Beställt.

- Jo jag var på Gekås precis och handlade en MASSA grejer.. Men en enda sak jag glömde kolla efter var gardiner! Egentligen behöver jag inga. Men eftersom jag har ändrat stil i vardagsrummet så hade jag helst velat ha ett par nya, speciellt nu med den nya mattan och soffan =) .. Och sen hade de ett bra erbjudande också på hemsidan.
 

Union Jack.

En sån här fin Union Jack matta och kudde fick bl.a följa med hem från Ullared.
(Vår nya vardagsrumsmatta, DOCK har vi ingen lugg på våran)
Bild lånad från google.
 
(Bild lånad från google.)
 
 
 

Helgen. OBS LÅNG TEXT.

Fredag. Hände det inte så värst mycket eftersom älsklingen jobbade. Dock så sålde vi vår tv-bänk och vår soffa. Så det blev väldigt tomt i vardagsrummet. Och nu var vi även ute på spaning efter nya möbler. Vi ville helst inte köpa saker före vi sålde det gamla, eftersom då blir det att vi står här hemma med massa möbler. Men eftersom den ena köparen ville bara ha soffan och inte de två tillhörnade fåtöljerna, så stod vi där med dem och undrade vad vi skulle göra av det. Så det blev att vi slängde den ena fåtöljen pga lite slitage, och den andra fåtöljen finns nu ute på blocket. Jag hade jätte gärna velat behålla den, för den är super skön, speciellt med snurrfunktionen men den matchar inte vår nya soffa som vi köpte igår.
 
Lördag. Vaknade vid 7 då Isabella tyckte det var dags att gå upp och äta. Så det var bara att tvinga sig upp, men det var endå rätt rimligt att gå upp för vi skulle endå köra vid 9-10 tiden. Isabella fick sin mat och vi åt frukost. Började göra vid oss och fixa allt med skötväskan och packade ihop allt, vi tog även vagnen med oss.
Sen insåg vi att klockan var 9.30 OPS!? vart tog tiden vägen? haha! Allt tar verkligen sin tid. Och eftersom vi skulle köra tillsammans med min äldsta storebror och mamma och pappa så skulle vi först möta upp dem. Så vi var hemma hos mina föräldrar vid 9.45 och då var Isabella hungrig igen, så hon fick sin mat och efter det kunde vi äntligen bege oss till Ullared =)
 
Vi var framme vid halv 12 ungefär och DAMN vad mycket folk, och då slog det mig! Det var lönehelg! OPS igen :p haha.. Så tji där fick jag. Och det var först lite jobbigt med allt folk, eftersom man hade Isabella i vagnen och sen en varuvagn. Så det var lite svårt att försöka komma förbi i alla gångar. Jag fick lite huvudvärk känningar och trodde inte att jag skulle klara av att gå där hela dagen. Men som tur var så blev det inte värre och efter fikan vi tog så blev det mycket bättre. Vi gick runt och tyckte det var super kul. Hittade så mycket fint, både till mig, Billy, Isabella, hemmet och t om bilen :) Haha!
Min svärmor kom även förbi för att säga hej till oss och såklart lilla Bella när vi stod vid kassan. Hon bor nämligen bara några mil därifrån. Det fick bli att hon kom till oss för vi hade ingen tid att köra inom och stanna där. För som ni kanske vet, så är man rätt så slut efter att ha gått på Ullared i några timmar. Vi ställde oss i kassan vid 17.30 typ, och det är 30min efter deras stängning. Men ja. Sånt är det. Klockan 18.45 var vi äntligen klara i kassan och var på väg ut. Stod och pratade lite till med min svärmor och sen var det bara att hoppa in i bilen och köra hem.
Det blev lite kämpigt på vägen hem för Isabella blev hungrig och vi själva blev hungriga. Så vi fick stanna till i Halmstad, och för första gången fick jag byta på lilla gumman i bilen, men eftersom vi har en sån ihopfällbar skötbädd som vi har i skötväskan så var det enkelt att byta på henne där. Den används väldigt ofta, när vi te x är på besök hos någon. Så slipper det ske några "olyckor" på andras möbler. Isabella blev nöjd efter blöjbyte och mat. Jag och Billy beställde lite snabbmat och åt så vi blev också mätta och belåtna. :)
 
Vi kom hem vid 20-20.30 och åh så skönt det var. Säger bara en sak, thank god för hissen vi har =) .. Så praktiskt! Det var precis vi orkade packa upp alla alla alla saker, jag klippte bort alla lappar, Billy provade allt tekniskt så allt funkade. Och när det var klart så var det bara att ta det lugnt lite och sen var sängen så efterlängtad :)
 
