Bella Bild Bomb.

Isabella, Bella, min älskling, mitt allt.♥
 
 
 

Inte en sekund.

Isabella är knappt still när hon är vaken, och inte ens när hon sover.
När man lägger henne på rygg och tittar till henne sen efter ett tag så ligger hon såhär. Fast att hon inte tycker om att ligga på mage sådär jätte mycket.. Men sött är det i alla fall =)
 
(dåliga bilder, ville inte tända lampan i risk på att väcka henne)
 

Ikea.

Nu på den senaste tiden och även idag har vi införhandlat lite mer saker till hemmet. Nu fattas bara ett snyggare soffbord än det vi har, en matta, maskros lampan från IKEA och ett skrivbord. Sen är vi nog så gott som klara :)
 
*Tavla (IKEA)
*Lampskärm (lampa till köksdelen, IKEA)
*Nyckelskåp (Biltema)
*Matta (Rusta)
*Förvaring i papp. (IKEA)
*Kökshanddukar (IKEA)
 

Klänningen.

Här är klänningen jag beställde från Zalando. En svart cocktail klänningen, väldigt tunn och skön att ha på sig.
Sydde dock om den vid bysten då jag inte tyckte om det svarta "linnet" eller vad man ska kalla det. Så gjorde en snygg urringning istället. :)

Festivalen.

Fredag:
Billy stack till jobb för sista gången på 3 veckor då han har numera SEMESTER! :D (wooho!) Så jag och Bella hade inget att göra så det blev att vi stack ner till centrum där jag klippte mig, färgade även håret här hemma. Försökte göra slingor i det häromdagen då en vän till mig hjälpte mig, men det blev aldrig 100% bra, så färgade om hela håret till brun/rött. Så nu är jag nöjd i alla fall! Får prova på slingor en annan gång, och då gör jag nog det hos frissan. Sen planerade vi lite hur vi skulle klä oss, eftersom Bella skulle hem till sin mormor och morfar och vara där några timmar på kvällen för jag och Billy skulle in till festivalen i stan. Jag provade lite klänningar men tog den jag hade tänkt mig från början, den som jag hade beställt från Zalando. En svart cocktail klänning.
Vi åkte och lämnade Bella hos sin mormor och morfar vid halv 6 tiden och sen stack vi till Graffiti Cafe och åt lite, efter det åkte vi in till festivalen. Gick runt lite och träffade min ena storebror och kusin och även lite kompisar till dem. Fick panik flera gånger efter Bella, saknaden efter henne! Så jag ringde mamma och frågade hur allt gick, och det gick bra, förutom att hon var lite orolig av sig, antagligen lite mammig =/ .. Så efter det fick jag bara mer panik och ville bara hem. Så bara efter lite mer än 1 timme satte vi oss i bilen för att åka hem. Men Billy ville försöka ha lite mer ensam tid med mig så han föreslog att vi kunde ta en glass på Sofierokiosken så det gjorde vi. Och det kändes lite bättre faktiskt. Körde hemåt sen men blev även ett stop i Hyllinge där det var en liten bilträff, så vi stod där och tittade en stund men sen ville vi hem. Körde hem till mina föräldrar och fick då se att Bella sov i soffan så sött. Men bara en stund efter så hade hon tydligen hört våra röster så hon vaknade och fick värsta leendet på läpparna när hon såg mig :) .. Obeskrivlig känsla! Den här paniken i kroppen man känner som en mamma, när hon inte har sitt barn hos sig,... ja, den känslan kan ingen annan förstå mer än en mamma.
 
Lördag:
Idag åkte vi på kalas hemma hos mina föräldrar, då min stora syster med familj skulle ha sitt kalas där för sina döttrar. Julia blev 6år, Evelina 4år och Josefin 3år. De tyckte det var lättare att ha kalaset där eftersom de ändå skulle in till festivalen senare. Vi åt lite tårta och kakor, barnen fick sina presenter som dem tyckte jätte mycket om. Och vid 4 tiden åkte jag, Billy, Bella, och mina föräldrar till festivalen. Där vi spenderade hela kvällen tillsammans. Det var inte meningen att vi skulle stanna så länge, men vi tog med oss vagnen och bärselet. Och vi började först med vagnen, då hon kunde sitta och leka med sina leksaker, och senare på kvällen byta vi till bärselet. Just för att jag hade sett ett Stånd som gjorde personliga armband med namn, och det ville jag ha och även Billy. Men det var uppe på söder och där hade vi redan varit en gång, och jag tog för givet att något annat Stånd hade samma armband som denna killen hade. Men nej, ingen hade det. Så vi fick gå hela vägen tillbaka till Söder för att få tag på armbandet. Men det gick jätte bra, Bella hade varken gnällt eller varit ledsen under hela dagen!!! Hon var på strålande humör och tyckte det var jätte kul. Hon älskar som sagt att få vara ute!
Hon somnade 2 gånger under hela dagen, och när hon var i bärselet så höll Billy för hennes öron hela tiden eftersom det blev väldigt högljutt på kvällen.
 
