Fniss.

Album.

Det har blivit många album bilder på sistonde men det är så himla kul med foto, för man får upp så månge minnen.




Work out.

Har varit iväg hela dagen med älskling. Jag har köpt en sån där vibrator maskin som ska vara jätte bra! Och kattmat och kattsand till katterna, och sen lite annat också. :) .. Så nu blir det till att träna med min vibrator maskin, haha!

Love & other drugs.


Love & other drugs.
Min åsikt om filmen: Den var lite rolig då och då, men blir lite förvirrad om vad den egentligen handlar om.. Ena stunden är det om sjukdomar, sen så är det om Viagra, och utöver det så förstår man inte direkt om vad den handlar om.. Och man kan nästan säga att det är en porr film.. Så mycket naket i filmen att det nästan var uttjatande. Är heller inget stor fan av Anne Hathaway, så då blev inte filmen så mycket bättre heller. Men Jake Gyllenhaal var lite fin att titta på då och då.. Men tyvärr så gjorde inte ens det att jag gillade filmen något speciellt.
Jag ger den 2/10.

Bilder på när jag var liten.



Bröllops albumet.

Det här fina Bröllops Albumet fick vi utav älsklingens mormor och morfar i bröllopspresent. Riktigt vackert album!



Just for fun.




Lägg märke till att puss bilden på oss inte var från när vi var små,
utan det var mer en liten bakgrundsbild åt det hela. :)

Sådär ja.

Hade visst ett par bruna gardiner som passade bra in till vardagsrummet, men får endå se senare om jag köper nya. Men är rätt nöjd nu. :)

Såhär blev det.

Aj =(

Min dumma katt Saidie rev mig innan idag :( .. Anledningen var för att min svärmor och hennes kille kom och hälsade på, och tog med sig sin hund. Och våra katter är inte jätte vana vid hunder, men så höll jag i Saidie och sen så fick hunden syn på henne och då blev hon rädd när han sprang emot henne.. Så hon fick panik hos mig och rev mig på handleden! :(

Visst, det ser inte stort ut men fy vad det svider och gör ont ibland.

Check out the bang.



Haha, roliga bilder det blev. Ser ut som en luffare. Men iaf, luggen har växt en
hel del. Vilket är ett stort plus!

Damn you.

Så jäkla tråkigt. Jag och älskling följer ju Two and a half men, och de är just nu mitt i den 8e säsongen. Och bara för att Sheen festar som en, ja jag vet inte vad så blir det nu uppehåll. Under den senaste tiden har det blivit många uppehåll pga allt som har hänt med Sheen, anklagelserna att han har misshandlat sin fru bl a. Och nu att han fortsätter festa och knarka som att där finns ingen morgondag.
Man tror att Sheen ska lära sig eftersom han knappt skådespelar i serien, för han är ju likadan i verkligheten. Alla konsekvenser ser han ju själv i serien, och man hoppas att han blir lite smartare iaf. Men nej.. Det är som om han bara iggnorerar det och fortsätter vara den som han alltid varit.. Och troligen alltid kommer vara..

Tycker om Sheen annars, men det börjar bli uttjatande nu att han håller på så. =/


Källa (Läs mer)

Mys bilder.





Katterna låg i den svarta stora fåtöljen och myste. Har en massa tända ljus och bara myser med älskling.
Fattar inte hur jag lyckades ta den sista bilden på mig och älskling, hahah! Men cool blev den. :)

Kycklingsallad med vitlökssås

Ska göra en hemma gjord kycklingsallad med vitlössås idag. Ska även skiva upp lite pitabrödsbitar, för det är så himla gott att bara doppa i såsen. Ska äta den goda middagen framför en bra film, hade tänkt se alla Spider Man filmerna. Var så länge sen man såg dem, och dem är ju jätte bra!

Blir nog inga gäster idag för dem har inte hört av sig... Så det blir en ensamkväll för mig och babe. =) <3


Tyckte förr att Tobey Maguire som spelade Spider Man var het. Fniss!

Sminkning.

Tänkte visa en sminkning som jag gjorde precis.. Inget speciellt dock! och jag använder aldrig ögonskugga eller läppglans annars, kanske 1-2 gg om året. ;D Men tyckte det hade varit lite roligt att visa hur jag gör då.


Först, rengör ansiktet. Sen smörj in en fuktighetskräm, jag använder Body Shops "Vitamin E Moisture Cream"

Om du har olika foundations, så kan du lägga en klick av varje på ett papper. För att se vilken som hade passat bäst på dig. Om det visar sig att alla är lite för mörka för din hy, så ta en vanlig kropps lotion och blanda med den foundationen du vill ha. Den blir då ljusare och lättare att smörja in.

När bas make upen är klar så tar jag lite löspuder som gör att det mattar ner foundationen samt att det håller längre. Sen såå tänkte jag ta en mörk blå med lite glitter i som ögonskugga. Jag använde fingret för det är lite lättare att placera på ögonlockat. Ibland kan det vara svårt med den penslen man har till.

Placerade ögonskuggan precis ovanför ögonfransarna, så jag täckte inte hela ögonlocket med ögonskugga.
Tog även pytte lite eyeliner längst ut vid kanten, samt lite på undersidan av ögat. Och sen tar jag mascara flera gånger på ögonfransarna så dem blir riktigt fylliga. Samt även lite röd roughe på kinderna med en stor puderborste. Tog också på lite läppglans på läpparna. Dock är jag så himla torr så blev inte jätte bra men det får duga.

Resultat!! =)

Jag använde alltså: MaxFactor Foundation Soft Beige. MaxFactor löspuder. H&M's ögonskugga. H&M's roughe. Två sorters mascara från märket MayBelline, dem heter Great Lash Mascara, och den andra heter The Falsies Volum' Express. Eyeliner från Isa Dora. Läppglansen heter Crystal Nude Glow från Loréal. Och kroppslotionen jag använde för att få foundationen lite ljusare var Nivea.

Jävla vinter.

Ena dagen mår man bra och är pigg och glad, andra dagen har man äcklig smak i munnen, seg och halvt täppt i näsan. VARFÖR? Blir så sur på sådant, visst jag har inte feber och HELT energilös, men endå! Så tråkigt att må bra ena stunden och skit andra. Min stackars mamma ligger hemma i soffan och har ont i halsen :( .. Den stackaren, hoppas pappa tar väl hand om henne. Men det vet jag att han gör :) ..

Vet inte riktigt vad som händer idag, får se om man kanske får hem lite besök och har en lugn och mysig fredagskväll! Annars blir det att jag och älskling har ännu en ensam hemmakväll... Kanske lite tråkigt att göra samma sak varje helg. Därför får vi hoppas att vi får lite besök.

Om man nu te x inte orkar gå ut, eller om man är lite sådär halv seg som jag är idag. Så kan man göra en massa saker inomhus! Om man nu får hem lite gäster så kan man tända lite ljus, ta fram en massa spel, kanske sätta på en rolig film, och bara ha det kul och trevligt. Samt skämma bort sig lite med godis och så kanske, och även hjälpas åt att göra en god middag.

Det är ju så kallt och ruggigt ute, så varför ska man ge sig ut? ;)

Twilight halsband.

Köpte detta Twilight halsband för ett bra tag sedan då jag är ett stort FAN, men har aldrig använt det. Förstår inte riktigt varför, för jag tycker det är super snyggt! Jag tror det är för att det är liiite tyngre än vad jag är van vid. Så hade faktiskt tänkt sälja det.





BUS eller sola?

Fördel med sola - Man får en fin färg samt att det inte färgar av sig på kläder och blir fläckigt.

Nackdel med sola - Kostar en del, och kan vara farligt om man gör det för ofta.

Fördel med BUS (brun utan sol) - Billigt, kan göra det hemma i lugn och ro. Samt att det är ofarligt!

Nackdel med BUS - Måste vara jätte noga så man inte blir fläckig. Och att det lätt färgar av sig på kläder. Samt att vissa BUS kan lukta rätt mycket, och det är rätt pinsamt att gå runt och stinka. Och tar en jäkla lång tid att torka.

Så frågan är, vad fasiken ska man välja? Är så trött på BUS ibland just för alla nackdelar. Men sen är det ju så billigt i jämfört med sola. Och att det inte är farligt.

För hur PINSAMT är det att vara fläckig och att det syns vart man har missat med BUS? Som te x som på bilden. Visst det kan hända alla, men det är pinsamt till max!


Sol och kallt.

Det är helt blå himmel ute och solen skiner, MEN det är jätte kallt ute (vad jag har hört) eftersom jag inte varit ute själv, haha! Ska iaf endå gå ut och gå en lång runda. Ska ju som sagt göra det varje dag! Hade även velat börja med sit ups eller något.

