Fredag.

Inte en enda som kunde skriva grattis till mig här på bloggen, tråkiga läsare jag har... Hehe!
 
Menmen, igår på dagen tog vi det lugnt, hade tvätt tid nämligen. Men sen när tvätten var klar gav vi oss av till stan för att min storebror Andreas och hans fru Amna skulle passa Isabella några timmar för jag och Billy skulle på BIO och se Fast & Furious 6. Filmen var jätte bra och Bella hade varit duktig och snäll. Så det var jätte skönt, men det är otroligt hur mycket man saknar henne när hon inte är hos en, och hur tomt allt känns när hon inte är med.
Och så fort man får se henne igen så kan man inte sluta le, pussa och krama henne! Som om 15min, 1timme, 3timmar känns som en evighet sen vi sågs sist. Men åååh vad jag är tokig i denna lilla flickan!!! Hon är aboslut det goaste, gulligaste, sötaste, vackraste, busigaste, finaste jag har!

Idag var det överaskningskalas för min storebror Andreas. Han hade anat något men aldrig att många av hans nära och kära skulle stå samlade i köket när han klev in genom dörren! :D Det blev väldigt lyckad och det bjöds på god mat och tårta. Självklart var lilla Bella duktig och fick mycket uppmärksamhet av alla, såklart så söt som hon är :) .. Nu för ett tag sedan kom vi hem igen och jag är HELT slut!! Vilken dag! Men självklart en rolig sådan.
Tänker lägga upp bilder sen på kalaset.
 

Får man se.

Jag hade inte tänkt ha någon bjudning idag, utan de som vill komma och gratta mig får jätte gärna göra det. Jag har iallafall förberett med kakor om det skulle komma lite besök. :)
 
Lite roligare att ha det såhär så blir det mer spännande vem som kommer. Annars har jag själv inte planerat något, men frågan är om någon annan har gjort det, haha! Nä, men får se vad som händer. Just nu tar jag bara det lugnt, och Bella tittar på barnkanalen och chillar hon med. Känns fortfarande helt cp i munnen där tanden var, frågan är hur länge det kommer kännas sådär och när man kan börja äta på den sidan igen.. Får hoppas att det läker ihop fort.
 
Nä, nu ska jag fortsätta med absolut ingenting. Billy städade hela huset igår så det slapp jag idag. Han slutar klockan 4 idag, så lite ensam känner man sig.. Inte så värst kul när man fyller år, att vara ensam.. Men han jobbar ju som tur är inte så länge idag.
 
Ha en bra onsdag!
 

24 ÅR!

29 MAJ. 
Idag fyller jag 24år!
 

Ops!

Såg nu att jag hade skrivit fel vikt på Isabella när hon var på BVC igår, innan stod det 7240gr, men det ska vara 7260gr, så 20gram ytterligare :)
Mamma älskar dig mer än allt annat här i världen.♥ (Bild tagen för över 1månad sedan)

BVC.

Igår fick som sagt Isabella sin 5månaders spruta sen var det även vikt och mätning på schemat.
BVC sköterskan trodde att vågen skulle stanna på 6500gr, men nej så fel hon hade.. :)
 
Vikt: 7260gr
Längd: 62cm
 
Så hon fortsätter öka i vikt min lilla sötnos!
Fick även lite tips om att vi kunde börja smått med 6månaders vällingen. Så det köpte vi också hem igår.
Hon var jätte duktig med sprutorna igen, bara grät till i några sekunder sen var allt bra.. Och jag var lite duktigare än förra gången, för denna gång fick jag bara lite tårar i ögonen.. Förra gången grät jag ju! haha!
 
Och natten var som sagt lite sådär, hade 37.9grader klockan 2 inatt så fick alvedon och lite mat. Hon har även vaknat till lite några gånger, men annars har gått jätte bra så det är skönt.
 
Varken jag eller Billy, eller ja t om våra familjer slutar aldrig förvånas över hur mycket hon ökar i vikt. Att hon är så duktig får hon höra utav alla. :) Min stora flicka, är Även BVC sköterskan tappar nästan hakan varje gång för hennes otroliga viktuppgång, och att hon kan så mycket när det gäller utvecklingen.
Mamma är så stolt över dig. :) ♥
 
Bella provade även för första gången på att gunga igår, hon gillade det :)
 

Aj.

Kan börja först med att vi åkte och överaskade min mamma på Mors-Dag i söndags. Jag, min ena storebror och min pappa låg bakom hela överaskningen.. Så både jag och min bror Christian åkte till affären för att köpa lite blommor och presenter till henne.. När vi väl kom innanför dörren så blev hon SÅ chockad, hon förstod ingenting, haha! Men hon blev iallafall jätte glad och fick lite glädje tårar - aaw! :)
Så det var jag, Billy, Bella, min mamma och pappa som hade det jätte mysigt och fikade. Senare på kvällen blev det även Kinamat, lite tråkigt bara att jag inte insåg att jag hade tröttnat riktigt mycket på just den maträtten jag har beställt nu hur länge som helst, men annars var det gott fast att jag var äckligt mätt efteråt.
 
