Can't.

Det är 3 dagar sen Paul Walker dog i en fruktansvärd bilolycka. Och jag har ännu inte förstått det, eller så vill jag helt enkelt inte förstå det... Jag är inte den människan som går in på Aftonbladet och tittar nyheter, aldrig! Men nu, går jag in på alla möjliga nyhets sidor och försöker leta upp information om hur allt hände... Fast mest av allt vill jag bara se en rubrik som lyder "Paul Walker är inte död" Men nej.. Det kommer det inte att göra.. För han är verkligen borta. Lämnat denna värld för att komma till en annan, en bättre värld.. En värld där han är en av dem mest underbaraste, ödmjukaste, godhjärtade människor.
 
Jag är helt knäckt utav det här, tänker på det hela tiden och så fort jag får chansen kollar jag nyheterna för att se om där kommer något nytt om den olyckliga händelsen.. Och jag vill bara tro att detta är en dröm, att jag ska vakna och inse att Paul lever..... Varför skulle han dö? Varför skulle han hoppa in i bilen? Varför skulle dem köra så fort? (enligt uppgifter så körde de i 160km/h, om det nu stämmer) Men den fruktansvärda explosionen och de stora brand lågorna som kom efter kraschen måste ju ha tytt på en hög hastighet. Som även en av poliserna hade sagt på plats.
 
Det är så orättvist att sånt här händer, bara sådär helt plötsligt så dör en människa som inte hade den blekaste aning att denna dagen var den sista för honom. Att hans dotter som var på samma plats som honom (enligt uppgifter) kunde inte tro att hon aldrig skulle få se sin pappa igen, att hon aldrig fick sista chansen att säga "jag älskar dig"
 
En stor chock blev det för hela världen och alla sörjer. I alla fall alla de som älskade Paul. Han var en suverän skådespelare som har växt under alla dessa år sen han gjorde genom brottet i The Fast and the Furious. Det var på grund utav honom och den första filmen jag blev bil intresserad, det var tack vare honom.. Jag blev kär direkt i bilar och tyckte det var as coolt. Och jag var nog en 13 år gammal när jag såg filmen för första gången och idag är jag 24 år, fortfarande lika tokig i filmerna. Såg 6e filmen på BIO nu i somras och bara längtade efter den 7e... Som jag nu undrar vad de kommer göra med.. Enligt källor ska filmen vara klar utan Paul W, medans andra skriver att han kommer dö i filmen, och att han ska hyllas i den eftersom han redan har gjort många scener i filmen så skulle de inte ta bort hans karaktär. Så det kommer vara spännande och sorgligt att se den nya filmen.
 
Där finns många videos om Paul Walker på youtbube.
Bland annat denna video, en kille som berättar hur stort inflytande Paul hade på honom.. Och precis som jag själv, växt upp med filmerna. Och älskat dem sen första stund.
 


Kommentarer
Rebecca&Mathias

Det är riktigt tråkigt att den legenden har dött. Så grymt bra skådis och människa! Ha en fortsatt fin Fredags kväll! :)

2013-12-06 @ 16:28:34
URL: http://twoplusone.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0