Söndag. Vaknade med ett mer eller mindre väldigt rörigt hem, haha! Undrar varför.. Så det var bara att rulla upp tröjarmarna och ta tag i saken. Packa upp, sätta saker på plats, osv. Hann inte så jätte mycket förrän vi skulle iväg igen för att åka till IKEA, blev lite handlande där som de inte hade i Ullared, och sen skulle vi iväg och kolla på en soffa, min pappa följde med så han eventuellt kunde hjälpa till att bära om soffköpet blev av dvs. ! En Divansoffa i svart skinn, riktigt fin så den fick följa med hem och vi är så nöjda. Blev även ett stop inom gatuköket för middag, och även som ett tack för hjälpen till min pappa =) .. Jag och Billy höll på att möblera om här hemma hela kvällen, vi flyttade ut ett vitrinskåp i köket, men sen insåg vi att nä den ska vara kvar i vardagsrummet. haha! Såja, det var kul men jobbigt såklart.
 
Idag, två dagar efter Ullared, och 1 dag efter ett soffköp och vi är inte ens halvklara här hemma, haha! Soffan står på sin rätta plats nu, och vitrinskåpen. Men fortfarande på spaning efter en tv-bänk, men det blir nog en vi har sett på IKEAs hemsida, så älskling ska eventuellt dit sen och köpa hem den, så tv,n slipper stå på golvet, och alla tekniska prylar som ligger över allt, hehe. Och sen är det faktiskt bara ett soffbord vi är ute efter, men vi hittar inget som vi riktigt vill ha. Jag är ju riktigt sugen på Liatorps soffbord, men älskling kom på en sak som fick oss att tänka om, det är ju ett glasbord. Inte så praktiskt nu när man har barn, och sen är det faktiskt svårt att hålla fint och rent hela tiden. Vi har ju haft glasbord innan och man var tvungen att rengöra det minst 1gg om dagen, för det blev så fläckigt. Så nä, något Liatorp bord blir det tyvärr inte, och det säger jag med en liten tår i ögat, haha!
 
Ja, som ni ser så har jag haft en fullspäckad helg med knappt tid att tänka klart. Jag är så glad att älskling och jag har tagit ut våra dubbeldagar nu så han är ledig alla måndagar och tisdagar tills hans semester ibörjan på juli månad. Det underlättar verkligen att han är hemma mer. Men självklart ska tiden ALLTID gå fort =( och imorgon är det redan tisdag. Fast vi kan ju inte säga att vi inte har gjort något, haha.. Vi har kört över 60mil från lördag morgon, puh! Och Isabella har varit helt underbar hela tiden, hon älskar ju att åka bil så det är inga problem för henne att sitta där :) Och när hon blev lite sällskapssjuk/hungrig så var det bara att stanna till någonstans och bära upp henne, ge henne mat och lite mys sen är hon nöjd igen.
 
Glömsk som jag är så har jag inte tagit ett enda foto, mer än denna bild på Isabellas nya kläder.
Klänningar, Bodys (både kort och långarmade) shorts. Strumpor. Dregglisar och pyjamas.
 
 
Ni får se allt det andra vi köpt med tiden, när vi har kommit mer i ordning och om jag inte fortsätter vara så glömsk som jag är. För vi köpte så mycket fint uppe på Gekås. =)

Imorgon.

Förhoppningsvis kommer jag hinna börja uppdatera imorgon (måndag) för vi har haft fullt upp här hela helgen, men kul har det varit :) Återkommer som sagt med allt kul som hänt och hoppas ni håller ut tills dess ;) haha! puss så länge!

L O V E

En väldigt vettig artikel om just kärlek.
Något att fundera över.
Vad är kärlek?
Hur vill du bli älskad?
 
 
(Fick göra om min vattenstämpel på vår bild.)
 

Isabella med sina gudföräldrar. ♥

Lite bilder på Isabella med sina Gudföräldrar (min storebror Andreas och hans fru Amna. Det blev mest bilder på Isabella och Amna. ♥ :)
Låt mig tillägga också att Amna är gravid i 7e månaden, de väntar sitt första barn i juli :)
 
 
 

Ops!

Då har man inte kunnat uppdatera här för att vi har knappt varit hemma dem senaste 2dagarna. Vi har gjort en massa ärenden och sen sov vi över hos min storebror och hans fru i förgår till igår. Så ja, det har varit fullt upp här =) .. Men iallafall skoj att det händer något och att man inte bara sitter hemma och glor.
 
