Midsommarafton.

Igår spenderades Midsommarafton i stugan med min mamma, pappa, storebror Andreas och hans fru Amna.
Väldigt trevligt och god mat. Bilderna får tala för sig själv. :) (Mobil bilder) Kommer såklart fler bilder framöver.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Isabella 6månader! ♥

Idag är det inte bara Midsommarafton, utan även Isabellas 6månaders dag! :D
 
Tänkte göra precis som vanligt, en sammanfattning som visar hur mycket hon har lärt sig sen hon blev 5månader tills idag. :)
 
 
♥ Börjat på Lemolac 2.
♥ Smakat på God natt välling och hon tyckte om det.
♥ Börjat på 6månaders gröt. Den med hallon och banan.
♥ 68 är det som passar just nu, och någon enstaka 62.
♥ Vänder sig på mage och sedan tillbaka på rygg.
♥ Börjat göra högljudda ljud.
♥ Äter var 3e timme ungefär. Som vanligt.
♥ Smakat på fler smakportioner men ännu inte riktigt vant sig.
♥ Kan hålla den lilla flaskan själv.
♥ Fått den stora nappen nu (inte längre den 0-6mån)
♥ Börjat gå i Gåstol och hon gillar det.
♥ Fortsätter att prata och göra olika ljud.
♥ Fortsätter blåsa bubblor och tycker det är jätte roligt.
♥ Fortsätter sova hela natten!
♥ Fortfarande inte fått några tänder, men dreglar mycket och tycker om att bita i saker.
♥ Har gått färdigt sin Baby sim kurs, och hon älskade att bada varje gång!
♥ Gjort det vanliga dyket + torped dyket.
♥ Håller på och lär sig att sitta mer och mer för sig själv.
♥ Vill mer eller mindre hela tiden vara med och se allt.
 
Det är allt jag kan komma på just nu.
Hon är så duktig vår lilla älskling. Du kan inte ana hur mycket vi älskar dig hjärtat ♥

Det gamla vanliga.

Här hemma är det inte så värst mycket som händer.. Bella fortsätter prata och gör pipiga ljud, smakar på smakportioner varje dag och försöker få henne att vänja sig, jag och Billy försöker hitta nya hyresgäster till vår nuvarande lägenhet då vi vill så gärna flytta till vårt nya radhus. Och det är faktiskt 4personer idag som är jätte intresserade och som kan ta lägenheten nu omgående, vilket är perfekt! Så imorgon får vi se vad som händer, blir nog lite visningar och så nu i veckan skulle jag tro.
Isabella tränar också lite på att sitta själv vilket hon tycker är jätte skoj. Dock så förstår hon ingenting när hon kasar åt sidan och inte ser oss bland kuddarna, haha! Hennes min säger mer än tusen ord. =)
När det gäller smakportionerna så är hon lite svår, iallafall när det gäller middagar, desserterna funkar någorlunda för de är söta och goda. Men som jag skrev tidigare, det tar sin tid att vänja sig.
 
Igår hade vi det lite tråkigt så det blev att vi hamnade hos Andy och Amna, dock så jobbade Andy just då men han kom hem sen på eftermiddagen och då bestämde vi oss för att grilla hamburgare. Och Bella fick gunga lite (jag själv fick ingen bild där hon log så den jag visar får duga) De visade även sin nyköpta barnvagn och den var jätte fin. Den ser ut precis som vår fast deras var mörkbrun och svarta strukturer. De ska ha sin efterlängtade bebis i början på Juli månad så nu är de riktigt nära för dem :) .. Dem tog inte reda på könet heller så det är ännu mer spännande!
 
Denna vecka hatar jag, för det är den veckan då Billy jobbar mest. Fast det är endå skönt att han har tagit ut dubbeldagar på måndagar och tisdagar varje vecka så han är hemma lite mer. Men denna vecka jobbar han helgen också =( .. Annars var det planerat att vi skulle åka upp till stugan där min mamma och pappa befinner sig just nu, även Andy och Amna ska dit på fredag. Fast Billy slutar kl 3 på fredag, så det blir nog att vi åker upp i stugan och firar midsommar endå. Fast det blir då ingen övernattning. Och jag får sitta själv hela midsommar helgen =/ buhu!
 