Det jobbiga med vintern är när man ska träna, för man är för det mesta förkyld, eller lite täppt i näsan. Jag är jätte lite täppt i näsan, men det är nog ingen fara att gå ut och gå för det.. Haha!

Jag har även hört att om man vill gå ner i vikt och tränar, så ska man sluta äta pasta och vitt bröd. Men sanningen är att när jag äter pasta så är det fullkornspasta och just nu äter jag vitt bröd, för jag hittar ingen mörkt som jag tycker om. Har liksom tröttnat på alla sorts bröd. Och sen så är det oftast sånna småpack med typ några skivor i bara. Har faktiskt oftast bara ätit mörkt bröd, men jag tröttnade på att äta samma så jag bytade till det jag har nu. Det är sånna tunnbröd, MUMS!

Har någon tips på ett gott och nyttigt mörkt bröd?

Popcorn

Sugen på något gott men vill endå vara försiktig med vad du äter? Då är popcorn den perfekta lösningen!
Det är både fettstnålt och gott! DOCK inte micro popcorn utan dem man gör själv i kastrull!

Längtar till våren.

Längtar till våren, då man kan klä sig tunnare och snyggare! Denna outfit har jag själv klippt ihop, och tycker den hade varit fin till en helt vanlig vardag ute på stan. :)



* Jeans - Hittar du här!
* Tunika - Hittar du här!
* Klackar - Hittar du här!
* Sjal - Hittar du här!
* Kavaj - Hittar du här!
* Väska - Hittar du här!

Kan förstöra en dag.

Oooooh, är så förbannat så det inte är sant!! Just bara för en viss person som äcklar mig.. Var ihop med äcklet för några år sen och då var han snäll och underbar.. Men redan efter en kort stund kändes det som att det inte skulle hålla mellan oss. Men iaf, slösade några månader utav mitt liv med honom, men det är endå en bra sak för då uppskattar man bara min Billy ännu mer! :) Att det kan finnas såna falska människor som springer runt och ljuger om sitt ex, är bara så löjligt och patetiskt! Och det tråkiga är att han inte vet själv att hans vänner driver med honom.. Dem har gjort det i flera år, och han fattar inte det. Dem har lyckats hjärntvätta honom ordentligt, redan ett tag innan vi gjorde slut! Sen efter vi gjorde slut fortsatte dem bara hålla på och fick oss bli värsta ovänner.

Kanske dem första månaderna i vårt förhållande var bra, men sen kändes det inte lika bra för mig. Men fortsatte endå vara ihop med honom, vet inte riktigt varför. Trodde väl antagligen att det skulle bli bättre.

Efter vi gjorde slut fick hans vänner honom att undvika mig och ha emot mig, jag menar redan där fattar man att han är lätt att driva med och bestämma över.

Och än IDAG håller han på, ena stunden är han rätt så snäll, andra stunden så bara håller han på och är falsk som fan! Jag menar, hur pallar man?

Så skönt att inte ha dig i mitt liv. Och 9månader efter vi gjorde slut träffade jag min själsfrände, Billy :D <3


Jag♥Billy.

Satt upp nya gardiner i köket.

Har precis satt upp dem gamla gardinerna som jag hade innan jag satt upp julgardinerna. Ska ju som sagt köpa hem nya gardiner sen, för jag måste ha till storarummet också för där ville jag inte sätta upp dem gamla gardinerna nu. Har tröttnat på dem sen så passar dem inte in längre då jag målade om hela storarummet för några månader sen. Och jag har även gjort omtagen själv ;) Så duktig jag är!






Den ena bilden blev tyvärr suddig.

Beutiful dresses.





Så jäkla snygga klänningar! Alla tre passar ju både till fest och till en fin och romantisk middag ute med sin käraste.

Du hittar klänningarna här.

Pancakes.

Blev så förbannat sugen på pannkakor så eftersom älskling inte lyckas få dem 100% bra, (fast dem är endå goda) så ringde jag och frågade min mamma om hon vill göra det till oss, så kan vi bara komma och hämta dem sen! Och som världens bästa mamma hon är, så sa hon ja! :D .. Jag vet att jag egentligen inte ska äta onyttig mat och så, men ska inte alls ha i så mkt socker som man egentligen ska ha i, och sen får man väl unna sig någon gång speciellt när man är så sugen på något gott.

Så nu får vi vänta till mamsen ringer och säger vi kan hämta dem! :) .. Hon gör ju pannkakorna så HIMLA bra, och de är gudomligt goda! ♥ .. Det är tur att man bor rätt så nära sina föräldrar, så man kan ställa upp för varandra, som vi gör rätt ofta. :)

Tack mammi!

Love.



Älskar Tea Forest Fruit. ♥
Dricker en kopp just nu, yummi!

Klippt älskling





Kanske skulle blivit frisör? =) .. Jag klipper ju alltid älsklings hår, och han blir lika nöjd varje gång :)

JFR.

Hur snygga är inte dessa dubbelringarna? Älskar ringar!






Ringarna kommer från JFR, kika in där du också! Dem har riktigt coola smycken.

Besök.

Mina föräldrar kom för lite mer än en timme sedan och hälsade på, pratat och ätit lite och nu ska vi snart se på film.
Mysmys! Så har precis lagt upp chips och dricka, dock ska jag inte äta något godis alls! Får dricka mig mätt eller något, haha.. pga "bantningen"

Om inte klockan blir för mycket så blir det väl mer uppdatering sen =) <3

SHOPPSUGEN!

Är så hiiimla shoppsugen! Var ju faktiskt ett sedan man shoppade loss! Men nu dem senaste månaderna har man inte varit så självisk då man har köpt julklappar och så. Ska iaf dra och shoppa sen så fort pengar kommer in på kontot. ;)

Det jag mest är ute efter är:




Du.

Emma från Örebro som tydligen är för feg för att skriva ner hela sitt namn, eller e.post eller sin blogg adress! Du vill jag ska svara dig? HUR DÅ!! Sluta vara så barnslig och skriv vem du är! Förr eller senare kommer jag endå veta vem du är ;)

PUSS!

Saidie.





Saidie. =) <3

Jag sjunger.



Ni som har hört originalet vet att rösten ska vara lite halv hes och speciell. ;)

Nu så!

Nu äntligen ska jag ta ner julpyntet, har dock inte köpt nya lampor och gardiner men det får vi göra sen =)
Ska även fixa lite här hemma och så. Älskling har även tvättat hela dagen så kanske behöver hjälpa honom med att vika kläderna och handdukarna.

Måste även putsa fönsterna snart, det var någon månad sen sist nu. Dem blir så lätt smutsiga eftersom det körs bilar utanför, och sen efter all regn och slask.

Vill även passa på att rekommendera filmen The Ugly Truth, sjukt rolig film! :D

Skönt.

Det är verkligen jätte skönt att man har kommit igång igen med att prommenera och så. Ska göra det minst 1h om dagen nu hädanefter. Och sen får jag se om jag gör någon ytterligare träning, som typ sit ups eller så.
Men man får börja sakta, hehe.

Idag gjorde jag även soppa till middag, blev jätte gott. Dock så brände jag mig :( Typiskt soppor, dem ska alltid vara såååå varma, tar ju en evighet innan dem blir lite svalare.

Bilden ser tråkiga ut, men det var SUPER gott. =)

Ut och gå!

Nu ska jag sätta på mig byxor och bege mig ut i det trista vintervädret och prommenera. Så vi hörs lite senare!
Eventuellt kommer det upp fler videos på mig när jag sjunger ;) PUSS!

Jag sjunger.



=)

Varför?

Våra katter Lazee och Saidie öppnar jämt byrå lådorna för att gå in och lägga sig! Varför? Hatar när dem gör det, för alla underkläder blir håriga, och sen är det inte så fräsht heller. Samt att dem kan riva sönder mina snygga underkläder. Haha! Dem har faktiskt en stor klösställning, en stor svart fåtölj som dem älskar att ligga i. En rottingbyrå med en mysig blå filt på som dem också tycker om att sova i. Och dem får alltid ligga hos oss i soffan eller i sängen. Men endå ska dem envisas med att vara där dem INTE får vara..
Typiskt nyfikna envisa energirika katter.


Två såna här byråer har vi i hallen till våra underkläder, pyjamas och sånt.

My photos

Då är vi hemkomna igen, det var väldigt skönt att bara gå och gå. Tog även med mig kameran och fotade lite. Såhär fina bilder blev det. :D







Riktigt nöjd med bilderna. :)

Lördag.