Igår så var det egentligen inget planerat eftersom lillsessan skulle ta sina 5månaders sprutor och vi hade mer eller mindre bestämt oss för att bara stanna hemma och ta det lugnt med henne. Men så blev det inte, utan vi begav oss ut och tog en fika, och sen gick vi även inom Djuraffären och där fick Bella titta på lite djur, så himla söt hon var. Och hon tyckte det var jätte intressant. Så det var skoj! Hon var på jätte bra humör och pratade och log precis som vanligt. Beslöt oss sen för att åka hem till mina föräldrar (igen, haha vi är där ofta?) för Billy hade velat dammsuga bilen, men jag sa att det kunde jag göra så kunde han passa Bella under tiden. Och det visade sig att det var helt OK väder och alla pratade och hade det trevligt. Och sen sa min pappa att vi kanske kunde grillat, och det nappade Billy självklart direkt på. Haha! :) Han ÄLSKAR att grilla så ni vet. Så det blev en snabbis inom mataffären och sen var det dags att börja grilla. Och vi hade det trevligt som vanligt och gott som tusan var det :)
Efter middagen kom min andra bror Andreas och hans fru Amna som skulle lämna av Mors-Dag presenten och de stannade även på lite kaffe och kaka.
 
Natten har varit lite sådär, lillsessan har vaknat nästan 1gg i timmen, och tog tempen på henne vid 02 tiden och då var den på 37.9 så beslöt oss för att ge henne Alvedon och lite mat sen somnade hon om så sött. Fast fortsatt och vakna lite då och då, men det har hjälpt att hon har fått nappen och att vi har dragit igång Speldosan, sen har hon somnat om igen.
 
Idag var vi hos tandläkaren, skulle vara där 8.45 så man var inte så himla utvilad precis, men det var bara att bita ihop. Tanden ska ut! Och jag var så nervös! Haha! .. Men det gick jätte bra och nu är den borta. Känner av lite spänning så fick ta värktablett och hade tänkt vila lite nu.
 
Lilla Bella har ju babysim idag också, så får hoppas att jag känner mig bättre till senare i eftermiddag. Annars får Billy bada med henne själv så får jag titta på =) .. Huvudsaken är att hon kommer dit och badar av sig lite!
 
Mors-Dag fikan.
Bella tittar på fiskarna. :)
& på kaninen ...
Och slutligen fick hon titta på Nemo ;)
Grillningsdags!

Senaste.

Igår var vi på ännu ett babysim med vår lilla sötnos. Det gick bra och Bella bara glider och tycker det är jätte mysigt. Hon snuttar alltid på fingrarna och bara slappnar av. :) .. Sen fick vi ett samtal av Amna (min brors fru) om vi var sugna på att grilla med dem. Och såklart kände vi för det. Men eftersom vi inte hade med oss några tjocka tröjor eller jacka till Isabella, så sa jag att vi kunde äta uppe i deras balkong och grilla nere på området istället för att dra ut och grilla. Så det gjorde vi. :) .. Vi möttes upp hemma hos dem sen åkte vi och handlade, sen var det fullt igång med grillning, iallafall för Andreas och Billy som stod där nere och grillade medans jag och Amna gosade en massa med Bella och dukade bara fram sen på bordet. Jätte mysig kväll!
 
Idag började dagen med att vi åkte och tittade på ett hus, men nej tyvärr så var det alldeles för mycket renovering som behövdes så det blir inget med det.. Bara att fortsätta leta!
Efter det blev det bara ett kort besök hemma hos mina föräldrar innan vi stack iväg och stor handlade. Bella är så himla duktig, hon säger ingenting när vi är ute i affärer eller något. Enda gången hon är lite gnällig är när hon är trött och hungrig, annars är hon glad och nyfiken på allt.
När vi hade storhandlat åkte vi hem om med varorna och stack sen kort därefter ut igen för en tripp till NetonNet för att handla en födelsedagspresent till min bror Andreas. Han fyller ju år på fredag, 2 dagar efter mig, hihi! :)
 
Kom hem igen efter att ha ätit lite mat, och började göra vid lite på vår balkong och sådär. Och nu för en stund sedan somnade lilla Bella och nu sitter jag och Billy i soffan och har det mysigt.
 
Hoppas ni har en bra lördag!
 
 
 

Hemma hos oss.


Vardasrummet.

Sovrummet.

Isabellas rum.

Ärenden.

