16 december.

Tråkiga måndag ... Igår var Isabella jätte snorig, det bara rann från henne men hon var ändå på gott humör och hade ingen feber. Så vi for iväg till IKEA för ett ärende, och vi stack även inom Väla för att titta lite efter en julklänning till Bella, samt att vi skulle inom Telenor. Och gud så mycket folk där var på både IKEA och Väla. Så när vi tänkte på middag så hade vi ingen idé på att stanna kvar och äta på något utav ställena. Billy sa - Du får välja precis vilken middag du vill ha idag!  Så sa jag - Kinamat! Och inom några minuter sitter vi på Kina restaurangen och är dem enda där! Så skönt och tyst det var! Och väldigt ovanligt dessutom, för där brukar alltid vara folk.
Efter vi hade ätit så stack vi inom min faster och kusin för att säga hej, stannade över en kopp kaffe innan vi for hem.
 
Nu jobbar Billy bara fram till torsdag sen är han ledig över jul och nyår! Så skönt och så efterlängtat! Dock så har vi så mycket att göra men ingenting blir gjort eftersom han jobbar och jag har inget körkort och kan inte komma iväg. Visst där finns buss, men om man ska åka till olika ställen så är det smidigare att ta sin egna bil. Så vissa saker får vänta till fredag, men det kommer nog bli stressigt för vi ska ha Isabellas kalas på lördag, då hon blir 1år!
 
Aja, vi får göra vårt bästa! Tänka sig, att om 8 dagar är det julafton!
Bjuder på lite nytagna bilder.
 
Dessa hittade jag på en loppis, tycker de är så fina så som dem är och även med ljus i.
Ena köksfönstret. Fast det andra ser exakt likadant ut (;
Förråds dörren som Billy pyntat till med lite lampor (;
 
 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0