Isabella fortsätter få sin Banangröt till Lunch varje dag, och det går jätte bra. Och hon har även börjat små skratta nu ett par dagar bakåt. Vilket är riktigt roligt att höra. Hon förgyller vår dag så fort hon ger oss ett leende eller ett skratt. Vårt lilla mirakel! ♥
 
Och nu till helgen ska vi göra något som jag har längtat efter länge, vi ska nämligen till Ullared =) Woohoo!
Har velat åka dit där nu så länge, så nu blir det äntligen av. Och om där finns badkläder till både mig och Isabella där så slipper jag beställa på två olika sidor, annars får jag såklart göra det. För baddräkten till Isabella som jag hittade på Lekmer.se var ju SÅ fin. Och i den baddräkten så finns där en badblöja också. Vilket är ett måste! Annars brukar man alltid få vänta ett tag innan man kan använda en baddräkt.
 
I söndags så gick jag ut med Isabella i vagnen, vi gick hela vägen hem till en vän och hennes dotter som är 10dagar äldre än Bella. Vilket var en rätt så bra bit, men det gick jätte bra och det var faktiskt skönt att få gå lite. Kan ju säga att jag hade väldigt ont i fötterna sen när jag kom hem, haha!
 
(Bild från Instagram)

Isabella äter.

Har börjat ge Isabella Banangröt till Lunch varje dag. Hon får några skedar sen kompletterar jag måltiden med Mjölkersättning i flaska.
Hon är jätte duktig, gör inga grimaser utan bara accepterar vad hon får! Smaskar i sig och använder gärna händerna också. Är så stolt över min lilla solstråle. ♥
 
 

4 månader sammanfattning ♥

 
♥ Fortsätter att prata och uttrycka sig.
♥ Äter numera 200ml var 3-4e timme.
♥ Blöja nr 3.
♥ Stl 62/68 i kläder.
♥ Greppar saker och håller i dem länge.
♥ Smakar på allt hon hon tar tag i med händerna.
♥ Suger på fingrarna hela tiden.
♥ Vill fortfarande ha napp när hon ska sova och när hon åker vagn och bil.
♥ Börjat få Banangröt till Lunch.
♥ Tycker om att sitta upp i vagnen.
♥ Börjar tröttna på Babysittern nu.
♥ Ler jätte ofta, speciellt när man pratar med henne och gör ljud.
♥ Sparkar hela tiden.
♥ Om hon lägger fötterna mot något, så försöker hon resa sig upp. (När hon är uppe hos en)
♥ När hon sitter hos en eller sitter i babysittern så drar hon sig själv upp i sittläge innan hon faller tillbaka igen. (Hon vill alltså sitta upp ofta och titta)
♥ Sover fortfarande hela nätterna. Och kan nu sova från 9-10 tiden på kvällen till 8-8.30 på morgonen.
♥ Fortsätter träna nacken och ryggen i sin Bumbo stol.
 
 

Isabella 4månader ♥

Ny kategori i menyn nu, "Isabella 4-6 mån" :)
 
För idag blir min sötnos 4 månader! Tänk så fort tiden går! ♥
 ♥ Jag älskar dig så mycket Isabella. ♥
 

Skillnad.

Bild på lilltjejen någon dag gammal.
 
Bild på henne som togs för någon dag sen, dvs nästan 4månader.
 
- Jag är så sjukt stolt över denna lilla (stora) tjejen. Hon har verkligen imponerat på oss allihopa!  ♥

Längd sammanfattning.

Och eftersom jag har gjort Vikt sammanfattning, så kan jag lika gärna göra en Längd sammanfattning. För hon växer inte bara på bredden inte. :) Hehe.
 
December 2012.
  • 21/12 45 cm

Januari 2013.

  • 17/1 47,5 cm
  • 24/1 47,8 cm
  • 31/1 49 cm

Februari 2013.

  • 7/2 50,5 cm
  • 19/2 51,5 cm

Mars 2013.

  • 4/3 53,5 cm
  • 12/3 55 cm
  • 27/3 57 cm

April 2013.

  • 17/4 59,5 cm

Vikt sammanfattning del 2.

Jag har skrivit en Vikt sammanfattning tidigare, men tänkte att det kunde varit kul att visa er hur hon har växt sedan dess. Sista datumet på det inlägget var den 19 februari. Och ni kan se det inlägget här.
 
Mars 2013.
  • 4/3 4360 gr
  • 12/3 4660 gr
  • 27/3 5200 gr

April 2013.

  • 17/4 6075 gr
 
 

17 veckor

Igår blev vår lilla flicka 17 veckor! ♥

Förvaring.

Köpte en förvarings korg igår till Isabellas leksaker. Så slipper dem ligga överallt :) Och så vet man också vart man har dem, om man nu lägger tillbaks dem det vill säga! Eftersom Bellas rum är så litet så är det ingen mening med att göra någon sorts förvaring där inne så hon kan leka där, för det går inte, så litet är det. Så vi får alltid ta ut baby gymmet i vardagsrummet tillsammans med hennes leksaker.
 

Förstoringar.

Sparkdräkt.