Då har man precis bokat tid hos tandläkaren på tisdag, kommer inte bli ett roligt besök då jag ska dra ut en tand, sen den dryga 6månaders väntan tills man kan fortsätta behandlingen. Fast det får man ta. Kommer bli så skönt att bli av med denna tand, har haft problem med den i minst 7år!
 
Idag kommer min mamma hit på ett litet besök, alltid lika trevligt att ha henne här ibland :)
Isabella blir alltid glad för det är ju hennes bästis! Hehe!
Senare i eftermiddag ska vi iväg på Lägenhets visning, hoppas verkligen det är något för oss. För detta stället vi bor på nu är ingen höjdare, sen också för att Bellas rum är löjligt litet. Vilket vi visste när vi flyttade in men vi trodde det skulle räcka men ack så fel vi hade..Vi har köpt massa saker och vet inte vart vi ska göra av det, haha! Och sen också för att området har blivit lite otryggt tyvärr..
Den nya lägenheten ligger i ett stort hus med 2 andra lägenheter, så det kommer troligen bli mycket lugnare där.
Men ja, vi får se. Mycket att kolla och undersöka när vi väl är där :)
 
Annars händer det inte så mycket här. Vi har inget planerat i helgen än, men det återstår och se vad som händer och fötter ;) .. Och på måndag är det BVC besök med lillsessan, vikt/mätning/5mån sprutorna =( USH! Jag får försöka vara starkare denna gång, för förra gången grät jag och knappt Bella. Hon bara skrek till lite precis vid sticket, sen blev hon lugn. Men mina tårar bara forsade, haha! Men vadå? det gör ju ont i mamma hjärtat att ens barn får helt plötsligt något som både sticks och gör ont bara sådär, utan att förstå varför. Hoppas verkligen att hon inte får feber igen bara, för det var så jobbigt för henne förra gången, vaknade mitt i natten och var jätte varm med 39graders feber, fast jag gav henne en Alvedon och höll henne uppe hos mig enda tills hon somnade om. Sen var allt frid och fröjd igen. =)
 
Men om hon mår ännu sämre denna gången så blir jag osäker på Babysimmet på tisdag dvs dagen efter. Får verkligen hålla tummarna på att hon inte blir dålig. Imorgon blir det iallafall Babysim och den missar hon inte :) .. Är så glad att hon tycker om det, vi var så rädda att hon skulle hata det. Men icke!
 
Nä, nu får jag fortsätta dricka mitt tee innan det blir alldeles för kallt.
Hörs senare!
 

Tråkiga söndag.

Babysimmet igår gick jätte bra, Bella är ju duktig som vanligt :)
Och som jag skrev i förra inlägget så hade jag en otrolig huvudvärk så Billy och Bella fick bada. Men på fredag blir det förhoppningsvis vi alla 3 igen! Så himla mysigt att bara slappna av och bada med Isabella. All fokus på henne, och hennes njutning. Så avslappnande miljö också.
 
Onsdag idag vilket betydde att Billy skulle tillbaka till jobb, vilket alltid är så tråkigt. Man märker att Bella saknar sin pappa så mycket när han inte är hemma.. För så fort han kommer hem så skiner hon upp med ett stort leende till honom. Så gulligt!
Det har varit den tråkigaste dagen på lääääänge! Och jag hoppas att morgondagen inte blir lika tråkig, så får se vad vi hittar på. Hade varit skönt med en promenad men det har regnat mesta dels hela dagen och visst man har regnskydd, men eftersom det har kommit de stunder då det riktigt öste ner så är det inte de smartaste att gå ut.
 
Aja, nu ska jag sluta klaga. Man måste ju tyvärr ha de dåliga dagarna för att uppskatta de bra'a dagarna. :)
 
Lilla Isabella satt en stund i soffan idag (brukar göra det ibland), såhär söt var hon! ♥
 

Babysimmet igår.

Igår hade jag en fruktansvärd huvudvärk så det blev bara pappa Billy och Isabella som badade. :)
Men det var ju endå bra för då kunde jag ta en massa bilder!
 