Då var det lördag, känns som om tiden bara springer iväg. Men det är bara bra, för då blir det snart vår! =) .. Vet inte alls vad som händer idag, känner sig så grymt uttråkad varje helg men endå ingen lust att hitta på något. Och även om man vill göra något så slutar det endå med att man sitter i soffan och kollar film.
Vill ju gärna hitta på saker och ha kul.. Men vad? Äsh, får se vad som händer.

En sak som skulle varit skönt hade varit att gå en lång prommenad, för än så länge är det sol och mestadels blå himmel. Så då är det mysigt att gå. Ja, det får nog bli så. Så vi hörs senare! =)


Tycker denna bilden är riktigt cool. Allt i bakgrunden ser ut som typ sepia, sen jag är full med färg. Precis som det ska vara i denna tråkiga årstid. Den är helt oredigerad alltså.

Bestämt.

Då har vi bestämt oss för vad vi ska ha till middag, och även efterätt =) .. Ja det är fredag och jag frågade t om älskling om det var ok att jag kunde äta något gott tillsammans med han ikväll, och han bara "Ehh... ja?" haha.. Han tycker att jag är lite konstig ibland! Eftersom jag har sagt att jag ska sluta äta en massa onyttigheter så vill jag bara att han ska veta att jag är seriös. Så han inte tror att jag bara säger en massa och inte följer det.

Anledningen till att jag vill sluta äta en massa sötsaker och fet mat är för att jag vill gå ner något kilo. Vet dock inte hur mycket för jag väger mig nästan aldrig. Men när jag kan kolla mig i spegeln istället för att springa förbi. Då är det OK igen. ;) Så löjlig jag är, men ja.. That's me!

Jag har även kollat på olika internet sidor hur mycket man ska väga till den längden man har. Och jag ligger på Ideal vikt. Så varken under eller över viktig. Men vill endå gå ner några kilo.


Bild sen första året på gymnasiet. Smal & fin ;)

Tråååkigt.

Har suttit här själv hela dagen, får hoppas älskling snart blir klar med bilen så han kan komma hem någon gång! Är så himla hungrig också, och jag kan inte äta något för då får jag inte ner middagen, så jag måste vänta på honom. Får se vad det blir för middag idag, har nog inte allt hemma heller så måste handlas lite. Om jag inte hade varit så seg och trött hade jag kunnat gå till affären och köpa mat. Ush ja, ibland är jag en hemsk partner haha!

Senare ikväll blir det väl film som vanligt, frågan är bara om man kan låta bli att bli sugen på något godis. Har ju varit så duktig i två dagar, men det vattnas i munnen så fort man tänker på choklad, chips, kladdkaka, haha! Visst, det är helg man får vara lite onyttig då! Men det är så lätt att man ramlar dit igen, att man inte kan sluta äta! Ja, ibland är inte livet lätt! Är så avis på alla dem som kan äta hur mycket som helst utan att gå upp ett gram. Te x älskling, han kan äta hur mycket godis, mat och sånt utan att gå upp! Jag vet att det är en sorts sjukdom men endå! Det är ju dock ingen allvarlig sjukdom, eller ja det kan väl bli det? Äsh jag vet inte... Jag hade iaf inte sagt nej till att kunna äta hur mycket kladdkaka som helst utan att gå upp i vikt.

Så sugen!

Jag är en sådan person som tröttnar snabbt och lätt på saker, och vill gärna förnya och prova på andra saker. Dock är jag så himla feg när det kommer till frisyrer och hårfärger. Fast sist jag var och klippte mig så gjorde jag en stor förändring, men det blev inte alls som det skulle och ville bara det skulle växa ut! Jag ville nämligen ha stor lugg framtill, så hon som klippte mig sa att så kan man göra och så vidare, men när hon väl hade börjat så blev det mer att man måste göra så och så för att det ska bli såhär och blablabla! Hon sa även ett pris när vi började som var 75kr, sen när hon hade klippt klart fick jag slänga upp 325spänn! BARA för att hon sa att jag var tuvngen att klippa en massa annat, men hon sa ingenting om att priset skulle ändras, och det måste man väl göra? Jag menar, SÅ mycket gjorde hon inte, hon klippte ju bara lugg! En stor lugg! Så nu orkar jag inte med mer frisörer som ska klippa mig, utan ska bara låta det växa ut och ibland klippa topparna.


Såhär ville jag ha luggen på ett ungefär. Jag t om visade henne denna bild.

Men nja, det blev inte ens i närheten. Men iaf! NU är jag sugen på att färga mitt hår. Har länge velat slänga in ljusa slingor i håret! Och vill då ha det typ såhär.


SÅ snyggt med olika skiftningar i håret.

Får se om man hinner ringa och boka tid idag, annars blir det nästa vecka.

Mys.

Ligger och myser med Saidie här i soffan. Hon bara spinner och krålar runder här, haha!
Håller även på med att göra en egen film, en FAN film om The Oc. Men det är inte lätt och det tar sin lilla tid. Hade även tänkt lägga upp den sen om allt går som det ska.

Movies.

Känns som om jag har sett alla kärleksfilmer som finns, eller nä kanske inte! För jag vill inte se dem svart&vita från 1939 och så. Utan lite nyare MED färg, haha! Är ute efter romantiska/drama komedier.

Dem jag har sett själv är följande: Jag betygsätter dem från skala 1 tll 10.

The Notebook ... 10/10 ... Så romantisk!
The Object Of My Affection ... 8/10 ... Lite missnöjd med slutet.
Titanic ... 9/10 ... Fin film.
Rumor Has It ... 7/10 ... Lite missnöjd med slutet.
She's All That ... 6/10 ... Typiskt att killen faller för en tjej så fort hon har ändrat sig.
Notting Hill ... 8/10 ... Några enstaka jobbiga skådespelare.
A Cinderella Story ... 4/10 ... Lite tråkig och konstig.
Along Came Polly ... 7/10 ... Rolig och helt och hållet sevärd.
The Heartbreak Kid ... 8/10 ... Sjukt rolig!
Pretty Woman ... 9/10 ... Klassiker! Så fin och mysig.
Dirty Dancing ... 9/10 ... Ännu en klassiker! Patrik var ju så HET!
Tid Att Älska ... 8/10 ... Fin film dock slutade sorgligt.
Sex Dagar, Sju Nätter ... 7/10 ... Rolig och mysig film.
Vad Kvinnor Vill ha ... 7/10 ... Mel Gibson, skön kille, skön film.
27 Dresses ... 7/10 ... Rolig och söt film
A Walk To Remember ... 8/10 ... Fin, kunde dock varit lite mer romantik och sorgligt slut.
Shall We Dance ... 5/10 ... Sådär bra film, men sevärd.
Sleepless In Seattle ... 8/10 ... Bra film!
The Lake House ... 6/10 ... Lite rörig film men romantisk!
The Bodyguard ... 7/10 ... Också en jätte fin film.
The Proposal ... 9/10 ... Älskar denna filmen, skrattar varje gång jag ser den!
When Harry Met Sally ... 7/10 ... Liiiite långtråkig, men jätte fin film! Och rolig!
Over Her Dead Body ... 7/10 ... Lite Ghost känsla i denna roliga film.
My Best Friend's Girl ... 7/10 ... Många svordomar, men annars fin.
Can't Buy Me love ... 9/10 ... Jätte bra film!
Couples Retreat ... 9/10 ... Rolig, romantisk och fin helt enkelt.
Love Actually ... 4/10 ... Den var lite söt och rolig, men mest konstig.
Save The Last Dance ... 3/10 ... Tråkig och dyster film.
Catch And Release ... 9/10 ... Älskar denna filmen också, så himla underbar! SE DEN!
The Wedding Planner ... 8/10 ... Jätte fin bröllopsfilm!
How To Lose A Guy In Ten Days ... 9/10 ... Rolig och fin.
Ten Things I Hate About you ... 8/10 ... Heath Ledger R.I.P, denna film är fantastisk.
Bridget Jones Diary ... 3/10 ... Pallar inte hon som spelar Bridget Jones.
13 Snart 30 ... 9/10 ... Söt och rolig film.
P.S I love you ... 3/10 ... Orkar heller inte med hon som filmen handlar om, tråkig film!
The Break Up ... 8/10 ... ROLIG! Dock smått besviken på slutet.
The Holiday ... 9/10 ... Så mysig och fin denna film är, och sen Jude Law, mums!
Snitch ... 6/10 ... Rolig och bra film
A Lot Like Love ... 8/10 ... Också en av mina favoriter!
Ghost ... 10/10 ... Va beredd på att böla!!! Så fin film!
50 First Dates ... 3/10 ... Tråkig och jobbig repeat film.

Tror inte jag har missat någon. Haha!! Ge mig gärna tips på fina kärleks/romantiska komedier. :D

Angels on the moon.



