Senaste.

Har inte kunnat blogga så mycket för har haft en hel del att göra. Jobbat, handlat massa grejer till lägenheten, sen funkade även inte vårt internet på en hel dag... Men men, ville iallafall titta inom här innan vi sticker till STOCKHOLM! :D För jag ska gå på Twilight Eventet :) Wooohoo! Kommer ta med mig den bärbara så kommer säkerligen uppdatera lite när jag är där.

Men nu måste jag fortsätta packa här! Ciao for now!


En liten del av alla grejer vi köpt.



Detta hade jag på mig igår, den nyköpta långärmade tröjan från Nelly, och min fina puder rosa väst från H&M.
Och då leggins, stövletter och en tjock halsduk.

Förkyld.

Satan i gatan vad många är förkylda inklusiv mig själv, men förstår det när det är typ någon grad ute bara. Is kallt! Men jag ska inte klaga för jag tycker om höst och vinter. :) .. Nu har jag och älskling packat en hel del här hemma, och så ska vi bara renovera klart lägenheten och så, sen blir det inflyttning. Yey! =) ..

Sen har vi även några planer nu till helgen och nästa helg, troligtvis blir det av iallafall! Får hoppas på det! Samt att jag och älskling firar 5 år nu den 24e oktober. :) Tiden går riktigt fort, det är helt galet! Jag älskar honom inte lika mycket som jag gjorde när vi blev ihop, ... jag älskar honom ännu mer. ♥

Nä nu ska jag bara slappa, för snart blir det läggdags! Natti!

Just nu.

Nu ska jag ut en sväng, har på mig mina sofish kläder! ;D .. Fick låna älsklings mjukisbyxor för mina är nerkladdade med färg, dem är lite stora för mig men det ser inte dumt ut iaf. Hoppas jag ...... Haha!

Jag är väldigt sugen på Pizza, men egentligen får jag inte äta det för jag ska gå ner i vikt! Men är SÅ sugen på det och älskling kommer inte förräns halv 9 ikväll och jag vill INTE ta en macka! Visst, där finns annat att köpa men är man sugen så är man! Och sen när vi är i lägenheten och renoverar så rör ju man på sig rätt mkt, eller? jo det gör man. Annars hade man ju inte varit helt slut när man kommit hem... Menmen, jag får gå eller jobba så att jag förbränner pizzan sen! Hihi!

PUSS!

Beställde.

Beställde hem detta för någon dag sen och nu har jag fått hem paketet :D
Var nöjd med dem två tröjorna jag beställde men dock inte för byxorna! Så det blev retur för dem!


Denna tröjan fast i mörkblå.


Och här är byxorna som jag inte var så nöjda med.


Och en vanlig topp med rundad halsringning, fast den jag köpte var i svart.

Sötnosarna!

I fredags var jag och älskling och hälsade på min storasyster och hennes familj! Det var ett bra tag sedan jag såg dem sist, så det var jätte kul! Och eftersom jag hade kameran med mig då vi tar bilder på lägenheten när vi renoverar så passade jag på att ta bilder på sötnosarna! :)

Och igår så jobbade jag mellan 11:45 - 19:00, och direkt efter jobb åkte vi hem till mina föräldrar då dem skulle bjuda på middag. Även min storebror och hans fru var där. :) Så det var trevligt, och väldigt god middag! Och resten av kvällen spenderades med älskling i vår nya lägenhet. Vi renoverar för fullt och det är riktigt skoj faktiskt att se alla förändringar! :)

Kommer självklart visa bilder på lägenheten sen! För och efter bilder!
Men här kommer lite bilder på min systers barn ♥


Evelina & Julia ♥


Elias, Josefin, Evelina & Julia ♥


Julia & Evelina ♥


Julia ♥


Elias & Josefin ♥


Jag & Billy ♥


Min & Billys sötnos Julia ♥

Wee!!