Igår när vi var inom olika butiker så gick vi in till KappAhl och jag kunde inte motstå denna söta sparkdräkt från Newbie till lilltjejen.. Hon har några sparkdräkter, men de flesta är med huva och det kan vara jobbigt när man är inomhus och har en vanlig slappedag. Det står på hemsidan att det är en pyjamas, men för mig är det en sparkdräkt :)
 
 
 

Torsdag.

Torsdag idag, och det menas med att Billy är ledig. Vilket är super skönt! För då kan man hitta på lite saker plus att man får lite hjälp med lilla sötnosen! Vardagen känns alltid bättre när hela familjen är samlad och kan hjälpas åt. Allt blir lättare, te x jag och Billy brukar mata Bella varannan gång, och sen hjälps vi åt med allt det andra.
 
Idag har vi spenderat dagen på Ikea, Rusta, Familia och självklart åkte vi inom Billys jobb på Biltema. Där är Isabella alltid lika populär :) .. Jag fick iallafall lite av det jag hade på min önskelista som bl a ramarna till Bellas bilder. Får dock sätta in bilderna senare ikväll eller imorgon för vi ska snart iväg till Patrik och Klara (Billys två kollegor) och grilla. Vädret är inte det bästa, för det är molnigt och blåsigt, så det är tur att dem har ett uterum.
 
Nu har lilltjejen fått mat från sin pappa och ligger mätt och belåten i sin babysitter. Och snart är det dags att bege oss ut igen. Ni får ha en fortsatt bra torsdag! =)
 
(Bild från IKEA.se)

Eget domän.

Sådär ja, då har jag mitt egna domän namn igen :) .. Slipper Nilssun nu, haha...
 
 

Balkong fint.

Jag har gjort lite balkong fint medans Isabella låg i sin vagn och sprattlade omkring. :)
 

BVC.

 
BVC idag. Och självklart har min lilla sötnos lagt på sig några gram och växt några centimeter. :) .. För det första så tyckte Distriktsköterskan att hon ser ut att ha växt en del, sen så pratade hon lite med Bella, och hon gav ifrån sig ett leende och bara tittade med sina stora blåa vackra ögon och hade så fin ögonkontakt med distriksköterskan. Och sen ville hon även prova en sak på Bella när hon låg på rygg, så hon tog tag i hennes händer och försökte dra upp henne och visst, det kunde ju Bella utan problem så hon satte sig upp och det var så lätt för henne. Då sa sköterskan att det är en koll dem gör när barnet är 6månader, men det kunde hon redan sa sköterskan förvånat. Och förvånad blev jag också! Så himla duktig min lilla sockertopp är!
 
Dagens vikt och längd.
6075gr
59,5cm
 
Nästa gång blir det sprutor igen för Bella, ush! =(
Dumma vaccination sprutor, men visst de är ju ett skydd för henne så då är det värt det.
Och sist var hon fantastiskt duktig, fick bara lite feber på natten annars var det bra med henne.
Så jag tror hon fixar det denna gång också. ♥

Igår.

Igår blev det ingen grillning hemma hos mina föräldrar, utan det blev att jag, Billy och Isabella åkte in till stan för att grilla med Andreas och Amna vid havet.. Vädret var ju helt ok, men så fort vi började grilla så försvann solen och det började blåsa som f*n! haha! Men sällskapet var trevligt och maten blev god. Efter vi hade ätit så fortsatte vi kvällen hemma hos dem och drack lite kaffe och åt kaka. Jätte mysigt hade vi!
 
Bilder från igår :)

Grillning.

Då bestämdes det att det blev grillning idag hemma hos mina föräldrar. Ska bli gott!
Första gången i år, och även för Isabella. Vi får ta med vagnen, så hon kan sitta där och bara njuta av det fina vädret, hon älskar ju att sitta upp nu för tiden. För när hon är vaken vill hon absolut INTE ligga ner och kolla rakt upp i taket eller vad det nu är. Utan blir bara tyst när hon får sitta upp och vara med.
 
Just nu sitter pappa och matar vår lilla dotter, och sen ska vi ge oss av till mormor och morfar.
Kommer ta med mig kameran och hoppas att jag får lite fler bilder på sötnosen, alltid lika kul att fota henne :)
 
(Bild hemma hos mina föräldrar)
 

Mamma.

Igår förmiddags kom min mamma hit för ett besök trodde jag, men det visade sig att hon skulle stanna över natten, haha. Kom som en liten chock eftersom det inte var bestämt, men självklart blev jag glad. Hon får ju stanna hur länge hon vill, haha! Så vi har bara myst och busat med Isabella, snackat lite och bara varit.
Och nu i eftermiddag ska vi köra hem henne till pappa, sen efter det ska vi handla tror jag.. Behöver nämligen köpa hem ersättning till lillsessan.
 