Lite bilder kommer här.
Köpte en egen designad tröja till Bella. :)
Ni visste väl att Kapten Jack är en stor favorit för mig?
Drömfångare till Bella.
Drömfångare till mig och Billy.
Bella sitter inte still en sekund så svårt att få en bra bild ibland :p Hon ser trött ut här men hon är bara på väg att blinka eller något.
Här är våra armband. <3
Tårtan från kalaset.

Billy med Evelina och Julia.
Billy och Bella på Max.

Bilder från senaste.




Det blev grillning både idag och i förrgår med mina föräldrar. Jätte god mat och mysigt hade vi det också! :)
Här ser ni bild också på vårt ny inköpta utebord. :)

Bella provsitter strandstol!

Haha, så söt denna lilla ungen är! Självklart, det är ju min =)
Här provsitter hon en strandstol på Maxi.
 
 

Bella bilder =)

 

Badat.

Igår stack jag, Billy och Bella till stranden vid 3-4 tiden. Och det var så varmt i vattnet att vi provade doppa Bellas fötter, vilket hon gillade. Sen blev det att hon satt själv ner på sanden och plaskade i vattnet. Hon tyckte nog det var svalt och gott. =) .. Det var faktiskt varmt i vattnet, men det kan nog bero på att det var vääääldigt lång grunt. Skönt var det i alla fall.
 
 
 

7 månader.

Idag blev Isabella 7 månader, vår lilla prinsessa är inte så liten längre. :) Så himla kul att se henne växa. Och på varje BVC besök så gör hon oss chockerade att hon går upp så mycket på så kort tid. Inte jätte mycket, men perfekt lagom. :) Tänkte göra en lista på vad hon har kunnat under sina 6 månader tills idag.
 
♥ Sitta själv i några minuter
♥ Pratar och gör väldigt höga pipiga/skrikiga ljud
♥ Börjat blåsa bubblor igen.
♥ Saglar något fruktansvärt, tänderna måste poppa ut snart.
♥ Nummer 5 i blöjan.
♥ Några kläder i stl 68 passar, och 74 är något litet för stort. Så hon är där på gränsen från 68/74.
♥ Leker med sina leksaker, sitter/ligger och studerar dem, smakar på allt.
♥ Äter middag och gröt varje dag (fast ibland blir det långa ute dagar, då är det välling som är lättast att ge)
♥ Älskar sin välling men tar gärna emot något nytt, så som smaka på vårat bröd, och sånt där. Och har blivit duktig med middagarna, hennes favorit är nog Kyckling med grönsaker.
♥ Ålar sig jätte mycket. Reser sig upp med överkroppen som hon har gjort nu ett tag men har inte lärt sig det där med benen så det blir krypläge. Men snart så ...
♥ Lärt sig vinka och blir helt exalterad när någon vinkar och säger hej till henne.
♥ Nappen är ingen favorit längre, utan duger bara på natten.
♥ Fortsätter sova hela natten, vaknar mest vid 8.30. Ibland lite senare.
♥ Låtsas tuggar eller vad man ska kalla det, tittar på oss när vi äter och tuggar själv.
♥ Nya bil barn stolen är på plats. Så baby skyddet är numera färdig använt.
♥ Varit på stranden en gång tidigare, men igår blev det en riktig strand dag så det har hon nu upplevt och hon är så nöjd och glad som vanligt :) .. Får prova doppa hennes fötter en dag också =)
♥ Väger numera 8520gr och är 66 lång!
♥ Har flyttat för första gången, från en tråkig lägenhet till ett nybyggt fint radhus! :)
 
Det är säkert ännu mer, men kan inte komma på det just nu. =)
Många fina bilder kommer imorgon!
 
 

BVC.

Igår var vi på BVC med lilla prinsessan!
Visade även för sköterskan att Bella kan sitta numera själv ett tag, vilket hon tyckte var jätte duktigt. Fick även lite tips om vad vi kan göra när hon sitter med oss när vi äter, och vad man kan göra när hon försöker spotta ut maten hon får och lite sånt.
 
Vikt: 7520gr
Längd: 66cm
 
Så hon går upp jätte fint, exakt 800gr sen den 11 juni tills igår. :)
Nästa gång vi ska dit så vi prata om säkerhet i hemmet och hon ska även göra lite rutin tester på Bella.
Det är så kul nu när hon lär sig något nytt hela tiden, att sitta själv, jag kan inte tro vad jag ser ibland när jag ser min lilla bebis som inte är en liten bebis längre, sitter hela själv. Tiden har verkligen gått fort. Men samtidigt har vi sett fram emot att hon blir äldre, för hur kul kommer det inte bli sen när hon tar sitt första steg och lär sig gå? när hon säger sitt första ord och börjar prata? ja allt det dära. Ska bli så kul att följa hennes utveckling. ♥
 
 

Gnällig men glad.