Lyssna och njut på den här ljuvliga rösten. Oh my god ♥

Fick precis lyssna på den från det här klippet nedan. Lite minnen från The Oc ♥

Fäller.

Nu den senaste tiden har jag märkt att jag fäller jätte mycket hår. Eller så har jag helt enkelt inte märkt det innan att jag fäller mycket. Jag vet att man kan fälla upp till 100hårstrå per dag, men det känns som om jag fäller mer.. Eller ja, det kanske ser värre ut än vad det är. Men jag har små tussar ibland i sängen, på mina tröjor, och om jag drar med handen så kan jag få några stycken flera gånger..

Att fälla mycket hår kan bero på mycket, vitaminbrist, stress, dåligt shampoo, om man färgar och utsätter håret för en massa starka medel och med olika stylingredskap. Men det konstiga är att det var ju ett tag sen jag färgade mitt hår, och jag använder platt/lock tång väldigt sällan! Och när det är vitaminbrist då brukar det väl synas på naglarna? Just nu kan jag inte se hur mina naglar se ut för jag har svart nagellack på dem, haha! Men så vitt jag vet så syns det inget på dem. Och stressar gör jag inte alls, då jag bara sitter hemma och gör inget. Min utbildning börjar ju inte förräns i februari. Och eftersom man inte gör så mycket om dagarna så blir man lätt seg och hängig?

Så antingen fäller jag 100hårstrå/dag fast det ser ut som mer, eller så är det något annat? Frågan är vad.

Not my style.

Seriöst, varför ha stövlar med en öppen tå? Förstår inte meningen med det. Antingen är det varmt och då har man på sig lättare skor, eller så är det kallt och då tar man på sig stövlar/stövletter.

Pyjamas.

Vet inte varför, men har hur många söta pyjamas som helst. Silkes pyjamas, flanellpyjamas, shorts&linne pyjamas, samt lite mer exklusiva nattlinnen. Och även om jag har så många som jag knappt använder så vill jag bara köpa fler! Haha! Bara kolla in detta söta nattlinnet!

Alone.

Då är man ensam hemma.. Inget jätte kul kanske, mer än att man kan göra exakt vad man vill. Sjunga som en galning, dansa runder som en idiot, och bara va. Haha! hade även tänkt duscha och skrubba kroppen. Och sen om jag orkar ska jag ge mig ut på en prommenad. Det är ju rätt så fint väder ute, solen skiner nämligen. Det var ett tag sedan man såg solen faktiskt. Så det muntrar upp en litegrann.

Hur skönt är det inte att januari månad är snart slut? och att februari väntar, sen är det mars och vååår! Yey!
En annan sak som dock är mer spännande än skönt är att jag ska sluta äta en massa onyttigheter! För jag känner att jag har gått upp lite i vikt, och det ska bort NU!

Idag ska jag göra soppa, som består utav potatis, morötter, köttfärs, lök, broccoli, ärtor, blomkål, och köttbuljong, den är såååååå god!

Nä nu ska jag nog springa in i duschen, sjunga som en galning och dansa som en idiot. ;) haha!

Te.

Sitter här och dricker te, samtidigt som jag skriver ner mina tankar i mina tänke bok. Låter lite knas, men alla funderingar eller tankar jag har skriver jag ner i min svarta lilla bok. ;) .. Den är fruktansvärt hemlig och ingen annan än jag får läsa den såklart. Så jag får alltid gå och gömma den direkt efter jag skrivit i den.

Jag menar, vi alla har våra tankar som ska förbli tankar. Så man inte säger ut något som kanske kan göra någon ledsen eller förvirrad.. Vi alla har ju tankar? allting kan inte vara perfekt. Te x tankar om sig själv, sin pojkvän, sin familj, sitt arbete, sina kompisar, ja om allt! Och eftersom det är hemliga tankar så kan man inte direkt säga det till någon, och då är det skönt att skriva av sig litegranna.

Och sen gör jag väl detta också för att jag tycker det är kul att skriva. För allt man skriver ner kan man alltid läsa sen i framtiden. Vilket kan vara kul. =)

Hiss eller Diss?


- DISS DISS DISS tycker jag! ÖRK FY OCH BLÄ! Haha.
Vad tycker du?

Me like.






Vill ha mer färg glada slappa coola tröjor!
Dessa var riktigt fina!

Yey!

Senare ikväll ska jag och älskling åka och kolla på en lägenhet i Vejbystrand. Ska bli jätte kul då vi har länge velat ha större bostad, för där vi bor nu är inte så jätte stort. Men vi flyttade hit för vi tyckte att just då passade det oss och att vi verkligen ville flytta till eget. Men bara efter en kort tid därefter så insåg vi att det var för litet. Fast vi har endå låtit det vara som det är och vänta ett tag med att leta efter något annat.
Men NU har vi börjat leta efter andra bostäder, och hoppas att allt går som det ska. Haha!

Senare i framtiden hade jag lätt velat köpa mitt drömhus!

Drömma får man ju ...

Cool stuff.

Ska lätt köpa detta, hur coolt är det inte?


Du hittar detta och mycket mer coola saker här.

Ego.




Nya bilder =)

Haha.

När ett djur är arg så är det oftast att dem visar tänderna, gör sina konstiga ljud, eller att dem visar hur dem känner med öronen.. Som då te x om en katt är arg så drar dem tillbaka öronen långt bak, visar tänderna och fräser. Det är ju också därför många djur inte "litar" på oss, för vi visar inte våra känslor med öronen, och det är typ deras tecken att visa hur de känner sig. Det tror jag iaf! Nu menar jag inte kanske ALLA djur, men har hört att det ska vara något med öronen. Nu till det roliga, vår ena katt Lazee visar klart och tydligt på denna bild hur han känner när älskling väckte honom med kameran.


Tycker inte ni det?

Domän.

Så ni vet så har jag skaffat mig ett eget domän, så om det skulle bli problem att komma in på carulinenilssun.blogg.se .. Så heter jag nu carolinewestman.se .. Allt är sig likt annars, förutom adressen. :)

A walk to remember.

Fick varningar om en sorglig film som jag aldrig sett. Att den var så fruktansvärt fin, sorglig och romantisk på alla sätt och vis. En film som skulle beröra och får en själv att börja tro. Och det fina budskapet i filmen som vi alla har glömt någon gång - att inte ta någon/något för givet. Att man aldrig ska sluta vara sig själv, och sluta vara en annan person för att andra ska känns sig nöjda. Denna filmen vill också få oss att känna att vi alla får en andra chans att göra det rätta. Och att följa sitt hjärta.

Jag grät floder och är fortfarande helt tårögd. Fantastisk film ♥

WALK.


Åh vad snygg jag är då!

Vi gick inte snabbt, men det ser ut som det ;)

Detta är vad jag hatar med vintern, SLASK!

Drunknar nästan för dem djupa vattenpölarna!

Detta var bilder från igår när vi var ute och gick.

Test

Beställde ju som sagt hem lite ÄL (Ägglossning) test och grav test (graviditetstest) från testlagret.se .. Så har testat några gånger för att se om något förändras. Jag vet ju te x inte om man får ägglossning om man skulle varit gravid? Eller hur det funkar... Men tog iaf både ett ÄL test och grav test nu för en stund sedan.. Grav test visade negativt, och ÄL testet visade ett tydligt streck, och ett liiite mindre tydligare.. Så tar det som att ÄG är på G.

Så nu får vi se vad som händer =) Spännande!

Både jag och älskling har pratat en del om detta, och vi verkligen tänker över allt och inte bara tänker på fördelar, för det finns ju både för och nackdelar i allt.. Te x ekonomin ska vara stabil, förhållandet ska vara bra, utrymme i hemmet, etc. Men allt tar sin tid, och om och när jag blir gravid så kanske saker och ting har blivit bättre, för just nu söker jag och älskling efter en annan bostad, för vi vill ha större. Och jag ska ju börja på min utbildning nu i februari som varar i 6månader, samtidigt som jag söker jobb. Älskling har ju jobb, dock inte heltid men det kan ju alltid ändras.

Så får helt enkelt se hur allt går =)

PS. Bilderna kommer inte in idag, för kortläsaren har tydligen gått i sönder. =(

Over her dead body.



Såg denna filmen igår, tyckte den var as rolig!! Rekommenderar den som f*n haha!

