För att få en fin och naturlig look.

För det första, använd inte foundation som en brunkräm. Utan välj en foundation som passar bäst in i din hudton. Foundationen är till för att få en fin och jämn hy. Samt att det täcker litegrann och får ansiktet att se fräshare ut. När foundationen har torkat in ordentligt, så borsta över lite lös puder så det sitter bättre, samt om foundationen är väldigt blank av sig, så kan man använda sig utav löspudret som mattar till det.

Och sen om man tycker man blir lite för blek, så kan man alltid borsta på lite brunpuder på kinder, panna, näsa och haka. Men ta bara litegrann så det ser naturligare ut.

Om man nu vill vara blek och naturlig som man oftast är på vintern, så kan man ta lite roug. Och man kan då välja en ljus rosa färg, röd, eller brun m.m. Själv tycker jag det är finast att ha rosa rouge på vintern, det lyser upp en del och får det se sött och fint ut. :)

Nu till det sista, mascaran. Finns ju en del färger man kan välja på där med, men den vanligaste och finaste är svart tycker jag. Så pensla lätt på lite mascara.

Och nu har du en fin och naturlig look. :D




Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0