Detta inlägg tog verkligen sin tid, för jag fick natta Bella också! :) Vissa kvällar vill hon att man nattar henne, medans vissa nätter räcker det att vi lägger henne i sin säng, hon får sin napp och vi drar på speldosan. :)
Godnatt!
Och såhär söt var hon häromdagen, hon skulle precis få Godnatt välling och lägga sig för kvällen. :)
Första gången hon använde denna pyjamas, visst var den söt?
 

Nappar.

Jag och Billy köpte nya nappar till Isabella för någon dag sedan. :)
Och dem stämmer in bra!
 
 
 

Bella äter glass.

Här är videon som skulle laddas upp för flera dagar sen, men men här är den iallafall. Isabella smakar glass för första gången och såhär reagerar hon =)
 
 

Kärleken går inte att beskriva. ♥

(Dålig bild kvalité tyvärr)

Funderingar.

Snart ska vi flytta till radhuset. Och där är det lite annorlunda än här..
Som te x vardagsrum fönsterna är från golv till tak där, och jag undrar bara vad som hade varit bäst där.
Lamellgardiner? vanliga gardiner? ingenting alls? korta gardinstänger? ... Ja, jag kan inte riktigt bestämma mig.
 
(både gardinerna och toffsarna har jag, men frågan är om de passar in där?)
 
Och vi ska sälja vårt matbords set, skänken och sekretären som är typ i samma serie. Och det nya matbordet ska vara med kläddastolar, antingen hela eller bara sittdynan. Och sen en ny taklampa är också på önskelistan.
Även nya växter och led lampor hade inte suttit fel..
 
 
 
 

Vår duktiga flicka.♥

Under en bra tag har Bella försökt vända sig från rygg till mage, men har kommit lite mer än halvvägs sen kommer armen i vägen, så hon blev väldigt sur för att hon inte klarade det. Men nu i tisdags vände hon sig från rygg till mage helt själv och helt plötsligt. Vi blev så stolta! Och idag har hon gjort det 2-3 gånger, och jag la henne på gymmet för max 1timme sedan. Så hon är jätte duktig och är snabb! Som Billy sa - plötsligt händer det! :D
 ♥jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar dig jag älskar jag älskar dig jag älskar dig♥
 

Used to be.

Jag kommer ihåg för några år sen, te x det året jag träffade Billy (2006) att jag tyckte att kläder var det bästa jag visste, och ta en massa bilder, nu menar jag tusentals bilder på mig själv. Mitt studiebidrag gick enbart till kläder och pengarna tog slut samma dag, iallafall för det mesta.
Denna fas varade i flera år, och jag älskade att köpa nya kläder om jag skulle ut och festa. Och jag ÄLSKADE livet! Det var så himla kul, träffade nya vänner och hade alltid det så awesome!
När jag träffade Billy så hittade vi på en massa skoj, galna grejer också! Haha.. Ja ljuvliga minnen!
Det jag ville komma fram till var att det är så mycket som har förändrats! Det har snart gått 7år sen jag och Billy träffades. Men ibland kan det kännas som igår, fast att de andra stunderna känns det som en evighet, typ ett annat liv. Vilket man kan nästan säga att det är, för mitt liv har blivit helt annorlunda.
 
Mode och kläder hade plötsligt bytats ut mot intresse för möbler och heminredning.
Att bara vara jag och Billy har bytats ut mot att vi har blivit föräldrar till vår vackra dotter.
Från att ha hur många vänner som helst så har jag bara några få kvar.
Att fota enbart mig själv har bytats ut mot att ta en massa bilder på vår vackra dotter.
Fest har bytats ut mot hemma kvällar med min egna lilla familj och bara ha en massa mys.
Min snygga kropp har bytats ut mot lite extra kilo som händer när man är lite bekväm.
 