Mischa

Mischa hette vår lilla katthona, som var även min lilla prinsessa. Vi stormtrivdes med Mischa, hon var en sån fin, mysig och go katt. Hon betedde sig även som en dam, tvättade sig ofta, och var fin i kanten. Detta var när jag bodde hemma, sen så flyttade vi till ett hus med en liten utegård och på sommaren så råkade hon rymma iväg, då hon inte var en utekatt så blev vi så oroliga.. Vi blev även jätte ledsna och trodde aldrig att hon skulle komma tillbaka, så vi skaffade Lazee, en kattunge vi köpte för att ha någon att mysa med och försöka minska saknaden efter Mischa.. Lite mer än två veckor senare dyker hon upp! Eller rättare sagt vi hörde att någon jamade ifrån ett skjul, så vi alla stack ut för att se om det var Mischa, och det var det! Vi blev helt överlyckliga, och Mischa fick då även acceptera att vi hade en annan katt. I början gick det inte så jätte bra, men med tiden blev de rätt bra vänner. 

Efter några månader när jag och älskling flyttade till eget så parade Mischa sig med en hane, för vi ville så gärna ha kattungar. Då Mischa var en sån underbart fin katt, så visste vi att hon skulle få vackra kattungar. Vi trodde inte att vår hankatt Lazee var könsmogen, men han parade sig med Mischa en gång utan att vi visste om det. För i kullen fick vi sex kattungar, och en utav dem blev svart/brun/vit/röd. Mischa var en fantastisk mamma och skötte sina barn jätte bra. Katthanen vi tog in för att paras med Mischa hade vi inte här hos oss mer än just den dagen då de parade sig. Men Lazee tog hand om kattungarna precis som om alla var hans egna. Han var helt fantastisk också! När kattungarna blev stora och självständiga blev Mischa lite konstig. Ville vara för sig själv, och betedde sig konstigt ibland. Hon var fortfarande kelen mot mig och älskling. Och hon tvättade även sina barn då och då när de kom till henne.. Men eftersom hon egentligen är en ensamkatt så trivdes hon bäst med bara mig och Billy.

Vi bestämde oss för att sälja henne, till någon som kan ge henne full uppmärksamhet. Även om det gjorde SÅ ont att bli av med henne, så ville jag bara hennes bästa! Har gråtit hur mycket som helst över det och saknar henne enormt!

En barnfamilj var intresserad utav Mischa, och kom hit till oss för att hälsa på och träffa henne. Dem föll pladask när dem såg henne, för hon är ju så vacker! Vi kom överens om att vi kunde komma till dem och hälsa på, för vi ville inte bryta kontakten med Mischa, då hon betyder så mycket för oss.

Nu lite mer än ett halvår sedan har vi fortfarande inte fått komma dit och hälsa på henne. Senast igår var vi i området och tänkte vi kunde ringa och fråga om vi fick träffa henne.. Men nej, hon tyckte inte det var någon idé. Eftersom den dagen vi sålde henne, så saknade jag henne direkt. Och dagen efter åkte vi hem till dem för att titta hur Mischa hade det.. Men hon såg ut som att hon saknade oss riktigt mycket, och det smärtade ordentligt! Jag sa då att jag inte kunde sälja henne, så hon fick åka hem till oss igen. Men så fort vi kom hem och hon fick se sin ena kattunge och Lazee så blev hon lite sur och betedde sig fortfarande konstigt.. Vi beslöt oss då att ringa tillbaka till barnfamiljen och säga att de kunde få tillbaka henne.. Men bara om vi kunde komma och hälsa på. Och då sa dem ja. Men nej, vi har fortfarande inte fått komma dit. Dem kommer bara på en massa ursäkter!

Det fula är också att Mischa var ingen utekatt, och det sa vi till dem. På sommaren så fick hon lov vara ute och springa på gräsmattan men inte långa stunder. Men nu är Mischa både utekatt och innekatt. Hon fick alltså komma och gå som hon själv ville.. Och när vi fick reda på det så har jag alltid varit orolig att ngt ska hända henne.

Saknar henne så himla mycket, hon var min lilla flicka. Och jag kommer inte ge upp, jag SKA träffa henne igen! ♥


Kattungarna.

Manni, en utav kattungarna vi fäste oss riktigt mycket för.

Mischa. ♥

Heeeej!

Hejsan hoppsan! Precis hemkommen efter att ha hälsat på hos Billys mamma, dvs min svärmor :) .. Flabbat en massa om allt möjligt. Och sen har jag och älskling även varit ute och fotat lite. Vilket alltid är kul :)

Hade även tänkt lägga upp några bilder vi har tagit idag. Men måste först lägga in dem i datan. Så det blir lite senare.

Ny bild från Twilight Breaking Dawn.

Här är en ny bild på Robert P (Edward) och Kristen S (Bella)


Eftersom jag läst lite mer halva boken (har hållt på och läsa den i några månader men blivit lite slarvig) så kan jag nästan garantera att detta är på deras bröllopsnatt! MYS ♥

En låt som man kan lyssna på om och om igen ♥



Verkligen älskar denna låten. Så mysig och fin! Lyssna och njuuuuuut.

Derailed.

Såg precis denna filmen, en drama/thriller. Rekommenderar den verkligen!

Behind the scene.

Jag har alltid undrat hur skådespelaren/skådespelerskan gör i filmer när de ska kyssa en helt random person. Och om dem är i ett förhållande, hur kan det kännas ok att kyssa en annan? Hur kan de koppla bort sina känslor och bara kyssas? Haha.. Jag vet att de får mycket betalt för ju mer de gör i en film. Men endå! I många filmer kan man även se alla bloopers, dvs missar dem har gjort. Te x sagt fel text, glömt något osv, och det är sjukt kul att se.. Men det man sällan får se är bakom kärleks scenerna, typ då kyssar. Det är klart man har sett någon bakom scen kyss men inte lika ofta.. Om jag hade varit en skådis och skulle kysst en kille, jag hade nog fnittrat hela tiden, haha! Eller så hade det varit en helt annan sak då? När flera lampor lyser en i huvudet, en massa kameror, helt tyst, då kanske man tar det mer på allvar? Eller att det blir enklare på något vis. INGEN ANING!

Det jag också hade tyckt va roligt, är hur dem som är gifta eller förlovade ska spela in en film, och ska då kyssa en annan person.. Undrar vad den andra partnern tänker? Det måste starta en hel del svartsjuka? Fast sen å andra sidan så vet man nog att såna här tillfällen kan dyka upp när man är i film branshen.

Hittade iaf två Behind The Scenes




Harry Potter


Twilight.

Nu.

Nu tänkte jag och älskling ut och gå litegrann! Man hinner väl inte gå fem steg innan man flåsar ihjäl sig, haha!
Tar med oss kameran så får se om vi får några roliga bilder! Haha!

Hörs sen med mycket uppdatering ;) ;)

Baby

Älskling skulle sticka iväg för att handla lite, och när han kom hem så visade han mig en doft grej i formen utav en bebis fot, som man har i bilen. Haha! Tyckte det var så gulligt.. Den vi har är blå men hittade inte den färgen på internet. Men såhär ser bebis foten ut, haha! :D ..

Långt hår!

Ååh, varje gång jag ser Jennifer Anistons långa fina vackra hår! Så vill jag bara att mitt hår ska VÄXA VÄXA VÄXA! För jag vägrar ha hårförlängning. Dels för att dem där clips-on är helt värdelösa, och vägrar sätta lim i huvudet, och om man ska göra det hos proffs så kostar det skjortan! Och sen kan man ha det i högst 6mån? och då får man göra om det. Ush, vilket jobb! Så jag har valt att vääääänta. Förr eller senare blir det ju långt... Antagligen... Hoppas det iaf =)


När jag hade långt hår. ♥ .. Haha, ser nästan ut som om jag hade gult hår på andra bilden *fniss*

Tacos

Nu har jag och älskling ätit middag, det blev tacos! Mumsfilibabba! =) .. Och nu blir det film,  The Switch heter den och är från 2010. Såg trailern igår och tyckte den verkade bra. Så det återstår och se om den är det eller ej.

Även i denna filmen är Jennifer Aniston med, tycker hon är en riktigt bra skådespelerska. Förstår inte hur Brad Pitt kunde lämna henne mot Angelina Jolie.. Ush! Om man ska tro på allt dem skriver om henne i tidningarna så är hon en big fat pain in the ass! Och adopterar barn hela tiden! Hur pallar hon, och hur pallar Brad? .. Nä jag tyckte Brad och Jennifer var riktigt söta ihop. :)
Menmen, sånt är det..

Tänkte iaf visa er trailern från The Switch.

Varför.

Varför kan inte filmer sluta som man själv vill dem ska sluta? Igår såg jag ju filmen Rumor Has It, och blev lite besviken på slutet.. Sen såg jag The Object Of My Affection och blev besviken på slutet där med.. Varför kan dem inte sluta bra? Eller ja filmerna är jätte bra och jag rekommenderar dem bägge två men jag hade velat att dem slutade lite annorlundare.




