1 månad.

Idag blir vår vackra lilla flicka 1 månad gammal. Tiden bara springer iväg så man får ta vara på tiden tillsammans med henne nu när hon är så liten och go! 
 
Vi var hos BVC idag och nu väger hon 2640gr och är 47,5cm lång.
Så hon följer sin egna lilla kurva jätte bra.
 

Mysig.

Denna lilla prinsessa är bara så mysig så det finns inte!
Älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig av hela mitt hjärta. <3
 
 
 
 
 

Heltid.

Att vara nybliven förälder till en liten bebis är verkligen ett heltidsjobb! När Isabella väl sover så tar man det mest lugnt och hämtar kraft. Och ibland städar man undan och fixar här hemma. Tur att man är gift, för maken min gör nästan allt här hemma. Han är så duktig. :) .. Så fort Bella blivit lite större och kanske äter lite mer regelbundet och förhoppningsvis sover hela nätterna så blir man nog människa igen, och jag kan ta hand om hus sysslorna. Lilla Bella blev även utskriven från Neonatal avdelningen på Sjukhuset i fredags (11 januari) och sond matas slutade hon med innan dess. Så hon är jätte duktig. Nu sen hon föddes har både jag och älskling varit hemma och tagit hand om henne, de kallar det Vård av Barn på Försäkringskassan men eftersom hon är utskriven nu så fick älskling börja ta ut sina pappa dagar sen den 11e så han ska tillbaka till jobb den 27 =( Så då blir jag och Bella ensamma, tror att Bella kommer sakna sin pappa när han går tillbaka till jobb, för både jag och Bella är så vana nu att ha honom här hela tiden. Lilla familjen nu ju :)
 
Jag hade tänkt skriva en förlossningsberättelse, men det får bli senare när jag har mer tid. Just nu kommer uppdateringen fortsätta vara lite seg men den blir bättre så småningom.
 
Var även hos BVC idag, och nu väger lilla Bella 2580gr och är 47,5cm lång. Så hon växer vår lilla flicka.  ♥
 

Bilder.

Här kommer lite bilder på vår vackra dotter Isabella <3
 

uppdatering.

Hej.Har inte uppdaterat på länge så kände att det var dags nu. Vår fina lilla dotter kom till världen den 21e december och då var hon i vecka 34+5. Jag låg inlagd en vecka på BB för vattnet hade gått. Och när Bella föddes var hon inlagd på Neonatal avdelningen eftersom hon fick ha Sond. Men på en vecka kopplades hon från värmebädden, maskinen som hade koll på hennes hjärta och syre, en alarm maskin! och inte bara det, hon började amma snabbt och det blev oftare och oftare. Hon sov hos mig och Billy i sängen redan första natten då vi fick in henne till vårt rum vilken var på söndagen, alltså då hon var 2 dagar gammal. Och det gick jätte bra för hon har bra kropps temperatur som hon ärvt efter hennes far. Så allt gick super och vi fick åka hem på fredagen då hon var 1vecka gammal men fick då hem sjukvård. Så än är hon inte utskriven men de gissar på att hon snart blir det då hon är jätte duktig och ökar i vikt.
Isabella.
2012-12-21
vikt: 2190gr
längd: 45cm
tid: 05.30
Det finaste vi har är du <3
RSS 2.0