Isabella 5 månader ♥ Sammanfattning. (gårdagens inlägg uppdaterades)

 
♥ Tycker om att sitta i sin egna matstol.
♥ Äter fortfarande ett mål gröt om dagen och funderar på att öka till 2mål om dagen.
♥ Har stl 62/68 i kläder.
♥ Stl 4 på blöjor.
♥ Tycker om att stå på fötterna.
♥ Klämmer saker och ting med händerna, speciellt våra ansikten om vi bär henne.
♥ Äter 230ml var 3-4 timme / 5 mål per dag.
♥ Sover fortfarande hela nätterna i sin egna säng.
♥ Somnar vid 9-10 tiden och vaknar allt mellan kl 8-9.30.
♥ Tar tag i saker och håller i dem.
♥ Blåser mycket bubblor
♥ Saglar jätte mycket.
♥ Älskar när man pratar med henne, och så pratar hon oftast tillbaka, annars tittar och lyssnar hon intensivt.
♥ Babysittern är bara aktuell på morgonkvisten framför Barnkanalen, sen är det gymmet eller uppe hos en som gäller.
♥ Om hon halv ligger i famnen så lyfter hon sig själv upp i sittläge.
♥ Fortsätter att greppa sina fötter och försöker svinga sig från rygg till mage. Men kommer bara till sidläge och sen tar armen och magen emot.
♥ Tycker fortfarande inte om att ligga på mage.
♥ Gör olika ljud och härmar.
♥ Vänder huvudet om hon hör ljud, och följer en med blicken. (detta har hon gjort ett bra tag)
♥ Börjat på Babysim kurs.
♥ Älskar sin Måne leksak.
♥ Har fortfarande nappen när hon ska sova, åker bil och ligger i vagnen.
♥ Och en sak hon har älskat enda sen hon var nyfödd är att åka bil. Somnar inom några sekunder :)
♥ Fortsätter att träna nacke och rygg. (hon är stabil, men endå bra att träna ofta)
 
Säkert något vi glömt, men detta är vad jag kan komma på =)
Vår duktiga tjej ♥

Igår.

Igår åkte jag, Bella, Billy, storasyster Therese och min ena storebror Andreas till badhuset, där vi också går på babysim. Vi hade det jätte roligt och Bella var i badet i hela 1timme och 20min totalt, med ett matmål inklämt också. Så duktig vår lilla tjej är. Och det är ju lika roligt att få se henne sprattla omkring och bara gotta sig. :)
(Bilderna är tagna på min brors Iphone, och de var i fin kvalité men sen vet jag inte vad som hände under överföringen till min mobil.) Så kanske lägger upp dem igen om jag skulle få bilderna igen och dem visar sig vara bättre.

 Uppdatering, BÄTTRE BILDER! =)
 

Härligt.

Vilket underbart och härligt väder vi har haft.. Lite blåsigt men det var nog tur annars hade det varit olidligt.
Dagen och kvällen har spenderats med mina föräldrar, min storasyster och min ena storebror var med ett tag på eftermiddagen. Min storasyster är nämligen här nere på besök, och stannar troligen tills onsdag. Vilket är trevligt. Har alltid kul tillsammans =)
 
Först blev det att vi hade svårt att hitta en bra plats där det var lite skugga för Bellas skull. Och sen där det fanns bänkar.. Men det var fullproppat med folk överallt. Men till slut hittade vi en bra plats. Vi tjejer låg och hade det mysigt medans Billy, min pappa och min storebror åkte lite inlines. Fast det tog inte så lång tid innan de insåg att det var alldeles för varmt att åka såhär mitt på dagen. Så vi bestämde att dem skulle åka sen när det hade blivit lite svalare. Så vi satt och njöt av vädret, Billy lekte runt lite med ett traktordäck som låg på en fotbollsplan, och det blev snabbt en rolig lek att putta på däcket med Billy inuti i. Haha!
 
Lite senare drog vi vidare till ett annat ställe där vi planerade att grilla. Vi åt korv med bröd, sallad, potatissallad med mera. Det var riktigt gott och satt som en smäck ;) Och när vi var mätta och belåtna förflyttade vi oss rätt snabbt till piren som vi kallar det, det är nämligen muren nere vid havet i Helsingborg. Där Billy och pappa skulle åka inlines. Jag, syster, mamma och lilla Bella tog oss en promenad samtidigt och det var fortfarande väldigt varmt fast att klockan nu hade passerat 7 på kvällen! Härligt härligt!
 
Efter ett tag så bestämde vi oss för att åka hem så Bella kunde få sova för natten, hon har ju varit så himla duktig idag och varit på jätte bra humör fast att värmen nästan har varit outhärdlig ibland. Hon fick faktiskt för första gången sitta i sin sittdel i vagnen idag, vi tänkte att vi kunde prova och se hur hon känner för det. Hon låg för det mesta och sprattlade med sina ben, och fick även halvsitta och sitta upp mycket då hon gillar att få vara med. Jag hade klätt på henne en kortärmad klänning, byxor och strumpor. Men insåg lite senare att det blev nog lite för varmt, så jag började med att ta av strumporna.. sen åkte byxorna av... och till slut åkte klänningen av. Så hon var så nöjd när hon fick ligga i sin vagn med bara blöja på sig och bara sprattlade med benen :)
Hon skrattar och pratar väldigt mycket och hon värmer mitt hjärta varje gång. Hon får alla att smälta för hon är så söt och go så det finns bara inte :)
 
Vi kom hem för ca 2timmar sedan, och fick plocka upp och undan grejer. Och nu tar vi bara det lugnt. Värmen har verkligen tagit slut på oss för vi är som zoombies, haha.. orkar inget och är helt orkelös.
Jag själv tog bara dessa 2 bilder, mina föräldrar och min storasyster tog fler, så får se om jag får tag på dem sen :)
 
Ha en fortsatt bra lördag.