Bilder från The Object Of My Affection.

Ärr.

Nu när jag låg och smörjde in mig så tittade jag på alla mina ärr jag har..
Fast dem jag har minnen utav är dessa ärren. .. Kanske lite roligt att veta? eller inte. Haha!

Godmorgon

Ops, sov liiite för länge idag! Vaknade lite innan kl ett men låg kvar och gosade med baby till halv två. Och nu har vi precis ätit frukost. =) .. Vilket tråkigt väder det är idag, helt grått och trist. Det är just såna här dagar då man längtar till våren. 

Vet inte vad som händer idag, kanske ger oss ut på en långprommenad, även om det är så trist väder så måste man ju endå dra sig ut och röra på sig lite. ;)


Bild sen i våras, när jag och älskling promenerade.

Bara jag?

Bara jag som INTE plockat ner julsakerna? Haha.. Anledningen till att jag inte plockar ner det är för att jag inte hunnit köpa nya lampor och gardiner! Vägrar sätta tillbaka det jag hade innan julpyntet kom upp!

Här är lite fint från Jotex.


Detta hade varit sött i vårt kök.


Den svarta lampan var cool.


Och dessa gardiner hade passat bra i vårt vardagsrum.

Får se vad man köper .. =)

Rumor has it.

Såg precis filmen Rumor has it. Tyckte den var jätte bra! Dock var inte slutet som jag hade själv velat ha det.
Fast den var bra, och allt! Tyckte bara att ... vill inte avslöja något om någon utav er ska se filmen. Så jag skriver inget. Bara laddar upp bilder från filmen =)




Bara jag som tycker Kevin Costner still got it?
Han har alltid varit charmig. ;)

Big.

Sitter här och är onyttigaste utav alla! Jag sitter nämligen och proppar i mig kladdkaka med grädde. I propably will be big soon! Just so you know ;) ..

Hittade förresten en annan film med några av mina favo skådisar, dvs Jennifer Anniston & Kevin Costner. Den heter Rumor has it, tror inte jag har sett den för jag kände inte igen den när jag såg trailern. Men den verkar bra!

Fredag idag, för er som inte vet, hahah! Det är nog bara jag som är så fruktansvärt seg och bakom helt enkelt. Ska nog inte göra något speciellt idag.. Men man vet aldrig.

Har även märkt att det är ljusare längre ute nu, och det menas med att våren närmar sig. Längtar faktiskt lite till dem varmare dagarna, trädens blad knoppar ut, blommorna lyser upp, fåglarnas kvitter, och allt det andra som hör till våren.

Åh vill så gärna se denna filmen.

Tycker denna filmen verkar så himla bra! Vill så gärna se den.. Men hittar inte den någonstans. =(



Hemma.

Nu är man hemma igen från middagen hos mina föräldrar. Var egentligen inte meningen att vi skulle stanna så länge, då älskling ska upp tidigt imorgon för jobb. Men det blir lätt att man stannar länge när man pratar och har det roligt. :) .. Även min ena storebror Christian var där, så man fick träffa han också!

Och på tal om något helt annat, så vill jag berätta för er att min stora syster har 7barn, dock har hon bara 4hos sig, då tvillingpojkarna bor hos pappan och den äldsta sonen Robin lider utav ADHD/Tix och något annat, så han bor hos en annan familj där han får den uppmärksamheten och hjälpen han behöver.
Men iallafall, det jag ville komma fram till var att om man har fått 7barn samlar man på sig EN HEL del kläder, leksaker, spjälsängar, vagnar etc. Och min mamma har redan fått hem en del utav grejerna, då mamma ska ta få allt. Och sen när någon av oss andra syskon får barn, så får vi helt enkelt ta vad vi vill ha. Och jag lovar, det är jätte fina grejer! Kläderna är jätte gulliga, speciellt dem små mössorna, är helt förtjust i dem. Och det som är så bra är att det är både pojk&flick kläder.

Och nu ikväll smög jag och mamma in i klädkammaren för att titta på lite bebis kläder! Det enda man sa var
- NAAAW! ÅÅÅH! NAAAW! haha.. Hela tiden. Tycker det är så sött med alla söta nallar, hjärtan, och att dem är så smååå! Även om man har sett bebisar tusen gånger så blir man hela tiden överraskat förvånad att dem är så små. Deras små fingrar, deras knubbiga armar och ben, deras perfekta mjuka hy. Och varje gång man ser en sådan underbar lite varelse smäter hjärtat litegrann. ♥

Längtar till jag och älskling får vårt egna lilla mirakel. ♥

Not fun.

Igår kväll fick jag halsbränna och mådde riktigt illa.. Det gick över, sen kom det, gick över sen kom det igen.. Som tur var så somnade jag endå! Och när jag vaknade kändes det som om jag hade spya i halsen, så jag försökte dricka så det skulle försvinna, men det gjorde det inte.. Hade även lite huvudvärk, så gick och la mig i soffan efter älskling stack till jobbet.

Förstår inte varför jag ska må illa jämt och ständigt.. =( .. Det är ju hur jobbigt som helst.
Får hoppas det försvinner snart iaf.

Nu mår jag iaf lite bättre, dock liiite huvudvärk har jag.. Men nu ska det inte gnällas mer, för vi har blivit bortbjudna på middag hos mina föräldrar så nu ska jag byta ut pyjamasbyxorna mot riktiga byxor, höhö!

Hörs senare ♥



Bjuder på en ny bild på moi!

Saidie.

Movie.

Såg en film igår som hette The Lake House.. Älskling fattade inte filmen och tyckte inte den var bra, däremot jag bölade på slutet och tyckte den var bra. ;) .. Filmen har även vunnit ett pris för bästa tjej film och även bästa filmkyss. Jag rekommenderar den, även om den är lite små konstig.

Precis släppt iväg två svävande lyktor.



Det var jätte mysigt. Egentligen skulle vi släppa iväg dem på nyår, men det blåste för mycket. Men nu ikväll var det vindstilla och fint ute. Så vi passa på :) ♥

Hamburgare.

Älskling var sugen på Hamburgare med bröd, så det blir det vi har till middag ikväll. Jag ska även göra kladdkaka till efterätt, mums! Blir väl att man ser på någon mysig film sen också.

Måste även ta tag i min träning! Man kan ju inte bara sitta och äta en massa onyttigheter och tro man får sin smidiga och fina kropp.. Men vågar inte träna för jag är lite förkyld, vet att man ska hålla sig ifrån träningen när man har feber.. Men jag inbillar mig så lätt att jag är sjuk när jag egentligen inte är det. Tar tempen rätt ofta men den visar inget.. Men ja, jag är lite små löjlig.. Vid denna årstiden så är ju alla förkylda, mer eller mindre. Så tycker mer om att träna när det blir lite varmare..

Middag.

Står helt stilla om vad vi ska för middag idag, varför ska det vara så himla svårt att bestämma en middag?
Önskar man kunde anställa en kock som gör middag till oss varje dag, gud så skönt det hade varit ellerhur? :D

Är så sugen på så mycket, men lusten att göra det är en annan femma. 
Det blir iaf skönt imorgon, för då är vi bortbjudna till mina föräldrar. :) Ska nämligen äta julmat, för att vi ska fira ut julen, eller hur man nu säger! Haha. Tror ni förstår vad jag menar.

Blir så sur på vissa.

En person kommenterade tidigare att jag kanske tvingade mig själv att bli gravid.

För det första, varför skulle jag tvingat mig själv att göra något? Och i detta fallet att bli gravid? Hoppas denna människa skojar eller något. För jag skulle aldrig någonsin tvingat fram något, varken giftemål eller bebis.

För det andra så händer det när det händer, när ödet vill det ska hända så händer det liksom. Och jag känner heller inte att skaffa barn är ett måste, utan bara att det känns rätt. Men sen ska mycket annat också kännas rätt, och när allt gör det och så, tror jag man blir gravid. Så vi får helt enkelt vänta och se.

Och återigen, jag skulle aldrig någonsin kunna tvinga mig själv att bli gravid! Varför skulle jag?
Jag har all tid i världen att bli gravid, så om det inte händer nu så händer det senare. Bara jag blir gravid
innan 30 så är jag lycklig. :) För jag personligen vill inte skaffa barn efter jag fyllt 30. Det är bara vad jag själv tycker. Bryr mig inte alls om vad andra gör osv, för det är bara roligt för dem. :)

Frågestund.

Sådärja.

Då har man precis sett klart filmen. :) .. Och som jag skrev tidigare om att jag har kanske sett slutet i någon minut. Stämde! För jag kom ihåg liiite grann, men just bara det där hjärtat på Empire State byggnaden. :) .. Jätte mysig film faktiskt.