Idag fick jag och älskling nycklarna till vår nya lägenhet! ÄNTLIGEN så hittade vi en fin lägenhet eller ja, den kommer bli fin. För vi ska nämligen renovera den innan vi flyttar in. Vi är så glada att vi kan flytta härifrån och sen att den nya lägenheten är mycket större än den vi har. Så det kommer bli kul! :)

Imorgon ska vi ut och kolla på färger och tapeter. Så det kommer bli en lång dag, och hinner nog alls inte att blogga. Kanske senare på kvällen när vi har kommit hem.

Idag så har jag inte mått så bra, haft huvudvärk från och till hela dagen, så himla jobbigt :( .. Men fick ju endå göra lite idag så som handla lite grejor till lägenheten och så. Får hoppas att huvudvärken har försvunnit nu för gott! Haha.. Orkar inte vakna upp med värsta skallebanken imorgon också!

Men ja, det var allt för mig! God natt! ♥

Wooohooo!

Som ni alla vet så är jag ett stort Twilight FAN, och förra sommaren åkte jag till Stockholm för att gå på ett Twilight Fan Event på Hovet, där Kristen Stewart och Taylor Lautner var. Fick ta bilder med dem och det var en helt magisk, underbar och helt oförglömlig upplevelse!
Dock var jag lite ledsen att Robert Pattinson inte var där, då han höll på att spela in filmen Water for elephants. MEN!!!! Nu ska ni få veta något UNDERBART!! Iallafall för er Twilight FANS.

Robert Pattinson och Ashley Greene kommer till Hovet i Stockholm den 28 oktober!!! wooohoo! Dock har inte information om biljetter etc kommit än. Men det kommer! :D ...

Det kommer verkligen bli en dröm i uppfyllelse om jag får träffa honom! Nu kommer mitt 12åriga beteende fram men det skiter jag i! För detta är as grymt!

Så fin!

Jag blev precis lite kär ...
Odd Molly tunika.


Tunikan.

Födelsedag.

Igår var det älsklingens födelsedag, så istället för ett kalas här hemma med kaffe, kakor och tårta. Så stack jag, älskling, mina föräldrar och Billys mamma in till stan och åt kina mat. Det var super gott som vanligt! Och sen rullade vi hem.. Haha! ;) ... Så det var en jätte trevlig kväll! Så nu är både jag och älskling 22år!

Fick sjukanmäla mig idag till jobb för jag har inte alls mått så bra idag. Har mått illa till och från, samt haft ont i magen och känt mig allmänt seg i kroppen. Får hoppas det går över snart.

Min stora syster hittade en gammal bild på mig häromdagen, så jag bjuder på den ;)


Vill ha!!!!



Vill ha denna ur snygga jacka! Men den är slut såld på ellos och jag hittar inte den någon annan stans.
Du hittar jackan här

Igår.

Hejsan svejsan! Eftersom älskling jobbade hela dagen igår så hade jag absolut inget att göra. Så istället för att sitta här hemma och glo, ringde jag mamma och frågade om vi skulle ha en lite mor och dotter dag, ut och kolla lite butiker, fika och snacka en massa skit. Höhö! Och det ville hon, så vi drog ut och hade det jätte trevligt! Hittade dock inte så mycket men ett jätte fint nattlinne från H&M, samt ett par pyjamas shorts, en ögonskugga och ett nagellack fick jag tag på ;) .. Och när jag kom hem så hann jag precis göra vid mig till älskling kom hem, föreslog då att vi kunde sticka till Top Spin, så det gjorde vi! Åkte dit med Krille och Anders, och vi hade AS kul! :D ... Vi spelade Black Jack, pratade en massa och sånt! Så det var en lyckad kväll! :) ...

Nu ska jag äta lite frukost, så vi hörs sen!


En osminkad Carro!
Glömde visst att skriva att jag köpte en ny foundation häromdagen, och då fick man en borste till! Vilket jag aldrig har provat, att applicera foundation med en pensel var dock inget för mig.







RSS 2.0