Jag hade rätt, mina förstoringar kom hem igår och de var jätte fina. Men det blir nog ännu finare när jag ramat in dem. Så nu vill jag bara till IKEA. Och eftersom Billy har en kort dag idag, han slutar nämligen redan klockan 13, så kanske blir en tripp till IKEA redan idag? Annars blir det på fredag.
 
Nä, nu får jag fortsätta här. Ha en bra dag!

Mamma.

Igår tog jag jätte många bilder på min lilla sötnos, man kan ju inte sluta när man väl börjat hehe.
För hon är ju sååå sööt!  ♥
 

Nytt.

Hade så gärna velat ha ett nytt soffbord och en tv-bänk. Och har länge spanat in detta Liatorp soffbordet från IKEA, och tv-bänken i samma serie var ju heller inte så pjåkigt! Ge mig! :)
 

Babysim.

Det blir Babysim för oss, den 7e maj är det kursstart.
Ska bli jätte mysigt att få plaska i vattnet med lillsessan! :) ♥
 
(Bild från Instagram, Isabella i badkaret här hemma för ett tag sedan.)
 

Helgen.

Igår åkte vi hem till mina föräldrar och vi var där hela kvällen. Vi åt Kina mat och kollade film, och såklart en massa snack :) .. Alltid lika trevligt! Vi klädde Isabella så fint igår, men tror ni inte att vi glömde att fota henne? jo! Men däremot så fotade mina föräldrar henne så får se om de fick något fint kort så jag kan visa er :)
 
Idag hade vi egentligen planer, och att min mamma skulle passa Isabella här hemma hos oss i princip hela dagen. För jag och Billy skulle till hans två kollegor som köpte ett hus tillsammans för ett tag sedan och behövde lite hjälp med att lägga golv, men det blev inget. Tyvärr, så här sitter man en söndag och har absolut inget att göra, Billy var rastlös så han la ner Isabella i vagnen och gick ut, så de kommer väl om ett tag. Jag var dock inte lika rastlös, för jag hade storstädat här hemma, dammsugit över allt, städat kylen och ugnen. Och nybäddat i sängen!
 
Det är nästan lite skrämmande att en söndag alltid blir lika seg och tråkig? Näst intill alla söndagar iallafall!
Förhoppningsvis kommer mina förstoringar på Bella imorgon, så det ska bli spännande och se om det blev bra. Och sen i veckan blir det en tripp till IKEA för att bl a köpa ramar. Nä nu ska jag fortsätta skriva ner vad som behövs handlas i affären senare idag.
 
(Bild från Instagram, för ett tag sedan)

16 veckor!

Idag blir vår prinsessa 16 veckor :) ♥
 
 

Fredag.

Jaha, då var det fredag igen.. Och idag ska vi bara sticka och handla, sen vet jag inte riktigt vad som händer. Har inga planer iallafall. Och igår var ännu en tråkig hemma dag, bara jag och Isabella. Vi busade, gosade, åt och Isabella sov lite korta stunder. Hon snackar för fullt nu och jag tycker det är synd att man inte har en kamera fastklistrad på pannan så man kunde få med allt, men det blev iallafall en video igår som jag la upp här på bloggen. Så jäkla söt denna lilla tös kan vara! ååh, hon är så go att man nästan äter upp henne ;)
 
Igår kom förresten lite av bilderna jag hade framkallat... Det konstiga var att jag hade laddat upp 100st bilder, men fick bara beställt 40st av någon konstig anledning. Så jag har mailat dem om det och får se vad dem säger. Rätt ska vara rätt. Men visst, sen kan jag ju erkänna att jag har mitt eget ansvar att kolla ordentligt på min beställning innan jag genomför den. Men eftersom det stod "!00 bilder uppladdade" så tog jag det förgivet att dem blev framkallade också.
 
Nä, nu ska jag fortsätta här. Ha en bra fredag! ♥

Isabella pratar ..


Ni får ursäkta Billy i bakgrunden, han visste inte att jag spelade in. :p

IKEA.

Tittar just nu inne på IKEA's hemsida efter ramar till bilderna jag har framkallat. Hoppas att dem kommer i brevlådan snart för vill bara hänga upp dem.. Men ja, måste ju inhandla ramarna också! Där är så mycket fint på IKEA, och varje gång man går där så försvinner några hundralappar. :) ..
But that's me, jag  ♥ shopping = sann kärlek!
 
 
Funderar på dessa ramarna, men det är så himla svårt att hitta ramar som passar måtten på bilderna. För hur jag än gör så fattas det, antingen 5cm för litet, eller 5cm för stort.. Man vill ju inte klippa i korten.. Och sen vill man inte köpa en för stor ram så det ser dumt ut.. Ah, jag får se vad jag hittar på.
 