Och ja, mycket mer har förändrats! Och både jag och Billy kan inte sluta tänka ibland på hur livet var innan Bella kom, man hade inga direkt ansvar för ett annat liv, vi kunde bara tänka på oss själva, om vi var hungriga så åt vi och behövde aldrig mata någon annan, eller tänka på att någon annan behövde mat.. Så det är en stor omställning att få barn, och folk idag blir bara yngre och yngre när de skaffar barn och tror att det bara handlar om att de är söta och gulliga att se på, och att allt kommer bli så underbart. Men i själva verket, i verkligheten är det mer än så.. Det är ett jobb kan man säga.. Ett jobb som inte liknar något annat man har gjort tidigare, du har fått en liten människa att ta hand om, mata den, lära den att sitta, gå, prata, ge den en bra uppfostran och ge henne så mycket kärlek och värme att det inte går att beskriva.
För det kan vara svårt och kämpigt med ett barn, det är de ingen som säger emot. För så är det! Men det viktigaste utav allt är att det är SÅ värt det, att allt det kämpiga och jobbiga försvinner så fort vår lilla flicka ler mot oss, hon vet inte om det än men hon ger oss så mycket och får oss att växa ännu mer som person. Hon ger oss styrka, kärlek, värme och hon är en stor trygghet för oss som vi är för henne. Jag trodde aldrig att jag kunde älska en människa så mycket som jag älskar min Bella. Hon är en underbar unge som 95% är nöjd och glad. De andra procenten är precis som alla andra barn kan vara, lite griniga och inte helt belåtna och nöjda med allt. Det är då dem behöver lite extra kärlek och förståelse. :) Vi har en underbar dotter som förgyller både min och Billys vardag och hon skänker oss så mycket kärlek! Hon är helt klart det bästa vi har och hon betyder allt för oss. Och jag kommer i resten av mitt liv skydda henne, älska henne, ta hand om henne, ge henne trygghet, finnas där för att prata, ja ge henne allt! Och inget av det kommer någonsin bli för mycket. För jag kan helt enkelt inte få nog av henne. Ingen av oss kan. ♥
 
Är så glad för allt jag har åstadkommit, fast att det är en del kvar jag vill göra.
Men är så stolt över mig själv att jag har fött ett barn, att jag har klarat det och att jag får beröm på varje BVC besök då Bella ser så glad och frisk ut, och att hon växer så otroligt bra. Och att jag alltid har ringt och frågat så fort Bella skulle bete sig lite annorlunda eller något, för att se så allt har varit ok. För hon betyder allt för mig och jag vet att jag och Billy är otroligt bra föräldrar för både folk säger det och vi båda känner det själva.
Ja, kortfattat sagt, jag är så otroligt tacksam att både jag och Billy har fått en så underbar flicka! ♥
 
 
 
 
 

Smakportion.

Isabella har fått prova på lite smakportioner sen hon blev lite mer än 3månader.. Men det blev inget som varade, utan har blivit bara någon enstaka gång, tills nu för nu vill både jag och Billy att hon ska börja äta mer och mer smakportioner så får hon kanske 1-2 tillskott i flaska. Och ett av dem ska då vara välling till kvällen.
 
För man märker nu att hon ligger näst intill aldrig ligger still när man matar henne med flaska och då blir det både svårt för oss och för henne att få i henne mat ordentligt. Det är inte det att hon inte får i sig maten för det har vi sett ¨på vikten att maten har hon inga problem med, utan mest att det blir svårt att ge henne det för hon sprattlar, vrider och boxar med händerna, haha! Men som jag har sagt till Billy, hon är ingen liten bebis längre. Hon vill mer eller mindre sitta och bli matad istället, förutom på kvällarna då är hon riktigt kelig av sig och då är det så mysigt att mata henne :)
 
 
 

Försöker.

Trodde jag hade lagt upp en Video här på bloggen igår, men såg nu att det inte hade publicerat någonting?
Så försökte nu igen, men nej ingenting händer.... Varför ska det alltid strula?
 
Aja, vi får se om filmen dyker upp snart.

Tur jag har er.

Dagen har varit precis som vädret - tråkigt och dystert.
Men nu förhoppningsvis ska allt gå tillbaka till det normala igen, har nämligen varit på Ängelholms sjukhus idag.
Tur jag har min vackra dotter som förgyller min vardag och min man som jämt och ständigt ställer upp så mycket han kan. Finner inga ord för hur mycket jag älskar min egna lilla familj. Vad vore jag utan er?
 
 ♥ Jag älskar er, mer än ord kan beskriva. ♥
 
 

Torped Dyket.

På grund av mitt illamående så valde jag att avstå från dagens sista babysim, men Bella fick iallafall bada med pappa Billy. Som har hänt 2gånger tidigare också. Det gick såklart bra idag med, och hon provade även på Torped Dyket som det kallas för idag, hon gjorde det 2 gånger och dykte 1gång vanligt. Hon är så duktig!
 
Här är en video från ett av Torped Dyket. (jag som gjort videon)
 

BVC.