Babysim.

Bilderna från babygymmet i tisdags. (mobil bilder + att Billy rörde sig.)
 
 

Isabella med sin farmor.

2012-12-26 - Isabella är 5 dagar gammal och träffade sin farmor för första gången på Neonatalavdelningen.
 

Isabella 5 dagar gammal.♥

Du är absolut det finaste jag vet.♥
(Bilderna är inte i jätte bra kvalité, men det är just för att man inte ville använda blixt)

Igår.

Vi var på babysim igår för första gången, och det var huuuuur mysigt som helst :) Jag älskade det, Billy älskade det, och bäst av allt var att Isabella älskade det. :) Hon fick se många andra bebisar, hon fick sprattla fritt i vattnet, vi sjöng för henne och skuttade runder med henne och det var helt klart en upplevelse.
Längtar redan till nästa gång! Både jag och Billy var lite oroliga för om hon skulle börja gråta, men nej hon var helt fantastisk som vanligt. Så skönt!
 
Efter babysimmet stack vi och åt på Max, och jag kom på värsta ideén. Att köra upp till Bellas farmor och hälsa på. Det var kanske dåligt planerat med tiden och sen att Billy skulle jobba ett långt pass idag. Men han tvekade inte och när vi ringde Paula (Bellas farmor) och berättade att vi var på väg upp så blev hon helt över lycklig. Och allt gick jätte bra. Vi åt god fika, farmor Paula myste som bara den med lilla Bella. Och jag fick alla bilder på Bella när hon var på Neonatalavdelningen som Paula hade tagit på henne. Jag säger bara - shit vad hon har förändrats! Ser inte ens ut som min lille gullunge. Lika söt såklart men så mycket som har förändrats. Helt galet kul det är med gamla bilder. Så nu har jag en massa videos och bilder på Bella när hon bara var några dagar gammal. Är så tacksam att Paula tog massa bilder eftersom jag och Billy var så dåliga med det när vi låg inne.
 
Jag ska framkalla dem, bränna ut dem på CD och låta dem ligga kvar på hårddisken. För det är värdefulla bilder. Och jag vet inte vad jag skulle gjort om jag förlorade alla bilder på min sötnos.
 
Kommer lägga upp en bildbomb senare. Hörs då! =)

Babysim

Just nu i skrivande ögonblick är vi på väg till babysim. Eftersom det blev inställt förra veckan så är det första gången idag. Hoppas verkligen Isabella gillar det, för både jag Billy är två badankor :)
Det ska bli spännande iallafall.

Hörs senare ikväll!

Hjärtat.

Min lilla gumma är jätte duktig på att äta, men vissa perioder, som kanske varar i några dagar. Som te x nu så äter hon inte upp all mat i flaskan, fast att hon har ätit upp allt innan. Så det är inte de att vi ger henne för mycket.. För nu till sista målet så gav vi henne lite mindre än vanligt och inte ens det åt hon upp. Hon har ingen feber eller någon antydan på att hon mår dåligt. Utan ler, skrattar och pratar precis som vanligt. Bajsar minst 1gg om dagen,alla blöjor är fyllda med mer eller mindre kiss. Vi brukar rapa henne under tiden vi matar henne så det är ingen bubbla som sitter i kläm heller.
 
Hon är dock lite mer gnällig, fast det har hon varit ett tag nu. Vet inte om det är tänderna som är på G för hon brukar oftast bli lugn när hon får bita på ens finger eller leksak. Och när man matar henne så biter hon i flasknappen..
 
Jag hade iallfall tänk ringa ner till BVC imorgon så får jag se vad hon säger.
Det är säkert ingenting utan hon kanske bara är lite grinig pga tänderna eller något.
Men som mamma vill man endå kolla upp det. :)
 

Vilken rekommenderar du?

Hej!
 
Jag hade behövt lite tips om olika concealer/ögon krämer mot mörka ringar under ögonen.. Självklart tycker alla olika, och vissa saker funkar medans för andra funkar det inte alls.. Men jag vill endå veta vilken du rekommenderar.. Har du någon favorit isåfall vilken?
 

Lördag.