Annat fint på IKEA, som jätte gärna får följa med nästa gång vi ska dit.
 
 
 

Absolut ingenting.

Jag och Isabella sitter, eller ja hon ligger på sitt gym och jag sitter brevid. Vi gör absolout ingenting och det är tråkigt. Men igår när jag var på väg att träffa en annan mamma med sin dotter så började jag känna mig konstig, det visade sig att jag har liiiiite feber och sen hade jag huvudvärk. Så träffen blev inställd och jag bara satt hemma och tog det lugnt... Och varje gång jag mår dåligt så vill jag alltid ha godis, så jag kunde faktiskt inte stå emot nu heller när jag försöker gå ner i vikt.. Så jag åt lite godis. Men vad gör det om hundra år? :D hehe..
 
Idag är väl lika segt som igår, och lilla Bella sov länge idag, enda till 8,30 så det var skönt att få sova lite längre än vanligt. Hon brukar ju annars vakna vid 6-7 på morgonen och vill ha mat, och oftast somnar hon om sen igen.
Beställde även lite bilder igår, och några förstoringar på lilltjejen! :) .. Såja, det är väl det hela som hänt och titta, jag fick ett lagom långt inlägg också! :) haha!
 
Hörs senare, ha en bra dag!

Just nu.

Just nu sitter jag bara framför datan och Isabella ligger i sin babysitter och kan inte riktigt bestämma sig för om hon ska ha nappen eller fingrarna i munnen :) .. Min mamma har varit här i några timmar, och det tyckte Bella om, de busade och gosade under hela tiden mamma var här. Nu är vi ensamma ett tag tills pappa Billy kommer hem.
 
Senare ikväll blir det nog mest slappe skulle jag tro. Nä, nu får jag nog ta upp lilla Bella för hon tittar på mig och gör grimaser / gnäll ljud. :) .. Antar att hon tycker jag är tråkig. Hehe! Ha en fortsatt bra dag!
 
 

Åh, kan inte få nog.

Nu hittar jag bara ännu mer, kanske blir en beställning snart? Haha! Men något hon verkligen behöver nu till våren och sommaren är strumpbyxor! Och hur söt är inte klänningarna och skorna?
 
 
 
 
 
 
 
 

Set, body+byxa+mössa 99kr

Tyckte det var jätte bra pris på dessa plagg. Både body, byxa och mössa för 99kr. Rena kapet!
Ett stort plus är också att de finns i olika mönster och färger. Finns även i långärmade för samma pris.
 
- Jag/Isabella väljer nog den rosa :)
 

Nytt från Newbie.

Titta så fina Blusar från Newbie det har kommit in på Kapp Ahl .. Perfekt nu till vår & sommar. :)
 
 

Matstol.

Vi vill skaffa en Hokus Pokus stol till Isabella, men jag tycker även om "Leopard" stolen från IKEA.
Visst, en Hokus Pokus stol har 3 lägen som barnet kan sitta i. Så det är ju en fördel.
 

Disney Princess.

Vad Isabella (jag) vill ha till hennes rum =)
 
 
 

Senaste.

Igår passade som sagt min bror och hans fru, Isabella till idag. Så efter Amna hade hämtat Bella och Billy hade kommit hem från jobb började vi göra vid oss och begav oss till Top Spin. Vi spelade lite Black Jack, Biljard och hade det trevligt. Dock så hade jag inte saknat det så mycket som jag trodde. För jag trodde innan att jag saknade den där "friheten" att gå ut och göra vad jag vill, när jag vill och hur jag vill. Men nej, den där livsstilen har passerat. Det var kul förr, men nu har man verkligen växt ifrån det där. Och förstår mig inte på folk som festar varje helg och strular runder, kan det verkligen vara kul i längden? (visserligen har jag aldrig förstått mig på det folket) Jag menar, jag är SÅ glad att jag har min egna familj, min trygghet, och min dotter är verkligen det bästa som hänt mig. Det känns som om det är NU livet börjar. Jag vaknar upp varje morgon med en man som jag älskar, och vi har skapat en underbar dotter som vi ser utvecklas dag för dag. Tänk så mycket vi har att se fram emot när hon blir större, längtar som bara den! Att skapa en massa minnen! Jag vet att många lever livet nu när de är unga, innan de binder sig med fru och barn, och det är såklart rätt. Det kan ta sin tid att hitta den rätta, och sen hela den grejen. Men jag förstår mig verkligen inte på folk som tänker "äsh, jag skaffar barn när jag är 30" precis som om man kan göra ett barn på beställning vilket inte kan göras. Men ja, hoppas jag har förklarat så ni förstår mig. Självklart menar jag inget illa mot dem som har en helt annan livsstil än mig, men det är inget folk jag förstår mig på och heller inget folk jag umgås så mycket med. För vi har absolut ingenting gemensamt känns det som.
Det är iallafall hur jag känner.
 
