Last night.

Jag vill inte säga för mycket nu eftersom jag inte riktigt själv insett det, haha. Men igår kväll hände det en jätte fin sak för mig och älskling. Ett minne som jag alltid kommer att minnas. :) .. Jag älskar dig Billy Westman Mårtensson! ♥

Tjenamors!

Hellu ja! Hoppas att allt är bra med er, själv är det bara bra! Tänkte berätta vad jag har gjort dem senaste dagarna.
I fredags var jag och älskling hemma bara och tog det lugnt. Kollade filmer och åt gott. Sen i lördags drog vi ut med några stycken till Top Spin i Ängelholm för att spela biljard och bara ha kul. :) Och det hade vi såklart! Så det var ju bra, haha! Det var även skönt att dra ut, det var ju faktiskt ett tag sedan. Att sitta hemma varje helg är kanske inte så super kul, även om det är skönt och så. Men man kan ju bli lite alltför rastlös ibland, hehe. Men sen åt andra sidan är jag inte den party pinglan som jag en gång var, innan jag träffade min pojkvän så festade jag en hel del, och när vi väl blev tillsammans så festade vi en hel del då också. Men sen så tröttnade vi typ på det, och man har inte den tiden längre heller eller lusten. Och att alla ska dricka sig hela medvetslösa idag är så sjukt, ofta man behöver dricka en massa för att ha kul? Aja, det var iaf min åsikt.

Ohja, just det. Jag shoppade lite i lördags. :D Köpte ett par nya Fornarina Jeans, love them ♥, och en tunika från H&M, och sen lite krämer från The Body Shop. Gottigotti! :) .. Jag ska ta bild på jeansen så ni kan se hur snygga dem är. Dem gick på 999:- men det struntar jag i. Jag blev kär direkt! ;)

Harry PotterLängtar som fan till den kommer på BIO! :D

Pilot modell jacka, HISS eller DISS?


HISS eller DISS?
- Jag tycker definitivt HISS. Super snygg ju! Och den går bara för 299:- på H&M.

Den nya jackan.


Jag beställde denna för några veckor sen, om ni minns? Och tydligen hade de glömt bort att meddela mig att den hade kommit så jag fick aldrig den för nu har den skickats tillbaka. Men som tur var, hittade jag nästan en kopia på Ullared faktiskt, och det glömde jag skriva i mitt förra inlägg. Jag hittade en jacka som var väldigt lik denna så då blev jag glad. :)

Denna jackan kommer från h&m.

Försöka vara mer aktiv nu.

Hejsan bloggen, det var ett tag sedan och jag har faktiskt saknat dig. :)

Det enda jag kan säga är att jag mår mycket bättre nu än vad jag gjorde för 3veckor sedan. Och börjar komma igång med allt igen och det känns bra. Väldigt bra faktiskt! Och jag lovar att försöka vara mer aktiv nu. För jag älskar ju att blogga, skriva av mig, visa vad jag har shoppat, disskutera om olika saker. Allt! Men eftersom jag har mått så dåligt så har jag inte haft någon lust till något. Så fy blä och ush mot det och upp med leendet för nu är jag tillbaka :)

Jag var på Ullared (Gekås) i måndags tillsammans med sambon och mina föräldrar. Älskling hittade jätte fina kläder som han är jätte nöjd med, och jag var chockad att de hade så fina kläder till killar, för i många klädesbutiker idag finns där typ inget till killar, de har liksom litegrann men Ullared hade rejält mycket till killar/herrar eller vad man nu säger, hehe. Dock blev jag besviken när jag gick till damavdelningen, för där var INGET! Eller jo, där var såklart damkläder, men absolut inget roligt. Inga fräcka tröjor eller snygga jeans, ingenting som fall mig i smaken. Det enda jag hittade var en kofta utan armar och två baslinnen. That's it! Så jag blev faktiskt jätte besviken där. Men älskling var ju glad såklart. Haha! Det var ju 2år sen vi var där sisst, och där kommer alltid nya och fräcka grejer, te x till hemmet och så. Men hädanefter ska jag bara åka till Ullared för att handla saker till hemmet och sådant, och såklart vill älskling shoppa mer kläder där, men kläder för mig finns där inte. Så jag fortsätter shoppa på de ställena jag alltid gjort. Dvs h&m, MQ, Gina Tricot, Carlings osv.

Men det var iaf roligt att vara där, för det finns så mycket att se. Jag har alltid tyckt om Ullared för det, och när jag var mindre fick jag alltid en massa fina kläder, för till barn finns där ju jätte mycket fina kläder. Så DÅ var jag nöjd. Får hoppas att dem har fått in mer kläder till nästa gång. :)

PS. Träffade även Ullared Morgan, haha!

Hejsan, det var ett tag sedan nu jag skrev här på bloggen. Men det är för att jag inte mår bra alls. =/ .. Och gör fortfarande inte det helt, så det blir bara detta inlägg idag. Men jag hoppas ni förstår och att ni fortsätter besöka den när jag väl är aktiv igen. =)

Ha det så bra! ♥
RSS 2.0