Och för er som inte sett Sleepless in Seattle, se den!

Sleepless in Seattle

Nu har jag och älskling ätit middag och ska nu se filmen Sleepless in Seattle, vi har aldrig sett den men har hört att den är jätte fin. Jag tror iaf inte att jag har sett den, kanske lite på slutet. Men det återstår och se. :)
Hoppas ni får en fortsatt bra kväll. :)

Gott

Sitter och dippar morötter och gurka i Tatzikisås. :) Mumsfilibabba!



Svar på fråga.


- Berätta om när din pojkvän friade till dig? ;) kram

Tyckte att denna frågan passade in idag, då det är exakt en månad sen vi gifte oss.


Det var en kväll i slutet på September månad.. Jag och Billy satte i soffan och pratade, myste och så. Vi hade även pratat om giftemål tidigare, men väntade endå. Sen denna kvällen så pratade vi om det igen, och jag trodde nästan att han inte skulle fria till mig och blev lite halvsur.. Jag gick och satte mig i fåtöljen och kollade på tv. Efter en stund, kom Billy till mig, han gick ner på knä tog mina händer i sina, kollade mig rakt in i ögonen och frågade - Älskling, vill du gifta dig med mig? .. Vi båda två log mot varandra och började även fnissa lite för det var en så overklig och gullig situation samtidigt. Jag sa nästan genast Ja. Vi kramade om varandra och pussades. Bara efter två minuter rngde jag mina föräldrar och sa det. Dem blev jätte glada för vår skull.

Efter denna kvällen hände det flera gånger att han frågade mig, fast han gick inte ner på knä eller så, utan mer att han ville fortfarande veta om jag ville, samt att han ville väl vara gullig mot mig. Han pratade jämt om att jag ska bli hans fru, att jag skulle byta efternamn till Westman, och hur det skulle kännas att komma in i hans familj på det sättet. Jag tyckte det var så skönt att han kunde prata så lätt om allt med giftemålet att göra. För det betyder ju att han är seriös och att han verkligen vill. Och inte bara att jag ska ta hand om allt osv. Utan att vi bägge bestämde allt, och gjorde saker och ting som vi ville ha det, och han fick sina ideér och jag fick mina, och tillsammans så blev det ett jätte fint och oförglömligt bröllop. :)

Nu efter exakt en månad senare vi gifte oss, så känns det fortfarande lite overkligt, men vi är fortfarande samma personer som innan och allt känns som det var förut. Förutom att nu heter jag Westman i efternamn, när jag ska presentera min pojkvän blir det numera man. Och i vissa dokument man ska skriva på så får man kryssa i Gift rutan. Osv.. Vi är nöjda och glada över vårt beslut. Och det känns underbart. ♥


11 december 2010 ♥


UPPDATERING!

Fick en kommentar tidigare om friandet.
Nej, Billy friade inte till mig för att han var tvungen!! Utan vi hade pratat om det en lång tid, men han sa att det skulle bli en överraskning. Så jag trodde till slut nästan inte på honom. Och det där med halvsur det visade jag inte för honom, utan det var mer att vi slutade prata till slut och kollade på tv. Han visste inte ens att jag var sur. Sen då efter ett tag så hade han tänkt efter riktigt noga och det kändes rätt. Så han friade till mig. Jag tror inte någon kille på jorden friar till sin flickvän för att han är tvungen? Det hade iaf inte jag velat... Man tvingar inte fram något hos sin partner, det ska komma självmant.

Barnmorska.

Jag var hos Barnmorskan idag som jag fick tid hos. När jag sa att jag hade redan tagit tre gravtest så frågade hon mig när jag hade min sista mens, och då sa hon att det var för tidigt att kolla. Och jag nämnde även min s.k mens. Men hon gjorde ett prov där, och det visade negativt. Men så sa hon igen att det kan vara för tidigt. Så hon sa att antingen är jag det och får kolla igen om en vecka eller så. Eller så är det en för tidigt missfall, och sluteligen kunde det vara att min mens var på väg.. Konstigt nog så tycker inte att min mens kan vara på väg när den kom den dagen den skulle, men har däremot inte var riklig som den brukar, samt att den försvann igen efter ett par dagar..
Men jag kan inte göra så mkt mer just nu, utan får avta och ta ett test igen om en vecka.

Fick iaf hem mina ÄL test, så ska ta en sådan nu och se efter när jag har ÄL så jag kan pricka in det i kalendern ;)

Är så himla trött och seg, lite ont i huvudet, och ja, helt enkelt slö. Så man får ju hoppas på att det verkligen är något där inne, så man inte blir för besviken.. Men som barnmorskan sa så ska man inte tänka så mycket på det, utan ha kul, och inte tänka att man ska ha sex bara för att bli gravid, utan också för att man vill och njuter utav det.


Bild från google.

Devil

Älskling tror jag är gravid när jag får mina humörsvängningar hela tiden! Han blir nästan rädd för mig och blir t om lite småledsen, haha! Så jag fick klappa han på kinden och säga förlåt.. Jag har väl också märkt att jag har blivit lite känslig på vissa saker och dessa humörsvängningar är väl rätt normalt vid vissa tillfällen..


Var tvungen att göra en ful bild på Paint. ;)
Nu ska vi in och lägga oss, imorgon blir det Barnmorskan. Får se hur det går.

Tråkiga.

Jag har många besökare, men nästan ingen kommenterar. :(

Så om jag nu ställer en fråga så lova att svara, ok? :D




- Följer du min blogg dagligen? Om du gör det, varför?

Roligt klipp från filmen When Harry met Sally.



Asroligt :D

Lazee & Saidie.



Ni som fotar djur ofta, speciellt katter. VET att det är väldigt svårt att ta kort på dem.
Då dem nästintill aldrig står stilla. Men gud så söta dem är ♥

Twilight.

Ibland när jag kollar igenom mina bilder så får man såklart upp många minnen.. Speciellt när jag tittar på bilderna från Twilight Fan Eventet i Stockholm. Kan ju knappt fatta att jag träffat dem, dock ingen hunken Robert Pattinson. Men Kristen Stewart och Taylor Lautner. :) .. Här är iaf en bild på mig och Kristen Stewart. För att se fler bilder, klicka här.


Ful bild på mig, var inte alls beredd då jag trodde kameran var utan blixt.

10 januari

Ush, det var verkligen super segt att gå upp ifrån sängen imorse! Fick verkligen tvinga mig upp ur det varma täcket. Hade ju som sagt mitt Upprop idag till utbildningen som börjar nästa månad. Ni kanske vet hur det är? Sitta på en stol med en massa annat folk, och lyssna på folk som babblar på som tusan = tråkigt. Eftersom jag har redan gått där en termin innan när jag gick den andra utbildningen så vet jag redan vem alla är osv. Så det var väldigt tröttsamt att lyssna. Som tur var så tog det bara en timme, men endå!

När jag kom hem slängde jag mig i soffan med täcke och kudde och kollade film. Har försökt vila ett tag men lyckades inte. Har precis proppat i mig en skål glass med marränger och chokladsås, yummi!

Gåta.

Upprop

Jag kom in på Butiksbiträdesutbildningen steg 2, fick reda på det nu tidigare i veckan :) Skoj! Gick ju Steg 1 nu i höstas. Så det ska bli kul.
Så imorgon är det upprop kl 10. Så får gå upp rätt tidigt, var ju ett tag sedan man gick upp vid den tiden. Eftersom min förra utbildning slutade för några veckor sedan så har man varit uppe länge och sovit länge.

Men får nu ändra tillbaka dygnet litegranna. =)

Pizza

Älskling skulle köra till Ica och handla lite inför ikväll och till middagen.. Efter ett tag kommer han istället hem med Pizza, haha! Jag tänkte tyst (Nej, jag får inte bli tjock, måste banta ner den ogravida magen) Men han var så nöjd så jag sa ingenting. :) .. Så söt han är! Han hade även kommit ihåg att mitt te tog slut imorse så han köpte hem nytt, hiih!

Det var iaf gott och nu är man mätt och belåten.
Dricker en massa vatten nu, jag gör ju det i vanliga fall också, men speciellt nu när jag ätit Pizza så måste jag dricka en massa vatten, är väl pga all salt eller något i skinkan.

9 januari

Mina föräldrar har precis varit på besök, har inte träffat dem sen förra året. Dvs 10 dagar ;) haha! Jag och mamma sa att det har nog varit det längsta vi har varit ifrån varandra, awe! Vi satt iaf och prata om allt möjligt och fikade. Mycket trevligt.
Nu har dem åkt så nu ska jag fortsätta med min blogg, så den blir klar. :)

Vad tycker ni om den än så länge?

Så ni vet !!