Natten hade iallafall gått jätte bra hos hennes Gudföräldrar, de hade haft det jätte mysigt, kollat på Let's Dance och sådär. :) .. Och vid halv 2 idag skulle vi hämta henne, men det blev att vi stannade där ett tag och snackade. Sen drog vi vidare ner till hamnen och myste i solen, så underbart väder. Hoppas du är här för att stanna!!
Efter vi hade myst i solen ett tag så gick vi en rätt så bra bit och stack och åt middag sen.
 
På vägen hem åkte vi inom affären och köpte hem lite saker, och nu sitter vi i soffan, förutom Bella för hon ligger i sin babysitter. Nu blir det bara mys hela kvällen :)
 
Bilder från dagen.
 
 
 

Isabella leaving.

Istället för Volbetas låt "Caroline Leaving" blir det istället Isabella leaving ;)
 
Det är sjukt hur en liten person på 57cm och 5200tung kan ha en så stor plats i mitt hjärta! Amna kom nyss och hämtade Isabella och jag saknar ihjäl henne redan! Hur galet är inte det? Snacka om att jag har seperationsångest när det gäller min lilla flicka! Snart kommer Billy hem från jobb så då slipper jag vara ensam iallfall.
 
Vi får även se vad som händer idag, om vi drar ut eller vad vi gör. :)
Jag kanske saknar lilla Bella så pass mycket att jag hämtar hem henne, men jag vet ju själv att jag behöver eller rättare sagt VI behöver det. En god natts sömn, vilket vi oftast har då hon sover hela nätterna. Men att man kan sova ut riktigt ordentligt på morgonen, kunna hitta på saker osv, ja jag har ju berättat detta tidigare.
 
(Bild som togs för många veckor sen)
 

Idag.

Dagen har varit väldigt dryg och tråkig och blää! Men fint väder har vi haft iallafall så det gillas! Isabella har varit en duktig tjej idag, hon brukar aldrig sova om dagarna, eller ja om hon sover på dagarna så är det max 10min typ, men idag har hon sovit uppe hos mig i 45min, sen efter en måltid sov hon nog 1½ - 2 timmar. Så det var jätte skönt att hon fick sova lite, för annars brukar hon bli så grinig och hon vet inte riktigt vad hon vill. Och sen fick jag ju min egna lilla tid, dock så hade jag tråkigt hela tiden så det hade inte gjort mig något om hon var vaken.
 
Billy kom hem vid 7 efter jobb ikväll, gjorde lasagne och sallad och åt det framför tv.n och kollade på säsong premiären av Tonårsbossen, vilket var rätt så underhållande och knäppt! haha, hur vågar man lämna över sina pengar till sitt barn? Rena mardrömmen! Jag vet hur jag själv var när jag var 16år, KLÄDER KLÄDER KLÄDER! Det var de enda som betydde något, och hann inte få mitt studiebidrag innan jag shoppade upp det. Än idag är jag svag för kläder, men man har liksom vuxit ur det lite, och sen har man inte det lika bra som när man bodde hemma. Då behövde man inte bry sig om hyror, räkningar etc. Så ibland känner man att man inte riktigt uppskattade hur bra man egentligen hade det. :)
 
Fortsättningen på denna kväll kommer bli lugn framför tv,n/datorn. Och imorgon eftermiddag kommer Andreas och Amna och hämtar Isabella! Så måste packa hennes väska så man inte glömmer något. Jag kommer säkerligen sakna henne direkt när de tar henne, men jag hoppas att jag inte gråter mig till sömn som jag gjorde sist de passade henne. Ush, det var så jobbigt att inte ha henne hos sig på natten. Men när jag väl lyckades somna så sov jag jätte bra. Och det var verkligen en god natts sömn som man har saknat.
 
Om ni klickar in på Dagens Outfit här på kategorierna, så ser ni hur shopping galen jag var för några år sen =)
 
Nä nu får jag fortsätta här med absolut ingenting. :)

Lockigt.

Som ni ser på dessa (gamla) bilder har jag alltid haft rakt och tråkigt hår... Nu vill jag fanimej förnya mig lite, så jag funderar på att permanenta det och få det fint och lockigt. Nu menar jag inte krylligt hår utan stora lockar. :)
 
 

Planer.

