Lite bilder på vår lägenhet.

Tog några bilder på lägenheten nu ikväll och tänkte visa upp några utav dem. Dock är inte allt helt klart här och nej jag skojar inte. Efter flera månader är vi fortfarande inte klara, men det är dels för att vi har inte fått våra köksluckor än. Och klädkammaren är inte målad, likaså på ena sidan på toalett dörren. Och toaletten är inte helt klar heller, ska fixa dusch hörnan litegrann. Men ja, annars är allt klart. Tror jag iallfall.


Sovrummet. Och på ena byrån ser ni en liten docksäng, den har jag själv målat och gjort fin till kejsarna. Och dem bråkar om att ligga där och sova på nätterna, haha. :) Ska lägga upp lite bättre bilder på den sen.


Andra sidan av sovrummet. Kanske ska byta ut nattduksborden, men får se.


Sovrums fönstret.


Så mysigt. :)


Köket.


Köket.


Köksfönstret.


Vardagsrummet.


Vardagsrummet... Iggnorera julgardinen, har inte hunnit köpa ett par nya.


Andra delen av vardagsrummet har vi två stora jätte fina lyktor. Som jag nämnde i ett tidigare inlägg, så fick jag dem av mina föräldrar i julklapp.

Lovar som sagt lägga upp fler bilder på hemmet, men gör nog de när allt är klart. :)

Giorgio Armani

Fick denna läckra Giorgio Armani kuvert väska av min storebror Krille (Och nej inte av någon anledning alls, bara va snäll mot sin lillasyrra). Blev så glad. För jag hade ingen perfekt party väska innan men nu har jag! :)R.I.P

Har inte kunnat skriva så mycket den senaste tiden för har haft så mycket annat att tänka på. Och en väldigt tråkig sak som hände häromdagen var att Billys morfar gick bort, hans långa kamp mot cancern tog slut. Så vi har varit så ledsna och chockade över vad som har hänt. Kan inte riktigt förstå det än... Han var en så underbar man och vi kommer alltid minnas honom. Jag är iallfall tacksam att jag fick lära känna honom under denna tid. För han var en god man som ville alla väl.

Dagens outfit.
Älskar mina nya boots som jag fick av älskling i julklapp, samt min nya tröja från Gina Tricot.
RSS 2.0