Billy jobbar hela helgen vilket innebär att jag och Isabella är själva hemma. Men det får gå, vi roar oss och har det mysigt. Fast vi saknar såklart pappa Billy :) ..
Idag har vi inte hittat på så mycket. Lilla hjärtat har fått sin gröt precis om vanligt, vi ger henne det till hennes andra mål. Det funkar relativt bra, hon äter fint och gör inga grimaser. Det är mest det att hon är lite sned ibland, hon liksom åker åt sidan så hon blir sned. Och ibland så tippar huvudet framåt för hon typ tappar balansen eller vad man nu ska säga. Men övning ger färdighet. Och när hon blir lite bättre så ökar vi nog så det blir 2 gröt mål om dagen. Man vill ju inte påfresta hennes nacke och rygg för mycket så man börjar ju med småsteg till en början.
 
Man ska ju inte jämföra barn för alla är så olika. Och jag är som sagt jätte stolt över Bella. Hon är så stark så skulle inte förvåna mig om att sitta i sin barnstol snart är lätt som en plätt. Det viktigaste är också att man har tålamod, speciellt hon själv. För hon kan lätt bli grinig om inte saker och ting går precis som hon vill. Hon stormtrivs i sin barnstol och älskar att få vara med, så det känns rätt för oss så länge hon ser nöjd ut. Och när hon blir surig/gnällig så lyfter vi upp henne direkt. Fast att hennes gråt kan betyda många olika saker så är det endå bäst att lyfta upp henne.
Jag kommer ihåg i början, eller ja det pågår faktiskt fortfarande. Men speciellt de första gångerna då jag var SÅ försiktig med att mata henne med gröt. Så jag tog min tid, och så fort jag torkade henne på munnen så trodde/tror hon att hon inte får mer mat, så då tjuter hon direkt. Och då får man vara snabb med skeden haha! Och då blir hon lugn igen. Lite hagalen? haha! Nä men det är sött. Och man förvånas varje dag över hur stor hon har blivit, hur mycket hon har utvecklats. Att de första veckorna i hennes liv sov hon 95% och man hade ingen direkt kontakt med henne. Utan bara gnydde när hon ville ha mat. Men nu hörs hon hela tiden, sover litegrann på dagarna annars är det full fart på henne.. Hon sparkar med fötterna, viftar med armarna, snuttar på allt hon tar i händerna, jollrar och snackar .. Det är bara så kul att se, det känns som om det var evigheter sen vi låg inne på BB, fast att det bara är 4månader sen så känns det som om vår lilla prinsessa har alltid funnits hos oss.
Isabella - Vårt allt ♥
 
Här var jag gravid med Isabella, var i slutet av 5månaden här. ♥
 
 

Isabella vill ha ;)

Och som vanligt finns det SÅ mycket fint till min lilla flicka :)
Det kvittar hur mycket man än köper, så fort man ser något nytt så vill man ha det med.
 
 

Tänk om ..

Tänk om jag hade vägt x kg mindre.. Men får väl gå runt i säckar i sommar. Haha!
 

Jag och min underbara prinsessa.♥

 
Du kan inte ana hur mycket jag älskar dig. Du förgyller mina dagar och får mig alltid att må bra. Så fort du ler mot mig så värmer det i hela mitt hjärta, och när du pratar och skrattar så kan man inte själv hålla sig för skratt. Du är verkligen det finaste jag sett, och jag är så stolt över allt du har åstadkommit. Så stark och envis du har varit enda sen dagen du föddes. Du har imponerat på oss allihop för du är så duktig. Inte trodde jag att en liten bebis som kom 5 veckor för tidigt kunde vara så stark som du, att du har klarat av allt och bevisat för både dig själv och oss andra att du kan. Något prematur barn är du inte eftersom du utvecklas precis som du ska och behövde aldrig någon hjälp mer än sondmatningen.
 
Prinsessan, sötnosen, stumpelina, älskling, bella, gullungen, sötnöt, bells.- Kärt barn har många namn. ♥

Aneboda och Antilop.

 
Vi bestämde oss för att äntligen köpa en garderob till lilla Bella idag, och det blev även en barnstol. Egentligen ville vi inte ha denna barnstol, men Bella har suttit i en sådan flera gånger vid olika tillfällen och hon sitter jätte bra i den så vi köpte en idag.
Och sen var det bara att bygga ihop garderoben och fixa i lillsessans rum, så nu är det så gott som klart. Dock är hela köket upp och ner för att där står en stor byrå som Bella har haft i sitt rum, och sen är där garderobs lådan och massa annat.. Tur man har stort kök! haha! Försöker fortfarande bli av med massa möbler här hemma, men ingen som nappar haha! Hade varit lättare med öppet hus istället för alla dessa annonser man har ute..
Byrå, fåtölj, pall, matta och ett pelarbord står bara här och tar plats.
 
