Rätt svar.

Rätt svar på Gissa kändis!
Det är såklart vår Twilight stjärna Kristen Stewart på bilderna. ;)


Dagens köp!

Jobbat mellan 11,30-16,15. Sen efter det gick jag och älskling runt på Nya Väla! :D Det var väldigt roligt att se alla nya butiker och det är även riktigt coolt hur stort det har blivit, och nya väla är riktigt mäktigt! :D ...
Men iallafall, duktiga som vi är så slösade vi inte en massa pengar som annars är väldigt vanligt vid löning, utan vi ska hålla i pengarna tills vi sticker till Ullared på lördag! yey! MEN, jag kunde inte stå emot två saker idag, en sak var väldigt akut då min andra plånbok är trasig, och den andra grejen jag köpte var något som jag har haft innan men som växte igen så har velat skaffa mig en ny ett tag. Och idag slog jag till! :D

Dvs jag köpte en ny plånbok och skaffade mig en piercing på över örat. :)Vezzano har riktigt snygga plånböcker och väskor.
Dålig bild denna, men man ser ju iallafall :D

Gissa

Kan ni gissa vem kändisen på bilderna är? Själv kunde jag inte gissa det direkt!
Rätt svar kommer senare! ;)

Outfit.

När jag fick hem Ellos tidningen så började jag bläddra lite försiktigt då man ibland vill ha ALLT men efter någon sida så även om där fanns så mycket snygga kläder så föll jag pladask när
jag såg denna snygga och perfekta höst outfiten!ellos

Trött.

Trött på att folk alltid ska vara så jävla otrevliga! Såna personer bara förstör hela ens dag! Energitjuvar är vad dem är! ... Och sen så kan man faktiskt säga saker på olika sätt utan att ha en negativ ton eller att vara så grinig.


Ooh, är så förbannad just nu. Tack för det.

Friends.

Började tröttna på att se Two and a half men på datan så började se Vänner, en serie jag aldrig har följt men har sett några gånger på tv. Men fasiken vad bra serien är!!!

Chandler (Matthew Perry) är ju bara så underbar! Älskar hans humor!
Och Joeys (Matt LeBlanc) - how do you doin' ;) haha!


Det var ett tag sedan ..

Det var ett tag sedan så jag tänkte skriva några ord. Dock har det inte hänt så jätte mycket men lite iallafall.
För det första så har jag bränt mig på jobb, och det har varit den värsta brännskadan hittills som jag fått på jobb. För det blev ett rätt så stort sår på överarmen. Buhu! Men det läker rätt så fint så det blir nog bra.

Och sen så har jag jobbat en hel del och haft lite annat att göra. Jag och älskling letar efter ny bostad för vi vill verkligen inte bo kvar här med såna respektlösa grannar. Och sen för att vi vill ha något större. Vi planerar även att åka till Ullared nu till löningen, och sen har jag även bokat tid för tatuering den 12e september! woohooo! :D

Idag.

Skulle egentligen jobba mellan 11.45-16 men dem ringde från jobb och frågade om jag ville ta kvällspasset istället för den tiden jag hade. Så jag sa såklart ja så jag kunde sola! :D .. Det var ju länge sen det var fint väder så man hade ju fan redan blivit vit, haha!!

Det var faktiskt väldigt skönt att bara sitta här ute på vår uteplats och bara steka, medans våra katter Sadie och Lazee sprang runder och försökte fånga fjärilar och andra insekter. Dock så jobbade älskling så man saknade ju han liiiiite ;) ..

Efter dagens solning såg jag ut såhär.
RSS 2.0