I lite mer än 1 vecka har Bella varit lite gnällig, och även får lite gråt attacker, vi alla tror det är tänder som är på väg. Och det är vasst i tandköttet, men än så länge syns inget.. Men hoppas hon inte har hon allt för länge utan att hon har haft ont för att tänderna ska komma nu, och inte att det ska fortsätta såhär i flera månader. Iså fall är det väldigt synd om henne =( ... Annars är hon på väldigt glatt humör, utvecklas som bara den, kan sitta själv i några sekunder nu, har lärt sig vinka när hon är på humör och vill det vill säga. :) Och smakportionerna fortsätter vi kämpa med, försöker ge henne 1mål med rödspätta och potatis varje dag, och gröten får hon som vanligt, 1 gg om dagen också. Anledningen till att jag ger henne rödspätta är för att hon vägrade äta det andra, men det var ju ett tag sen nu så man får kanske prova på dem andra igen...
 
I söndags stod vi på Backluckeloppisen i Helsingborg och sålde. Och vi hade faktiskt mer än vad vi trodde. Och vi fick in några slantar också vilket är skoj! :) .. Det var jag, Billy och lilla Bella som stod där och Bella var helt fantastisk hela dagen, var inte ledsen, gnällig, sur eller något. Utan tyckte det var spännande med alla människor och när hon var trött så somnade hon i baksätet på bilen. Och den stora turen i det hela var att vi fick en lite skuggig plats vid träd. Så det var perfekt med tanke på att det blir tusen grader varmt i bilen när solen steker och för att vi aldrig hade kunnat ha Bella i solen hela dagen! Det som gällde var solhatt, tunna bomullskläder och ha skynke så hon inte fick sol på sig och då även i vårt fall sitta i bakluckan för där var skugga.
 
Jag sålde en hel del, men jag kunde inte låta bli att handla hem lite nytt. Det blev lite leksaker till Bella, en jordglob till mig och sen vet jag inte vad Billy köpte, jag tror faktiskt inte att han köpte något haha!
Och på tal om jordglob så har jag alltid velat ha en som inte är så plastig som dem flesta är, där var belysning i denna men det ville jag inte, men för 30kr så tog jag bort hela elgrejen och funderar nu på om jag ska lacka själva foten eller vad jag gör.. Men ja, vi får se. Ska ta bilder!
 
Nä, nu blir det film med älskling. Isabella sover för natten och imorgon väntas ännu en jobbdag för Billy, så får se vad jag och Bella hittar på. Idag satt vi bara hemma och myste. Jag solade en del, och hon satt antingen i gå stolen, vagnen eller i gymmet och lekte.
 
 
 

Internet.

Fick vårt internet inkopplat nu i förgår. Så det är skönt att man har det igen.. Dock så har vädret varit toppen både igår och idag. Och det har spenderats mest ute på vår baksida, där jag har solat och Bella har roat sig i vagnen, och idag har jag även badat henne i baljan vilket hon tyckte skönt. :) Önskade jag också fick plats! haha!
 
Senaste:
Vi flyttade den 28juni till vårt efterlängtade radhus, och vi trivs som fiskarna i vattnet, haha! Det blev att vi sålde lite möbler och köpa nya. Så vi har numera ek i vardagsrummet istället för vitt. Vi tyckte det blev för mycket vitt i vårt nya hus då alla väggarna är grå/vita vet inte färgen direkt, men mörkare vit. Så det har vi gjort. Och vi har faktiskt fortfarande inte kommit helt i ordning, det tar sin tid :p .. Vi behöver fortfarande lite saker innan det blir komplett!
Vi har även två uteplatser nu så det är mycket man vill göra där också, nya krukor och blommor, och annat fint man kan ha i en trädgård/uteplats.
 
Tänkte ta bilder sen när vi har kommit mer i ordning, så det blir hyffsade bilder ;) ..
 
Och den 30 juni blev min storebror Andreas pappa! =) Han och hans fru Amna fick en pojke på morgonen, och han är så fin! Kan inte förstå att Bella var t om mindre än honom när hon föddes. Jag tyckte deras son var pytteliten men nej, han vägde mer än 1kg och var 6cm längre än Bella.
Så tänkte bjuda på lite bilder på Ajdin som lilla gossen heter.
 
Denna lilla gosse blev jag Faster till. 
Här håller min andre storebror Christian lilla Ajdin, och min mamma med mitt hjärtegull Isabella.

Hej!

Det var inte igår, heller inte i förgår ;) Vi har flyttat och har haft fullt upp med det. Och sen har mycket annat hänt. Kommer berätta mer sen när vi får Internet här på det nya stället. See ya! :)

RSS 2.0