Nä, imorgon blir det en lång dag då Billy jobbar ett långt pass på jobb. Så får se vad jag och Bella hittar på =)
Strax blir det sängen, så man får samla på sig en massa energi så man orkar morgondagen! Natti!
 
Röd/silvrig Antilop stol & Aneboda garderob.
 
 

Onsdag och kärleken till vår dotter.

Idag har varit en lugn dag. Billy har varit iväg på jobb och var hemma vid 17tiden. Vi har satt upp lite tavlor i vardagsrummet och sen tog vi även en sväng inom mina föräldrar. Där Isabella satt i barnstolen och hade det jätte roligt. Hon är så himla söt när hon sitter där, hon blir så stolt. Bara snackar och skrattar och varje gång hon gör det så värmer det mitt hjärta!

Är så stolt över min lilla flicka, så mycket hon har åstadkommit på en så kort tid. Så mycket hon har växt.. Att hon kom till denna värld, endast 45cm lång och vägde 2190gr, fick sondmatas i några veckor, låg inne på Neonatal avdelningen i en vecka, som blev efterföljd av hembesök när vi fick åka hem. Hon var ju den största och "friskaste" barnet på avdelningen eftersom hon hade inga problem alls, mer än att hon blev sondmatad. Men hon och jag kämpade tillsammans med amningen och sondmatningen var snart inte längre aktuell. Amningen gick jätte bra men tyvärr så var det kämpigt också. Dels för att jag gjorde inget annat om dagarna mer än att amma, kunde inte ha sin "egna" tid för det hann man inte. Hon ville jämt och ständigt ligga hos mig, vilket jag älskade! Men just det att när hon åt så fick hon inte i sig tillräckligt innan hon somnade, så det slutade med att man la ner henne och då vaknade hon och ville äta igen, och så var det hela tiden. Och eftersom att det blev så, så kändes det som att hon inte fick i sig tillräckligt, och som mamma så oroar man sig så mycket. Så jag började ju med NAN, började med 1 NAN mål om dagen, sen ökade jag till 2 och sen mer och mer.. Och till slut så blev det bara ersättning för amningen ville inte riktigt funka. Och som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så funkade inte NAN på Isabella så bra, och efter andra försök så rekommenderades vi Baby Semp Lemolac, och Bellas mage har varit helt fantastisk sedan vi började med den. Är så tacksam till den distriktsköterskan som rekommenderade den ersättningen.
 
Jag är endå glad att vi beslöt oss för att endast ge henne ersättning, då hon har fått en fin kontakt med sin pappa Billy. Och även till hennes bästis (mormor) som har matat henne flera gånger.. Att hon kan hitta trygghet hos både sin pappa och mig är jätte bra tycker jag. Annars kan pappan lätt känna sig utanför. Men Isabella är så glad för både mig och Billy. Så fort hon ser oss så ler hon, vi är dem enda som kan trösta henne när hon är riktigt ledsen. Hon och jag har ett speciellt band, precis som hon har med sin pappa. Hon är vekligen det finaste vi har och vi älskar henne mer än allt.. Inget slår när man går upp på morgonen och får se henne ligga helt nyvaken i sin säng och bara tittar rakt mot en med ett stort leende! Eller när man pratar med henne så ger hon sina söta svartsljud, och hennes grimaser när hon försöker härma en.. Ja, vad ska man säga? Hon är den underbaraste jag vet och vet inte vad jag skulle göra utan henne.♥
 
 

Tisdag.

Vi alla 3 vaknade klockan 8 imorse, vi gick upp och gav lillsessan lite mat, sen åt vi själva frukost. Vid 10 tiden begav vi oss till Familjecentralen för att gå på föräldrargrupp träffen. Det var rätt så trevligt, dock var vi bara några stycken. Men lilla Bella fick iaf se andra bebisar vilket hon tyckte var jätte roligt.
 
Fick sen veta att babysimmet var inställt idag, så himla typiskt när man har längtat efter det så länge. Men ja, vad ska man göra? Så det blir väl förhoppningsvis nästa tisdag istället. Så vi bestämde oss för att gå inom Rusta för att kolla efter en matta som vi hade sett på internet. Den var fin och så, men nja inte riktigt som jag tänkt mig. Så vi stack till IKEA istället och efter lite velande med gubben min så beslöt vi oss för en matta som vi båda tyckte var fin. Kommer ta bild på vårt vardagsrum inom kort, men vill först få lite mer ordning.Vi köpte även fler tavel ramar till Isabellas foton, 2 kuddfodral,och 1 lampa. :) .. På vägen hem sa Billy att när vi kommer hem lägger vi ner Bella i vagnen och går ut på en långpromenad, precis som i förgår. Så det gjorde vi och det var så skönt. Vädret har varit helt underbart idag så det är lika bra att passa på och göra det bästa utav det. :) Och vi har verkligen hunnit med hur mycket som helst idag, efter lång promenaden röjde vi upp här hemma, satt saker och ting på plats, bytte ut Bellas gamla matta till hennes nya med Disney prinsessor på. Det blev jätte bra och även den nya Expedit hyllan vi ställdei hennes rum blev jätte bra. Det är så roligt att inreda hennes rum, önskade dock att det var lite större.
 
