Överallt.

Isabella ålar runt precis överallt här hemma, eftersom hon inte lärt sig krypa än så har hon lärt sig att hon kan rulla sig runt istället. Och hon upptäcker mycket när hon gör det, hon har tagit tag i gardinerna, ljusstaken, sladdar, m.m. Så nu får man verkligen vara på sin vakt annars åker något ner på golvet, eller i munnen.
 
Vi har inte kommit in i några rutiner, hon äter och sover olika varje dag men hon sover fortfarande hela nätterna vilket är skönt. Men hon somnar rätt sent på kvällen, vid 22 tiden och sover till allt mellan 8-10 på morgonen.
Jag har hört från andra att de har rutiner, deras barn somnar för kvällen vid 7-8 men sen också att de vaknar på natten och vill ha mat, vilket jag och Billy inte har problem med då Bella sover hela nätterna. Hon kan gny till lite ibland men det är bara för att nappen har åkt ut eller att hon ligger på den.
 
Hon sover 2-3 gånger om dagen, och äter 4-5 gånger om dagen. Vilket resulterar att hon mår jätte bra, ökar fint i vikt och längd, så det är ju det som är det viktigaste. Att Bella mår bra och att vi mår bra. Dock så kanske det hade varit skönt med rutiner men det kanske kommer senare..
 
Och när det gäller burk middagar så gillar hon det inte alls! Vi har även gett henne lite mat från oss när vi gjorde middag igår, men eftersom hennes mat inte kom från våra tallrikar så spottade hon ut maten och klöktes, men sen fortsatte hon titta på mig och Billy när vi åt vår mat. Så det är väldigt tufft med just middagen.
Men hon gillar frukt yoghurt, gröt och sin välling.
Vi får i alla fall hoppas på att det blir bättre sen, för man känner sig lite taskig att fortsätta ge henne mat när hon bara klöks och gör väsen av sig.
 
 
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0