Idag var Bella på BVC för både doktorbesök och vanliga vikt och mätning besök. Hon fick ett stort Godkänt av läkaren som testade saker på henne och lyssnade på hjärta och så vidare. Han blev så chockad att hon har tagit på sig så mycket i vikt fast att hon är för tidigt född och bara vägde 2190gr när hon kom ut till världen. Så det var roligt att höra från han också att han tyckte hon var riktigt duktig. Och såklart frågade han vad vi gav henne, haha! Jag bara - ja, jag har provat på lite smakportioner, annars är det banangröt 1gg/dagen och resten ersättning.
 
Dagens gram och cm.
Vikt: 7720gr
Längd: 64cm
 
Så på bara 15 dagar har hon gått upp nästan ett halft kilo! Min lilla stora flicka! ♥
 
 
 
 

Woho!

Idag tyckte Bella att det var dags att stiga upp vid 9.45 imorse, eller rättare sagt så gick Billy upp med henne för att ge henne mat, men han sa åt mig att stiga upp typ varannan minut. Så efter jag hade sträckt mig i några minuter gav jag efter och gick upp. Gjorde min frukost i lugn och ro, tittar bakom mig och där står mina föräldrar! Gissa hur rädd jag blev? haha.. Så det var därför Billy ville att jag skulle gå upp för han hade pratat med mina föräldrar och vetat om att de skulle komma. Haha!! Men ja, det var ju trevligt. Pratade en massa skit och sen blev det bestämt att jag och Billy skulle kolla på ett radhus ännu en gång, vi tittade på det en gång tidigare men sen ville vi ha lite tid på oss att bestämma och sådär, och så tyckte vi att vi kunde åka dit och titta en gång till så man inte har missat något. Och mina föräldrar hängde med, och efteråt åt vi varsin glass och njöt i det fina vädret.
Kom hem vid 16.30, och då började jag på att göra mat, idag blev det tacos. Mumsfilibabba!
 
Det är ett helt nybyggt radhus som blev precis klart. Där är verkligen allt man kan tänka och önska sig.
Så det är riktigt riktigt riktigt fint och fräsht. Och det skrev vi kontrakt på idag! Vi är såååå lyckliga!
 
Och det bästa är att vi kan flytta in när som helst, men vi måste bara först bli av med denna lägenhet.. Det är ju två helt olika företag. Ska bli skönt att komma härifrån, att bo i en av 210 lägenheter är inget jag vill göra om.. Ingenting för oss. Men ja, nu har vi kontrakt på det nya radhuset och vi längtar tills vi ska flytta in! :)
 
 
 
 

Idag.

Idag har vi tagit en rätt så lugn dag vilket behövs ibland, speciellt efter en heldag på Tosselilla igår!
Lite över klockan 9imorse tyckte Bella att det var dags att gå upp så det gjorde vi. Gav henne mat, åt själva frukost, och sen blev det storstädning och imorgon ska vi tvätta hela kvällen. Har en massa att göra i veckan så det är skönt att man fick ladda batterierna idag! :) ..
 
Blev bara en snabb tripp till affären så vi fick handlat lite. Så nu ska vi nog klara oss ett tag till, höhö ;)
Och bytade även de två legginsen jag köpte till Bella för en större storlek och hittade även ett par andra leggins med spets nertill som var supersöta :) Ska ta foto på allt jag köpte till henne vid ett senare tillfälle.
 
Nä nu ska jag fortsätta spendera lite tid med min egna lilla familj.♥
 
Förresten, har en väldigt stor fundering på en sak..... men det tar jag upp senare.

Senaste.

Igår var vi på Tosselilla tillsammans med min mamma, pappa, storebror Andreas och hans fru Amna. Det var ju abonnerat endast till de som var Länsförsäkringskunder, så tack vare Andreas har vi fått gratis biljetter varje sommar så det är skoj! :) Men fy vad många kunder LF måste ha för där är SÅ mycket folk varje gång, haha! Men vi hade det jätte trevligt och roligt! Lilla prinsessan var så duktig hela dagen och bara njöt av att antingen ligga nere i vagnen eller få vara uppe hos oss och titta vad vi gjorde för något, så nyfiken som hon är haha!
 