Jag har även tvättat fönsterna här hemma, hatar verkligen när det blir smutsigt och fläckigt. Speciellt fönster då det syns så tydligt. Och nu för en stund sedan lutar jag mig äntligen tillbaka i soffan och tar det lugnt, Billy gjorde lite snacks som bestod av gurka och feta ost. Mums så gott! :)
Och måste även beklaga mig lite, har SÅ ont i fötterna, och även fått två blåsor på tårna efter långpromenaden. Dumma skor, skulle kanske tagit ett par andra.. Men det känns som om inga av mina skor passar längre nu efter graviditeten... Är inte det konstigt?
 
Lite bilder från Instagram.
Hjärtat på IKEA.
 

Dagens.

Så underbart väder vi har haft idag, och självklart var det bara att packa väskorna, och ge sig ut! Det blev ett stop inom mina föräldrar som precis hade köpt nya utomhus möbler, men dem stolarna de hade köpt var det fel på så vi åkte med dem när de skulle byta till nya. Även Amna (min brors fru) var med då hon hade fått ta bordet i sin bil. Sen bestämdes det att vi skulle grilla ute vid havet. Och det gjorde vi efter vi hade varit inom affären och handlat.. Det var jätte gott och trevligt hade vi också! =)
 
Lilla Isabella var riktigt sommarklädd idag, vår fina lilla prinsessa.♥
 
 
 

Soffbord, före & efter.

Såhär ser soffbordet ut från början, men när jag köpte det begagnat så målade jag det såhär. (se nedan)
Men nu några år senare så tröttnade jag, eller rättare sagt så har jag varit trött på det väääldigt länge.
Och efter lite målande ser det numera ut såhär, mycket nöjd =)
 
 

Problemas.

Aeh, ingenting blir klart här hemma... Trodde att Union Jack var det nya temat i vardagsrummet men icke. Och det slog mig igår, exakt 1vecka efter att jag hade köpt hem det från GeKås. Jätte kul! Jag har så svårt för heminredning, är så kräsen och vill att allt ska gå ihop om man säger... Så nu står jag här med helt nya grejer som jag tydligen inte kan lämna tillbaka eftersom jag har slängt original förpackningarna och som jag inte kommer använda..Så har satt ut annonser över allt på grejerna.
 
Det är svårt när man har en bild framför sig när man köper något, men sen så fort man får upp allt så ser man att njae, inte riktigt som jag hade tänkt mig.. Det är super snygga grejer, det är inte det.. Utan det är jag och mina beslut problem, haha!
Idag blev jag klar med soffbordet som jag målat om. Kommer ta bilder på det sen och visa.
Nä nu är Billy klar med middagen ute i köket, så vi hörs senare! :)
 
TILL SALU!!

Isabella skrattar igen.


Igår när vi skulle klä på Isabella sin pyjamas. Så brukade det hända att jag kittlar henne vid armhålan. Och ja, såhär låter hon näst in till varje gång man ska klä av och på henne =) Gullunge!

Isabella skrattar =)


Vår underbara goding skrattar mer och mer för varje dag. Men precis när jag började filma så fick hon hicka. Stackaren =/

Torsdag.

Idag fick jag äntligen det efterlängtade sms,et från Posten att jag har ett paket att hämta ut. Nämligen mina nya gardiner och kuddfodralen :D .. Så får stryka och fixa sen! Mina föräldrar ska stanna här på middag, så kommer tyvärr inte vara så social här inne idag heller.. Men kommer endå bjuda på två gulliga videos på min lilla sötnos. Håller på och lägger upp dem nu på VideoFyMe så det tar några minuter till!
 
Kommer ta bilder på det mesta jag köpt från Gekås senare idag eller imorgon. Så då ska jag visa er. :)

Tid.

Har inte alls haft tid med något annat än att springa runt här hemma och sätta saker och ting som vi köpte på Gekås på plats här hemma samtidigt som jag ska mata Bella, byta på henne, mysa som bara den med henne :) och sen att jag själv måste få i mig lite mat. Som idag tex har jag bara kokat lite Nudlar och det är de enda jag ätit idag!! Ja, så tiden finns inte där nu när hela lägenheten är upp och ner. Förhoppningsvis har jag mer tid över imorgon. Och då ska jag visa vad jag har gjort, eller Ja älsklingen hjälpte till lite grann också :)
RSS 2.0