Som det ser ut nu så ska min storebror Andreas och hans fru Amna passa Isabella från fredag till lördag. Så det ska bli skönt att få sin egna lilla tid och hitta på något. Kommer såklart sakna min lilla flicka, men jag vet att hon har det jätte bra hos sina Gudföräldrar. :)
 
Det var bara så länge sen man hittade på något. Och man måste få ha lite kul här i livet, att jag har levt i denna bebis bubblan nu i 3månader har varit underbart, men man får inte glömma bort sig själv för det. Jag saknar mycket som jag gjorde förr, och som jag inte har tid med lika ofta nu, men sen när Isabella blir större så får jag lite mer "fritid" för då klarar hon sig på ett helt annat sätt. För det gör ju bebisar, dem utvecklas.
Men ja, längtar till helgen iallafall :)
 
Gamla goa bilder =)
 
Jag & Sara
Jag <3 biljard.
Tubz & jag.
Jag & Billy.
 

Sol.

Just nu är min mamma på besök, och såklart sitter hon fastklistrad vid Isabella och både leker och pratar med henne. Isabella har utan tvekan den bästa mormorn som man kan ha. :)
 
Billy jobbar enda tills 20.15 ikväll så får se vad denna dagen har att erbjuda. Igår så tvättade vi upp alla hennes kläder i stl 62/68 så de har hängt på tork nu hela natten och ska snart vikas och läggas i hennes byrå. Och på tal om kläder och byråer, jag vill ha en garderob till henne.. Mycket lättare att hänga upp vissa kläder än att vika det. Blir lätt att det ser ut som min egna garderob då, RÖRIGT! (ja, jag erkänner Billy) haha! =)
 
Vägde mig förresten innan, dock var det efter frukosten. Men då stod det minus 1 kilo, och det har bara hänt på 2 dagar. Så det är jätte kul att se! Fortsätter kämpa!
 
(Mitt mål, bilden är från augusti 2010.)

F U N.

Om ni skulle fråga mig för några år sen om vem som var min förebild, DÅ hade jag inte svarat mig själv.
Men idag, är just jag själv min egna förebild.
 
Jag håller på för fullt med att gå ner i vikt, och det går sakta men säkert. Och eftersom jag inte har tid just nu att träna ordentligt så får jag istället hitta på andra saker. Ut och promonera te x och använda trapporna istället för hissen, ja lite sånt. Men bättre än inget ju. Sen när jag har mer tid blir det kanske gym eller så gör jag som jag alltid gjort, tränar hemma.
 
Jag själv för något år sedan.
Står på knäna (men ser kul ut) haha!
 
 
 
 
 

Tisdag.

Då var det tisdag, och denna dag har jag spenderat tillsammans med dammsugaren och golvmoppen, jag har alltså storstädat ;) .. Håller även på och tvättar, men där hjälps vi åt litegrann eftersom det är mycket tvätt som man ska springa med, och vi har ju vår gemensamma tvättstuga två trappor brevid. Så ja, lite bökigt är det.
Har även precis varit ute och gått med Isabella i vagnen, skulle inom affären. Så det var skönt med en liten prommenad i solskenet. Nu får vi hålla tummarna att våren verkligen är på ingång.
 
Lilla Isabella är så duktig, fast det har hon ju varit hela tiden. Men hon utvecklas så mycket så det är nästan skrämmande. Hon är inne på sin 4e månad och det är så roligt att se henne växa. Hon pratar för fullt, suger på sina fingrar, dregglar och får bubblor i munnen eftersom hon gör sina roliga ljudläten. Haha, ja hon är härlig!
 
 
 
 

Dagens Isabella.

Idag har vi varit och bytat däcken på bilen till sommardäck. Och sen passade vi även på att tvätta den, för shit vad saltet på gatorna kan göra en bil ful, och sen hur mycket det förstör också är helt galet. De borde vara förbjudet att salta vägarna, grusa dem istället!!
Menmen, nu är den ren och fin.
 
Medans jag och Billy gjorde det var Isabella hos min mamma, de hade gått jätte bra. :)
 
Och såhär sött hade pappa Billy klätt sin Bella idag. :)
 
(Bättre bild på Jeansen hon fick av sina Gudföräldrar Andreas & Amna i lördags)

Gårdagens Isabella.

Fick ingen jätte bra bild på henne igår, för det blev rätt så sent så det fick bli en snabbis ;)
Var ju som sagt hos mina föräldrar på Påskimiddag, och såhär söt var Isabella. :)
 
 
- Jeansklänning, vit långärmad body, blommiga leggins & strumpor.
 
Byxorna sydde jag om, för de var såna som var riktigt breda ner till, tyckte det såg dumt ut. Så jag sydde in dem.
Blev jätte bra så jag är nöjd :)

Isabella har fått.

I lördags var min storebror Andreas och hans fru Amna på Ullared. Och på vägen hem åkte de inom oss och då hade de köpt detta till Isabella.. Hon är verkligen bortskämd av sina Gudföräldrar. :)
 
 
 
- Jeans leggins
- Tröja
- Pyjamas
RSS 2.0