Endast jag, pappa, Billy och Andreas badade och åkte karuseller eftersom Amna är höggravid och mamma har inte den lusten så de gav varandra sällskap och tog massa bilder istället. Samtidigt som de tog hand om Bella när jag eller Billy inte var där.
 
Tyvärr så blev det inte mycket fotande för min del, men mina föräldrar tog många bilder och förhoppningsvis får jag tag i några snart och kommer då lägga upp dem här. :)
 
Men tills dess har jag två bilder jag tog från igår!
 

Shopping.

Idag har jag och Isabella spenderat hela dagen med min storebror Christian. Vi har ätit glass, åkt runt lite, varit inom Billys jobb och sagt hej, sen åkte vi till Familia och shoppade lite =) .. Jag behövde som sagt lite sommarkläder och Bella behöver ingen ursäkt, hon får alltid något! Men hon behövde faktiskt allt jag köpte idag.
 
Isabellas inköp: 3par Leggins, två st trosor och två st body linne.
Mitt inköp: 2par leggins, 1st klänning, 1st topp, och 1st linne.
 
Men ska dit imorgon igen tror jag (om vi orkar) och byta Bellas leggins till större storlek. För hon går snabbt upp i storlek nu, känns som om stl 62 gick super snabbt! Och nu får hon mer eller mindre bara på sig stl 68. Så Billy sa att vi skulle nog köpa i stl 74. Så får se om vi bytar till större stl på allt jag köpte eller bara legginsen.
- Inte så lätt eftersom bebisarna inte får prova kläder i butik :p , haha!
 
Tog tyvärr inga bilder alls idag. Men de dagar finns de också att man inte orkar ta upp kameran, hehe :)
 
 
Kom hem för lite mer än en timme sedan, så är rätt så slut. Bella somnade efter lite mat direkt när vi kom hem, och nu sitter jag och Billy framför Kanal5 Play och ser på En Stark Resa med Morgan och Ola-Conny ;D
 
 
 
 

Hembyggdsparken.

Idag har vi varit på Hembyggdsparken i Ängelholm. Bella fick se en massa olika djur och tyckte det var skoj. Fast hon fascinerades mest på träden för solen låg bakom och glimtade till, haha! Så ibland var det svårt att få henne titta på något annat. =) Hon fick även gunga lite vilket hon tyckte var kul.
Blev även en prommenad in till Ängelholm Centrum och tittade lite. Vet inte om jag sagt det innan, men vi gjorde premiär för sittdelen för några veckor sedan och det har funkat jätte bra. För man kan ju dra ner sittdelen till helt liggläge.
 
Tyvärr så cpar telefonen när jag ska föra över bilderna, men dessa har jag fått överförda iaf,
får visa er resten imorgon.
 

Summer.

Just nu när jag tittar ut så är sommarklänning det sista jag tänker på, men det måste köpas in för det kommer säkerligen några fina sommardagar i sommar. :)
 
Här är några klänningar/toppar som jag tycker är rätt fina.
 
 
 

Söndag.

Söndag - Vilo dag, tråkiga dag, sista dagen på veckan.
 
Pappan i huset har jobbehelg så han förväntas inte komma förräns ikväll. Så jag och Isabella chillar i soffan bara och räknar timmarna... Det finns absolut ingenting att göra, ingen vill/kan hitta på något.. Så tråkigt!
Så jag och Bella får helt enkelt ha en gose söndag tillsammans, vilket också är mysigt. Fast sen när hon somnar så sitter jag bara här och gör ingenting. =/
 
Oj vad jag klagar/tjatar/gnäller ...
 
Återkommer när jag har något roligare att skriva om.

Så duktig.

För några dagar sen köpte vi en Lära-Gå stol och igår kväll provade Bella den lite snabbt och hon såg ut att gilla den, vilket var jätte roligt. Hon lärde sig direkt att backa med den så redan nu får man se till att hon inte backar in i något, haha!
Även idag har hon suttit i den en stund, så jag passade på att ta några bilder. Dock så blev det ingen super bra men det får duga med dessa. Man ser ju att det är min lilla sötnos som sitter i sin Lära-Gå stol =)
 
 
Och sen efter hon hade varit i Gå-stolen ett tag så var det dags för sista mat målet och sen sova för natten.
Och då var hon såhär duktig.
 
Höll flaskan hela tiden och åt tills flaskan blev tom. Så duktig!!!
♥ Vi är så stolta över dig vår prinsessa! ♥
RSS 2.0