Blir så sur på vissa.

En person kommenterade tidigare att jag kanske tvingade mig själv att bli gravid.

För det första, varför skulle jag tvingat mig själv att göra något? Och i detta fallet att bli gravid? Hoppas denna människa skojar eller något. För jag skulle aldrig någonsin tvingat fram något, varken giftemål eller bebis.

För det andra så händer det när det händer, när ödet vill det ska hända så händer det liksom. Och jag känner heller inte att skaffa barn är ett måste, utan bara att det känns rätt. Men sen ska mycket annat också kännas rätt, och när allt gör det och så, tror jag man blir gravid. Så vi får helt enkelt vänta och se.

Och återigen, jag skulle aldrig någonsin kunna tvinga mig själv att bli gravid! Varför skulle jag?
Jag har all tid i världen att bli gravid, så om det inte händer nu så händer det senare. Bara jag blir gravid
innan 30 så är jag lycklig. :) För jag personligen vill inte skaffa barn efter jag fyllt 30. Det är bara vad jag själv tycker. Bryr mig inte alls om vad andra gör osv, för det är bara roligt för dem. :)


Kommentarer
Jessica ♥ gravid vecka 37

SV: Sorry för jag är så seg på att svara!

Smileyn jag har i min meny har jag bara lagt in med en kod i kodmallen precis som man gör när man lägger in en vanlig bild.

Alltså en sån här kod:

<img src="adressen till bilden ska stå här" alt="" />



Och det med att ändra plats på tid, rubrik och datum ändrar du i din kodmall. Det är svårt att förklara men koden "Entrytitle" ska vara ovanför "Entrydate", "Entrytime" och "EntryCategory". Sedan ska en annan kod komma under som heter "Entrybody". Nu skrev jag inte dom fullständiga koderna men dom har du ju redan i din kodmall så bara du har dom i den ordningen så ska det bli så som du vill ha det.

2011-01-12 @ 17:03:12
URL: http://lovelyeverafter.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0