Katastrof jul!!! :(

Har inte alls kunnat skriva här inne och det är inte för att det enbart har varit jul utan för att min lilla älskling har varit inlagd på sjukhuset. :( ... Han åkte in på lilljulaftons kväll och fick direkt dropp och antibiotika. Han har nämligen haft svåra magsmärtor i några år, men han har varit lite nonchalant och inte brytt sig om det, för när han väl fick kramp i magen så har det gått över.. Men inte denna gången. Så nu ska dem verkligen ta reda på vad det är, vi misstänker att det är kron sjukdom han har. Men vi väntar på provresultat och imorgon blir det vårdcentralen. Idag blev han utskriven och nu ska han bara ta det lugnt här hemma och jag tar såklart hand om honom.
Vi båda tyckte det var tråkigt att ligga inlagda på sjukhuset, (jag stannade där hos honom) äcklig mat i barnportioner, obekväma sängar, konstig personal som kom ibland osv.. Så vi hade stor hemlängtan till vår egna säng och katterna.

Så någon jul har det inte blivit för vår del. Inga julklapps öppnande, ingen julmat, ingen jul känsla över huvudtaget. Får fira den när älskling mår lite bättre. För just nu är hans hälsa det viktigaste och han får svar på alla tester han har tagit. Så man kan börja behandla det.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0