Jag håller på med min blogg just nu, så den kan se lite knas ut eller ojämn på vissa ställen. MEN den är under ombyggnad, haha!

Ville bara säga det iaf så ni inte tror att jag inte ser det själv. Natti ♥

Svar.



:( :( :( .. Bättre lycka nästa gång!

Så min svullna mage var pga mensen.

Graviditetstest

Bad älskling sticka till Apoteket för att köpa graviditetstest till mig, som tur var så hann han precis, för dem stängde 17.00. Ska prova senare iaf, så får jag se hur det går. HOPPAS HOPPAS HOPPAS ♥

Hm..



Hmm.... Inbillning kan göras i huvudet, men inte på bild?

When Harry met Sally.



Ska se When Harry met Sally med älskling nu, har aldrig sett den innan (tror jag)
Later ♥

Bebisfett = ok , Icke bebisfett = INTE ok

Jag tjatar och gnäller, men undra varför? - Jag VILL veta NU om jag är det. Min mage har vuxit en del, och min mage har kanske svullnat litegrann när jag har haft mens, men nu är den större. Och om jag inte är gravid, så har jag blivit tjock! Och det är inte acceptabelt för mig, jag vill INTE vara tjock.. Haha! Jag är så petig med mig själv så det är därför. Men om jag är gravid så får jag gärna bli större, för då väntar jag på något underbart! Men allt sötsug som jag haft nu på senaste tiden har gjort att jag vräker i mig allt möjligt! Och alla andra symptomer jag har måste väl tyda på att jag är det...

Åh, förlåt! Jag blir galen :(
Det är nästan att man vill "låna" ett graviditetstest från Apoteket NU. xD

Väntan.

Magen är fortfarande helt svullen, illamåendet kommer då och då, trött och hängig.. Men mensen är inte försvunnen, men fortfarande mer brun än röd.. Så jag boka tid för att kolla upp det, fick dock inte tid förräns tisdag.
Har även gjort ÄL (ägglossning) test på internet för att veta när min nästa ÄL är, och den visade att det skulle vara på måndag. Så nya tag då! =) haha..

Jag idag.


Syns det att jag är lite ledsen/besviken? =/ .. Men jag får tänka possitivt!

Bebisar, bebisar ...

Tänker nästan hela tiden på bebisar ...



Bara titta så söt Nicole Richie var med sin son och dotter när de var nästintill nyfödda :)

Saidie.



Eftersom jag inte fått någon bebis än, så klarar jag mig fint med Saidie under tiden. Haha :) ♥

Pictures.





Tog jätte fina bilder med min mobilkamera för ett tag sedan, tyckte dem blev mysiga :)

Funderingar.

Om man har haft oskyddat sex i några månader och får sin mens endå exakt samma dag som den ska komma, så kommer tankar upp som "Kan jag inte bli gravid" "något fel på mig" Osv.. Exakt såna funderingar har jag nu.

Att skaffa barn nu är inget MÅSTE för oss. Men vi hade gärna velat ha en bebis. Och har då haft oskyddat för att se om det är meningen att få bebis nu. Men jag får min mens varje gång :( Och man blir faktiskt lite besviken och tror att man inte kan bli det.

Jag blev gravid sommaren 07 men gjorde abort. Inget ånger med att jag gjorde det, för de var rätt beslut då. Eftersom jag gick gymnasiet och hade inte varit tsm med Billy så länge.

Nu några år senare känns det mer rätt. Vi har varit ihop i över 4år, gifte oss förra månaden och att skaffa bebis har kommit upp i tankarna ofta nu på sistonde. Och det är ju exakt det allt ska kännas, att det ska kännas rätt!

Och det gör det nu. Men att bli gravid kan tydligen ta lite tid också, så jag kanske bara överdriver eller något, men det är för att jag blir lite besviken som sagt.

Fick iaf min mens idag, och den är inte som den brukar vara. Mer brunaktig och om vad jag har läst på internet så kan det tyda på att man är gravid. Och att få brunaktig mens är bra då. Jag hade ju även mått illa i någon vecka nu, fått ömma bröst, kissar ofta, svullen i magen. Känner fortfarande allt, men nu har jag även lite ont i magen. Men det är ju för mensen, antagligen..

Ush ja, får ser vad som händer. Tog ett graviditetstest igår och den visade negativt. Men dum som jag var, så tog jag det dagen innan jag skulle få mens. Och man ska ju ta den tidigast första dagen för utebliven mens. Men får iaf vänta och se.

Följ min blogg på bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Baking.



Idag har jag bakat en kladdkaka, och om jag ska avslöja en liten hemlis har jag faktiskt bakat kladdkaka i några dagar nu i streck, förutom igår! För då hade jag kvar lite sen i förgår, haha! Har sånt sug hela tiden på en massa gott! Ja, jag vet man blir ju fet av sånt här.. Får nog ta tag i mina bilringar sen. Haha! =)

Lite bilder.


Vit vinter har vi haft, utan tvekan.


Alla våra bröllopskort.


Söta Saidie ♥

Som ni ser ..

Som ni ser så har jag ändrat om min blogg litegrann, ny header och sådant. Är dock inte klar och kommer fortsätta mer imorgon för klockan springer iväg, haha! Så återkom senare så är förhoppningsvis allt klart. :)

Natti ♥

Fika



Jag och älskling har varit ute och gjort lite ärende så vi förtjänade en god fika. Dock var jag bara törstig så tog bara en kopp varm choklad. :) .. Men älskling gottade sig med en blåbärspaj.

11 december 2010

Det var inte igår man skrev i bloggen, haha! Men har inte varit så inspirerad eller sugen att blogga, men kanske börjar lite smått nu igen. :) Får se..

Det har hänt mycket nu den senaste tiden! Och jag tänkte dela med mig om det också till er!

* Billy friade till mig i slutet av september, och vi började planera smått. Te x när vi ville ha det och vilka vi isf skulle bjudit och vart vi skulle ha festen, samt vilken kyrka vi skulle vigt oss i. Och en dag så ville älskling köra mig till en kyrka som han tycker är jätte fin och som han även blivit döpt i, och när vi kom fram blev jag så förtjust i den långa stigen med träd på sidorna som ledde en bit in mot kyrkan, man såg kyrkportarna direkt när man körde in i den här stigen. Sen gick vi in i kyrkan och tittade, och jag tyckte den var mysig och fin! Någon dag efter ringde jag dit och frågade vilka datum som var ledigt för ett bröllop! Och hon nämnde då några olika datum och sen bestämde vi att den 11e december skulle det bli av.

Sen gick ryktet runt,haha! Och våra familjer och vänner blev jätte glada för vår skull! Sen var det dags att börja planera och fixa!! Först med gästlistan, sen fixa inbjudningskorten och sen skicka iväg.

Sen var det dags att hitta fest lokal, och efter många telefonsamtal så hittade vi ett som hette Perssons Praktik som låg utanför Ängelholm. Vi bestämde tid för att komma dit och titta, och det gjorde vi. Och vi blev dödskära direkt!
SÅ fint där var, helt sjukt! Gammaldags/nytt, och bjälkarna var kvar i tak, och hur mycket annat som helst. Det var underbart fint! Den kostade 1800:- och om den var ledig på fredagen så fick vi t om komma dit då och fixa inför festen. Och lämna tillbaka nycklarna på söndag eftermiddag. Så man kan säga att vi fick lokalen i tre dagar för 1800kr , vilket är super billigt!

Maten bestämdes, och det blev buffé. Olika sorters kött och tillbehör. Blev väldigt lyckat!
Bröllopstårtan beställdes också och blev jätte fin och var jätte god.
Dukar, servetter, ljus och allt sånt handlades in också.

Även bröllopsklänningen blev köpt och passade jätte bra, blev jätte nöjd med den och fick jätte många komplimanger för den. Älskling bar frack och var jätte stilig. :)

Här är lite bilder från vår oförglömliga dag. ♥



Min brudtärna Amna, jag, älskling, tärnans sambo som också är min storebror. :)

Ger varandra ringarna.

Han tittar mot sin familj och jag mot min. ♥

Alla gapade "KYYYSS KYYYSS" haha

Attakerade av ris!

Bröllopsvalsen. ♥

Bröllopstårta

Ska skära upp en bit tsm :)

Öppna presenter, wiii!

Vi fick skära långtsamt så alla kunde ta foto, haha!

KISS

Iggnorera datum och tider på vissa bilder, för dem stämmer inte.

Så roligt det kan vara att skära upp en bit tårta haha!

Läser korten



Är allt detta vårat? :O hahah :D

Jag och pappa ♥

People

Jag och pappa dansar :) ♥

Jag och Amna.
RSS 2.0