Mycket.

Just nu är det mycket som händer här hemma.
Och tyvärr så hamnar bloggen sist på listan.
Så jag kommer göra en bloggpaus.
 
Om jag börjar blogga igen, så kommer jag
ha en ny blogg. En ny start om man säger =)
 
Ha det bra så länge! Och glöm inte att ni
kan följa mig på Instagram, där heter jag
liiine89 .. ♥

Bad News and Good News.

Det har hänt en hel del nu den senaste tiden... Och för att vara tråkig så vill jag inte skriva ut det här. På grund utav privata skäl. Både jag och Billy är väldigt ledsna över det här, men tyvärr så finns det inte så mycket att göra. Kan inte gå in på detaljer för det är svårt att förklara något som man själv inte förstår eller som man inte vet hur man ska handskas med. Tusentals frågetecken finner sig i våra huvud dagligen, och inget svar dyker upp! Det är så jobbigt. Och inte känns det som en del bryr sig, vilket är tragiskt! Jag är i alla fall glad att jag har två föräldrar som alltid finns där för mig och Billy, samt Bella. Dem stöttar en och försöker hjälpa en så mycket de bara kan. Och det uppskattar vi!
 
Men för att prata om något helt annat, så är vår bokhylla nästan klar, vi har inte rört den på 2 veckor för på utsidan är den så gott som klar. Det är bara lite målning kvar, men det tar vi tag i när vi hittar orken till det.
Har även målat det 6 kantiga bordet jag köpte på Loppis. Dock så blev jag sjuk dagen efter jag nästan var klar med det, så det är inte 100% klart ännu det heller.... Plus att tv bänken ska målas också! Jag önskar man kunde köpa tid! Men tyvärr så finns det bara 24 om dygnet, och 7h av dem sover man (om man har tur) och hela dagen går till Bella, samt hela kvällen.. Den enda lediga tiden jag har är när hon somnar, vilket kan vara mellan 21-23 och då har man så mycket man vill göra... Jag vill fixa naglarna, jag vill måla klart möblerna, jag vill läsa min bok, jag vill pyssla samt fixa med foto albumen. Och ut över det så är jag riktigt frestad att dra ut med lite kompisar och ha kul, menar inte festa. Utan ut och bara ha kul, spela bowling eller biljard och bara vara. Och då menar jag, att jag själv drar ut. Vill komma ut lite själv, vara lite fri och bara ha kul. Jag har inte varit utan Billy och Bella en enda gång, och jag har läst andra mammor som har dragit ut med sina vänner och tagit ett glas vin och surrat. Och det ser jätte trevligt ut och verkar vara så skönt att komma ifrån vardagen. Så nu känner jag stor lust att ha lite kul och vara för mig själv lite. Vi får se när det blir av, och om det någonsin kommer bli av... Direkt när jag väntade Bella så förlorade jag en massa vänner, så idag har jag inte så många kvar tyvärr. Fast, man kanske inte kan kalla dem för vänner de som vände ryggen till när jag blev gravid? Tråkigt i alla fall! Jag är en mamma nu, men jag är samtidigt samma tjej som jag alltid varit. Rolig, snäll, omtänksam, stöttar och hjälper alltid mina vänner... Men visst, dem förlorade min vänskap och det är deras förlust. =)
 
Nä nu är det snart midnatt och jag vill kunna hinna läsa 1 kapitel innan ögonen går i kors. Hoppas Bella sover hela natten inatt.. Snälla!
 
6 kantiga bordet blir vitt! ... Cement ljusstakarna blir svarta!
 

Instagram.

Sorry, bloggen hamnar tyvärr sist på mina prioriteringar just nu. Min mamma ledighet har gått ut och jag söker jobb som bara den! Har varit sjuk nu i snart 1 vecka, jippi! =( ... Billy och Bella är också sjuka! Så det är rena sjukstugan här hemma! På instagram är jag mer aktiv och berättar vad som händer!
Självklart ska jag inte sluta blogga. Det har faktiskt hänt en hel del spännande saker, eller ja ni kanske inte tycker det. Men jag gör =) ... Fast tyvärr så finner jag inte tiden att kunna sitta ner och skriva av mig =/ .. Så ska försöka ta tag i det! See ya later!
RSS 2.0