt skulle komma upp igen, haha... Nä men annars var det jätte skoj. Absolut ett minne för livet. ♥
 

3 december.

Då var det den 3 december och inatt sov jag inte alls så bra, har börjat sova dåligt nu på nätterna. Vaknade vid 4 och kunde inte somna om förräns vid 5 halv 6 typ. Så det resulterade med att både jag och älskling försov oss idag till föräldrarträffen =( FAN! Vet inte vad älskling hade som ursäkt för han sov som en stock, haha! Men ja, så går det när man inte ställer sin egna klocka som ligger brevid på nattduksbordet. Utan när älskling ställer sin och lägger den vid sovrumsdörren på golvet bara för att han har svårt att vakna, så känner han att han vaknar om han är tvungen att gå upp för att stänga klockan.. Men fråga mig inte hur det går till för han är duktig på att försova sig och snooza. Funderar på att köpa en sådan väckarklocka som man måste göra något för den ska sluta ringa, haha!
Är jag taskig eller snäll då?
 
-Väckarklocka som tvingar dig att trycka på en serie blinkande lampor i rätt följd innan den slutar tuta. Vi säger inte att det är roligt - men det kan vara nödvändigt ibland.
 

- Väckarklocka som skjuter iväg en propeller när den ringer. Den slutar inte ringa förrän du snällt placererat propellern på sin plats igen. Puh!
 

Söt.

Köpte denna sparkdräkt eller vad man nu kallar dem. :) (Nybörjare här du vet)
Visst den är blå/vit, men finns även lite rosa detaljer. Tyckte den var riktigt söt och kunde inte motstå.
 
 
(Från Lindex)

1 advent.

Då var det den 1 advent idag! Mysigt att julen närmar sig, tycker inte ni? .. Idag har jag och älskling varit på ett möte, annars har vi bara tagit det lugnt. Och nu ikväll var vi iväg på julskyltning i stan, men tror vi kom lite försent för vissa höll på att packa ner. Så det var lite synd. Men det var mysigt endå att gå där inne. Kikade in i en butik och köpte lite dekorationer till mitt ljusfat, och sen hittade jag en sparkdräkt på Lindex till lilltjejen.
 
Och nu är vi åter hemma igen och ska bara ta det lugnt. Älskling ligger i soffan och kollar tv, samtidigt som han smaskar i sig lite godis, haha! (Hör han från köket) Och jag sitter vid köksbordet och datanördar mig lite. (:
 
(Fick bli bilder från när jag satt i bilen, is kallt att ta upp mobilen utomhus, Haha!)

Förvirrad.

När jag skriver in min första mensdag på sista mensen jag hade så får jag upp olika förlossningsdatum..
Jag menar, hur bra stämmer all denna uträkning. Ultraljudet i augusti när jag var i vecka 17+3 fick vi fram 26e januari 2013. Men innan dess när jag bara hade träffat barnmorskan, då kom vi fram till 21 januari 2013.
 
Och nu på dessa olika sidor visar det såhär.
 
 
Mammasidan.se22 januari 2013.
Familjeliv.se - 21 januari 2013.
Minbebis.se20 januari 2013.
Babycenter.se - 22 januari 2013.
Babyvärlden.se - 22 januari 2013.
RSS 2.0