Ledig.

Sådär ja, då var man ledig i två dagar! Skönt och det behövs verkligen efter långa jobbe dagar :) .. Idag hade jag dock en kort dag och slutade redan kl 3, sen har jag bara tagit det lugnt här hemma. Beslöt mig sen för att putsa fönsterna som jag har skjutit upp ett tag nu, katterna trycker in sin nos i rutorna så det blir fula märken. Även om våra katter Lazee och Sadie är hur söta och goa som helst, så stökar de ner en hel del och fördärvar även lite saker då och då.. Vilket inte alls är kul. Jag har tröttnat på det men eftersom Billy är så förälskad i sin Lazee och jag är ju inte bara lite förtjust i Sadie, så är det svårt att tänka sig att inte ha dem kvar, för vi tycker verkligen om dem... Även om man ibland vill dra av sig allt hår på skallen!
Att ha husdjur kräver mycket jobb och tålamod, men samtidigt ger de en mycket skratt och glädje. :)

Jag och älskling letar fortfarande efter en bostad men hittar inget! Så himla tråkigt för vi vill verkligen hitta något, för den vi har nu är alldeles för liten. Vi har bott här i två år nu och när vi flyttade in så tyckte vi inte att det var litet, men det ändrades rätt så snabbt. Men sen så har vi renoverat en hel del och fått det jätte mysigt, och sen har vi även vår egna uteplats som vi har gjort jätte fin. Lägenheten är jätte fin och mysig men för liten för två personer med två katter.


Jag och älskling har lagt ner mycket svett på vår uteplats, fixat staket, målat det, satt stenar, planterat en massa blommor i vår rabatt (syns inte på bild) målat räcket vid trapporna, m.m.

Menmen, nu ska jag fortsätta ta det lugnt och sen blir det läggdags! PUSS!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0